Homepagina » Bewustzijn » ‘Iceman’ Wim Hof… waarom je hem beter zou moeten leren kennen!
Wim Hof

‘Iceman’ Wim Hof… waarom je hem beter zou moeten leren kennen!

Wim Hof, bijnaam de ‘Iceman’, is inmiddels wereldwijd bekend en ook op NineForNews hebben we al vaker aandacht aan hem besteed. Eén van zijn prestaties is om bijna 2 uur (1 uur en 53 minuten) in een met ijs gevulde bak te zitten. Waar een ander het na een paar seconden al voor gezien zou houden, doorstaat Wim Hof dit soort dingen met gemak, zonder dat hij er zelfs maar een kou van oploopt. Hoe doet hij dat? Is hij anders dan ‘gewone mensen’ als jij en ik? Volgens zijn eigen zeggen is dat niet zo, hij meent zelfs dat iedereen dit kan en dat we allemaal o.a. in staat zijn om ons eigen immuunsysteem te verbeteren.

Ongeveer een jaar geleden was Wim Hof te gast bij het Studium Generale van Universiteit Twente, waar hij uitgebreid vertelde over zijn ademhalingstechniek, de ‘Wim Hof Methode‘ genoemd, zijn wereldrecords, zijn verleden en het verlies van zijn grote liefde en moeder van zijn vier kinderen. Tenslotte neemt hij de kijkers en toehoorders als het ware bij de hand om zélf te ervaren wat het met je lichaam doet als je zijn methode toepast.

Dit boeiende gesprek is opgenomen en op internet geplaatst. Naast Wim Hof komt ook Dr. Matthijs Kox aan het woord, die als biomedisch wetenschapper is verbonden aan het Radboud UMC te Nijmegen. Dr. Kox zoekt met een aantal collega’s naar een wetenschappelijke verklaring voor wat Wim Hof kan en heeft dan ook verschillende onderzoeken verricht bij zowel Wim Hof als een aantal van zijn leerlingen.

De video laat het enthousiasme van Wim Hof zien, zijn passie en gedrevenheid om zijn overtuiging (dat wij zélf invloed kunnen uitoefenen op ons autonome zenuwstelsel en ons immuunsysteem) uit te dragen.

Kijk en luister zelf en ontdek hoe je de regie over je eigen lichaam in handen kunt nemen!

Voor wie meer wil weten over de Wim Hof Methode, of met ziekte te kampen heeft, is er april jl. een boek over verschenen. Klik HIER om het te bestellen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

vanden bossche

Vaccinexpert Vanden Bossche waarschuwt: Zo gevaarlijk zijn kinder- en boostervaccins!

Viroloog Geert Vanden Bossche, voorheen werkzaam voor ...

de jonge

Hugo de Jonge voor de rechter na vaccinatieschade kinderen

De afgelopen maanden heeft Stichting Wij de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x