Homepagina » Mens en Dier » Belgische Jaap van Dissel laat ware aard zien: ‘Alleen extreemrechts leeft coronaregels niet na. Is dus natuurlijke selectie’
belgische

Belgische Jaap van Dissel laat ware aard zien: ‘Alleen extreemrechts leeft coronaregels niet na. Is dus natuurlijke selectie’

Maandag was Marc Van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel, te gast bij Op1. In het programma werd hij aangekondigd als ‘de meest gezaghebbende viroloog van België’. Hij zei ervan overtuigd te zijn dat de tweede golf daar is begonnen.

De ware aard van Van Ranst kwam al snel naar boven. Zo zei hij dat het extreemrechtse mensen zijn die de coronamaatregelen slecht naleven omdat ze hem ‘niet kunnen luchten’. Hij zei ook dat dit een vorm van ‘natuurlijke selectie’ is:

Je ziet in de Verenigde Staten dat Republikeinen niets willen weten van die coronamaatregelen, en als Democraat vind je die nodig. Hier is dat hetzelfde. Mensen die extreemrechts zijn, kunnen Van Ranst niet luchten, dus gaan we ook die coronamaatregelen maar niets vinden. Dat is een vorm van natuurlijke selectie.

Van Ranst kreeg op social media bakken kritiek over zich heen. Het Belgische Kamerlid Sophie De Wit reageerde:


Alleen extreemrechtse mensen leven de coronamaatregelen niet na? Een vorm van natuurlijke selectie? Seriously, Marc? Dit zijn nou de mensen die onze overheden adviseren.

[Sceptr]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • P.M. schreef:

  Als je veel tegenwind krijgt heeft extreemrechts het altijd gedaan .Hij is een loser net als de politici. belgie is verloren , hell hole, vergif.!!!

  35 likes
 • Michael schreef:

  n 1918 na de Spaanse griep, die enorme pandemie van 1918, werd aan Rudolf Steiner gevraagd: ‘wat was dat’ en Steiner antwoordde: virussen zijn eenvoudigweg uitscheidingen van een giftige cel, virussen zijn stukje dna of rna met wat andere proteïnen; ze werden uit de cel gestoten, ze ontstaan wanneer de cel vergiftigd is. Ze veroorzaken niets.

  33 likes
  • jan doornbos schreef:

   Klopt en zijn dus niet levend. Ook niet besmettelijk dus. Waar staat de V in HIV ook weer voor? Mogen we mensen met hiv nu ineens geen hand meer geven of zelfs een knuffel geven? Nee, u en ik moeten geloven dat virussen zo enorm slim zijn dat zij weten wanneer toe te slaan en wanneer niet. Kijk ook eens naar de muilkorf situatie in Engeland voor de aardigheid.

   19 likes
   • Rob schreef:

    In feite dus dezelfde angstzaaierij als nu over het coronavirus en dus ook altijd al zo geweest. Nu betreft het alleen de grootste machtsgreep in de geschiedenis van de mens ooit.

    10 likes
 • Frans schreef:

  “Alleen extreemrechtse mensen leven de coronamaatregelen niet na? Een vorm van natuurlijke selectie?”. Dat kan je natuurlijk ook anders uitleggen ! Al de andere mensen nemen straks de Corona gifspuit, en daardoor gaan er veel sterven zodat er dus veel “Extreemrechtse” mensen zullen over blijven !!!

  32 likes
  • Philip schreef:

   In België zijn vele politici en zelfs kinderen van het koningshuis betrapt op het niet na leven van de lockdown.
   Ze gaven als het ware party’s of gingen er naar toe, thans waren het politici niet van het Vlaams belang (op 1 na) al de rest waren van andere politieke partijen.

   Van Ranst moet zijn kop houden, hij is zo corrupt als het maar kan zijn als spreekbuis van big farma en een lab rat.
   Heb er onlangs nog op gewezen dat hij de politiek in gaat, hij is dus meer politiek aan het voeren dan wat anders.

   Heb altijd al gezegd en geschreven: als politiek aan wetenschappen doet, als wetenschappers aan politiek doen, dan word het heel gevaarlijk…..alle onafhankelijkheid/neutraliteit valt dan weg, dus ook de geloofwaardigheid!!

   20 likes
 • Peter schreef:

  Het GVD precies andersom, dat linkse ongedierte heeft schijt aan de regels…
  Laat deze man maar uitkijken, want er zitten erg veel “rechtse” mensen bij defensie en politie en die hebben het ook gehad met dat linkse tuig…

  18 likes
 • Repelsteeltje schreef:

  Ik word kotsmisselijk van die empathie loze parasieten. Zoals Meneer Ranzig(Ranst), Meneer Brulbeer(Bruls) Meneer Coolen van Braaksel(Brakel) enz. Het kan niet anders dat dit soort walgelijke figuren hier zelf een voordeel aan hebben. Anders kan je naar mijn mening niet zo ‘in en in’ verrot zijn.

  17 likes
 • Koddebeier schreef:

  Het linkse uitschot Van Ranst, wat een walgelijk manneke !!

  17 likes
 • eindhoven schreef:

  Van Ranst is ook een vaak geziene gastspreker bij manifestaties van de uiterst linkse PVDA.

  14 likes
  • Sjaakie van den Hoek schreef:

   Van Ranst (zijn naam zegt het al) is zelf een wandelende virus MICROBE.

   15 likes
  • Philip schreef:

   Van Ranst heeft al openlijk toegegeven dat die voor de volgende verkiezingen op de lijst zal staan van het PVDA (PVDA) word in België door de andere partijen uitgesloten en tevens ook door de media door het slijk gehaald.
   PVDA zou een communistische partij zijn, maar als het over van Ranst gaat, is er geen vuiltje aan de lucht!!

   7 likes
 • Reliable Liar schreef:

  Dit is een Belg die voldoet aan de vooroordelen …..
  Alleen jammer dat ie een podium krijgt.

  11 likes
  • jan doornbos schreef:

   Juist. En waar stond dat podium? Inderdaad, bij onze eigenste eigen Nederlandse Propaganda Omroep. Ik zou trouwens niet graag in de schoenen staan van degene die mij in mijn gezicht extreem rechts noemt. Maar goed.

   14 likes
   • GeenNL schreef:

    @jan doornbos

    Ik zou het een persoonlijke eer vinden als men mij zou classificeren als vrijdenker, libertariër, noch-links-noch-rechts denker of zelfs extreem rechtsdenker, omdat bekend is dat vooral in 40-45 extreem links aan de macht was, zionisten extreem links zijn en tot op heden (extreem/Antifa) links dicteert en regeert, leugen op leugen verspreid over virussen, terrorisme, crisissen en oorlog, dreigt met fysiek en misdadig geweld, maar zelfs nog te dom is om te poepen en graag krom ligt voor de zuidelijke landen en climate hoax, en zich slaafs laten leiden door de corrupte linkse media, politiek en overheid. Maar vergeten dat ook deze ‘Titanic’ waarop ze varen links sektarisch geprogrammeerd is richting hel.

    Geen medelijden met dergelijk zichzelf afmakende linkse idioten. Net als de naar afval-krakers stinkende soldaten van extreem linkse terrorist George Soros, de Volkerts van de Graaf types, graven uiteindelijk hun eigen stinkende graf, ook al GELOVEN ze en is ze door judas beloofd ooit als hun extreem linkse voorgangers en landverraders te eindigen op het pluche.

    De dag komt, dan zullen de vrije denkers uit zelfverdediging komen afrekenen en de wereld terug op orde brengen, een wereld die door extreem links fascistische lijken in brand is gestoken, en laat de natuur inderdaad zijn gang laten gaan, zoals deze wil en een (zelf)reinigende (hemelse?) oorlog een einde maken aan de waanzin.

    12 likes
 • Ron schreef:

  Het politiek kleureke is al langer zichtbaar in de media.
  Politieke standpunten die de neutraliteit van de dr. met de voeten treden is het nieuwe normaal. Ik dacht virologen zijn er om de pandemie op te lossen maar bij gebrek aan oplossingen veroorzaakt door extreem links nota bene (CCP) betichten ze nu de rechts georiënteerde mensen de pandemie te verergeren. Eerst een rel veroorzaken en dan de hulp inroepen van de politie om zich te beschermen mensen betichtend nota bene zonder enig bewezen aanleiding in de media. Ze zijn anders de eerste om SMS jes, twitter, facebook, mails of andere berichten te laten zien op TV maar niks daarvan alleen holle blablabla woorden. Wat is de bedoeling? Mensen polariseren en nog harder tegen elkaar opzetten? Goed je bent geslaagd maar los je daar iets mee op? Niemand spreekt over wie verantwoordelijk is maar het zijn juist deze virologen die mede de oorzaak zijn. SSSSTTTTT dat mag je niet zeggen want deze (paljassen) moet je eren. HAHAHAHAHA.

  9 likes
 • Hoop schreef:

  Vind extreem wakker betere omschrijving.

  8 likes
 • nou en! schreef:

  haha……als je jezelf een mening vormt,ben je een tokkie,een hooligan,extreem rechts,of complotdenker,nou en!!!!!!!

  8 likes
 • Doet er niet toe schreef:

  Dit soort figuren zijn neergezet met een reden. Puur om propaganda door de strot van de massa te duwen. Als je in België gaat winkelen lijken het net allemaal zombies. Nu probeert die kikkererwt nog wat verdeling te zaaien tussen zogezegd links en rechts. Zal bij mij in ieder geval niet meer lukken. Het spel is uitgespeeld en laat me niet meer verdelen. Ongelooflijk schrijnend hoe dom de massa is en het spel niet doorziet.

  8 likes
 • wim11 schreef:

  Met 846 doden per 1 000 000 inwoners is Belgie wereldleider,maw het land waar corona het slechtst bestreden is, lijkt me dat meneer van Ranst zich beter met z n werk kan bezighouden ipv de woke arts uit te hangen

  7 likes
 • bas schreef:

  nog even en we hebben hier ook (fema) kampen en dan zitten we in de zelfde situatie als 80 jaar geleden

  7 likes
 • obs schreef:

  Zijn er nog steeds Nationaal Socialisten in België?
  Lijkt me een erg achterhaalde ideologie.

  6 likes
  • Philip schreef:

   Ik ben nog steeds een echte socialist in hart en nieren, ik ben voornamelijk voor de hard werkende mensen, die trouwens veel belastingen moeten betalen.
   Lang en hard moeten werken voor een pensioentje wat net boven de armoede grens ligt (1200 Euro)

   Probleem is dat er geen echte partijen meer zijn met uitgesproken stand punten, maakt niet uit welke partij, het enige wat telt zijn stemmen rondselen!!

   8 likes
 • anoniem schreef:

  Ken veel linkse rakkers die er ook geen pap van lusten

  5 likes
 • Steven schreef:

  Ga er maar gewoon van uit dat hier binnen een week of 3 ook de mondkapjes OP STRAAT gaan worden ingevoerd op straffe van €400.
  Kijk maar naar Duirsland, Frankrijk en België… overal doen ze hetzelfde, dus Nederland gaat volgen.
  Als je nu nieuws kijkt, of dat nu het achtuur journaal is of nieuwshoer, dan wordt echt de GEHELE uitzending gewijd aan dat corona gezeik.
  Ze sporen ook steeds aan of we dat hier ook niet in NL moeten gaan invoeren die mondkapjes op straat. Uiteraard interviewen ze alleen mensen die ermee EENS zijn (dat zijn natuurlijk altijd linksen) of bang gemaakte mensen die hun brood/bedrijf anders zien verdwijnen.
  Vaak kijk ik ook wat later op de avond het nieuws. Zodat als het steeds over hetzelfde gezeik gaat ik het gewoon door kan spoelen…en dat gaat dan vaak zo door tot het eind van het nieuws.
  Ze zijn nu de druk ernstig aan het opvoeren om de bevolking te muilkorfen en monddood te maken en te laten gehoorzamen. Ik zeik in mijn broek als straks iedereen er SCHIJT aan gaat krijgen.
  Die tweede golf hebben ze al uit de hoge hoed getoverd, en regio-lockdowns gaan ook wel komen om nog meer mensen naar de kloten te helpen. Zo voeren ze hun satanische plannetjes steeds verder op….

  4 likes
 • John schreef:

  Die lulhannes heeft nog gelijk ook, ik ben zo rechts als de kolere en heb inderdaad schijt aan alles wat met Corona te maken heeft, zo heb ik ook schijt aan alle links denkende oorbel in je neus randdebielen, krakers, BLM, Postcode loterij en aanverwanten z.g. goede doelen, donkere mensen die niet op de plantage van mijn overgrootvader hebben gewerkt, de EU, NPO, RTL4, BN ér die z.g. deugen en alle virologen.

  Zo dat lucht op…

  3 likes
 • NicoVilly schreef:

  Die kakviroloog durft wel niet te vertellen dat hij financieel gesteund wordt door Bill Gates. Hij heeft er alle belang bij om de coronazaak op te drijven.

  3 likes
 • x

  Check Also

  horecaondernemer

  Horecaondernemer roept op tot rebellie: ‘Er is geen tweede golf, die wordt gecreëerd’

  Horecaondernemer Nadia Denise Duinker deed een oproep ...

  bizzey

  Bizzey doet heftig boekje open in podcast Lange Frans: ‘RIVM bood me geld’

  Leendert Roelandschap, beter bekend als Bizzey, kijkt ...

  >