Mens en DierCorona

De man van Charlotte, een 32-jarige arts, stierf door het coronavaccin. Hier vertelt ze haar verhaal

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De man van Charlotte, een 32-jarige arts, stierf door het AstraZeneca-vaccin. Geen enkele mediaorganisatie bood haar een luisterend oor. Voormalig BBC-verslaggeefster Anna Brees besloot haar verhaal naar buiten te brengen.

Ze liet onder andere een foto zien waarop haar 7-jarige zoon Isaac op de begrafenis met een witte roos bij de kist staat. Hij heeft nu geen vader meer dankzij het vaccin. De dood van de arts, Stephen, heeft een grote impact op het gezin. Bij Isaac uit zich dat in boosheid, terwijl Elijah (1) maandenlang heel stil was en nu pas weer een beetje begint te brabbelen.

Droombaan

Stephen Wright stond op het punt te beginnen aan zijn droombaan, maar stierf aan de gevolgen van een bloedprop nadat hij het AstraZeneca-vaccin had gekregen. Na de inenting kreeg hij trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes.

De arts overleed heel plotseling en vertoonde voor zijn dood geen ziekteverschijnselen. Hij werkte voor de National Health Service, de Britse gezondheidszorg, en stond op het punt aan de slag te gaan in het Great Osmond Street Hospital in Londen.

Waarom zetten we de levens van onze kinderen op het spel?

Charlotte vraagt aandacht voor vaccinatieschade en hoopt samen met andere gezinnen een steungroep te vormen. Ze spreekt zich uit omdat Groot-Brittannië op het punt staat kinderen te vaccineren. Ze vraagt zich af waarom we de levens van onze kinderen op het spel zetten.

Bekijk hier het hele gesprek.

4.9 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vrijheid is ver te zoeken
Vrijheid is ver te zoeken
1 jaar geleden

Dan werk je voor NHS, een van de grootste medische kwakzalverorganisties ter wereld en dan neem je zonder nadenken een ongetest “vaccin”? Ja daag, dat gaat er bij mij niet in.

De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
De viroLOGEN ( ze hebben gelogen )
1 jaar geleden

Een universitair diploma is geen garantie op WIJSHEID, die BOVEN de intelligentie staat !!!

Eleonora
Eleonora
1 jaar geleden

Wanneer worden degenen wakker die de prikken met deze giftige substantie zetten? Hoeveel mensen, jong en oud, moeten nog vermoord worden voor het bewustzijn inhaalt???? Hoeveel verdriet, rouw, noem maar op????

Chantal
Chantal
1 jaar geleden

Triest allemaal!! ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x