Mens en DierCorona

Professor die beweert dat corona in lab is gemaakt wéér opgesloten

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Emeritus hoogleraar en apotheker Jean-Bernard Fourtillan is de Franse autoriteiten een doorn in het oog. Hij zorgde vorig jaar voor ophef door zich in een tv-documentaire zeer kritisch uit te laten over het coronabeleid. De professor zei ook dat corona in een laboratorium is gemaakt om mensen een nog gevaarlijker vaccin te kunnen geven.

De overheid treedt hard op tegen professor Fourtillan. Enkele dagen geleden werd hij voor de tweede keer gearresteerd. Hij claimt dat het Pasteur-instituut 10 jaar heeft gesleuteld aan het coronavirus voordat het werd verspreid.

Mond te snoeren

Het instituut verwerpt de aantijgingen en beschuldigt de hoogleraar van laster. In december vorig jaar sleepte Fourtillan het Pasteur-instituut voor de rechter. Kort daarna werd hij gearresteerd en opgesloten in een psychiatrische inrichting.

Tientallen mensen verzamelden zich buiten de inrichting om steun te betuigen voor professor Fourtillan. Ze riepen: ‘Libérez Fourtillan!’ (laat Fourtillan vrij). Zijn aanhangers zeiden dat het besluit om hem te laten opnemen ‘bewijst dat de regering corrupt is’ en ‘dat de laboratoria de dienst uitmaken’. Eén betoger zei dat de arts is opgenomen ‘om hem de mond te snoeren’.

Voorarrest

Explosief: de Franse autoriteiten beschuldigen hem ervan illegale farmaceutische experimenten te hebben uitgevoerd. Zijn fans zeggen dat ze hem het zwijgen willen opleggen omdat hij te kritisch is over de coronavaccinaties.

Dinsdag moest Fourtillan voor de rechter verschijnen. Veel mensen protesteerden bij het gerechtsgebouw voor zijn vrijlating. De hoogleraar zit nu in voorarrest in de gevangenis van Aurillac.

[Wochenblick]

4.9 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
1 jaar geleden

iedereen weet dat Frankrijk een genocidaire schurkenstaat is.

dat nine for news dit ook gewoon eens zegt en zelf ophoudt met die laffe komedie.

zeg toch gewoon dat het een schurkenstaat is, die moet worden opgerold!!

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Het is allemaal èèn grote nachtmerrie waar we maar niet uit wakker worden!!

DeVredelievende
DeVredelievende
1 jaar geleden

Tjah zo werkt het systeem …daar en hier niet anders
Sta je in de weg of wijs je n lastige vinger , dan wordt je letterlijk of figuurlijk monddood gemaakt, en komt t hele apparaat wat ze ter beschikking hebben justitie , de belastingen , acteurs/incrowd(me-too)puppets je vals beschuldigen etc etc etc

W Appie??
W Appie??
1 jaar geleden

wat een wereld nog green jaar geleden. Werd je met media bloemen en eren lintje van de overheid. Beloond als je mensen redde nu word je afgevoerd als een crimineel Mijn ❤️bloed We worden massaal de afgrond ingedrukt Ik ?voor een wonder dat kan de mensheid wel gebruiken anders zie ik t somber in ??

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

39
0
We lezen graag je reactie!x