Mens en DierCorona

Belgische Jaap van Dissel laat ware aard zien: ‘Alleen extreemrechts leeft coronaregels niet na. Is dus natuurlijke selectie’

Help anderen door deze informatie met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Maandag was Marc Van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel, te gast bij Op1. In het programma werd hij aangekondigd als ‘de meest gezaghebbende viroloog van België’. Hij zei ervan overtuigd te zijn dat de tweede golf daar is begonnen.

De ware aard van Van Ranst kwam al snel naar boven. Zo zei hij dat het extreemrechtse mensen zijn die de coronamaatregelen slecht naleven omdat ze hem ‘niet kunnen luchten’. Hij zei ook dat dit een vorm van ‘natuurlijke selectie’ is:

Je ziet in de Verenigde Staten dat Republikeinen niets willen weten van die coronamaatregelen, en als Democraat vind je die nodig. Hier is dat hetzelfde. Mensen die extreemrechts zijn, kunnen Van Ranst niet luchten, dus gaan we ook die coronamaatregelen maar niets vinden. Dat is een vorm van natuurlijke selectie.

Van Ranst kreeg op social media bakken kritiek over zich heen. Het Belgische Kamerlid Sophie De Wit reageerde:


Alleen extreemrechtse mensen leven de coronamaatregelen niet na? Een vorm van natuurlijke selectie? Seriously, Marc? Dit zijn nou de mensen die onze overheden adviseren.

[Sceptr]

4 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
P.M.
P.M.
1 jaar geleden

Als je veel tegenwind krijgt heeft extreemrechts het altijd gedaan .Hij is een loser net als de politici. belgie is verloren , hell hole, vergif.!!!

Reliable Liar
Reliable Liar
1 jaar geleden

Dit is een Belg die voldoet aan de vooroordelen …..
Alleen jammer dat ie een podium krijgt.

Michael
Michael
1 jaar geleden

n 1918 na de Spaanse griep, die enorme pandemie van 1918, werd aan Rudolf Steiner gevraagd: ‘wat was dat’ en Steiner antwoordde: virussen zijn eenvoudigweg uitscheidingen van een giftige cel, virussen zijn stukje dna of rna met wat andere proteïnen; ze werden uit de cel gestoten, ze ontstaan wanneer de cel vergiftigd is. Ze veroorzaken niets.

eindhoven
eindhoven
1 jaar geleden

Van Ranst is ook een vaak geziene gastspreker bij manifestaties van de uiterst linkse PVDA.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x