Homepagina » Buitenland » Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra
wetsvoorstel
Foto: CC0

Coronakampen? Wetsvoorstel: stop ‘ziektedragers’ in detentiecentra

Een beleidsmaker uit New York heeft een wetsvoorstel ingediend dat de overheid in staat zou stellen om mensen vast te zetten die ‘mogelijk een gevaar vormen voor de volksgezondheid’. De Democraat N. Nick Perry wil dat individuen die drager zijn van een besmettelijke ziekte ‘kunnen worden verwijderd en/of vastgezet’. Dergelijke personen zouden vervolgens worden overgebracht naar een ‘medische faciliteit of andere geschikte faciliteit’.

Burgers worden pas weer vrijgelaten op het moment dat de gezondheidsautoriteiten hebben bepaald dat ze niet langer besmettelijk zijn, aldus het wetsvoorstel. Mensen die ‘een risico vormen voor de volksgezondheid’ kunnen daarnaast worden gedwongen om een bepaalde behandeling te ondergaan, zoals bijvoorbeeld vaccinatie.

Het wetsvoorstel heeft op social media voor de nodige consternatie gezorgd. “Ik wist wel dat Cuomo een beetje een autoritaire antisemiet was, maar had nooit gedacht dat de staat letterlijk Nazi zou gaan,” schreef de conservatieve commentator Ian Miles Cheong, verwijzende naar gouverneur Andrew Cuomo van New York. De gouverneur legde eerder draconische lockdowns op in New York City, waar de Joodse gemeenschap zich tegen verzette.

Autoritarisme

“Dit was 9-10 maanden geleden nog een complottheorie, net als veel andere dingen,” reageerde iemand anders.

Het is niet voor het eerst dat New Yorkse beleidsmakers worden beschuldigd van autoritarisme. Afgelopen maand kwam Democraat Linda Rosenthal uit Manhattan met een wetsvoorstel om het coronavaccin ‘in bepaalde situaties’ te verplichten.

[RT]
4.7 29 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
84 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Geoffrey
Geoffrey
2 maanden geleden

GOH en dit vertel ik al maanden aan mensen in mijn omgeving dat ze vrijdenkers op gaan sluiten en dan zitten ze je aan te kijken alsof ze water zien branden….

Nee joh Geoffrey, dat zal nooit gebeuren hoor in onze vrije westen…

Tsjaa en dan kan je achteraf wel zeggen: Told you so, maar ik gok dat ze mij opsluiten en dat de mensen die ik gewaarschuwd heb te laf zijn om me gezellig even een bezoekje te brengen…

IRONIE leeft hoogtijdagen

Elise
Elise
Reactie op  Geoffrey
2 maanden geleden

Ik vertel dit al jaren.(ben al jaren voor gek verklaard/was sowieso al prettig gestoord/ik ben ik/je suis mezelf) Mijn eerste kennismaking met dit fenomeen was een filmpje van Jesse Ventura.(kan het niet terug vinden/was 1 van zijn eerste filmpjes/er zijn vast mensen hier, die weten van dit filmpje) incl. de duizenden lijkkisten die daar staan opgestapeld. Over dat er in de bergen mega steden zijn gebouwd. Ondergrondse opvang bij Kennedy airport, Haarp enz.
De vraag is dus: waarom? waarvoor?
Ik denk, dat dit alles te maken heeft met een mega aarde natuurramp of eerst een oorlog. Dat we nu in een oefening zitten. Dat we in slaap/zombie stand moeten worden gebracht, omdat het heel heftig gaat worden. De huidige technologie om zelf mensen te gaan kweken en of geslacht kan bepalen een antwoordt zijn op deze heftige natuurramp.(hier zijn ze al uit betrouwbare bron al mee bezig) Of de chip om te weten waar er mensen nog zijn. Of de zaadbanken(stenen graven) die wereldwijd zijn opgezet. Dat moet toch allemaal een groter doel hebben, dan “het virus”/Great reset.
Afgaande op de scheppingsverhalen van religies/oude culturen etc., die min of meer allemaal hetzelfde vertellen.
Maar dan nog vind ik dat de huidige maatregelingen niet goed zijn voor de gezondheid, want isolatie/beperkingen/vaccinaties verzwakt de gezondheid van mensen. Maar misschien doen ze dat express, zodat er voor de ramp minder mensen over blijven. Ze hoeven dan minder mensen te redden en in een high tech wereld hebben ze sowieso minder mensen nodig.
Feit/vraag blijft: waarom missies naar de zon en maan en andere ether missies? Lijkt mij meer natuurramp gericht, dan iets anders.
De toekomst zal uitwijzen, waarvoor alles wat er nu gebeurt, het eigenlijk voor diende.
Voor nu: blijf elkaar steunen waar nodig. Probeer toch nog een beetje te genieten van het leven zelf.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Elise
2 maanden geleden

Schrijf jij toevallig ook stukken op ejbron? Zo ja, ik lees heel graag jouw samenvattingen het is eigenlijk altijd een bevestiging van wat ik de afgelopen 20 jaar gelezen heb!

Ik zag corona echt als een goede invalshoek om mensen wakker te maken, maar wat heb ik de deksel op mijn neus gehad zeg. Inmiddels zijn mensen als jij en ik wappies, nooit gedacht dat ik zo’n titel door mijn strot geramd zou krijgen aangezien ik ze allemaal prima op een rijtje heb….

Als je je het er bij kan hebben heb ik nog wel iets opmerkelijks voor je. Ga eens naar het kanaal: godgevlamste

Dit geeft je een kijk vanuit de ogen van een mad man of genius mind, dat laat ik geheel aan jou over. Als je wilt gaan kijken dan zou ik beginnen bij de videos vanaf 3 jaar geleden (ongeveer)

Het heeft mijn kijk totaal veranderd en het heeft hier en daar oplossingen gegeven en nieuwe vraagstukken geopend, zeer interessant!

Elise
Elise
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Nee, dat ben ik niet. Heb gewoon veel gelezen/filmpjes bekeken. Zelf vragen stellen en onderzoeken. Verbanden en patronen zien. enz. Nu ja, er zijn vast mensen die hetzelfde denken. Heb ze helaas zelf nooit ontmoet in het echt.
Misschien komt dat nog wel een keer.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Elise
2 maanden geleden

ps het kanaal vind je op youtube

Guest
Guest
Reactie op  Elise
2 maanden geleden

Hoi Elise ik heb dat filmpje van dat FEMA kamp al op m,n facebook staan met al die doodskisten,ik heb het ook ooit gezien van Jesse Venture met z,n maat; ik denk dat ze het gewist hebben zal er nog wel eens naar zoeken

salvar
salvar
Reactie op  Guest
1 maand geleden

heb ik ook gezien 2 persoons doodskisten en die naar puerto rico gebracht.
ik meen 2 miljoen kisten.

salvar
salvar
Reactie op  Elise
1 maand geleden

masters (amerikaan) zegt dat in maart of 2028 het ministelsel door het onze komt en wat elke 3600 jaar gebeurt daarom dan ook de zondvloed.
als niburu voorbij komt gaat de aarde stilstaan voor drie dagen en draait vervolgens de andere kant op (polshift).
daar om zie ook tekeningen van de vroege mens dat dieren en mensen een helling oplopen dus hogergebied opzoeken.
ik persoonlijk gelooft hier wel in omdat er ook foto,s gemaakt zijn van dit ministelsel en dat zit nu nog achter de zon.

Pluis
Pluis
Reactie op  salvar
1 maand geleden

Scott van Planet X News (YT) heeft videos waarop het stelsel al deels zichtbaar is, al onze planeten zijn al 6° van het padje, en hebben extreem weer, zijn van kleur veranderd, ((Uranus en Neptunus) op Mars zijn de poolkappen aan het smelten (hallo Greta Thunberg!) en de Aarde wobbelt… De rijken hebben massaal ondergrondse bunkers in Australië en NewSealand gekocht. En vóór het los barst wil een handje vol superrijke psychopaten de zaak vast schoonvegen, een kleine groep slaven/zombies overhouden… En alles onder controle hebben als ze hun bunkerdeuren weer openen… Dat is een kleine misvatting, maar dat weten ze nog niet.
Rutte denkt dat er ook een plaatsje voor hem is gereserveert in de bunkers, maar dan heeft hij niet goed opgelet; de geschiedenis leert dat de lagere uitvoerders ook voor de bijl gaan.

Martin13
Martin13
Reactie op  Elise
1 maand geleden
klaas vaak
klaas vaak
Reactie op  Elise
1 maand geleden

Alles is gelogen wtc,mh17,boston marathon,ronde aarde ,titanic enz.enz. zoek naar crises acteurs,die spelen als slachtoffer in ziekenhuizen bah. alles is voor bereiding voor great reset ,tegen God. Het gaat gebeuren mensen geloof me, zoek naar wie redding biedt.(Jezus de weg en de waarheid)

Knuppellaar
Knuppellaar
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Ja leuk he! Ze sluiten je op achter de tralies en Niemand komt meer op bezoek en Niemand brengt meer snoep of Koek Maar spuiten

de troep onder dwang in je kont
Rutte & huug die staan teklappen en
te dansen want je krijgt ER nog meer ha ha .

Lucky
Lucky
2 maanden geleden

Ah, in navolging van Hitler gaan we straks weer mensen deporteren en alsnog dwingen gevaccineerd te worden. Vindt onze Hugo Mengele ook vast een goed idee. Bovendien kun je dwarsliggers ook meteen ziek verklaren en zo de mond snoeren. En de rest van de schapen in Nederland snappen het nog steeds niet. Hoe dom is de mens???

Maggie
Maggie
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Het MENSDOM.

paul dino
paul dino
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Hoe dom is de mens???”
Heel dom!

paul dino
paul dino
Reactie op  Lucky
2 maanden geleden

Hoe dom is de mens???, heel dom, en dat willen we wel zo huoden.
Vr Gr Bill Gates

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Lucky
1 maand geleden

Het is meer intellectuele luiheid dan domheid. Het is zo makkelijk om gewoon de TV aan te zetten en je te laten vertellen wat je moet denken terwijl je met je telefoon loopt te pielen. Ik zie dit om mij heen. Doorgaans slimme mensen en ze papagaaien de media na zonder te beseffen wat ze zeggen.

Swappie
Swappie
2 maanden geleden

Wie kent de trailer songbird dan moet je maar is kijken op YouTube.

Het leugentijdperk
Het leugentijdperk
Reactie op  Swappie
2 maanden geleden

Dank voor je reactie. Zouden ze werkelijk deze film in 2020 volledig hebben geproduceerd? Films als deze worden namelijk niet zomaar eventjes in een paar maanden geproduceerd. Dus, moet er al eerder een script daar zijn geweest, al ver voor de lockdown en dat het zogenaamde ‘virus’ bekend was.

Propaganda om zo het killervaccin tot reguliere volksvoer te maken, want angst verkoopt, stuurt en dwingt nu eenmaal goed. Wrijf het vooral zo diep mogelijk erin, een film is daarbij het ideale vehikel. Zou mij niet verbazen als Rita Katz bij de productie betrokken was.

Ook het killervaccin was m.i. al ver voor de introductie klaar. Alles strak en jaren geleden al gepland, geregisseerd en klaar om in 2020 uitgerold te worden. Plandemie!

benno
benno
Reactie op  Swappie
1 maand geleden

erg verontrustend !
en het niet wakkere schapenvolk zal (nog meer) volkomen door het lint gaan van angst na het zien van deze film !

volkomen ziek om een film als deze te maken (vooral in deze tijd !).

Henk R
Henk R
2 maanden geleden

Helaas maar ook in Duitsland gaan dit soort geluiden ten ronde. In Duitsland willen zij hier jeugdgevangenisen voor gaan inzetten. Ook in Canada gaan deze gedachten rond.

nou en!
nou en!
2 maanden geleden

net als oeigoeren dus!!

benno
benno
Reactie op  nou en!
1 maand geleden

de islam moet in permanente quarantaine !

ProAsfalt
ProAsfalt
2 maanden geleden

En dan te bedenken dat USA op Bidon heeft gestemd.
Dat belooft niet veel goeds tenzij men een totalitaire dictatuur nastreeft en kennelijk wil het volk dat. Build Back Better. Heeft Bidon zelf verteld. Open, eerlijk en transparant. Dus het volk had dit kunnen en moeten weten.

Dit alles geldt ook straks voor het Nederlandse Volk al was veel zaken eerder bekend zoals het raadgevend referendum afschaffen. Bijna elk partij is tegen referendum maar daar wordt wel door het volk op gestemd. Tja, dan moet men geen krokodillentranen huilen dat nu de economie ten gronde wordt gericht. En nu de economie ten gronde wordt gericht wordt de facto alles ten gronde gericht, inclusief de zorg.

lammert
lammert
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Ik schat in, het nieuws in amerika gevolgd hebbende, dat er binnen een week goed nieuws komt vandaar! Misschien zelfs al eerder……………

Pluis
Pluis
Reactie op  lammert
1 maand geleden

Oh yes, TRUMP wordt weer president! Drain the swamp!
Ik vermoed dat de Deep State hierdoor zo in paniek zal raken dat ze nog sneller en harder gaan optreden in Europa… Helaas.

Gertje
Gertje
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

De USA, lees ‘het volk’ heeft helemaal niet op Biden gestemd, de fraude zal de komende week openbaar worden, de vraag wordt hoe media hier mee omgaan en of en hoe zij hierover berichten, er wordt heel veel achtergehouden. Dit soort wetsvoorstellen passen overigens prima bij Biden…

Frank
Frank
Reactie op  ProAsfalt
2 maanden geleden

Biden is niet gekozen. Die is misbruikt als puppet. Binnen de kortste tijd neemt Kameel Harris de boel over. Althans dat heeft de deepstate zo geplant. Maar die hebben buiten de waard (Donald J. Trump) gerekend.

doornbos
doornbos
2 maanden geleden

Tja, Amerika. Ook hier hebben we volslagen idioten die dit willen. Probeer het maar zou ik willen zeggen 🙂

Ertje
Ertje
Reactie op  doornbos
2 maanden geleden

er is toch al een schip beschikbaar voor de zieken?

Jeroen
Jeroen
2 maanden geleden

In Nederland (Zaanstad) hebben ze ook al het eerste covid-FEMA-kamp gebouwd:

https://de-ware-wereld.nl/2016/11/21/nu-ook-fema-camp-in-nederland-bij-zaanstad/

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Dat klopt. Gewoon even op images zoeken m.b.t. FEMA Camps Nederland. En kijk ook eens wie er bij de opening van die gevangenis bij waren. Onze eigen W.A. en iemand die zich uit de politiek terugtrekt.

Blijkbaar wordt het iemand te heet onder de voeten en weet wat mensen in Nederland te wachten staat. En vergeet niet dat er in de nabijheid, om de hoek, genoeg ovens zijn om bewijsmateriaal op te ruimen. Zie Google Earth.

Er wordt dus zoveel mogelijk gebruik gemaakt van bestaande infrastructuren, zodat het niet opvalt. In de USA is dat door de lange afstanden anders. Daar komt nog bij dat de “coffins” al meer dan 20 jaar geleden zijn gemaakt, door een verdacht bedrijf, met als excuus, dat deze “coffins” voor evt. natuurrampen te gebruiken zijn.

Deze gigantische natuurramp, wat momenteel een pandemie genoemd wordt, is natuurlijk veroorzaakt door Bill Gates en het WHO, met zo goed als alle regeringen aan hun zijde.

Vandaar dat Hoogovens in IJmuiden door een Engels bedrijf is overgenomen en de Nederlandse directeur waarschijnlijk het plannetje doorhad.

Daar komt bij dat er in Nederland een overschot aan gevangenissen was, en dan toch nog wordt er een nieuwe gevangenis bijgebouwd. Dat is allemaal zeer verdacht.

Ik vrees dat mijn gedachten waarheid worden, tenzij de verantwoordelijke mensen voor de Coronapandemie, de door te voeren plannen onmogelijk wordt gemaakt.

Henk R
Henk R
Reactie op  Jeroen
2 maanden geleden

Zijn er al meer. Oud gevangenis noord singel in Rotterdam en ook oud navo gebouw ( nu deels in gebruik als asielzoekers centrum in Ter Apel.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Henk R
1 maand geleden

Ik denk dat die in Zaandam wel de show steelt, wat zowel de uitstraling als ligging betreft.

Frans
Frans
2 maanden geleden

De FEMA-kampen zijn 10 jaren gleden al bepaald en kunnen elk moment operationeel worden gemaakt.
De honderduizenden lijkkisten.
Coffins zoals ze zichtbaar op hogen stapels lagen opgeslagen als eierdozen.
En hier op nine fornews al zijn vermeld in het verleden.

Joep
Joep
Reactie op  Frans
2 maanden geleden

Interessante linkjes hierbij zijn:
https://deagel.com/country
en
https://deagel.com/forecast

rop
rop
2 maanden geleden

Er zijn genoeg mensen die dat soort dingen nooit zullen accepteren, er zal genoeg verzet zijn tegen dat soort idioten ideeen.

OmaD
OmaD
Reactie op  rop
2 maanden geleden

Dat denk ik toch echt niet. Schrik van mensen die zo makkelijk hun arm(prik) uitsteken. Die vinden dat zij ‘gered’ worden. Verhouding voor-/tegenstanders is erg groot in het voordeel van de voorstanders (jammer genoeg). Ben al op leeftijd en dat gezemel dat ze het voor de ‘zwakke’ ouderen doen 🤮. Heb zelf een wil en mening. Niemand hoeft voor mij te denken. Wil geen vaccin, wil geen kappie, wil geen afstand van (klein-)kinderen. Mensen gebruik je gezonde verstand en kijk eens verder dan het NOS journaal en die ouwehoerprogramma’s. Verdiep je eens in de kritiek op alle maatregelen en vaccins!!

Ina v.d.berg
Ina v.d.berg
Reactie op  OmaD
1 maand geleden

Nog een oma hier, helemaal mee eens!

x

Check Also

mexico-stad

In Mexico-Stad krijgen coronapatiënten sinds 29 december ivermectine. Dit zijn de cijfers

Patiënten die positief testen op corona worden ...

corona

‘Niet corona, maar overheid verwoestte de economie’

Gouverneur van de Amerikaanse staat South Dakota ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

84
0
We lezen graag je reactie!x