Mens en Dier

Wesley Sneijder laat zich niet vaccineren: ‘Ik heb hem bewust niet genomen’

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Wesley Sneijder en Johan Derksen raakten gisteravond in De Oranjezomer verzeild in een felle discussie over vaccineren. “Al die gekken die geen prikje willen, die mogen nergens meer naar binnen,” zei Derksen. “Als je vroeger op vakantie ging naar bepaalde landen, dan moest je een injectie hebben, anders kwam je daar ook niet binnen. Daar heb ik nog nooit principiële mensen over gehoord: ‘Daar gaan we niet heen, want dan moeten we eerst een prikje halen’. Nee, je ging gewoon daarheen.”

“Met het WK in Argentinië moest je ook een injectie hebben om het land binnen te kunnen. Maar nu zijn er zoveel van die mafkezen die verdrinken in hun eigen principes,” vervolgde Derksen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Waarom wel?

Vervolgens vroeg presentatrice Helene Hendriks aan Sneijder of hij gevaccineerd is. “Ik ben waarschijnlijk één van die mafkezen: ik heb hem niet. Maar ik ben wel getest!” zei hij terwijl Derksen demonstratief zijn stoel naar achteren schoof.

“Ik heb corona gehad vorig jaar en ik heb er gelukkig weinig last van gehad,” zei Sneijder. “Ik heb hem bewust niet genomen. Ik heb zoiets van: waarom zou ik hem nu nemen?” Op de vraag waarom hij ervoor kiest om niet gevaccineerd te worden, antwoordde de oud-profvoetballer: “Waarom wel?”

Dat is dus helemaal niet waar

Derksen zei dat je de prik moet halen omdat je anders je omgeving in gevaar brengt, maar werd meteen onderbroken: “Dat is dus helemaal niet waar Johan, want ik ken mensen die zijn gevaccineerd en die hebben nog steeds corona gekregen en die hebben nog steeds mensen besmet met corona,” zei Sneijder.

Derksen, die wordt bedreigd en beveiliging heeft, zei daarop: “Jawel, dat weet ik wel, maar ik vind het een soort morele verplichting, zoals de situatie in de hele wereld is, dat je alle risico’s zoveel mogelijk vermijdt en dat je gewoon even die prikjes gaat halen.”

4.6 68 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

176 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
deelnemer
deelnemer
2 jaren geleden

Als het niet onderbouwd kan worden, wordt er geschermd met een morele verplichting. Wat een slapjanus.

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hulde voor Sneijder. Eens kijken hoelang het duurt voordat hij wordt teruggefloten en of hij zich laat terugfluiten.

Maar wat zakt die Johan Derksen door het ijs zeg.
Tussen 1933-1945 was het de morele verplichting om de objectieve vijand te verraden.

Marianna
Marianna
2 jaren geleden

Johan Derksen is een afstotelijk persoon, altijd al.Maar wat het ergste is dat hij zijn ideetjes op de nationale t.v. zender mag spuien.
de vergelijking met vaccins tegen gele koorts e.d. gaat totaal niet op.
Wesley durft hiertegen in te gaan, klasse!

Loire
Loire
2 jaren geleden

Morele verplichting voor wie? Voor nop, als je het al gehad hebt, niet nodig, als je gezond bent, niet nodig, als je hem niet wilt niet nodig. Morele verplichting omdat alle regeringen dit hele gebeuren zelf gecreëerd hebben( bewust) en nu moet wij voor de oplossing zorgen. En zelf zijn ze van elke regel ontheven, hoe kan dat? Gekke Henkie die daar intrapt. Misschien moet Derksen eens een geschiedenislesje nemen.

Back to top button
176
0
We lezen graag je reactie!x