BuitenlandCorona

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Help door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een beleidsmaker uit New York heeft een wetsvoorstel ingediend dat de overheid in staat zou stellen om mensen vast te zetten die ‘mogelijk een gevaar vormen voor de volksgezondheid’. De Democraat N. Nick Perry wil dat individuen die drager zijn van een besmettelijke ziekte ‘kunnen worden verwijderd en/of vastgezet’. Dergelijke personen zouden vervolgens worden overgebracht naar een ‘medische faciliteit of andere geschikte faciliteit’.

Burgers worden pas weer vrijgelaten op het moment dat de gezondheidsautoriteiten hebben bepaald dat ze niet langer besmettelijk zijn, aldus het wetsvoorstel. Mensen die ‘een risico vormen voor de volksgezondheid’ kunnen daarnaast worden gedwongen om een bepaalde behandeling te ondergaan, zoals bijvoorbeeld vaccinatie.

Het wetsvoorstel heeft op social media voor de nodige consternatie gezorgd. “Ik wist wel dat Cuomo een beetje een autoritaire antisemiet was, maar had nooit gedacht dat de staat letterlijk Nazi zou gaan,” schreef de conservatieve commentator Ian Miles Cheong, verwijzende naar gouverneur Andrew Cuomo van New York. De gouverneur legde eerder draconische lockdowns op in New York City, waar de Joodse gemeenschap zich tegen verzette.

Autoritarisme

“Dit was 9-10 maanden geleden nog een complottheorie, net als veel andere dingen,” reageerde iemand anders.

Het is niet voor het eerst dat New Yorkse beleidsmakers worden beschuldigd van autoritarisme. Afgelopen maand kwam Democraat Linda Rosenthal uit Manhattan met een wetsvoorstel om het coronavaccin ‘in bepaalde situaties’ te verplichten.

[RT]

4.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
1 jaar geleden

GOH en dit vertel ik al maanden aan mensen in mijn omgeving dat ze vrijdenkers op gaan sluiten en dan zitten ze je aan te kijken alsof ze water zien branden….

Nee joh Geoffrey, dat zal nooit gebeuren hoor in onze vrije westen…

Tsjaa en dan kan je achteraf wel zeggen: Told you so, maar ik gok dat ze mij opsluiten en dat de mensen die ik gewaarschuwd heb te laf zijn om me gezellig even een bezoekje te brengen…

IRONIE leeft hoogtijdagen

Lucky
Lucky
1 jaar geleden

Ah, in navolging van Hitler gaan we straks weer mensen deporteren en alsnog dwingen gevaccineerd te worden. Vindt onze Hugo Mengele ook vast een goed idee. Bovendien kun je dwarsliggers ook meteen ziek verklaren en zo de mond snoeren. En de rest van de schapen in Nederland snappen het nog steeds niet. Hoe dom is de mens???

Swappie
Swappie
1 jaar geleden

Wie kent de trailer songbird dan moet je maar is kijken op YouTube.

Henk R
Henk R
1 jaar geleden

Helaas maar ook in Duitsland gaan dit soort geluiden ten ronde. In Duitsland willen zij hier jeugdgevangenisen voor gaan inzetten. Ook in Canada gaan deze gedachten rond.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

84
0
We lezen graag je reactie!x