BinnenlandCorona

Corona maakt comeback? ‘Nonsens, lariekoek. Ik wist dat dit ging gebeuren’

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Daar gaan we weer: corona maakt een comeback. Er is weer paniek in het land want er zijn overal coronabesmettingen, zegt comedian Tisjeboy Jay in een nieuwe video op Facebook. Het zou door de demonstraties komen of door de lakse jeugd.

“Nonsens, lariekoek. Ik wist dat dit ging gebeuren. Het is zo doorzichtig wat er gebeurt. Vanaf 1 juni waren er versoepelingen. En vanaf wanneer gingen we massaal testen? 1 juni. Vervolgens wordt er een schijnbeeld geschetst dat de versoepelingen iets te maken hebben met de stijging van het aantal besmettingen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Jay wijst erop dat ze iedereen aansporen om zich te laten testen. “Waarom moet je je laten testen? Meer testen betekent meer besmettingen. Je moet alles wel in perspectief plaatsen. Van die eenzijdige berichtgeving wordt iedereen weer bang.”

452.000 testen

“Weet je hoeveel coronatesten er zijn gedaan? 452.000 testen sinds 1 juni. En dan gaan jullie nu zeggen dat de besmettingen omhoog gaan. Natuurlijk gaan de besmettingen omhoog, je test toch ook meer? Waarom heb ik geen nieuwsbericht gezien waarin staat: 450.000 mensen niet besmet met corona? Blijf toch kritisch nadenken.”

“Ze zeggen ook dat 5 op de 6 Nederlanders het vaccin nemen. Welke Nederlanders hebben ze gevraagd dan? Dit zijn de laatste stuiptrekkingen om jullie nog in angst te laten leven, maar angst is een hele slechte raadgever.”

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Medusa
Medusa
3 jaren geleden

Sterker nog……als corona niet het gewenste resultaat oplevert, gooien ze er een sterkere variant in dit najaar….het ligt er allemaal te dik bovenop, all part of the plan(demie)

Tony
Tony
3 jaren geleden

Mensen manipuleren en angst aanjagen is een nieuwe manier van oorlog voeren en om mensen onder controle houden.

Dan komt het “schaapgedrag” van mensen naar voren.

Hier zie je de belangen van alle industrien en andere belanghebbenden die weten dat door mensen angst in te praten, je de mensen kunt manipuleren en er tegelijkertijd veel geld aan kunt verdienen.

Op een ouderwetse oorlog voeren en mensen dood maken heeft geen zin. Want dan kunnen de belanghebbenden met kwade bedoelingen er niets meer aan verdienen.

Mensen ziek maken en ziek praten en langzaam dood laten gaan, levert veel meer op. Daar hebben vele groeperingen, maar ook de huidige regeringen, die alleen maar geld (belastingen heffen) willen verdienen, baat bij.

Wanneer dat niet meer het geval is heeft niemand meer een reden om geld te verdienen en worden zij werkloos.

Vandaar dat er voorlopig gewoon wordt door gegaan met de mensheid voor de gek te houden. Daar gaat het om in dit geval.

GeenNL
GeenNL
3 jaren geleden

Zeg maar “nee”, dan krijg je er twee!

https://mobile.twitter.com/business/status/1285833223671603202

….”When it comes to protecting the world from the coronavirus, two doses of a vaccine may be better than one. But doubling the number of jabs each person needs could complicate efforts to immunize billions of people.

The latest results from front-runners in the sprint to come up with a vaccine, including the University of Oxford-AstraZeneca Plc partnership and Moderna Inc., highlight that prospect. Both efforts are conducting final-stage testing with two doses.”….

Eén ter inleiding, de tweede voor de eeuwige jachtvelden van het overbodige vee.

Om alvast eventjes te wennen:
https://youtu.be/ck_yZtrkrkQ

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar volgens de reguliere media gaat het helemaal de verkeerde kant op aldus de virologen waardoor regionale lockdowns op komst zijn zoals in Hillegom. (Zijn er geen andere virologen/ immunologen die een andere kijk hebben? Kennelijk niet).

Hillegom is het mooie voorbeeld althans zo meen ik op te maken uit diverse artikels waar niet ventileren toe leidt ondanks de 1,5 meter dictatuur.
Waar het registreren/ reserveren toe leidt.
Kortom waar het totalitarisme toe leidt.
Namelijk dat men voor elk wissewasje wordt opgesloten.

Echter kennelijk wil het volk dat gelet op de peilingen.

Uiterlijk zaterdag 25 juli doet de kortgedingrechter uitspraak over de zaak Viruswaanzin tegen de staat.
Dat wordt D-Day. Krijgen wij onze vrijheid terug (en zo ja hoe lang gaat dat duren voordat de staat wat anders verzint) of niet?
Bij het niet is het hek van de dam want dat betekent complete vrijbrief voor de staat om het volk blijvend te onderdrukken.

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x