Homepagina » Binnenland » Corona maakt comeback? ‘Nonsens, lariekoek. Ik wist dat dit ging gebeuren’
corona

Corona maakt comeback? ‘Nonsens, lariekoek. Ik wist dat dit ging gebeuren’

Daar gaan we weer: corona maakt een comeback. Er is weer paniek in het land want er zijn overal coronabesmettingen, zegt comedian Tisjeboy Jay in een nieuwe video op Facebook. Het zou door de demonstraties komen of door de lakse jeugd.

“Nonsens, lariekoek. Ik wist dat dit ging gebeuren. Het is zo doorzichtig wat er gebeurt. Vanaf 1 juni waren er versoepelingen. En vanaf wanneer gingen we massaal testen? 1 juni. Vervolgens wordt er een schijnbeeld geschetst dat de versoepelingen iets te maken hebben met de stijging van het aantal besmettingen.”

Jay wijst erop dat ze iedereen aansporen om zich te laten testen. “Waarom moet je je laten testen? Meer testen betekent meer besmettingen. Je moet alles wel in perspectief plaatsen. Van die eenzijdige berichtgeving wordt iedereen weer bang.”

452.000 testen

“Weet je hoeveel coronatesten er zijn gedaan? 452.000 testen sinds 1 juni. En dan gaan jullie nu zeggen dat de besmettingen omhoog gaan. Natuurlijk gaan de besmettingen omhoog, je test toch ook meer? Waarom heb ik geen nieuwsbericht gezien waarin staat: 450.000 mensen niet besmet met corona? Blijf toch kritisch nadenken.”

“Ze zeggen ook dat 5 op de 6 Nederlanders het vaccin nemen. Welke Nederlanders hebben ze gevraagd dan? Dit zijn de laatste stuiptrekkingen om jullie nog in angst te laten leven, maar angst is een hele slechte raadgever.”

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tony schreef:

  Mensen manipuleren en angst aanjagen is een nieuwe manier van oorlog voeren en om mensen onder controle houden.

  Dan komt het “schaapgedrag” van mensen naar voren.

  Hier zie je de belangen van alle industrien en andere belanghebbenden die weten dat door mensen angst in te praten, je de mensen kunt manipuleren en er tegelijkertijd veel geld aan kunt verdienen.

  Op een ouderwetse oorlog voeren en mensen dood maken heeft geen zin. Want dan kunnen de belanghebbenden met kwade bedoelingen er niets meer aan verdienen.

  Mensen ziek maken en ziek praten en langzaam dood laten gaan, levert veel meer op. Daar hebben vele groeperingen, maar ook de huidige regeringen, die alleen maar geld (belastingen heffen) willen verdienen, baat bij.

  Wanneer dat niet meer het geval is heeft niemand meer een reden om geld te verdienen en worden zij werkloos.

  Vandaar dat er voorlopig gewoon wordt door gegaan met de mensheid voor de gek te houden. Daar gaat het om in dit geval.

  50 likes
  • GeenNL schreef:

   @Tony

   Het wordt tijd voor hardere en diepgaande actie of een nog nooit vertoonde revolutie in Vernederland. Enough is enough!!

   ….”Val nog even met wat ander berichtgeving binnen. Boeren protesteren en vertragen het verkeer op snelwegen. De reacties van de burgerslaven daarop zijn niet van de lucht en krijgen de boeren de wind van voren en zijn de belastingslaven nogal van leg af. Alsof de overheid alleen maar de boeren wil treffen. Wat een groot aantal kaaskoppen van slaven zijn er toch.

   Voor boeren die toevallig dit lezen: waarom stellen jullie de overheid geen ultimatum en maak kenbaar als de overheid of politiek geen bakzeil haalt de verantwoordelijkheid dan komt te liggen bij de overheid en politiek. Sluit de deuren van de bedrijven en overhandig massaal de sleutels, met de mededeling dat de belastungslaven en de vijand in Den Haag zich ermee mogen redden. Kapot zullen jullie boeren zo toch gaan, waarom dan nog langer verantwoordelijkheid voor willen nemen en tegen de stroom blijven zwemmen? De politieke drek weet het beter? Dan red je er ook maar mee. Succes met kadavers opruimen en omploegen van de mislukte oogsten”….(copy-paste reactie op de Vrijspreker)

   14 likes
  • CHiXiStigma schreef:

   Ja, en het erge is dat het niet alleen de overheid is, ook bedrijven en losse organisaties, of eenlingen. Mensen beïnvloeden via social media, nep berichten, instagram, twitter. Influencers in forums of sites als deze laten reageren, om mensen over te halen tot jouw gedachtegoed, of bepaald gedrag te activeren. Je moet er scherp op blijven.
   Je hoeft maar te kijken naar de demo’s tegenwoordig en dan moet je jezelf afvragen wie er achter zit, zelf staan ze er doorgaans niet bij.
   Ik kan mij bijvoorbeeld zo maar voorstellen dat je als rechtse organisatie probeert een BLM demo te laten ontsporen, of andersom.

   5 likes
 • linda bakker schreef:

  Ik woon op Texel, wadden eiland. Het is nu al ruim een maand weer behoorlijk druk. Vooral nu veel Nederlanders besluiten om maar in eigen land op vakantie te gaan. We hebben hier 2 gevallen van Corona en ziekenhuis opname gehad. Dit omdat deze jonge mensen toch ondanks waarschuwingen naar het besmettelijk gebied in Noord Italië waren afgereisd. En daarna vrolijk de besmetting mee brachten naar Texel. Een Corona doden van 70+ die van allerlei achterliggende ziekten had, nooit getest is maar wel geregistreerd als 1 ste Texelse Corona dode. Verder eigenlijk niet, behalve vele met onduidelijke en vage klachten die net zo goed Influenza als Corona zouden kunnen zijn. Er werd niet getest op Texel, mocht niet van de GGD. Dat was allemaal in Maart en April. Daarna werd het stil. Tot nu toe geen Corona zieken, misschien wel besmettingen hier en daar maar niet bewijsbaar omdat men niet ziek werd en ook niet getest is. Sinds ongeveer een maand is het verschikkelijk druk, alles zit vol. Niemand houd zich meer aan de regels. Niemand word ziek. Ik zie geen ambulances af en aan rijden van en naar het ziekenhuis in Den Helder, geen overspannen dokters en verpleegsters. Texel is geen echt groot eiland, van ongeveer 16.000 inwoners naar een verdubbeling en er gebeurd niets. Toch komen hier niet alleen mensen uit Nederland, maar ook uit Frankrijk, USA, Duitsland, België etc. Niemand word ziek, echt ziek . Laten we het niet hebben over wat vage klachten, dat van alles zijn kan. Texel is Nederland in het klein, zegt men wel eens, waarom gebeurd er hier dan niets? Worden we niet allemaal grandioos belazerd? Straks is het herfst, dan krijg of kreeg je normaliter de influenza A-griep weer, word dat straks aan ons verkocht als Corona uitbraak nr 2? Ik vrees van wel. Al dit om de mensen onder de duim te houden, links verliest zijn macht. Dit is een laatste poging om die macht te behouden. Geef ze geen kans!.
  Groetjes van het Corona vrije eiland Texel.

  48 likes
  • Ellen Heutinck schreef:

   Inderdaad: ik zie ook geen doodzieke mensen om me heen (de achterhoek). Wel mensen met verkoudheidsklachten maar allen geen corona zoals uit de test is gebleken. De haarden waren begonnen in kroegen. Is dit nu net waarvoor Maurice de Hond ons waarschuwde? Ruimtes met veel mensen die niet geventileerd worden? Ik krijg steeds meer het gevoel dat de steeds genoemde aantallen besmettingen een ware propaganda is om straks massaal te kunnen vaccineren! Anders wordt het vaccinatiebeleid ook weer een fiasco. Het ging te goed. Mensen nemen de 1,5 meter niet meer serieus omdat niemand in de omgeving ernstig ziek raakt. In maart kregen we deze cijfers wel te horen zodat ieder de ernst er in zag. Het praatje van Grapperhaus heeft op mij dan ook geen enkele indruk gemaakt. Als je alle media zou negeren is de wereld eigenlijk weer normaal. Het is de media die de mensen angst aanpraat en de boel behoorlijk aan het manipuleren is. Ik loop liever in een wereld rond zonder angst. En laten we eerlijk zijn: de corona overkomt ons ook niet voor niets. Dit mag dan ieder voor zich invullen…

   6 likes
  • Hendrik schreef:

   Hier op Terschelling idem dito.

   0 likes
 • Medusa schreef:

  Sterker nog……als corona niet het gewenste resultaat oplevert, gooien ze er een sterkere variant in dit najaar….het ligt er allemaal te dik bovenop, all part of the plan(demie)

  42 likes
 • Eelke Piers schreef:

  450.000 mensen getest waarvan 2.000 mensen positief.
  50% van de positieve testen geven een foutieve uitslag blijven er 1000 over met een mogelijke besmetting die niet erger is dan een beetje boven normale griep

  27 likes
  • Rob schreef:

   En hoeveel van die 1000 worden werkelijk ziek door corona? Hoeveel hebben er een andere reden dat ze werkelijk ziek zijn, niet corona inhoudend? En hoeveel van die eventuele wel corona geinecteerden worden er na korte tijd vanzelf weer beter?

   12 likes
 • Herman schreef:

  Ik krijg steeds meer het idee dat het coronavirus wordt verspreid door Big Pharma zelf.Chemtrails??

  15 likes
  • Tony schreef:

   Ik denk ook dat chemtrails de oorzaak, of mede oorzaak, zijn van deze gecreeerde griepsituatie. Dat gebeurd wereldwijd, zeker daar waar vele mensen wonen. Het is dus een kunstmatig gecreeerde situatie met “dirty smilin’ Billy” als regisseur. Zijn grijns spreekt boekdelen.

   Een natuurlijk virus of ziekte kun je niet delegeren, een kunstmatig gecreeerd virus wel.

   Als voorbeeld de vissersboot in Argentinie die Coronavrij de haven uitging en vervroegd wegens het grote aantal Corona-geinfecteerde mensen gedwongen was terug te keren. Dan kan de oorzaak alleen maar vervuilde lucht of drinkwater zijn.

   7 likes
 • ProAsfalt schreef:

  Maar volgens de reguliere media gaat het helemaal de verkeerde kant op aldus de virologen waardoor regionale lockdowns op komst zijn zoals in Hillegom. (Zijn er geen andere virologen/ immunologen die een andere kijk hebben? Kennelijk niet).

  Hillegom is het mooie voorbeeld althans zo meen ik op te maken uit diverse artikels waar niet ventileren toe leidt ondanks de 1,5 meter dictatuur.
  Waar het registreren/ reserveren toe leidt.
  Kortom waar het totalitarisme toe leidt.
  Namelijk dat men voor elk wissewasje wordt opgesloten.

  Echter kennelijk wil het volk dat gelet op de peilingen.

  Uiterlijk zaterdag 25 juli doet de kortgedingrechter uitspraak over de zaak Viruswaanzin tegen de staat.
  Dat wordt D-Day. Krijgen wij onze vrijheid terug (en zo ja hoe lang gaat dat duren voordat de staat wat anders verzint) of niet?
  Bij het niet is het hek van de dam want dat betekent complete vrijbrief voor de staat om het volk blijvend te onderdrukken.

  13 likes
  • ProAsfalt schreef:

   O Ja en dan moet het volk dan wel de bezoekers van zo’n café niet al te snugger zijn om zich te laten testen met allerlei detentiegevolgen van dien terwijl zij nauwelijks symptomen hebben.

   Waarom zou je je laten testen als de eerstelijns je toch niet mag behandelen behalve met paracetamol? Laat het volk dat maar eens op zich in laten werken.

   Ik vind dat je alleen op medisch noodzaak op verzoek van de huisarts je zou moeten laten testen dus met andere woorden dat men minimaal koorts heeft en lichte benauwdheidsklachten. Maar goed, door het verbieden van HCQ ligt een enkeltje ziekenhuis voor de hand.

   7 likes
   • Marco Dingus schreef:

    Goed lezen, het aantal positief geteste personen per 1000 geteste personen is verhoogd. Dan is het dus geen gevolg van meer testen. Wel een beetje na blijven denken allemaal. 🙂

    2 likes
 • GeenNL schreef:

  Zeg maar “nee”, dan krijg je er twee!

  https://mobile.twitter.com/business/status/1285833223671603202

  ….”When it comes to protecting the world from the coronavirus, two doses of a vaccine may be better than one. But doubling the number of jabs each person needs could complicate efforts to immunize billions of people.

  The latest results from front-runners in the sprint to come up with a vaccine, including the University of Oxford-AstraZeneca Plc partnership and Moderna Inc., highlight that prospect. Both efforts are conducting final-stage testing with two doses.”….

  Eén ter inleiding, de tweede voor de eeuwige jachtvelden van het overbodige vee.

  Om alvast eventjes te wennen:
  https://youtu.be/ck_yZtrkrkQ

  11 likes
  • Bit schreef:

   Langzaamaan ga je denken dat de uitdunning van de wereld populatie een prima idee is: mensen die hier nog intrappen zijn sociaal darwinistisch ongeschikt gebleken haha!

   15 likes
 • Jack Burton schreef:

  Als in het najaar de zonnenuren teruglopen, mensen minder buiten komen, aan de “winterkost” gaan dan zullen de vitamine C en D3 waardes flink dalen (zorgt voor griepklachten), door minder buitenlucht en licht zal het lichaam meer stresshormoon aanmaken (sterk verzwakt immuunsysteem) als mensen vervolgens ook nog perongeluk hun zuivel (Kalium) zouden “vergeten” (slijmvliezen ontvankelijk voor bacteriele infectie) dan is het MEER dan raak…influenza!!…(Nee niet de miljardenindustrie rockefeller versie (vervalsing/foutieve thesis) van de onzichtbare theoretische killer (virus) welke wij van jongs af aan door onze strot gedrukt krijgen)

  De huidige thesis (viro(on)logie) was in 1919 al reeds verworpen…echter is de mond gesnoerd voor een hele hoop centjes…Rockefeller centjes wel te verstaan.

  11 likes
 • Patrick schreef:

  Het gros van de mensen zal braaf doen wat de overheid zegt. Ik zie op straat en in winkels steeds meer mondkapjes.😨

  9 likes
 • PREDATOR schreef:

  De wereld is rot!!!
  Tijd voor een invasie…In godsnaam

  7 likes
 • Daaristieweer schreef:

  Waar is die zogenaamde “Anonymous” nu? Zogenaamd hackers collectief. Wat een onzin, controlled oppositie is het. Wereldwijde globale coup met massale Fake Stream Media angstzaaierij.

  7 likes
 • linda schreef:

  het virus is het excuus dat nodig is om angst te creeeren , ze moesten iets verzinnen om het vaccin in totaal trouwens 7 ons onze strot door te duwen.De 1.5m is voor de massacontrole cameras hangen overal en dan komenwe bij waar het echt omdraaid de 5g , iedereen gechipped en daardoor overal ter wereld te volgen en op afstand bestuurbaar kijk info op ask/drrachidbuttar daar vind echte info ondersteund door 7500 artsen wereldwijd,we moeten massaal wakker worden om deze satanisische demonen te stoppen

  5 likes
 • Geen schaap schreef:

  Als je meer test, zul je meer vinden die besmet zijn (geweest).
  Maar, als het aantal besmettingen dan toeneemt, waarom neemt het aantal doden per dag dan zo drastisch af ?

  Nu nog 7 doden per week. Dat is er 1 per dag. Een significant verschil met toen er tijdens het hoogtepunt bijna 250 per dag gingen.

  Misschien neemt het aantal besmettingen inderdaad toe, maar is ons immuunsysteem door zomer en zon beter geworden en/of heeft het virus in kracht ingeboet ?

  3 likes
 • Fred schreef:

  ik begrijp 1 ding niet.
  Als een meerderheid van het volk wist dat e zgn 2e golf onzin is,
  waarom krijgen die paniekzaaiers ,wie dan ook, een podium ?
  We hebben toch heel wat leergeld betaald ,de 1ste(nep)golf.
  TV uit, geen leugenaars meer geloven ,geloof me dat zijn heel wat,
  meer op onderzoek gaan naar echte wetenschappelijk onderbouwde verhalen en dan proberen het domme ,slapende schapenvolk wakker krijgen.Dat laatste is een verdomd moeilijke opgave

  3 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  van haga

  Kijken! Van Haga laat geen spaan heel van falende coronabeleid

  Wybren van Haga, onafhankelijk Kamerlid maar ook ...

  >