Homepagina » Het Complot » Verwoestende 9/11-aanslagen gepland door Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad. Columnist onthult de reden
Verwoestende 9/11-aanslagen gepland door Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad. Columnist onthult de reden

Verwoestende 9/11-aanslagen gepland door Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad. Columnist onthult de reden

De 9/11-aanslagen zijn gepland door de Amerikaanse Nationale Veiligheidsraad om het Midden-Oosten te destabiliseren en om te voorkomen dat de Arabieren een bedreiging zouden kunnen vormen voor de Amerikaanse hegemonie in de regio. Dat heeft columnist Abd Al-Hamid Al-Hamshari geschreven in de Jordaanse krant Ad-Dustour.

Al-Hamshari, die lid is van Jordaanse mensenrechtenorganisaties, voegde toe dat de Verenigde Staten sinds 9/11 chaos hebben verspreid in de regio.

Dat gebeurde door middel van terreurorganisaties die de VS zelf heeft opgezet, zoals Al Qaida en IS, aldus de columnist.

Hegemonie

Het doel hiervan was het verleggen van etnische grenzen ten behoeve van Israël, een belangrijke Amerikaanse bondgenoot, stelde Al-Hamshari.

In een eerder krantenartikel schreef hij dat moslims de echte slachtoffers zijn van de aanslagen.

Na 9/11 begon de VS stappen te ondernemen om landen aan te vallen die een bedreiging vormden voor de Amerikaanse hegemonie, te beginnen met Irak en Libië, klonk het.

Haten

Vervolgens waren andere invloedrijke landen in de regio aan de beurt, zoals Syrië en Egypte.

De Amerikaanse media hebben ervoor gezorgd dat de Amerikanen moslims zijn gaan haten, aldus Al-Hamshari.

De media, die volledig in handen zijn van de zionisten, hebben immers altijd beweerd dat de daders moslims waren.

[MEMRI]


Vind je deze informatie interessant? Deel het dan met je vrienden op Social Media
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. Ik heb een andere verklaring.
  In verband met de aanwezigheid van grote hoeveelheden asbest moesten de torens gerenoveerd worden.
  De kosten van het verwijderen van de asbest waren zo hoog dat de Towers goedkoper gesloopt konden worden. Daarom moesten de Torens, die vrijwel onbrandbaar waren, eerst een paar maanden voor de inslag verzekerd worden tegen terroristische aanslagen zodat de verzekering voor de kosten zou opdraaien.
  Er is nog een rechtszaak over geweest of deze verzekering voor een of beide Torens was

  7 likes
  • Eelke,
   je hebt gelijk maar ook weer niet als je de ware reden bekijkt. De schrijver van het artikel heeft gelijk en er moest iets gevonden worden om het MO in brand te steken. Toevallig, ja ik denk echt toevallig komt dan jouw verhaal over die verzekering om de hoek kijken en toen dachten bepaalde personen die achter beide zitten (MO in brand steken en de eigenaren van die torens) Een geschenk uit de hemel: in 1 klap beide problemen opgelost. De “war on terror” kon beginnen.
   Ze konden dat natuurlijk niet zonder hulp van het Pentagon, dat over de nationale veiligheid gaat dus ook over het luchtruim en dus werden er grootse oefeningen gehouden ver uit de buurt om die vliegtuigen, of drones vrije baan te geven en in ruil hiervoor werd een raket het Pentagon ingeschoten precies op die plek waar onderzoek werd gepleegd naar verdwenen miljarden overheidsgeld et voilà de cirkel is rond.

   12 likes
  • Dit soort ‘false flag’- scenario’s bestaan al sinds ten tijden van ‘Atlantis’ en zijn de hoofd oorzaken waarom ‘Atlantis’ het toen ter tijd niet gehaald heeft; deze kant gaan wij straks met ons allen ook op en als we NU niet snel genoeg bereid zijn om te veranderen!

   0 likes
 2. Erg kortzichtig gedacht Eelke.
  Waarom dan die raket die dat gat in de Pentagon heeft gemaakt.
  Waarom een raket die niet meer dan een gat achterliet in pensilvenia. Wat net als bij het Pentagon voor een vliegtuig door moest gaan.
  Deze gebeurtenis heeft de wereld veranderd en we hadden de planning nog niet door.
  Een jaar daarna werd de Euro doorgevoerd om Europa te kunnen controleren.
  Plan van de NWO.
  Luister maar naar Generaal Wesley Clark die het rijtje landen afgaat wat later aan de beurt zou komen.
  En ja Syria komt daar ook in voor.
  Ik heb een goed idee voor die oorlogsmisdadigers, niet doodmaken.
  Een misdadigerstuin maken met tralies net als hoe wij de dieren tonen en dan met de teksten erbij wat ze de mensheid hebben aangedaan, en in hun nakie laten zitten.
  Buiten de tralies schalen, met zeer rotte eieren en rotten tomaten voor mensen die hun willen bekogelen om hun frustratie kwijt te kunnen.
  Zie je ze al zitten, Bush, Blair, Elisabeth, Rutte,Rumsveld, Larry Silverstein,Obama, Hillary met haar man, enz in de andere kliek.

  16 likes
 3. Oppakken en dat gene tegen ze gebruiken wat ze graag met andere doen, namelijk WATERBOARDEN. Er komt een moment dat er mensen die van de hoed en de rand weten uit de school gaan klappen, ze kunnen niet allemaal een psychopaat zijn. De meeste mensen gaan vroeg of laat in zien hoe ze belazerd worden, als de grote menigte zich tegen ze gaat keren kunnen we wat gaan beleven, over welke machten wapens e.d ze ook beschikken ze kunnen nooit een een paar miljard burgers stoppen. Er is maar een ding wat we moeten en kunnen doen, precies in kaart brengen wie ze exact zijn.

  2 likes
 4. Alleen Schurken ontdekken het schurkachtige in Anderen.

  0 likes
  • Een schurk ben je pas wanneer je uitvoert wat je denkt. Wie inlevingsvermogen heeft is welliswaar besmet, maar daarmee nog geen schurk. Echte schurken hebben vaak helemaal geen inlevingsvermogen of empathie.
   U bent nogal radicaal met uw uitspraak. Bent u misschien communist GroenLinks of zo, of bent u een beetje Jezus Christus met zijn uitspraak over degene die de vrouw van een ander begeert daarmee reeds overspel pleegt? Wilt u gedachten misdaden ook gaan berechten. Hebt u naar die Sf-film gekeken over een persoon, die alvast gestraft gaat worden, voor het geval hij de misdaad gaat plegen, waaraan hij schijnt te denken? Was het in die film ook zeker dat die misdaad daadwerkelijk gepleegd zou worden? Maakt de gedachten politie in de toekomst ook gebruik van glazen bollen en koffiedik? Hebt u een glazen bol in huis? Zo ja, dan weggooien dat ding, of er een bosje bloemen in zetten, indien mogelijk.

   0 likes
 5. Eelke, je kan toch niet serieus zijn met jouw bericht?

  0 likes
 6. 9/11 de twin towers is naar mijn mening een opstap naar een “gerechtvaardigd” groot offensief naar het
  midden oosten toe. daar gaat men letterlijk mensen mee offeren en niet vanwege een asbest issue haha
  echt niet. Het gaat om vele honderden miljarden dollars en een mensen leven is in huidige tijd geschat
  op minder dan 50 dollar cent.

  0 likes
 7. Als je het interview van Alex Jones met Aaron Russo hebt gezien dan weet je precies waarom die aanslagen gepleegd zijn https://www.youtube.com/watch?v=O6qZBFSlD-E

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronacrisis

Achter coronacrisis zitten mensen die zich door niets laten tegenhouden, zegt ex-parlementslid

Dag in dag uit zie je dezelfde ...

undercoververpleegster

Undercoververpleegster onthult wat er echt gebeurt in ziekenhuizen: ‘Dit is moord’

Erin Marie Olszewski is een ‘undercoververpleegster’ en ...