Homepagina » Mens en Dier » Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken
verpleegkundige
Foto: Nenad Stojkovic CC BY 2.0

Wijkverpleegkundige Elke trekt aan de bel: fors meer valincidenten en toename in hartklachten sinds de prikken

Wijkverpleegkundige Elke ziet sinds de prikken fors meer valincidenten. Bij één cliënt zijn dat vijf keer meer valpartijen in de drie maanden na de prik. “En dan is het jaar nog niet om,” schrijft Elke in een ervaringsverhaal dat is gepubliceerd door Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden uit diverse sectoren van de gezondheidszorg.

Ook lopen veel cliënten moeilijker na de prik. Twee van hen moesten zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen. Toen de familie zei dat het door de prik kwam, werd het in het ziekenhuis weggewuifd.

Alarmbellen

Eén cliënt heeft een onverklaarbare achteruitgang van de lever, een andere cliënt kan niets meer eten en heeft aanvallen van beven gehad en ook hebben diverse cliënten zere benen.

“Bij mij gaan alle alarmbellen af als ze zeggen dat ze de laatste maanden slechter zijn geworden,” aldus de verpleegkundige, die al 10 jaar in het vak zit. “Ik herken ook een toename in hartklachten, buikklachten en verhoogde ontstekingswaarden zonder duidelijke oorzaak.”

Met angst en beven

Elke doet daarnaast een boekje open over cliënten die corona hebben gehad. Het ging om twee kwetsbare patiënten met veel onderliggend lijden. “Ze zijn er goed doorgekomen, één cliënt was er zelfs niet ziek van,” zegt de wijkverpleegkundige, die met angst en beven uitkijkt naar het moment dat ze worden opgeroepen voor een volgende prik.

Door ervaringsverhalen te delen, wil Zorgmedewerkers Verenigd aandacht vragen voor de nevenschade die ontstaat in de fysieke en mentale gezondheid.

[Zorgmedewerkers Verenigd]
4.8 95 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petra
Petra
1 maand geleden

Met al deze berichten heb ik #prikspijt

Zoals dit gespeeld wordt ga ik mij helemal netgens meer voor laten vaccineren en mijn kinderen ook niet. Hoe kan je nu nog vertrouwen hebben in een Minister van volksgezondheid, consultatiebureau of bijwerkingenbureau LAREB als ze zo werken en discriminerende onzin verkondigen.

rop
rop
1 maand geleden

Zal een belletje helpen? We kunnen beter alle kerkklokken gaan Luiden in Nederland.

It's me
It's me
1 maand geleden

Kunnen ze niet lezen of luisteren daar in dat Den Haag of zo ? Kappen nu!!!!!

edwin
edwin
1 maand geleden

ik ken 2 mensen die aan de vaccinatie zijn overleden, ik ken 2 mensen die na de vaccinatie corona kregen waarvan er 1 naar het ziekenhuis moest, degene van het ziekenhuis kan haar werk nog doen maar het huishouden kan ze niet vanwege dat ze te moe is

x

Check Also

antiva

Olympisch turnkampioen en ‘antivaxer’ overleden aan corona (maar hij was gevaccineerd)

De Britse nieuwszender Sky News berichtte dinsdag ...

advocaat

Advocaat: aantal miskramen en kankergevallen met 300% gestegen, 1000% meer neurologische problemen

Maandag organiseerde senator Ron Johnson een paneldiscussie ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

39
0
We lezen graag je reactie!x