Homepagina » Archeologie » Genetici ontkrachten Out of Africa-theorie
Genetici ontkrachten Out of Africa-theorie

Genetici ontkrachten Out of Africa-theorie

De enkele-oorspronghypothese of Out of Africa-theorie is een recent model om het ontstaan van de moderne mens te verklaren. De moderne mens zou in Afrika zijn ontstaan en na vertrek uit Afrika de plaats hebben ingenomen van de ‘archaïsche’ mensen, die allemaal uitgestorven zijn.

Volgens de Australische historicus Greg Jefferys is het uit-Afrikamodel een mythe, die inmiddels volledig is ontkracht door genetici. Een recente studie van Anatole A. Kljosov en Igor L. Rozhanskii laat zien dat mensen een ‘gemeenschappelijke voorouder’ hebben die ‘niet noodzakelijkerwijs uit Afrika komt’. Het is nooit bewezen dat deze voorouder in Afrika leefde, aldus de onderzoekers.

Tijdens het onderzoek naar 7556 verschillende haplotypen troffen de wetenschappers geen Afrikaanse genen aan. Door de afwezigheid van Afrikaanse genen is het bijna onmogelijk om een link met Afrika te leggen. Volgens de onderzoekers is er genoeg reden om de Out of Africa-theorie te herzien en is het aannemelijker dat zowel Afrikanen als niet-Afrikanen afstammen van een gemeenschappelijke voorouder.

De onderzoekers merken op dat geen van de 400 niet-Afrikaanse deelnemers tijdens het project positief testte op de 13 ‘Afrikaanse’ subcladen van haplogroep A. Het is dus onwaarschijnlijk dat de voorouder van de mens in Afrika leefde.

Wetenschappers hebben vastgesteld dat minstens 20 procent van het menselijk DNA afkomstig is van andere hominide soorten die niet zijn geclassificeerd als Homo sapiens, waaronder de neanderthaler, Homo denisova, archaïsche Homo sapiens, Homo erectus en zelfs ‘Hobbit’ (Floresmens).

Genetisch gezien is de mens een hybride die niet afstamt van jager-verzamelaars uit Afrika. Uit recente sequencing van genomen blijkt dat leden van verschillende oude mensachtige groepen, waaronder ook een nog onbekende menselijke voorouder, meer dan 30.000 jaar geleden geslachtsgemeenschap hadden. “Er waren vele hominide populaties,” aldus geneticus Mark Thomas van het University College London.

In het DNA van de Denisova-mens hebben Amerikaanse wetenschappers onlangs genetische sporen van een mysterieuze mensensoort ontdekt. Uit de DNA-fragmenten blijkt dat deze soort geslachtsgemeenschap had met andere mensachtigen die 30.000 jaar geleden in Azië leefden, maar niet tot de neanderthalers of Homo sapiens behoorden.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jolanda
Jolanda
6 jaren geleden

Ze namen het er nogal van die gezegende homo’s van weleer, als er wat gezegendst te naaien viel om het gezegende wonder mens vorm te geven. Dit staat overigens niet in de bijbel zo?

God schiep de mens als zijn evenbeeld, als evenbeeld van God schiep hij hem, mannelijk en vrouwelijk schiep hij de mensen.

Zou dat verhaal dan toch verzonnen zijn?

Dit klopt wel ‘n beetje: Hij zegende hen en zei tegen hen: ‘Wees vruchtbaar en word talrijk, bevolk de aarde, maar is meer een alibi voor omdat ‘t goeddunkend word toegestaan door de Here god.

Gijs
Gijs
Reactie op  Jolanda
6 jaren geleden

volgens de bijbel zijn de vorige hemel en aarde vergaan,en is dit de tweede schepping
(niet met de zondvloed want toen vergingen de hemel en aarde niet)
daarom kunnen die vorige bewoners geen familie zijn of we er op kunnen lijken is iets anders
http://www.scientias.nl/60-000-jaar-zolang-duurde-het-om-bijna-al-het-leven-van-de-aardbodem-te-vegen/97746

Mark
Mark
6 jaren geleden

Het idee dat wij europianen afstammen van afrikaanse stammen klopt toch niet! Ieder mens die rationeel kan nadenken weet al gelijk dat wij totaal niet uit afrika komen. Evolutie heeft miljoenen jaren nodig, en volgens de “bijbel” bestaan wij niet eens miljoenen jaren. En daarbij komt ook nog eens , waar is de intussen geevolueerde aap , want als 1 zoogdier evolueert dan gaan automatisch de andere ook!!!! En niet om het een of ander om dus de afrikanen te bespotten, als je dus evolueert zou je dus ook automatisch slimmer moeten worden. Kan dat niet echt zien in de afrikanen, deze mensen waaien met elk voorbij gaand windje , vroeger de christen en nu de islamieten.
Ieder volk op aarde is gemeenschappelijke dna, alleen daarbij komt dat de machine waar onze ziel in huist net even verschillend is. Een galactische eenheid word gevormd hier op aarde , wachtend tot alle dna zich heeft gemengd tot en jawel daar komt ie dan , een adam of eva. Daaruit zou alle dna gevormd zijn. Zou toch geweldig zijn als we met zijn alle 1 soort zijn met alle toepassingen die in het dna zit. Ieder volk heeft een ander vorm van denkwijze. Dit eenmaal tot 1 mens , dan is de aarde klaar voor een vernieuwing en worden we geupdate met nieuwe krachten.
Tot die tijd is afwachten of het geloof dat niet vernietigd, geloof is ok maar het is egoistisch om te zeggen dat iemand boven een leuk schaakspelletje speelt met de mensheid.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Mark
6 jaren geleden

Dat is wat de NWO wil.Iedereen hetzelfde maken en laten mengen zodat er geen pure rassen meer bestaan.Verschillen maken ons allen juist uniek, wit, zwart maakt niet uit.Uniek.Door leugens te verspreiden zoals de out of africa theorie wordt in het bijzonder het blanke ras als inferieur weggezet.Dit in combinatie met vele door multi culti gespitste leugens ondermijnt men het zelfrespect van een heel ras.Dat is gebeurd en gebeurd nu nog, hoe langer des te meer.Nee, het zou verschrikkelijk zijn als we allen een soort zouden worden.We zijn gelijk maar verschillend en zo is het bedoeld anders zou het niet zijn.We zijn geen ‘borg’ in een collectief en dit zal ook nooit gebeuren.Die verschillen maken juist dat we kunnen leren en verschillende dingen kunnen ervaren op een verschillende manier.Daarbij zullen we moeite moeten doen om tot elkaar te komen en met name op spiritueel niveau harder moeten werken om het ‘utopia’ te bereiken.Dat is evolutie!En dan is het ook verdiend.Niet omwille van spirituele armoede de oplossing bieden in de vorm van een ras een soort in een collectief.Dit artikel laat nu juist zien wat die verschillen zijn en wat dat zou kunnen betekenen.
Adam en eva?De anunnaki hebben hen zeer waarschijnlijk gemaakt.De bijbel is eeuwen later geschreven door ballingen in Babylon alwaar men de spijkerschriften had en nagenoeg dezelfde religie had als de Soemeriers.Het scheppingsverhaal is zo in de bijbel verschenen.Duidelijk is het dat de anunnaki drie verschillende rassen hebben gemaakt. Laat a.u.b. die door new age en de NWO geïnstigeerde gedachten en ideeen van een zelfde soort mens los.Dat is tegen het licht en tegen de diversiteit van leven alhier.

Edwin
Edwin
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

De volgende keer dat ik verliefd word op een vrouw met een andere huidskleur dan de mijne, zal ik met een glimlach op mijn gezicht terugdenken aan dit “weldoordachte” betoog.
🙂

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Dat staat je vrij.
Echter stel ik je cynisme niet erg op prijs.
Waarschijnlijk zie je niet in in wat voor een tijd we leven en hoe en op wat voor manier er oorlog wordt gevoerd om die o zo geliefde wereldorde te doen ontstaan.En zie je niet wie de grootste slachtoffers zijn van deze globalistische wereldbedreigende ideologie.

LoKi
LoKi
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

@ Bataaf
Velen weten niet beter dan hen wordt voorgeschoteld, dus laat het spotten van anderen en genereren wat je zelf doet achterwege , want eens krijgen jij en zij de deksel knalhard op jouw/hun neus.
Je betoog van 31 juli 2014 14:28 at 14:28 is interessant, doch niet compleet en waar.
Waarom zal ik je duidelijk maken. Ooit waren er 12 rassen op deze planeet die allen gemeenschappelijk uit hetzelfde potje kwamen waarvan er nu nog 7 over zijn. Meerdere malen is het DNA aangepast ter bescherming van kwade invloeden van buitenaf. Hierdoor zijn velen onder de aardse bewoners niet meer in staat, sommige wel, die dingen te doen die onze scheppers wel konden.
Nu er verandering op til staat, zijn zij die deze gaven bezitten in staat zaken te doen ter belang van de hele wereldmaatschappij, want zij begrijpen, dat het “AL, EEN IS”.
Ik heb dit alles al jaren geleden beschreven op deze site en een boekje open gedaan van jullie oorsprong en die is niet alleen aards.

Echter mensen die spotten met de rassen en discrimineren beseffen gewoon weg niet dat de gehele mensheid op deze planeet uit diezelfde reageerbuis komen, waar alleen door genetische aanpassingen te doen, verschillende rassen zijn ontstaan.
En om het nog leuker te maken, Adam en Lilith (later kwam pas EVA) waren niet blank en ja, gecreëerd door de Nephilim/Anunnaki.
Het mooie is dat daarna anderen zich er mee hebben bemoeit vandaar nog de 7 rassen die over zijn.

Het klopt dus niet en je maakt je druk om iets wat nimmer zal gebeuren ofwel het overhouden van 1 ras. Mocht dat wel gebeuren dan duurt dat eindig lang.

Spiritualiteit is noch ver te zoeken omdat de meesten het te druk hebben met GTST, sterrenspringen en de leugenachtige waanzin van de MSM die hen daar vanaf houden. Het zij zo. Andere die wel dat besef hebben lachen zich helemaal suf, om dit soort hersengespoel en kijken daar ook niet naar, omdat dit negatieve energie uitstraalt.

Bataaf focus op jezelf en andere zullen zien dat je boven hen uit zal rijzen, indien jezelf die rijkdom der kennis grijpt om daar boven uit te steken.
Want zij die dat niet hebben gedaan, zullen straks leiders nodig hebben die hen kunnen helpen het juiste pad te vinden naar het hogere IK van al dat is.
So will it be.

Dolex
Dolex
Reactie op  Mark
6 jaren geleden

Grappig dat je bewijs voor evolutie in de bijbel zoekt. Volgens mij zijn die twee lastig met elkaar te rijmen. En volgens gelovigen en wetenschappers ook.

Enkidoe
Enkidoe
Reactie op  Dolex
4 jaren geleden

Waarom zou het betoog van Loki wel de waarheid zijn en dat van Bataaf niet? Ook Loki kan geen bewijs overleggen, dus wat is waar?

Bataaf
Bataaf
6 jaren geleden

Ik ben zeer verheugd dit bericht op nine for news te mogen lezen!
Onderdrukte en verdrukte kennis die al in de 19e eeuw bekent was bij wetenschappers totdat de ‘afrocentrics’ op het toneel verschenen.Geldt evengoed voor de etniciteit van de vele eeuwenoude mummies die wereldwijd zijn gevonden.
Meer info aangaande dit onderwerp.

http://atlanteangardens.blogspot.nl/2014/05/russian-geneticists-disprove-out-of.html

Solaria
Solaria
6 jaren geleden

Dit is duidelijk weer een “broodje aap” verhaal, waarschijnlijk wordt dit weer door de meesten hier voor waar aangenomen omdat het in hun straatje past en het nieuws uit Rusland komt.

Het genetisch materiaal van de Flores mens is namelijk helemaal niet in kaart gebracht omdat er geen DNA is gevonden. Maar het wordypt in dit artikel wel aangehaald als bewijs materiaal…

Edwin
Edwin
Reactie op  Solaria
6 jaren geleden

Deze theorie wordt vooral aangehangen door blanke mensen die er een groot probleem mee hebben om geassocieerd te worden met mensen met een donkere huidskleur, simpel.
De uitleg wat in dit artikel wordt gegeven, is een uitleg welke ik al jaren geleden hoorde en is NOOIT echt bewezen.Het valt me ook op , dat deze theorie altijd wordt aangevoerd als bewijsmateriaal door mensen van wie ik weet dat ze sowieso niet zo veel met buitenlanders op hebben.

Wat maakt het mij als blanke Hollander nou uit WAAR de eerste mens vandaan komt?
Ik heb die hele discussie nooit echt begrepen.
Het gaat toch om de mensen NU? Hoe we samen NU een oplossing kunnen vinden voor de problemen waar deze wereld NU in verkeert?
Dat mensen die zich niets aantrekken van rassenmenging door sommigen hier worden afgeschilderd als “slecht”, simpelweg omdat ze de “diversiteit van het leven ” zouden bedreigen, is te belachelijk voor woorden.Alsof mensen die verliefd zouden zijn op iemand met een andere kleur , dit bewust zouden doen om de NWO agenda er door te pushen, wat een kinderachtige onzin zeg..

We zijn allemaal EEN familie, ongeacht de huidskleur…en stop met die kinderachtige uitleg dat

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Kijk het staat een ieder vrij te gaan en staan met wie hij of zij wil.Ik zeg niet dat wanneer iemand verliefd wordt op een ander hij/zij dat direct doet door/voor de NWO, dat doet het hart bij verliefdheid maar de NWO faciliteert hier wel in.Zonder massa immigratie had je gewoon een meid of gast uit eigen land van eigen soort als liefje gehad.Zonder de afbraak van westerse normen en waarden had je nooit met een ander soort thuis kunnen komen zoals vele culturen dat nog hebben.Cultuur.In Nederland zijn we geen homogene gemeenschap meer en wordt er tegenwoordig zelfs gepromoot buiten je etnische groep te daten of te trouwen.De Nederlandse cultuur is kapot gemaakt en de restanten zullen volgen.
Vertel mij niet te stoppen met iets wat mij aan het hart gaat.Kinderachtig is mijn uitleg allerminst, wellicht andersom.Kennelijk heeft de NWO massa hypnose en brainwashing wel z’n uitwerking op jou gezien je reactie.Dit artikel bespreekt wetenschappelijk onderzoek a.d.h.v. DNA en haplo groepen.Onmiskenbaar bewijs.Dat je niet goed leest wat ik schrijf vind ik jammer en getuigt wederom van vooroordelen aan jouw kant.Nogmaals.Zonder massa immigratie geen multi culti spanningen, geen afbraak van een enkele cultuur en volk.De spanningen die er nu zijn zijn gecreëerd door de NWO.Door divers te blijven en allemaal ons eigen stuk te hebben zoals vroeger in het westen dan.(in geen enkel ander deel van de wereld is massa immigratie dan in de westerse werelddelen.feit)hou je de balans en zal men meer moeite moeten doen de ‘ander’ te vinden en daar sociale betrekkingen mee te hebben.Op spiritueel niveau moet de volledige mensheid groeien echter zie ik meer achteruitgang en dat komt mede door de creatie van het slavenvolk conform NWO utopia.Een Zweeds/joodse politica heeft in Zweden flink wat stof doen opwaaien door trots te vertellen hoe zij en haar lobby Zweden volledig multi culti gaan maken en de Zweedse taal gaan afschaffen.(en ze zijn hard op weg aldaar)Europa en de VS zijn de enige bedreiging voor de NWO en dus ook Rusland want zij hoort bij europa.Vandaar ook de oorlog in Oekraine.Er wordt oorolg gevoerd tegen de europese volkeren.Opvallend is ook dat de NWO nu twee facties tegenover elkaar zet die allen europees zijn of europese roots hebben.Een goed voorbeeld ook is de immense slavenhandel in Israel met slaven uit voornamelijk Oekranie.Honderd duizenden jonge vrouwen zijn zo onder valse voorwendselen naar Israel gesmokkeld en door verkocht aan sjeiks en hoerenhuizen enz.White slavery.De wereld bekent maar niet in het westen natuurlijk.En dan hebben wij hier in Nederland van die ‘zeurpieten’ die klagen over slavernij terwijl ze niet weten dat black slavery allang niet meer bestaat.Waar werd WO I uitgevochten en hoe veranderde dit het europees continent?Waar werd voornamelijk WO II uitgevochten en hoe veranderde deze oorlog het europese continent?Waar wil men WO III beginnen met welk gewenst effect?
Egoisme is een van de grootste wapens in de strijd tegen de europese volkeren.Weinig tot geen mensen te vinden die nog trots zijn en dit uitstralen, andere talen gaan spreken om er ‘bij’ te horen.Geen sterke familie banden meer.Ik kan een boek schrijven hierover.Waarschijnlijk bij jou aan dovemansoren gericht.
Lees de resultaten van het DNA onderzoek zelf maar ‘s en zie de verschillen en de reden waarom men dus wil dat wij mixen.

http://atlanteangardens.blogspot.nl/2014/05/russian-geneticists-disprove-out-of.html

Overigens zijn er meerdere onderzoeken gedaan op basis van DNA en nee niet door alleen blanken die een hekel hebben aan buitenlanders maar wetenschappers.Hoe kortzichtig kan je zijn.Het gaat hier om leugens die verspreid zijn en waar helaas velen nog steeds in geloven te ontkrachten.

Edwin
Edwin
Reactie op  Bataaf
6 jaren geleden

Alles netjes gelezen, mooi verwoord, maar helaas heb ik al zo vaak dit soort argumenten van anderen aangehoord dat het voor mij overkomt als gaan zitten in een slachtofferrol, en vervolgens naar argumenten gaan zoeken om die slachtofferrol goed te gaan praten.
Ik ga dagelijks al ruim 35 jaar om met mensen met een donkere huidskleur, zoals ik het ervaar zitten de meesten van hen niet meer in een slachtofferrol, zijn niet meer zo bezig met de slavernij et cetera….
Ook ik ergerde me altijd als iemand ging klagen dat als er iets maar ook tegenzat, het direct werd gezien omdat men een andere huidskleur had..
Discriminatie bestaat nog steeds of het nu een huidskleur kwestie is, geloofskwestie, of wat dan ook.
Ik reageer dus ook niet omdat ik het gevoel heb dat ik voor mijn gekleurde medemens moet opkomen….
Ik reageer niet als een blanke …Bataaf..
Ik reageer niet als een Nederlander…Bataaf..

Ik reageer als een Universeel mens

NWO, Religie, Nationalistisch denken, eigenlijk IEDERE politieke ideologie, IEDER religieus dogma …lap ik lekker aan mijn laars.

Denk maar fijn dat ik onder invloed sta, onder wiens invloed sta jij?
Hokjesgeest? Door door de stuntelige poging om zelfs spiritualiteit er bij te halen om die zuiverheid van rassen goed te praten, en met krachttermen zoals NWO te gooien om het nog geloofwaardiger te maken…laat je mij alleen maar inzien dat je nog niet echt weet wat spiritualiteit inhoudt…
Dat heeft te maken met zelfinzicht…
Kleingeestigheid?
Goh er zijn zo veel labels

Kijk eens naar de geschiedenis Bataaf:
Culturen verschijnen…kunnen vele eeuwen bestaan, maar zullen ook weer geleidelijk aan verdwijnen.

Al in de Griekse tijd ergerden de Atheners zich eraan hoe die vervelende donkere buitenlanders (vaak uit perzie) hun cultuur verwoestte, dat ze luidruchtig en dom waren en ga zo maar door…so, what’s new?

Waarom ga je er van uit dat ik jouw teksten niet goed heb gelezen? Ben je zo zeker van jouw eigen gelijk, dat je erin bent gaan geloven dat iedereen die jouw verhaal hoort, je direct zal gaan geloven, en jouw uitleg als zijnde “de waarheid” moet aannemen?

Ik heb er geen behoefte aan om mensen te overtuigen Bataaf, maar als jij wel die behoefte voelt zal ik je niet tegenhouden hoor…Ik waardeer het in ieder geval echt wel dat jij jezelf goed kan uitdrukken , en ik waardeer het ook dat jij je best doet om met duidelijke argumenten naar voren te komen.
Ik denk er alleen anders over, laten we elkaar nu niet gaan beschuldigen van wel of niet beïnvloed zijn door NWO of wat dan ook, want dat siert ons allebei niet…er is al genoeg ellende en boosheid om ons heen.
Peace
One Love

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Helder, ik ben ook niet uit op een eindeloze discussie die nergens naar leidt en ook beschuldig ik niemand.
Wel heb ik deels de neiging te overtuigen.
Dit omdat jij duidelijk laat zien dat je je geschiedenis niet (goed) kent.
Fluctuatie in demografie heeft zeker plaats gehad.Want die Perzen die jij noemt woonden in een land dat daarvoor door blanken werd bevolkt.Net als het oude west-China, volledig zuid Amerika, delen van noord Amerika, noord Afrika, Iran en noord India.Dit alles is waar bevonden a.d.h.v. archeologisch onderzoek en recentelijk ook d.m.v. DNA onderzoek.In mythologie en volksvertellingen word eveneens helder uiteen gezet wie de zgn. blanken waren en waar ze vandaan kwamen.Maya’s, Inca’s en Moche spreken allen over de ‘sterren kinderen’ en de ‘wolken mensen’ die hen beschaving leerden.Denk aan Viracocha of Kukulkan die nog steeds afgebeeld wordt als een westerling.kijk, het impliceert feitelijk niets wel is het van zeer grote geschiedkundige waarde.Waarom doet men zoveel moeite dit te verdrukken en onder het tapijt te schuiven?Ik betwijfel overigens wel of je het artikel met bronnen überhaupt hebt gelezen gezien je reacties want het is ook ‘mindblowing’.Ik heb op school ook ‘gewoon’ de evolutie theorie geleerd gekregen.Na het zien en leren begrijpen van deze onderzoeken ben ik wel heel anders gaan kijken tegen leringen als de evolutie theorie en de daarbij komende out of Africa theorie.
Een slachtoffer rol is wel het laatste vanwaar ik mijn betoog houd.Ik benoem simpelweg feiten die na te zoeken en te checken zijn.Die feiten laten gewoon zien wat ik omschrijf en ondersteunen die zaken.
Vrede bestaat niet.Het is eerder het streven en uiteindelijk bereiken van een ziel naar de perfecte serene staat waarin het samenstel van dingen zich conform universele wetten aan aanpast.

Let us agree to differ.

Grts

barsoomx
barsoomx
6 jaren geleden

Simpeler gezegd: ook in Beschaving X was interraciale seks heel erg in trek….

Bataaf
Bataaf
Reactie op  barsoomx
6 jaren geleden

In alle beschavingen behalve onze huidige bestond een kasten stelsel dat voorkwam dat men interraciale seks had.Het was streng verboden.Dus dat is nooit op grote schaal gebeurd.

Edwin
Edwin
Reactie op  barsoomx
6 jaren geleden

Er is maar EEN menselijk ras, mensen die denken dat dit niet zo is, gedragen zich dus in feite onmenselijk.

Bataaf
Bataaf
Reactie op  Edwin
6 jaren geleden

Deze studie bewijst dus het tegendeel.
Maar die is natuurlijk fake omdat dat niet jouw ideologie ondersteund.
Zo gaat dat kennelijk met waarheidsbevinding.
Je zou je zo bij die afrocentrics kunnen aansluiten.
Echter is de tijd van leugens voorbij.
Wake up from la la land.

Bataaf
Bataaf
6 jaren geleden

@Loki

Dank voor je reactie.

Allereerst wil ik vermelden dat ik evengoed in het eenheidsbewustzijn geloof/weet dat het is.
Met de nadruk op bewustzijn.Dit omdat dit ook een wet is waar we niet omheen kunnen en gedachten maken dingen.Nog altijd neemt dit niet weg dat dit artikel een oude ‘leugen’, verdraaid ‘feit’ blootlegt.
Dat steun ik.

De eerste mens was inderdaad zwart, dat is een gegeven vanuit de mythologie uit Sumerie.
Ik denk dat dat juist is en ik bestrijd dit ook niet.Het enige wat ik aandraag is het voldongen feit dat bepaalde geschiedkundige bevindingen verdrongen worden om welke reden dan ook.Ik bestrijd dat zoals vele andere zaken die waarheid verhullen.Of het nu gaat om chemtrails of de satanistische kinder verdwijningen etc.
Ik maak me er niet ‘druk’ om, ik verdedig iets dat weinigen doen.Ik leg bloot wat niet graag bloot gelegd wordt.
En daar ben ik wel vurig in maar heb het punt van ‘druk maken’ reeds gehad.
dat levert inderdaad weinig op.
Hetgeen nu wel duidelijk speelt is het ‘bestaansrecht’ van in dit geval de west europese volkeren.
Dat mag en moet m.i. ook verdedigd kunnen worden.Ik vind het niet meer dan normaal jezelf lief te hebben en je bloed en de geschiedenis ervan te respecteren en waar nodig te verdedigen.Het liefst met een pen natuurlijk.
Ik weet wie ik ben en waar ik vandaan kom.Via genealogie en heraldiek.
En ook middels meditatie kan je veel over jezelf leren.
Met andere woorden, ik ben bewust van hetgeen je me schrijft.

Dank.
Laten we sturen dat het eenheidsbewustzijn nu eens de kritieke massa weet te ’tillen’.

grts

x

Check Also

dna

Wat gebeurt er met je DNA na een coronatest? ‘Dit is best schokkend’

Coronaminister Hugo de Jonge wil dat iedere ...

gates

Bizar: Bill Gates maakt Westen warm voor kinderarbeid

Er is ophef ontstaan over een artikel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x