Homepagina » Mens en Dier » George van Houts in Twitter-tirade: Onze overheid laat zich gijzelen
george van houts
Foto: Mark Rutte CC BY 2.0

George van Houts in Twitter-tirade: Onze overheid laat zich gijzelen

Vanaf oktober zullen De Verleiders in het theater te zien zijn met hun nieuwe voorstelling ‘Pandepaniek’, over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01% rijken daar gebruik van maken. Politici bezigen in toenemende mate oorlogsretoriek. Maar welke oorlog voeren we eigenlijk? En wat voor gevolgen heeft dit voor onze democratie? Verleider George van Houts gaat los op Twitter:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • H.J. schreef:

  Inderdaad Gorge van Houts.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Het Linkse Rutte Kartel gaat voor nog meer opschoning onder de oudere Nederlanders.

  Wat overblijf voor de Nederlandse burgers, is Inderdaad een schuldslavernij voor het leven.

 • William schreef:

  George van Houts is een “held”

  • Willem schreef:

   Waarom? Omdat hij net als miljarden anderen wat Twittert? De echte helden stonden op het Malieveld, dat domme twitteren stelt geen moer voor dat doet iedereen.

 • exegese schreef:

  Zes keer een waarheid als een koe, zeer treffend verwoordt zoals gebruikelijk bij beweringen van van Houts en de Verleiders. Laat ze hier maar weer eens antwoord op geven de klaplopers in den Haag !

 • Philip schreef:

  Initial COVID-19 infection rate may be 80 times greater than originally reported

  Said Silverman, “This suggests that ILI data is capturing COVID cases, and there appears to be a much greater undiagnosed population than originally thought.”

  “Our results suggest that the overwhelming effects of COVID-19 may have less to do with the virus’ lethality and more to do with how quickly it was able to spread through communities initially,” Silverman explained. “A lower fatality rate coupled with a higher prevalence of disease and rapid growth of regional epidemics provides an alternative explanation of the large number of deaths and overcrowding of hospitals we have seen in certain areas of the world.”

  https://medicalxpress.com/news/2020-06-covid-infection-greater.html?fbclid=IwAR3fjFnYYeFBrii9JyvPpyQQnrBn_OgZB5U_pCKljYLfXR49eulK9PQ1sos

  PS: heb al vaker beweert op basis van logisch denken, dat er wereldwijd al miljoenen mensen besmet zijn, uiteindelijk valt het dodental wereldwijd dan nog goed mee en is het vergelijkbaar met de griep.

  • Sjaakie van den Hoek schreef:

   Philip, lekker interessant doen met jouw Engelse inzending. Vele Nederlanders lezen hem niet eens, om de doodgewone rede dat zij Nederlander zijn.

   Ik zie aan het eind van jouw bericht, dat jij wel degelijk de Nederlandse taal beheerst.

   • Philip schreef:

    Gaat hem niet om lekker interessant te doen, ben zelf nagenoeg perfect 3 talig (Nederlands, Duits, Engels) ik ga er vanuit gezien Engels toch wel de taal van het internet is, dat de meeste toch min of meer de Engelse/Amerikaanse taal machtig zijn.

    Het is trouwens een kleine moeite om de vertaler er op los te laten!!

 • anton schreef:

  Het kan niet beter verwoord worden…een verwijzing naar de beslissende invloed van Bill Gates/ Soros op het Nederlandse regeringsbeleid moet wel worden genoemd. Dat is het hele probleem samengevat: de alles sturende ivloed van grote buitenlandse machten, alles is immers te koop bij Rutte en het RIVM. Rendement gegarandeert. Uw vrijheid is niets waard, u bent een rat die kaalgeplukt, uitgeroeid en onderdrukt moet worden, het gunstig stemmen van Bille Gates is het doel van de Nederlandse regering, WA en Rutte spannen de kroon hierin.

 • Herman de Graaf schreef:

  Niet te vergeten is er sprake van een “pandemie” omdat dit door de WHO is opgelegd.
  Let wel, niet omdat het zo is. Nee, omdat de WHO dat oplegt.
  Hoe dom en naïef kun je je gedragen als RIVM zijnde.
  Niet dom en naïef … maar corrupt !! Zieke geesten zijn het.
  Dat is het, dat zijn ze.

  • Sjaakie van den Hoek schreef:

   Herman de Graaf, Ik zal een voorbeeld maken.

   Neem het hoofdkantoor van de Amro bank, zij bepalen wat er gaat gebeuren en de filialen moeten de opdracht volgen.

   Zo gaat het ook met de W.H.O, zij beslissen en het RIVM moet volgen want dan krijgen ze van die duivel Bill Gates een grote zak met geld, en die hufter van Rutte en de Jong vinden het wel best, dan krijgen zij later ook nog promotie.
   Want geloven jullie dat die hufter van een Rutte zo relatief vlak voor verkiezingen zijn loopbaan naar de verdommenis laat lopen, zonder van iemand of wie dan ook de volledige garantie te hebben gehad om te doen wat hij heeft gedaan?

   • Herman de Graaf schreef:

    De RIVM ontvangt geld van de WHO.
    Een Dienst die bestaat ten genoegen van het Nederlandse volk, gefinancierd met belastinggeld, ‘doet’ wat de WHO wenst.
    Hebben we überhaupt wel iets te vertellen.
    Luistert het RIVM wel naar ons.
    Blijkens hun onwil tot transparantie lijkt me dat dit voldoende aangeeft dat RIVM lak aan ons heeft.
    Het wordt tijd dat RIVM wordt vervangen.

 • Eelke Piers schreef:

  https://www.ad.nl/binnenland/politiebond-luidt-noodklok-na-rellen-den-haag-we-raken-grip-op-samenleving-kwijt-br~a41e0893/

  De mensen luisteren gewoon niet meer.

  Hier wordt gewoon aangegeven wie er gegijzeld wordt en dat is het Volk. De mensen hebben volgens de politiebond maar gewoon te luisteren. Af en uit. De Politie heeft gesproken.
  Ik juich het toe dat de politie en de rest van de overheid hun grip op het volk kwijt raken

  • Mikkel schreef:

   Inderdaad! Dat de politietop net zo smerig is als de politiek, dat weten we. Dat ‘gewone’ politiemensen zich lenen voor terreurpraktijken is bizar. Ik kan me niet voorstellen dat politiemensen ‘s avonds rustig gaan slapen. Uitgezonderd dat deel dat juist geniet van hun machtsvertoon. Politiemensen moeten maar eens gaan nadenken over of aan welke kant ze eigenlijk willen staan: aan de kant van een terroristische staat, of aan de kant van het volk. Nu is nadenken echter niet een van de sterkste punten van politiemensen, dus ik zie het somber in.

   • Eelke Piers schreef:

    De politie moet tegenwoordig blijkbaar uit sadisten en machtswellustelingen bestaan. Een normaal mens zou niet met een knuppel op mensen durven in te slaan.

    • jtprf schreef:

     daar zit op z’n limburgs “jenog krapuul bei” dus beetje gajes. Wat denk je,
     dat bij wietkwekerijen die opgerolt worden, nu telkens alles aan gerijpte
     ( waar aangetroffen ) toppen de shredder ingaan? Het zijn ook maar mensen
     met een oog voor een extraatje. Beroeps Eed afleggen stelt geen zak voor, zegt weinig.

 • Mr.111 schreef:

  Overheid laat zich gijzelen? NEE helemaal niet , de ROverheid is zwaar medeplichtig en werkt volledig vrijwillig met de NWO mee het volk te gijzelen, is onderdeel van deze staatsgreep, die zowel werelwijd is gepland alles volgens agenda.

  • Rob schreef:

   Dat klopt niet helemaal Mr. 111. Het heersende elite heeft de politiek in hun macht, niet andersom. De politiek is chantabel gemaakt. Politici zijn betrokken bij de meest smerige zaken en daar hebben ze zich niet vrijwillig voor aangemeld. Ze zijn er volgens velen toe gedwongen en zo zijn ze chantabel geworden en worden ze ook bedreigt, net zoals zij ons bedreigen. Dat is de macht structuur op de hele planeet. De top heeft de macht over de hele wereldbevolking omdat ze overal via het centrale banken systeem de macht hebben. Zo hebben ze de macht over landen, via het financiële systeem. Zo controleren ze ook de politiek die ze gedongen hebben deel te nemen aan de smerigheid om ze chantabel te maken. Je onderschat de heersende macht en hun ‘evilness’. Wij reageren af op de politiek omdat zij de wetten maken maar gaan daarmee wel voorbij aan de ware macht op de planeet. De politiek en de politie is waar je als volk mee te maken hebt, de ware macht blijft verborgen achter de schermen. Die komen niet in het openbaar. En nee, dat is geen goedpraterij van de politiek en hun beleid. Zonder die top van de macht zouden we alleen niet zo’n politiek beleid hebben.

 • salvar schreef:

  “Ik vind het steeds moeilijker om me aan de afstandsregels te houden, maar hier op het terras lukt het me goed. Hier is alles wel goed geregeld. Ik ga morgen ook voor het eerst binnen in een restaurant eten, daar ben ik vooral benieuwd naar”, zegt Trudy. Ook Lisette vindt de maatregelen niet vervelend. “Het neemt niets weg aan de beleving.”
  nee , jullie spelen de regering in kaart met zulke opmerkingen .
  2 zeer domme figuren of hebben ze een gratis drankje gekregen om dit te zeggen?
  van houts krijgt echt geen reactie uit de regering want, die hebben nergens last van die gaan zo meteen ergens naar toe waar ze over elkaar heen buitelen , misschien hebben ze wel orgies , wat voor orgies mag je zelf invullen.
  rutte had te doen met de mensen die rustig aan het demonstreren waren , nou 1,5 meter moet blijven want het virus ligt op de loer en als we verslappen dan slaat het toe.
  rutte je bent krankzinnig ik heb nog nooit een virus meegemaakt wat kan denken of bedoel je je eigen?
  ik denk (hoopt ) dat na zondag overal demonstraties losbarsten in elke grote plaats.

 • Doet er niet toe schreef:

  Overal ter wereld worden mensen bewust dat we meer zijn dan wat ons voorgespiegeld werd. Dat onze geschiedenis een leugen is en het systeem al evenzeer. Dat we nooit meer hebben geleerd dan een soort programmeren om binnen het systeem te passen. Nu de motor van dat systeem begint te sputteren worden ze ongeduldig. Vergelijk het met het gezegde: de kat in het donker, die maakt ook rare sprongen.

  Dat mensen nu beginnen op straat te komen voor de leugens binnen het systeem is mooi. Maar weet dat ze de oplossing al klaar hebben liggen door middel van controlled opposition.
  Het systeem volledig loslaten is niet eenvoudig maar zal wel noodzakelijk zijn om verandering te brengen. Er moet echt een einde komen aan deze leugen om de toekomst van onze kinderen veilig te stellen.

  Wie we ook zijn, we zijn zoveel meer dan ons werd voorgehouden. We verdienen zoveel beter dan valse vormen van geluk zoals status. We mogen ons niet laten leiden door angst en we mogen ons ook niet laten verdelen. We zijn allemaal wereldburgers en er is maar één ras.. Het menselijk ras!

  Heb liefde voor mekaar, open jullie geesten en word wakker!

 • GeenNL schreef:

  George van Houts is het meest gezonde en weldenkende verstand van de afgelopen tijd. Eindelijk, eindelijk iemand die in heel nette bewoording verslag doet van de waarheid.

  Niks verplicht dit of dat of zelfs een kankerverwekkende vaccin, niks gevangen zetten van burgers als criminelen (moeten daarom massaal aangifte doen van onrechtmatig gevangen zetten of gijzeling), licht, lucht en vrijheid heeft een mens nodig. En wie vindt dat een ‘virus’ een gevaar vormt blijft vrijwillig binnen, maar verplicht anderen niet hetzelfde te doen en al helemaal niet een overheid en politiek die meent het recht te hebben ons te kunnen gijzelen en economische, maatschappelijk en persoonlijk af te maken. Zijn we collectief gek geworden en een wereld accepteren waarin omhooggevallen gekken en psychopaten ons ‘mogen’ afmaken en wij de domheid zelf zijn en ze hun gang laten gaan? Als morgen de gekken en psychopaten ons vertellen dat we een arm of been moeten geven, staan we dat dan ook toe!? Waarom staan we dan wel toe dat ze ons leven mogen nemen??

  Wakker worden mensen en kom op voor uzelf en uw geliefden, er is geen dreiging, er is geen killer virus! Er is alleen een macht opgestaan die zo aardsgestoord is dat velen het niet eens kunnen bevatten en dat deze in staat is ons wereldwijd te vernietigen in een oorlog tegen de menselijkheid zonder één schot te lossen.

  • m.koningen schreef:

   Hebben zij al gedaan donor reg.en wij hebben toestemming daarvoor gegeven.Handig als er een dna [virustest]kaartbak zou zijn net als in china voor de elite , als die een nieuw iets nodig heeft.
   Luistertip motorhead eat the rich[voordat zij jouw opeten]
   Chinese thee vandaag koffie niet zuiver genoeg.
   Mvrg,Marcel

 • 't Roode Vaan schreef:

  George van Houts van de Piratenpartij laat zich voor 100% leiden door complottheorie op alle fronten.
  Hij zou zich eens moeten richten op de feiten.
  Dat de Piratenpartij geen zetel meer heeft in Amsterdam is niet verwonderlijk – het FvD is daarvoor in de plaats gekomen met Annabel Nanninga.
  Er moet blijkbaar altijd een rariteit in de gemeenteraad; net als toen Hadjememaar, een zwerver.

  • salvar schreef:

   @’t Roode Vaan
   hij heeft zich nu op de feiten gericht toch of vind jij dat hij ongelijk heeft?
   was iedereen maar zo als hij was het zo afgelopen met het liegen en bedriegen.
   ze moeten het hele zootje bij de regering opsluiten voor altijd zijn een gevaar voor de samenleving.

   • 't Roode Vaan schreef:

    Met clowns als George van Houts of Annabel Nanninga kan ik het moeilijk eens zijn.
    Zij weten niet hoe ze het grootkapitaal aan moeten pakken.
    Daarom verschuilen ze zich maar achter een vaag complotverhaal.

    • GeenNL schreef:

     @’t Roode Vaan

     Met de linkse/communistische opinie, waar ook George van Houts mee besmet lijkt gezien het partijprogramma van de Piratenpartij, is George jouw gelijke, echter George van Houts ligt één scherpe tweet voor. Doe je best en blijf vooral oefenen, want echt wakker worden valt nog niet mee.

 • Gea Breuker schreef:

  Goede opsomming meneer van Houts, alleen tragisch dat de huidige politici niet meer tot zes kunnen tellen. Volgende keer een sessie van maximaal drie aub, wellicht dat ze dat nog net kunnen bevatten.

 • x

  Check Also

  rivm

  RIVM erkent: In Nederland wordt immuniteit opgebouwd tegen corona

  Op 16 maart zei premier Rutte tijdens ...

  corona

  Grote studie, vers van de pers: zo dodelijk is corona echt

  Deze week heeft professor John Ioannidis van ...

  >