Buitenland

Man claimt als kind te zijn misbruikt door Bill Clinton. Dit gebeurde er met de onderzoeksjournaliste die zich op de zaak stortte

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoeksjournaliste Jen Moore is dood gevonden in een hotelkamer. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Moore deed onderzoek naar slachtoffers van seksueel misbruik. Ze had contact met een 26-jarige man die claimde dat hij als jongen seksueel is misbruikt door oud-president Bill Clinton.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Enkele weken voor haar dood bracht Moore het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid op de hoogte van haar bevindingen.

Omkopen

Uit documenten blijkt dat ze tussen 6 en 9 juli contact heeft gehad met het ministerie. Een week later nam ze ook contact op met de FBI, die niets met de informatie lijkt te hebben gedaan.

De onderzoeksjournaliste nam meerdere interviews af met het vermeende slachtoffer. Ze was van plan de informatie te publiceren, maar wilde eerst contact opnemen met het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en de FBI om te kijken of er een strafrechtelijk onderzoek kon worden gestart.

“Jen probeerde erachter te komen of Clinton een fout had gemaakt of hem had willen omkopen,” schrijft Thomas Paine van de website True Pundit.

Erg overtuigend

“Ze maakte zich zorgen om de veiligheid van het slachtoffer en nu is zij degene die dood is,” voegt hij toe.

Hij zei dat de getuige geloofwaardig was en dat de details die hij gaf erg overtuigend waren. Volgens Paine waren er nog meer slachtoffers die hun verhaal wilden vertellen.

Over Moore zei hij: “Deze vrouw was onbevreesd. Een voormalige politieagent. Ze was nergens bang voor.”

Bootfeestjes

Uit de interviews blijkt dat het slachtoffer beweert dat hij door Clinton is misbruikt op een jacht in New England.

Het slachtoffer zei verder dat ook andere kinderen werden misbruikt tijdens dit soort bootfeestjes, onder meer door hooggeplaatste politici.

Moore stuurde alle informatie door naar de overheid en een maand later werd ze dood gevonden. Toeval?

[True Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ing. Waldeck
ing. Waldeck
5 jaren geleden

Jenny Moore, ook wel bekend als TASKFORCE, werkte samen met George Webb. George Webb maakt dagelijks video’s over de ontmanteling van de DeepState welke nu plaatsvind.

Jenny Moore’s man was eveneens rechercheur bij de politie en tevens klokkeluider. Hij werd vermoord tijdens diensttijd. Zijn collega’s waren zo bang/corrupt dat ze niet bij zijn begrafenis aanwezig waren.

Volg George Webb op youtube (zolang het nog kan) en begrijp waarom ook Nederland (MH17, ISIS) corrupt tot het bot is.
https://www.youtube.com/user/georgwebb/videos

amy grace
amy grace
5 jaren geleden

.Een video over de Killary/ Clinton body count

https://youtu.be/UoE73WNoCXo

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
5 jaren geleden

het is overal in de wereld erg moeilijk om criminelen te laten veroordelen en oppakken als ze een officiële functie bekleden. de verhalen over sexfeestjes met minderjarigen op boten worden door velen bevestigd.

ook in België.

iemeel
iemeel
5 jaren geleden

Het is maar wat je de mensen kunt laten geloven..net zo min als puntje puntje een gewone motorclub is ,is het vaticaan en de katholieke kerk een geloofs organisatie ,maar gewoon een verborgen pedo-club.
De aanbidders van Baal/de satanisten regeren (nog) de wereld,vandaag. dat kan je gewoon zien als je bijv. ff google,t ( Baphomet regeert in Den-Haag) dan zie je dat de (idolaat van symbolen) de Satanisten zelfs in het torentje hun beeld hebben bevestigd aan de muur) niemand schijnt te weten wie of hoe het daar is geplaatst maar het zit goed vast. zegt Rutte. …kijk zelf maar.

Back to top button
5
0
We lezen graag je reactie!x