Buitenland

Maxima met ‘Vakantiekoning’ naar Jordanië voor VIJFDE vakantie van dit jaar

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima waren in Jordanië voor de huwelijksceremonie van de Jordaanse kroonprins Hussein en zijn bruid Rajwa Khalid Al-Saif in Amman.

Ze plakten er ook nog even een vakantie achteraan. Het ministerie van Toerisme deelde op social media een foto van Maxima bij de citadel van Amman.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Deze foto durft het brave Blauw Bloed niet te laten zien. En Vorsten ook niet. Want ze zijn doodsbang voor de Rijksvoorlichtingsdienst,” zegt journalist Menno Swart, die erop wijst dat dit voor het koninklijk paar de vijfde vakantie van dit jaar is.

Vakantiekoning

“Vlucht per luxe regeringsvliegtuig, trouwpartijtje, luxe hotel, lekker relaxen en sightseeing in Amman,” aldus Swart.

Hij merkt op dat Willem-Alexander de Vakantiekoning heet omdat hij 14 weken per jaar vakantie heeft.

Your tax euros at work

Eerder ontstond ophef omdat het koninklijk echtpaar op vakantie naar Griekenland ging terwijl Limburg overstroomde. “Ik vind het gewoon onbetamelijk dat die man nu weggaat,” zei Bart Ettekoven, hoofdredacteur van Weekend, in Shownieuws.

Tijdens corona vierde de koning vakantie op zijn peperdure boot, ook in Griekenland. De Nederlandse staat betaalde voor de pacht van twee stukken grond rond de Griekse vakantievilla van de koning bijna een half miljoen euro.

Swart twitterde toen: “Your tax euros at work.”

4.6 138 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Abko
Abko
10 maanden geleden

Liever een leeg koninklijk gebouw dan een bezet gebouw, fijne vakantie

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Die corpulente Habsburgse Willempie is geeneens koning, want toen Kapitein Wilhelmina in 1940 als een laffe rat in de nacht, als eerste het zinkende schip de Hollandia verliet, deed ze daarmee gelijk troonsafstand en ze is daarna nooit meer herkroond. Wilhelmina was getrouwd met haar achterneef Heinrich zu Mecklenburg, ze kreeg alleen maar miskramen & uiteindelijk een zwaar verstandelijk beperkt dochtertje. Die werd vervolgens ingeruild voor een gezonde Boerendochter, vandaar ook dat er van de “Koninklijke” familie geen DNA-onderzoek mag worden verricht op de overblijfselen van Koning Willem van Oranje…Willempie is dus slechts een over het paard getilde Hollandse Über-Boer…Het Nederlandse “Koningshuis” heeft het Nederlandse volk decennialang besodemieterd en bedrogen, ze moeten minstens vervolgd worden wegens Hoogverraad en Fraude. Al hun onrechtmatig en onder valse voorwendselen verkregen fortuin, landgoederen en overige eigendommen moeten geconfisqueerd worden. Nederland weer terugkeren naar de Republiek, de Gulden herintroduceren & per direct NEXIT…

ralf
ralf
10 maanden geleden

wat moeten ze anders doen, behalve de door ons betaalde uitkering tellen?

Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Walgelijk!

Back to top button
128
0
We lezen graag je reactie!x