Homepagina » Mens en Dier » Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten
professor
Foto: Unsplash

Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten

Emeritus hoogleraar en apotheker Jean-Bernard Fourtillan is de Franse autoriteiten een doorn in het oog. Hij zorgde vorig jaar voor ophef door zich in een tv-documentaire zeer kritisch uit te laten over het coronabeleid. De professor zei ook dat corona in een laboratorium is gemaakt om mensen een nog gevaarlijker vaccin te kunnen geven.

De overheid treedt hard op tegen professor Fourtillan. Enkele dagen geleden werd hij voor de tweede keer gearresteerd. Hij claimt dat het Pasteur-instituut 10 jaar heeft gesleuteld aan het coronavirus voordat het werd verspreid.

Mond te snoeren

Het instituut verwerpt de aantijgingen en beschuldigt de hoogleraar van laster. In december vorig jaar sleepte Fourtillan het Pasteur-instituut voor de rechter. Kort daarna werd hij gearresteerd en opgesloten in een psychiatrische inrichting.

Tientallen mensen verzamelden zich buiten de inrichting om steun te betuigen voor professor Fourtillan. Ze riepen: ‘Libérez Fourtillan!’ (laat Fourtillan vrij). Zijn aanhangers zeiden dat het besluit om hem te laten opnemen ‘bewijst dat de regering corrupt is’ en ‘dat de laboratoria de dienst uitmaken’. Eén betoger zei dat de arts is opgenomen ‘om hem de mond te snoeren’.

Voorarrest

Explosief: de Franse autoriteiten beschuldigen hem ervan illegale farmaceutische experimenten te hebben uitgevoerd. Zijn fans zeggen dat ze hem het zwijgen willen opleggen omdat hij te kritisch is over de coronavaccinaties.

Dinsdag moest Fourtillan voor de rechter verschijnen. Veel mensen protesteerden bij het gerechtsgebouw voor zijn vrijlating. De hoogleraar zit nu in voorarrest in de gevangenis van Aurillac.

[Wochenblick]
4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
19 dagen geleden

iedereen weet dat Frankrijk een genocidaire schurkenstaat is.

dat nine for news dit ook gewoon eens zegt en zelf ophoudt met die laffe komedie.

zeg toch gewoon dat het een schurkenstaat is, die moet worden opgerold!!

Glenn
Glenn
Reactie op  Koen De Vriendt
18 dagen geleden

Deze verachtelijke professor krijgt hier vast een zeer ruime vergoeding voor. Hij speelt een één tweetje met de staat. Hij is 1 van de velen die de kiem theorie (germ theory van Louis Pasteur) in nota bene het Pasteur-instituut hoog in het vaandel mag houden. Elke keer gebeurt dit volgens hetzelfde recept: een op valse basis opposerende wetenschapper. Iedereen die zich goed ingelezen heeft prikt hier zo doorheen, want de goed ingelezenen weten dat alleen de omgevingstheorie (terraintheory) de waarheid is.

Tom
Tom
Reactie op  Glenn
18 dagen geleden

Ik zie even het verband niet tussen de bewering van de professor over het lab ontworpen virus en zijn aanhang voor germ theory. Ben het wel eens dat de terrain theory veel en veel plausibeler is dan de germ theory. Al is het maar dat de germ theory een zeer winstgevende industrietak mogelijk maakt. Maar het blijven theorieën.

Elsjefiederelsje
Elsjefiederelsje
Reactie op  Koen De Vriendt
18 dagen geleden

Inmiddels hebben we toch wel begrepen dat dit GEEN zaak is van ENKELE landen,maar van een systeem dat de HELE WERELD beheerst.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Koen De Vriendt
18 dagen geleden

Het is een enorm groot maar vooral diep conglomérat, van af na de WWII zijn ze begonnen, met Fluor in verschillende producten toe te voegen, onder het mom van witte tanden, maar Fluor vernietigd de Pijnappel klier, was dit de bedoeling, ik denk het wel, hun denken is al heel lang bezig, het kleine opject in je hersenen die alles bepaald wat je leven betreft, dit tergrote van een erwt zijnde onderdeel, het derde oog genaamd, kun je goed beschermen en verzorgen, met bijvoorbeeld dagelijks verse citroen en appel azijn, ‘t is de moeite waard, groet !

jtprf
jtprf
Reactie op  Jenne Sr.
18 dagen geleden

Ik denk niet bewust hoor, maar de neven effecten die men zich niet bewust realiseert. En dat gebeurd ook in de wetenschap. Fluoride zit blijkbaar ook in drinkwater

Rob
Rob
Reactie op  Koen De Vriendt
18 dagen geleden

Noem eens één land dat geen schurkenstaat is. De hele wereld is altijd op macht gebaseerd geweest en daarmee is nooit het leven echt geleefd, waar dan ook op de planeet. Sommige landen lijken misschien beter dan hier in het westen maar dat maakt voor de elite niks uit. Er is geen enkel land ter wereld waar de mens een normaal of fatsoenlijk leven heeft en dat is altijd zo geweest.

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob
18 dagen geleden

Rob, in zoverre is dat niet helemaal waar. Maar het is mens en dierlijk eigen zich steeds meer te nemen. Verschil echter is, dat de mens geen natuurlijke vijanden meer kent, en dus woekeren kan. dat geld voor alle leven wat geen of weinig weerstand kent. !

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob
18 dagen geleden

ter aanvulling wat u zei; “de hele wereld..” daar ben ik het niet helemaal mee eens. dat is niet zo maar te beoordelen

Vlinder
Vlinder
19 dagen geleden

Het is allemaal èèn grote nachtmerrie waar we maar niet uit wakker worden!!

Edward
Edward
Reactie op  Vlinder
18 dagen geleden

Klopt de maatregelen door de overheid gaan richting een medische apartheid. Er gaat dus een parallele samenleving ontstaan met dank aan de volgzame schapen.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Edward
18 dagen geleden

Ik denk dat er toch wel vele zullen gaan omvormen(ogen open gaan) d.m.v. het vaccin in volle vertrouwen te nemen, de rest mogen bloedpropjes genieten.

Onwell
Onwell
Reactie op  Strijdervoorvrijheid
18 dagen geleden

En van scheve gezichten, ook al dan niet tijdelijke aangezichts verlammingen zijn bijwerkingen van het door de overheid opgedrongen en bejubelde ‘vaccinatie’.

DeVredelievende
DeVredelievende
19 dagen geleden

Tjah zo werkt het systeem …daar en hier niet anders
Sta je in de weg of wijs je n lastige vinger , dan wordt je letterlijk of figuurlijk monddood gemaakt, en komt t hele apparaat wat ze ter beschikking hebben justitie , de belastingen , acteurs/incrowd(me-too)puppets je vals beschuldigen etc etc etc

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
18 dagen geleden

wat een wereld nog green jaar geleden. Werd je met media bloemen en eren lintje van de overheid. Beloond als je mensen redde nu word je afgevoerd als een crimineel Mijn ❤️bloed We worden massaal de afgrond ingedrukt Ik 🙏voor een wonder dat kan de mensheid wel gebruiken anders zie ik t somber in 😩😩

Annette
Annette
18 dagen geleden

Jean Bernard Fourtillan is een held. Wéér een in het rijtje van mensen, die NIET de gemakkelijkste weg volgen. In plaats van fijn je mond houden en geld verdienen, kiest hij ervoor om zijn nek uit te steken. Ik heb grote bewondering voor deze persoon. Juist iemand die verstand van zaken heeft over virussen en “vaccins” is het, voor zijn eigen geweten, verplicht om deze kennis te delen. Hij zal wel gezien worden als de zoveelste “luis in de pels”. Ik mag hopen dat er nog veel luizen bijkomen. Ondertussen wordt het nu toch wel een race tegen de tijd. Het begint te lijken op een enorme strijd tussen de Titanen. Aan de ene kant de farmaceuten, corrupte regeringen en uiteraard de kliek die nu de naam Davos kliek hebben gekregen en aan de andere kant de integere wetenschappers, artsen en iedereen die kritiek heeft op wat er gebeurt. En dat is een wereldwijd experiment met de levens van vele mensen op deze aardbol. Het is ook nog eens uniek, omdat dit nog NOOIT eerder is gebeurd.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
18 dagen geleden

Hoe komen we uit deze ellende ??.. BURGER ONGEHOORZAAMHEID is het enige optie !! We moeten het NU doen!! Gehoorzaamheid geven de psychopaten in Den Haag alleen MEER meer MACHT, !! DENK AAN DE TOEKOMST VAN DE KINDEREN..

-Burgerlijke ongehoorzaamheid is het opzettelijk overtreden van de wet of het negeren van bevelen van de overheid met een politiek doel.

Marco
Marco
Reactie op  Joyce Ramgatie
18 dagen geleden

Ik doe mee.

Het wordt tijd om massaal naar DH te gaan.
Let wel dat de ratten als eerste het zinkende schip verlaten net zoals 40/45. Dus alle havens ( Lucht en zee ) en de grenzen op slot om deze ratten op te vangen en te berechten.

Tineke
Tineke
Reactie op  Marco
18 dagen geleden

K wil ook meedoen
K heb er meer dan genoeg van , tijd voor actie !

elisabeth
elisabeth
Reactie op  Joyce Ramgatie
18 dagen geleden

mee eens Joyce………maar er zyn nog veel /schapen/

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  elisabeth
18 dagen geleden

Als 60% niet mee doet, dan hebben de psychopaten verloren !!

mikkie
mikkie
Reactie op  Joyce Ramgatie
18 dagen geleden

O, burgerlijke ongehoorzaamheid is dus net zo iets als een referendum? Dat kan toch niet strafbaar zijn…

Sjieuwke.
Sjieuwke.
Reactie op  Joyce Ramgatie
18 dagen geleden

Het is de hoogste tijd dat de mens het recht weer in eigen beheer gaat nemen. Dat kan alleen maar via burgerlijke ongehoozamheid maar wel zonder geweld toe te passen. Door niet meer mee te doen o.a. aan het dragen van mondkapjes onder anderen enz. Veel regeringsleiders hebben blijk gegeven dat zijzelf niet het goede voorbeeld hebben gegeven. God heeft de mens bij de geboorte zijn vrije wil meegegeven en niemand op aarde heeft het recht om die vrijheid af te nemen in welke vorm dan ook. Dus lieve medemensen GA WEER IN JULLIE EIGEN KRACHT STAAN. ♥️♥️♥️

Elske
Elske
Reactie op  Joyce Ramgatie
18 dagen geleden

Wij doen niet mee geen muilkorf geen afstand elke week eten met de kids illegale feestjes 😂geen testen en geen experimentele frikandel in onze arm

walter
walter
18 dagen geleden

Het moet echt een dictatuur gaan worden. Ze zijn compleet van het pad af

rop
rop
18 dagen geleden

Duidelijke zaak, autoriteiten voeren hun beleid met Een waanzinnige macht, bang en angstig als een kind dat de burger deze man gaat geloven, het is wel een man die weet waar hij over praat, maar dat mag kennelijk zo te zien niet, duidelijk ook dat er heel veel bedrog heerst bij deze angsthazen voor verlies van hun macht, zij [de macht wellustelingen]moeten gelooft worden door de burger, en een belangrijk gestudeerde professor word daardoor opgesloten, hoe kortzichtig zijn deze machten [overheden] dan wel niet?

Simon
Simon
18 dagen geleden

De stelling van deze professor wordt gedeeld door Luc Montagnier, Nobelprijs winnaar voor de ontdekking van HIV, die dit tijdens een TV uitzending uitlegt.

https://www.youtube.com/watch?v=durcHyxpFT4&t=1625s

Isabeau
Isabeau
Reactie op  Simon
18 dagen geleden

HIV is in elkaar geknutseld om angst aan te jagen. Laatst las ik ook ergens (weet niet meer waar, lees veel te veel de laatste tijd) dat Billy the Kid-killer gates het via unicef injecteerde in de kindjes in afrika. Toevallig ook een werelddeel met een bizar hoog aantal hiv-positieven.

Marco
Marco
18 dagen geleden

Wordt tijd dat het Europese bevolking in opstand komt.
Mijn gevoel zegt dat dit binnenkort gaat gebeuren.

Hierbij vermelden dat ook de Media aan de beurt komt om op Galgenwaard berecht te gaan worden naast de bestuurlijke elite en hun adviseurs.

Ik kan niet wachten.

vechten voor de toekomst mijn kids en kleinkids hebben de hoogste prio.

En daarmee staan we totaal in onze recht en plicht.

x

Check Also

coronavaccin

Doden door coronavaccins: de cijfers wijzen op een aankomende catastrofe

Afgelopen week publiceerde onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner ...

vaccin

Vaccinatieoverzicht: ‘Alle burgers staan al op MijnRIVM, de wereld op z’n kop’

Het RIVM heeft een pagina, MijnRIVM geheten, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

39
0
We lezen graag je reactie!x