Homepagina » Het Complot » Explosie kunstmestfabriek Texas: ongeluk of geheime operatie?
Explosie kunstmestfabriek Texas: ongeluk of geheime operatie?

Explosie kunstmestfabriek Texas: ongeluk of geheime operatie?

Vorige week deed zich een enorme ontploffing voor in een kunstmestfabriek in de plaats West in Texas. Als gevolg van de explosie stortten verscheidene andere gebouwen in. Een gebouw met 50 appartementen werd geheel verwoest.

Een politiecommissaris in Texas zei dat hij verwoestingen op deze schaal nog nooit had gezien. Het lijkt wel een oorlogsgebied, zei hij.

Door de giftige rookwolken die na de explosie ontstonden werd de helft van de inwoners van West geëvacueerd. Een inwoner van Bynum, op zo’n 20 kilometer van de ontploffing, zei dat ze drie verschillende explosies had gehoord.

Explosief

Hoewel werd vastgesteld dat de enorme explosie was veroorzaakt door ammoniumnitraat, is niet gezegd waarom een dergelijke grote hoeveelheid van de kunstmeststof lag opgeslagen in de West Fertilizer Company, een bedrijf dat sinds 2007 verwikkeld is in een rechtszaak met chemiereus Monsanto.

Iemand die meer dan 183 kilogram ammoniumnitraat wil opslaan moet dat melden bij het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid. In de kunstmestfabriek lag een veelvoud van die hoeveelheid opgeslagen: 270 ton.

Ammoniumnitraat is een belangrijke kunstmeststof, maar wordt in combinatie met benzine of kerosine (ANFO) ook als explosief gebruikt en heeft in de mijnbouw dynamiet grotendeels verdrongen.

ANFO is een mengsel van 94 procent ammoniumnitraat als oxidator en 6 procent van een koolwaterstof zoals dieselolie, benzine, kerosine, huisbrandolie of een koolhydraat zoals melasse of suiker.

Breivik

Doordat ammoniumnitraat ook gebruikt wordt als stikstofhoudende kunstmest is het relatief gemakkelijk in grote hoeveelheden te krijgen. Daardoor wordt ANFO ook veel gebruikt bij terroristische aanslagen, zoals bij de bomaanslag op het World Trade Center in 1993.

De bomaanslag in Oklahoma City in 1995 werd gepleegd met een vrachtwagen vol ammoniumnitraat en nitromethaan. De bomaanslag door Anders Behring Breivik in Oslo op 22 juli 2011 werd veroorzaakt door explosieven op basis van ammoniumnitraat dat onttrokken werd uit kunstmeststof.

Bennie Thompson van de commissie binnenlandse veiligheid van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zei: “Het is bekend dat de fabriek veel meer chemicaliën in huis had dan was toegestaan, maar het ministerie van Binnenlandse Veiligheid wist kennelijk niet eens dat de fabriek bestond tot hij de lucht in was gegaan.”

Geheime operatie

De Huffington Post beschikt over bewijs dat de fabriek in 1985 voor het laatst een volledige veiligheidscontrole heeft gekregen. Sindsdien zijn er enkel controles van andere aspecten geweest. Vorig jaar nog kreeg de fabriek een boete van 5200 dollar voor verschillende kleinere inbreuken. Zeven jaar geleden stelde een Texaanse milieucommissie dat het risico op een ongeval in de fabriek klein was.

Eigenaar van de fabriek Donald Adair zei in een verklaring dat hij als lid van de West Church of Christ alles in zijn macht zou doen om te voorkomen dat zoiets weer zou kunnen gebeuren. Waarom is zijn bedrijf niet eerder aangeklaagd en waarom wordt de ernst van de ramp door functionarissen gebagatelliseerd?

Wilde Monsanto de fabriek laten verdwijnen? Of leverde West Fertilizer misschien ammoniumnitraat voor bomaanslagen? Het feit dat de explosie in West slechts twee dagen na de bomaanslagen bij de marathon in Boston plaatsvond roept in dit geval de nodige vragen op.

Voerde de Amerikaanse overheid zoals lid van het Huis van Afgevaardigden van de Amerikaanse staat New Hampshire Stella Tremblay zei een geheime operatie uit om in West alle sporen uit te wissen die mogelijk naar Boston zouden leiden?

Bron: Presstv.ir

Gerelateerd:

 Vind je dit belangrijk? Deel het dan met je kennissen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

76 reacties

 1. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Luister jij eens even, een goede kennis van mij heeft in die woonwijk gewoont in Enschede EN ZIJ HEEFT MOETEN VECHTEN EN RENNEN VOOR HAAR LEVEN! Ze was toen heel haar huis kwijtgeraakt met meubels en al! Ik wou dat jij eens kon zien wat een ravage die fabriek aanrichtte. Kijken of je het dan nog steeds zo ongeloofwaardig vindt. Er waren toen tientallen doden en gewonden te betreuren en jij noemt het maar een false flag? SCHAAM JE EVEN HEEL ERG DIEP!

  1 likes
 2. [quote name=”Hoekie”]Ik volg Niburu nu al een beste tijd omdat ik mij best wel interesseer in het “onbekend” maar boy oh boy, echt alles is hier een “fals flag”. Het begint triest te worden![/quote]
  Helemaal eens.En Niburu leert ook nog eens, hoe je een kunstmestbom moet maken.Op de ontsteker na!Ik had dit niet wereldkundig gemaakt.Maar ik denk maar zo: redelijk twijfel, doet vermoeden!!En Monsanto is echt niet een lievertje, maar een 7 koppige hellehond.En als ik alle info lees en zie?? Heb ook ik een redelijk vermoeden van twijfel.

  1 likes
 3. Te lezen is:

  “Niet alleen watervangers gaan de bak in, ook mensen die hun eigen aardappeltjes, fruit en groente en kweken gaan voor de bijl. Het verbouwen van eigen groente is evenals het gebruik van regenwater ten strengste verboden, en de argumentatie daarvoor is werkelijk te gek voor woorden.

  De nieuwe wet S510; maakt tuinieren en zelfs het bewaren van zaden strafbaar!

  Bovendien blijkt dat de Coca Cola Compagnie vrijwel alle waterrechten in de USA en elders heeft opgekocht! Het is dan ook vaak juist deze maatschappij die iedereen onmiddellijk voor de rechter sleept en al telloze boeren tot faillissement heeft gebracht door onuitputtelijk te kunnen procederen.”

  Kom allen samen. Stop deze waanzin. Help mee. Maak een ieder bewust van hoe onze samenleving ernstig bedreigd wordt steeds meer en meer totdat al onze vrijheden ingeperkt of verdwenen zijn! Samen zijn we sterk!

  1 likes
 4. Wat als waarheid vreemder wordt dan fictie.
  Het gaat mij niet zsozeer om het welles nietes, maar om de mogelijkheid.
  Hoeveel wantrouwen is er naar media en overheden als zaken als dit plausibel worden voor sommigen?
  Laten we niet vergeten dat het helaas niet voor het eerst zou zijn dat media liegt….of is iedereen de commissie davids vergeten?http://nl.wikipedia.org/wiki/Commissie-Davids
  Die is dankzij de uruzgan missie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kabinetscrisis_over_het_Uruzganbesluit
  in de doofpot verdwenen…
  De beelden die er beschikbaar zijn van waco laten IETS zien dat van links LIJKT te komen, indien er ook maar de geringste twijfel is, zou een “onafhankelijke” media de onderste steen boven moeten willen krtijgen ….toch?
  Het is voor mij niet het feit dat er iets gebeurd (is), maar juist de onwelwillendheid van de media om ALLES te onderzoeken en elke invalshoek…dat dit vaak niet gebeurd schept immers wantrouwen.
  Helemaal gezien de media vaak bepaalde sentimenten of kopstukken buiten beeld houdt en juist anderen propageerd, zonder directe aanleiding.
  Bijvoorbeeld het feit dat blanke terroristen “psychotische éénlingen” zijn, hebben ze echter een moslimachtergrond, is het omdat ze moslim zijn.
  Schept bij mij niet veel vertrouwen in de onpartijdigheid van de media, alsmede de politiek en koningshuizen.
  We lijken steeds meer in een sprookje te leven, zolang je er geen realitietszin op los laat, klopt alles….ga je er over nadenken, komen er steeds meer onduidelijkheden of onjuistheden naar boven…dat schept geen vertrouwen.
  Dat maakt het makkelijk voor mensen om overal een complot in te gaan zien, wat een beetje paranoia over lijkt te komen, maar de vraag: “wat als” lijkt mij belangrijker te stellen, dan maar op voorhand te stellen: het zal wel niets zijn…mogelijkheden onderzoeken is immers een kenmerk van vrijheid? Hoe vrij zijn we?

  1 likes
 5. Jeseah, een ieder die nog steeds zijn kop in het zand steekt en alles ontkent, dat zijn degene die niet vrij zijn.

  Ik zie nu in dat het inderdaad zo is, de big pharma’s de overheden die slechte dingen doen, zijn erg, maar de ergste, dat zijn degene die NIETS doen. Die gewoon schaapachtig en slapend met de stroom meegaan. Zij zijn degene die het kwaad toelaten en groter maken. Maar zij slapen en zien het niet, pas als het te laat is.

  Bah, ik word er nu onderhand wel ziek van als ik al die makke schaapjes om me heen zie die doen alsof hun neus bloed en je gek aankijken als voor jezelf denkt. Inderdaad, uiteindelijk krijgen we allen wat verdienen en waar we om vragen.

  En kwaad ja een beetje, machteloos, nee dat niet. Ik ga mijn eigen pad en zorg goed voor mezelf en ieder om me heen die durft na te denken voor zich zelf.

  En inderdaad er is een hemel op aarde die creëer je voor je zelf en deelt dit met anderen die dat willen.
  Maar er zijn grenzen en als men aan de zaadjes van moestuin durft te tornen ja dan zal ik zoals nu het geval is wel even laten horen waar we staan.

  1 likes
 6. #24 Konijn, slapende mensen kunnen nou eenmaal niet lezen. En wakker schudden kunnen we ze helaas ook niet.

  Helaas, omdat het juist de slapende mensen zijn die de boel verzieken, die meewerken aan het vergiftigen van de maatschappij en de aarde.
  “het val allemaal wel mee, wat een onzin etc. etc.”
  Slapend en te bang om de waarheid onder ogen te zien.

  It’s easier to fool people than to convince them that they have been fooled!!!!!!!!

  — Mark Twain

  1 likes
 7. #30 @Wesley, we leven in een harde wereld. Jij bent ook niet bepaald het type om de zaakjes voorzichtig aan te pakken.
  Sommige uitspraken kunnen nou eenmaal kwetsend kan zijn voor een ander.
  De waarheid kan hard zijn.

  Dat is 1 van de oorzaken waarom er zoveel ellende is; angst.
  Alles wat we niet doen of zeggen uit angst. En zeker alles wat we nou juist wel doen uit angst.

  Nou ik ben nergens bang voor. Ik hoef niet zo nodig met de kudde mee te lopen. Ik zeg wat ik denk. En ook over chemokuurtjes. Jammer voor de mensen die het ervaren hebben van dichtbij. Het is mijn mening en doe er mee wat je wilt.

  Er zijn genoeg artsen te vinden die zelf nooit een inenting zullen nemen of een chemokuur. Die weten wel beter. En nee, ik ga je niet de namen van deze artsen geven of bewijs ervan. Ik hoef niemand te overtuigen. We hebben godzijdank nog steeds de recht op vrije uiting van mening!

  Sommige waaronder jij Wesley, zullen nooit wakker worden ook al ligt het bewijs op je bovenlip. Of je doet alsof Wesley en je bent alleen maar bezig om reacties uit te lokken zoals altijd. Geeft niets, heb ik nu wel zin in.

  1 likes
 8. #41 @Wesley;
  Wat doe ik?: heerlijk genieten van al het moois om me heen en op de wereld. De liefde voelen in alles. En gewoon lekker doorgaan met tuinieren bewust leven, zoveel mogelijk mijden van gif, en vooral niet bang zijn, gewoon genieten van elke dag en elk moment. En lief zijn voor elkaar, eerlijkheid. En zo nu en dan eens roepen dat we zelf verantwoordelijk zijn voor alle ellende.

  Daarnaast ook sterk zijn; sterk zijn betekent voor mij tevreden kunnen zijn met wat je hebt en niet altijd meer willen. Al die ontevreden mensen om me heen hebben op mij het tegenovergestelde effect. Veel kracht is er nodig om ondanks alles in deze wereld tevreden te kunnen zijn.
  Medelijden heb ik niet, wel liefde voor een ieder die het wil hebben.
  We zijn allen zelf verantwoordelijk voor onze eigen geluk.

  1 likes
 9. #45 Geeft niets hoor Wesley als je de boodschap niet begrijpt of jezelf tegenspreekt. Zoals ik al eerder schreef slapende mensen kunnen niet lezen.

  Hieronder jouw tekst:
  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?

  Dit is zijn waarheid, en hij/zij heeft recht om dit te schrijven. En zijn waarheid kan hard zijn voor een ander.

  Begrijp je het?

  Je hebt in iedere geval wel mijn nieuwsgierigheid gewekt om je te vragen wat jij er dan aan doet? Aangezien je mij vraagt wat ik doe naast klagen en tuinieren? Wat doe jezelf om de wereld mooier te maken?

  1 likes
 10. Het allerbelangrijkste wat een ieder voor deze wereld kan doen is voor zichzelf denken.

  Niet als een mak lammetje met alle stromen meegaan en hiermee dus instemmend meewerken aan alle wantoestanden.

  Als een ieder gewoon stopt met kopen van rotzooi waar je je lichaam en geest mee vergiftigd, dan verdwijnt het uiteindelijk. Zeg NEE tegen alle zooi, leef en eet bewust. Wees sterk, weersta alle onzin, werk daardoor mee aan een betere wereld. Alle veranderingen beginnen bij jezelf. En denk niet wat is 1 persoon? Alle beetjes helpen en is bij elkaar enorm.

  1 likes
 11. Zo! Wat een ongefundeerde aannames weer.

  [quote]Wilde Monsanto de fabriek laten verdwijnen? Of leverde West Fertilizer misschien ammoniumnitraat voor bomaanslagen? Het feit dat de explosie in West slechts twee dagen na de bomaanslagen bij de marathon in Boston plaatsvond roept in dit geval de nodige vragen op.[/quote]

  En waarom roept dit vragen op? Is het onmogelijk dat aan de andere kant van een land een ontploffing plaats vindt na een bomaanslag 2 dagen eerder? Kan dat niet ‘gewoon’ gebeuren?

  Daarnaast kan een fabriek toch onmogelijk controleren waar hun kunstmest voor wordt gebruikt? Sterker nog, het zal ze een zorg zijn zolang er maar betaald wordt.

  En over de link naar Monsanto, de website waar naar gelinked wordt weerlegt al dat er een verband is tussen de rechtzaak (suit) en de opslag:

  “The suit did not relate to storing fertilizer, believed to be at the root of Wednesday’s blast.”

  Hoop aannames, geen bewijzen

  0 likes
 12. vincent van der ploe

  Er kunnen tegenwoordig ook helemaal geen ongelukken meer gebeuren, alles is gepland door boze mensen.

  Ik wordt er een beetje moe van, shit happens gewoon af en toe!

  0 likes
 13. pfff Ik zat er op te wachten…
  nu maar hopen dat nabestaanden dit soort geneuzel niet te hoeven aanhoren, dat kan aardig wat schade aanrichten.

  0 likes
 14. We zijn nu alweer een behoorlijk aantal explosies verder na Texas, dit maal vandaag in Albama Amerika.
  http://bijzonder-wereld-nieuws.webklik.nl/page/bijzonder-wereld-nieuws

  0 likes
 15. Er is ook nog een filmpje met een raket inslag.je hoorde in het laatste filmpje ook iemand aan het eind roepen a bomm.Er is veel meer aan de hand,door een remote viewer gezegt dat 28-04-2013 in La een nuke ontploft,dit heeft hij door gegeven aan een radio station.ik hoop van niet.er zijn wel veel hollywood bekenden vertrokken uit hollywood de laatste paar maanden.

  0 likes
 16. Op YouTube staan vertraagde opnames van de explosie waarop duidelijk is te zien dat er vanaf de linkerkant iets de fabriek in word geschoten , dronestrike misschien ?

  0 likes
 17. Ze hadden een nieuwe film locatie nodig voor de nieuwe hollywood film, The Last Days of De Humans. Hierin geheime boodschappen die lijden tot de ontknoping van de ware macht hebbers op aarde die in deze film alles op alles zetten om de mens te mislijden en uiteindelijk te brainwashen tot uber slaaf. Pfff hahahaha stel je ééns voor dat dit echt zo zou zijn wat zouden we dan pas een rare wereld hebben he??? hahahaha..

  0 likes
 18. Het lijkt wel een soort Enschede..

  0 likes
 19. [quote name=”legaal”]Er is ook nog een filmpje met een raket inslag.je hoorde in het laatste filmpje ook iemand aan het eind roepen a bomm.Er is veel meer aan de hand,door een remote viewer gezegt dat 28-04-2013 in La een nuke ontploft,dit heeft hij door gegeven aan een radio station.ik hoop van niet.er zijn wel veel hollywood bekenden vertrokken uit hollywood de laatste paar maanden.[/quote]

  Dan zal Iran er wel achter zitten. Heeft Israel direct een bondgenoot op Iran aan te vallen.

  0 likes
 20. [quote name=”vincent van der ploe”]Er kunnen tegenwoordig ook helemaal geen ongelukken meer gebeuren, alles is gepland door boze mensen.

  Ik wordt er een beetje moe van, shit happens gewoon af en toe![/quote]

  911 was een valse vlagoperatie (want 2 stevig gebouwde wolkenkrabbers kunnen niet puur vanwege invliegende vliegtuigen rechtstandig op hun grootste weerstandpunt in elkaar zakken; daar zijn explosieven voor nodig). Om om deze explosie van een kunstmestfabriek nu ook weer te gaan zien als een valse vlagoperatie gaat mij te ver. Soms gebeuren er dit soort dingen. In dit soort chemische fabrieken worden er gevaarlijke stoffen gebruikt en dat kan mis gaan. Het zou bijvoorbeeld wel een hele oude kunstmestfabriek kunnen zijn geweest. Een ouwe “pruttelfabriek zeg maar; oud en op maar nog doorpruttelend.

  0 likes
 21. Het is 1 dag te vroeg maar 19 April is DE datum voor ‘sacrifice by fire’.

  1989 – A gun turret explodes on the USS Iowa, killing 47 sailors.
  1993 – The 51 day siege of the Branch Davidian building outside Waco, Texas, USA, ends when a fire breaks out. Eighty-one people die.
  1993 – South Dakota governor George Mickelson and seven others are killed when a state-owned aircraft crashes in Iowa.
  1995 – Oklahoma City bombing: The Alfred P. Murrah Federal Building in Oklahoma City, Oklahoma, USA, is bombed, killing 168.
  1997 – The Red River Flood of 1997 overwhelms the city of Grand Forks, North Dakota. Fire breaks out and spreads in downtown Grand Forks, but high water levels hamper efforts to reach the fire, leading to the destruction of 11 buildings.
  1999 – The German Bundestag returns to Berlin, the first German parliamentary body to meet there since the Reichstag was dissolved in 1933.
  (Nadat het gebouw werd verwoest door vuur in 1933)

  0 likes
 22. [quote name=”Crayon”]Zo! Wat een ongefundeerde aannames weer.

  [quote]Wilde Monsanto de fabriek laten verdwijnen? Of leverde West Fertilizer misschien ammoniumnitraat voor bomaanslagen? Het feit dat de explosie in West slechts twee dagen na de bomaanslagen bij de marathon in Boston plaatsvond roept in dit geval de nodige vragen op.[/quote]

  En waarom roept dit vragen op? Is het onmogelijk dat aan de andere kant van een land een ontploffing plaats vindt na een bomaanslag 2 dagen eerder? Kan dat niet ‘gewoon’ gebeuren?

  Daarnaast kan een fabriek toch onmogelijk controleren waar hun kunstmest voor wordt gebruikt? Sterker nog, het zal ze een zorg zijn zolang er maar betaald wordt.

  En over de link naar Monsanto, de website waar naar gelinked wordt weerlegt al dat er een verband is tussen de rechtzaak (suit) en de opslag:

  “The suit did not relate to storing fertilizer, believed to be at the root of Wednesday’s blast.”

  Hoop aannames, geen bewijzen[/quote]

  Vragen zijn geen aannames.

  0 likes
 23. Amerika is een raar land met rare mensen en nog raardere mensen die het besturen.

  Toen ik voor het eerst de complotberichten las, dat de overheid een opgezet plan zou bedenken om een kunstMESTfabriek op te blazen, heb ik me kapot gelachen!

  Wat ik echter nu wel eerlijk moet toegeven is, dat ik door de explosie keer op keer te bekijken met het volume hoog, ik er nu van overtuigd bent dat er iets heel hard de fabriek in schiet. Je ziet het en HOORT het!!

  Zal het een oefening zijn geweest voor de 28e?! Of niets meer dan een ongelukkige piloot…

  0 likes
 24. [quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.

  0 likes
 25. Ik volg Niburu nu al een beste tijd omdat ik mij best wel interesseer in het “onbekend” maar boy oh boy, echt alles is hier een “fals flag”. Het begint triest te worden!

  0 likes
 26. Monsanto (verschrikkelijk bedrijf overigens) wordt er met de haren bijgesleept zonder daar zelfs maar een reden voor te verzinnen. En de bommen in Boston waren vrij zwak; als daar al kunstmest is gebruikt dan is het zo’n kleine hoeveelheid geweest dat de daders dat gewoon ergens hebben kunnen kopen. Wel enige zelfkritiek betrachten als je een stukje tikt. Overigens kan het natuurlijk heel goed dat de fabriek is opgeblazen, maar kom met valide argumenten.

  0 likes
 27. [quote name=”Hoekie”]Ik volg Niburu nu al een beste tijd omdat ik mij best wel interesseer in het “onbekend” maar boy oh boy, echt alles is hier een “fals flag”. Het begint triest te worden![/quote]

  Juist dat wou ik ook zeggen. het is erover en het slaat nergens op.

  0 likes
 28. Ik ben het totaal eens met Hoekie. Veel onderwerpen op deze site intereseren mij maar,

  Sorry hoor maar echt alles waar jullie geen invloed op hebben is corrupt, Ieder media bericht is vals en iedere ramp is veroorzaakt door de overheid. Ik ben waarschijnlijk zelf ook gehersenspoelt omdat ik dit nu niet allemaal geloof….

  Of worden we nu een beetje heel er paranoïde….?

  0 likes
 29. Op 2 dagen na, is het 20 jaar geleden dat er in Waco wat gebeurde. Voor mij is het te toevallig.

  0 likes
 30. Zoveel commentaar. ALSJEBLIEFT LIEVERDS er is zoveel gaande qua Machtmisbruikers, Qua Corruptie, alsjeblieft GOD, laat de WAARHEID alles naar boven brengen, Maak ze Keer op Keer Wakker met welkje gebeurtenis ook. ALSJEBLIEFT WERELD, WORDT WAKKER…WORDT WAKKER…ALSJEBLIEFT…

  0 likes
 31. [quote name=”PoepFabriek”]
  Zal het een oefening zijn geweest voor de 28e?![/quote]

  Wat is er de 28e?

  0 likes
 32. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Luister jij eens even, een goede kennis van mij heeft in die woonwijk gewoont in Enschede EN ZIJ HEEFT MOETEN VECHTEN EN RENNEN VOOR HAAR LEVEN! Ze was toen heel haar huis kwijtgeraakt met meubels en al! Ik wou dat jij eens kon zien wat een ravage die fabriek aanrichtte. Kijken of je het dan nog steeds zo ongeloofwaardig vindt. Er waren toen tientallen doden en gewonden te betreuren en jij noemt het maar een false flag? SCHAAM JE EVEN HEEL ERG DIEP![/quote]

  lees eerst eens voordat je wat zegt, hij zegt toch ook niet dat t niet erg is wat er toen gebeurd is maar dat er meer achter zat dan alleen vuurwerk, nogmaals eerst lezen.

  0 likes
 33. [quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Luister jij eens even, een goede kennis van mij heeft in die woonwijk gewoont in Enschede EN ZIJ HEEFT MOETEN VECHTEN EN RENNEN VOOR HAAR LEVEN! Ze was toen heel haar huis kwijtgeraakt met meubels en al! Ik wou dat jij eens kon zien wat een ravage die fabriek aanrichtte. Kijken of je het dan nog steeds zo ongeloofwaardig vindt. Er waren toen tientallen doden en gewonden te betreuren en jij noemt het maar een false flag? SCHAAM JE EVEN HEEL ERG DIEP![/quote]

  Dat geldt toch voor veel van dit soort gebeurtenissen. Men gaat er vanuit dat ieder mens zuiver en gewetensvol handelt en dat alleen overheden dood en verderf zaaien. Het verbaast me nog dat Chemiepack niet genoemd wordt in deze discussie.

  Ik heb de plek een aantal weken na de ramp gezien, en de filmpjes en foto´s laten weinig aan de verbeelding over. En toch wordt door pietje bell glashard ontkend dat datgene wat je ziet, ook zo is gebeurd. Knap…

  0 likes
 34. Zijn er nu nog steeds mensen die nog niet door hebben dat we in een wereldwijde politiestaat wonen?

  Zie hieronder een link van een artikel waarbij onze voedselketen bedreigd/ gecontroleerd wordt. Al onze vrijheden zijn een illusie.

  http://bijzonder-wereld-nieuws.webklik.nl/page/eu-wil-teelt-van-groente-en-fruit-reguleren-

  Ondanks deze acties, geloof ik er nog steeds in dat we onze eigen geluk of ongeluk creëren. Zolang we maar niet schaapachtig overal achteraan blijven lopen en ontkennen wat er om ons heen gebeurt. Hoofd in het zand stoppen zal een keer ophouden voor een ieder. Vroeg of laat komt de boodschap aan en wordt je echt wakker.

  0 likes
 35. Kom allen samen. Stop deze gekte. Help mee. Maak een ieder bewust van hoe onze samenleving ernstig bedreigd wordt steeds meer en meer totdat al onze vrijheden ingeperkt of verdwenen zijn!

  bijvoorbeeld in Frankrijk willen ze belasting heffen op regenwater wat op de grond valt. Ze willen hiervoor E1 per m2 in rekening brengen bij de gewone burger. Ze willen nu het drinkwater privatiseren (Coca Cola) !

  http://bijzonder-wereld-nieuws.webklik.nl/page/eu-wil-teelt-van-groente-en-fruit-reguleren-

  0 likes
 36. Allen, False Flag betekent NIET dat er geen explosie is geweest of dat er niets is gebeurd, dat er geen doden zijn geweest etc etc.
  False Flag betekent dat het een gerichte operatie is geweest vaak ook inclusief doden en gewonden om politieke doeleinden te bewerkstelligen. Allen gericht op het kunnen inperken van de mensenrechten wereldwijd.

  0 likes
 37. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?

  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?

  0 likes
 38. [quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?

  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?[/quote]
  daar lag wel meer als alleen maar vuurwerk

  0 likes
 39. [quote name=”Edwin”]Op 2 dagen na, is het 20 jaar geleden dat er in Waco wat gebeurde. Voor mij is het te toevallig.[/quote]
  Hoi,ik zal maar even weer in herhaling vallen.ja het is allemaal te toevallig.Precies wat je zegt over Waco,de 28ste deze maand zou er in L A een nuk bom afgaan ik hoop van niet.Er zullen wel weer mensen zijn dei dit weer gaan debunken,maar dit alls heeft te maken offers en rituelen van de Cabal.Van zeg maar 13 april tot en met 1 mei worden deze rituelen gehouden er zijn verschillende rituelen die de cabal houden met name vuur en doden.er zijn in de maand april verschillende verplichte rituelen voor de cabal.ik kan je een website aanraden gewoon youtube intypen (intervieuw met david ick met arizona wilder)dit is een heftig intervieuw zij is een insider,en heeft rituelen meegemaakt zij is uit de cabal gestapt.en voor de debunkers waarom zou ze liegen,met gevaar voor haar eiigen leven.Het nieuws en de media geven niet het nieuws zodat we wakker worden,en als ze nieuws brengen is het alleen maar dat er een NWO moet komen de cabal teert op negatieve energie en vinden het heerlijk dat de mensen leiden.
  Groetjes tineke.

  0 likes
 40. [quote name=”legaal”]Er is ook nog een filmpje met een raket inslag.je hoorde in het laatste filmpje ook iemand aan het eind roepen a bomm.Er is veel meer aan de hand,door een remote viewer gezegt dat 28-04-2013 in La een nuke ontploft,dit heeft hij door gegeven aan een radio station.ik hoop van niet.er zijn wel veel hollywood bekenden vertrokken uit hollywood de laatste paar maanden.[/quote]

  2 dingen:

  1) Heeft de door jou bewierookte en bejubelde SaLuSa niet gezegd dat alle nukes onklaar zijn gemaakt door de GF? een atoombom zou niet meer kunnen ontploffen, helemaal niet nu we geascendeerd zijn (proest)

  2)Aangezien punt 1 gewoon keihard is gezegd door Salusa zijn er nu een aantal opties:

  A) de channelaar Mike quinsey zwatelt uit zijn nek (waarschijnlijk)
  B) de remote viewer waar je het nu over hebt zwatelt uit zijn nek (ook waarschijnlijk)

  Wat het ook zal zijn, het is duidelijk dat ze niet allebei gelijk kunnen hebben.

  Ik durf de weddenschap wel aan dat er de 28e helemaal NIKS gebeurd. Zul jij inzien dat er niet zoiets bestaat als toekomst voorspellen en channelen wanneer er niks gebeurd?

  Waarschijnlijk niet want er zal wel weer een andere channelaar zijn die beweert dat de GF er op het laatste moment een stokje voor heeft weten te steken.

  0 likes
 41. [quote name=”Sun”]Allen, False Flag betekent NIET dat er geen explosie is geweest of dat er niets is gebeurd, dat er geen doden zijn geweest etc etc.
  False Flag betekent dat het een gerichte operatie is geweest vaak ook inclusief doden en gewonden om politieke doeleinden te bewerkstelligen. Allen gericht op het kunnen inperken van de mensenrechten wereldwijd.[/quote]
  Nee een false flag is een operatie die zoals de naam al zegt onder een valse vlag wordt uitgevoerd.

  Dus bijvoorbeeld een land dat een doel in het eigen land aanvalt en doet alsof de aanval door een ander land is uitgevoerd om zo een rechtvaardiging te krijgen voor bijvoorbeeld een oorlog.

  Of bijvoorbeeld als Nederland Brussel bombardeert en doet alsof het de duitsers waren om zo een oorlog tussen Belgie en Duitsland te forceren.

  Operaties onder een valse vlag.

  0 likes
 42. [quote name=”ex agent”][quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?

  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?[/quote]
  daar lag wel meer als alleen maar vuurwerk[/quote]
  En hoe kom je aan die wijsheid?

  Waar is het op gebaseerd? Heb je foto’s of video’s daarvan die wij niet gezien hebben? Heb je een inventarislijst onder ogen gekregen? Heb je het kruitresidu chemisch laten analyseren?

  Hoe weet je dat daar meer lag dan alleen vuurwerk?

  (Dat weet je natuurlijk helemaal niet, je roept maar wat)

  0 likes
 43. [quote name=”ex agent”][quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?

  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?[/quote]
  daar lag wel meer als alleen maar vuurwerk[/quote]
  En als er volgens jou meer lag dan vuurwerk is de vraag: wat lag er dan?

  Ook geen antwoord op?

  0 likes
 44. [quote name=”Sun”]Jeseah, een ieder die nog steeds zijn kop in het zand steekt en alles ontkent, dat zijn degene die niet vrij zijn.

  Ik zie nu in dat het inderdaad zo is, de big pharma’s de overheden die slechte dingen doen, zijn erg, maar de ergste, dat zijn degene die NIETS doen. Die gewoon schaapachtig en slapend met de stroom meegaan. Zij zijn degene die het kwaad toelaten en groter maken. Maar zij slapen en zien het niet, pas als het te laat is.

  Bah, ik word er nu onderhand wel ziek van als ik al die makke schaapjes om me heen zie die doen alsof hun neus bloed en je gek aankijken als voor jezelf denkt. Inderdaad, uiteindelijk krijgen we allen wat verdienen en waar we om vragen.

  En kwaad ja een beetje, machteloos, nee dat niet. Ik ga mijn eigen pad en zorg goed voor mezelf en ieder om me heen die durft na te denken voor zich zelf.

  En inderdaad er is een hemel op aarde die creëer je voor je zelf en deelt dit met anderen die dat willen.
  Maar er zijn grenzen en als men aan de zaadjes van moestuin durft te tornen ja dan zal ik zoals nu het geval is wel even laten horen waar we staan.[/quote]
  En wat doe jij dan behalve klagen op internet en tuinieren?

  0 likes
 45. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Wasbeertjuh”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Luister jij eens even, een goede kennis van mij heeft in die woonwijk gewoont in Enschede EN ZIJ HEEFT MOETEN VECHTEN EN RENNEN VOOR HAAR LEVEN! Ze was toen heel haar huis kwijtgeraakt met meubels en al! Ik wou dat jij eens kon zien wat een ravage die fabriek aanrichtte. Kijken of je het dan nog steeds zo ongeloofwaardig vindt. Er waren toen tientallen doden en gewonden te betreuren en jij noemt het maar een false flag? SCHAAM JE EVEN HEEL ERG DIEP![/quote]

  Dat geldt toch voor veel van dit soort gebeurtenissen. Men gaat er vanuit dat ieder mens zuiver en gewetensvol handelt en dat alleen overheden dood en verderf zaaien. Het verbaast me nog dat Chemiepack niet genoemd wordt in deze discussie.

  Ik heb de plek een aantal weken na de ramp gezien, en de filmpjes en foto´s laten weinig aan de verbeelding over. En toch wordt door pietje bell glashard ontkend dat datgene wat je ziet, ook zo is gebeurd. Knap…[/quote]
  Joh, Malle Pietje is gewoon goed in het verdraaien van alles. Je weet toch wat ze zeggen? De beste stuurlui staan aan wal en Pietje heeft de klok horen luiden maar weet nog altijd niet waar de grote klepel hangt.

  0 likes
 46. JA HOOR! ff serieus er zijn een hoop zieke geesten in deze wereld! Bij elke ramp of explosie denken deze paranoide figuren dat het gepland is door de overheid of een geheim herenclubje. Waar trek je de grens? De meeste dingen zijn gewoon wat het zijn; incidenten of aanslagen door mafkezen.

  0 likes
 47. [quote name=”ex agent”][quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?[/quote]3o jaar ervaring.
  echt gebeurd sprookje er was eens een defensie inspecteur ,geloof dat zijn naam de heer beek was heeft jaren aan de bell lopen trekken! die ondeugdelijke landmijnen moeten daaaaar weg.heeft nooit gezegd naast die vuurwerk opslag,maar 1 en 1= nog steeds 2 en ineens was de roepende in de woestijn weg,naar den haag luie stoel kantoortje enz.het is verschrikkelijk voor de nabestaande,maar niemand stelde vragen.hoe kon dit gebeuren?en wat was de echte oorzaak? en als het de schuld was van fireworks waarom dan al die rechtbank poppenkast,en als men wenst te weten wat het brandgevaarlijkste vuurwerk is wat men kleine kinderen in de handen geeft STERRETJES,zogenaamd koud vuur ga het eens uitproberen bij een raam !! niet aan te raden!!! het staafje kan 1000graden heet worden.dus die sterretjes gaan overal doorheen.

  0 likes
 48. [quote name=”Sun”]#30 @Wesley, we leven in een harde wereld. Jij bent ook niet bepaald het type om de zaakjes voorzichtig aan te pakken.
  Sommige uitspraken kunnen nou eenmaal kwetsend kan zijn voor een ander.
  De waarheid kan hard zijn.

  Dat is 1 van de oorzaken waarom er zoveel ellende is; angst.
  Alles wat we niet doen of zeggen uit angst. En zeker alles wat we nou juist wel doen uit angst.

  Nou ik ben nergens bang voor. Ik hoef niet zo nodig met de kudde mee te lopen. Ik zeg wat ik denk. En ook over chemokuurtjes. Jammer voor de mensen die het ervaren hebben van dichtbij. Het is mijn mening en doe er mee wat je wilt.

  Er zijn genoeg artsen te vinden die zelf nooit een inenting zullen nemen of een chemokuur. Die weten wel beter. En nee, ik ga je niet de namen van deze artsen geven of bewijs ervan. Ik hoef niemand te overtuigen. We hebben godzijdank nog steeds de recht op vrije uiting van mening!

  Sommige waaronder jij Wesley, zullen nooit wakker worden ook al ligt het bewijs op je bovenlip. Of je doet alsof Wesley en je bent alleen maar bezig om reacties uit te lokken zoals altijd. Geeft niets, heb ik nu wel zin in.[/quote]
  Jij noemt het bewijs. Ik noem het ongefundeerd geneuzel. Maar goed, ook jij mag je eigen keuze in het leven maken.

  En dat sommige uitspraken kwetsend zijn voor ander, dat kan. Maar geen reden om het dan maar niet te zeggen. De waarheid is voor velen al kwetsend.

  0 likes
 49. [quote name=”pietje bell”][quote name=”ex agent”][quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?[/quote]3o jaar ervaring.
  echt gebeurd sprookje er was eens een defensie inspecteur ,geloof dat zijn naam de heer beek was heeft jaren aan de bell lopen trekken! die ondeugdelijke landmijnen moeten daaaaar weg.heeft nooit gezegd naast die vuurwerk opslag,maar 1 en 1= nog steeds 2 en ineens was de roepende in de woestijn weg,naar den haag luie stoel kantoortje enz.het is verschrikkelijk voor de nabestaande,maar niemand stelde vragen.hoe kon dit gebeuren?en wat was de echte oorzaak? en als het de schuld was van fireworks waarom dan al die rechtbank poppenkast,en als men wenst te weten wat het brandgevaarlijkste vuurwerk is wat men kleine kinderen in de handen geeft STERRETJES,zogenaamd koud vuur ga het eens uitproberen bij een raam !! niet aan te raden!!! het staafje kan 1000graden heet worden.dus die sterretjes gaan overal doorheen.[/quote]

  Dat er niet zoiets als koud vuur bestaat weet een kind zelfs.

  En waarom een rechtzaak? Misschien omdat we in een rechtstaat leven en de rechter de enige is die schuld kan vaststellen en een straf kan opleggen? Of hadden we met fakkels en hooivorken voor de deur van de directie moeten gaan staan?

  En 30 jaar ervaring in wat? In exploderende vuurwerkopslagplaatsen? Zo niet, is je ervaring dus irrelevant. Ik gok op het laatste want exploderende vuurwerkopslagplaatsen komen gelukkig niet wekelijks voor.

  0 likes
 50. [quote name=”Wesley”][quote name=”ex agent”][quote name=”Wesley”][quote name=”pietje bell”][quote name=”Octane”]Het lijkt wel een soort Enschede..[/quote]
  en dat was (ZEKER)geen vals vlag operatie,Vuurwerk kan Nooit een hele woonwijk wegvagen,daarnaast als het met lucht in aanraking komt,krijg je wat op de tv beelden te zien was,een vuurwerk show,en wie kwam als eerste een kijkje nemen,direkt na de z,g ramp en ook toen de wijk herbouwd was.wat de werkelijke oorzaak was ,mag iedereen voor zich zelf bedenken,Maar het was zeker Geen Vuurwerk,en nog wat in de zomer maanden hebben dat soort bedrijven alleen Sier vuurwerk in huis voor evenementen.hoog uit genoeg voor een binnenbrandje, dus een grote poppenkast.[/quote]
  Waar is jouw stelling dat (professioneel) vuurwerk geen hele woonwijk kan opblazen op gebaseerd?

  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?[/quote]
  daar lag wel meer als alleen maar vuurwerk[/quote]
  En als er volgens jou meer lag dan vuurwerk is de vraag: wat lag er dan?

  Ook geen antwoord op?[/quote]
  Vuurwerk kan welgedelijk een hele woonwijk wegvagen, je hebt geen idee. ik heb het in C’borg gezien ik ken mensen die met professioneel vuurwerk hebben gewerkt. Je hebt geen idee hoe heftig dat kruit kan zijn. je hoeft maar even statisch te zijn en whaammmm

  0 likes
 51. [quote name=”Wesley”]
  Waarschijnlijk niet want er zal wel weer een andere channelaar zijn die beweert dat de GF er op het laatste moment een stokje voor heeft weten te steken.[/quote]

  Als dat laatste er voor zou zorgen dat de remote viewer voortaan psychiatrisch behandeld zal worden en niet langer serieus wordt genomen, is er nog iets bereikt.

  Maar dat moet ik nog zien gebeuren.

  0 likes
 52. [quote name=”Wasbeertjuh”]
  Joh, Malle Pietje is gewoon goed in het verdraaien van alles. Je weet toch wat ze zeggen? De beste stuurlui staan aan wal en Pietje heeft de klok horen luiden maar weet nog altijd niet waar de grote klepel hangt.[/quote]

  De vraag of hij beseft dat er überhaupt een klepel aanwezig is, is nog relevanter.

  0 likes
 53. [quote name=”Crayon”][quote name=”PoepFabriek”]
  Zal het een oefening zijn geweest voor de 28e?![/quote]

  Wat is er de 28e?[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=on1wp1fhlaw

  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=243399

  Ik denk een ziekelijke grap.

  0 likes
 54. Dat geldt toch voor veel van dit soort gebeurtenissen. Men gaat er vanuit dat ieder mens zuiver en gewetensvol handelt en dat alleen overheden dood en verderf zaaien. Het verbaast me nog dat Chemiepack niet genoemd wordt in deze discussie. [/quote]doe dit liever niet.tweet tweet! maak de rijm zelf maar af.gewoon logisch nadenken.
  Joh, Malle Pietje is gewoon goed in het verdraaien van alles. Je weet toch wat ze zeggen? De beste stuurlui staan aan wal en Pietje heeft de klok horen luiden maar weet nog altijd niet waar de grote klepel hangt.[/quote]
  JAMMER GENOEG WEL,zelf zo,n 10ton vuurwerk de lucht in zien gaan en in die tijd was er niet zo veel sier vuurwerk,resultaat alles zwartgeblakerd,en alles stond nog gewoon overeind verder niets gebeurd.dus begin niet over klokken en klepels,want wij stonden er midden in.en moesten maken dat we wegkwamen. en wat enschede betrefd je gaat toch niet met je volle verstand een woonwijk rond een vuurwerk opslagplaats en depo van defencie bouwen ? of toch!!!op zijn italiaans sto in piede of te wel staande slapen.buona notte.WAKE -UP.

  0 likes
 55. [quote name=”PoepFabriek”][quote name=”Crayon”][quote name=”PoepFabriek”]
  Zal het een oefening zijn geweest voor de 28e?![/quote]

  Wat is er de 28e?[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=on1wp1fhlaw

  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=243399

  Ik denk een ziekelijke grap.[/quote]

  Ja, duidelijk een hoax.

  0 likes
 56. [quote name=”Sun”]#45 Geeft niets hoor Wesley als je de boodschap niet begrijpt of jezelf tegenspreekt. Zoals ik al eerder schreef slapende mensen kunnen niet lezen.

  Hieronder jouw tekst:
  Stel je eens in hoe het is als je bij die ramp je moeder of je kind bent verloren en één of andere roeptoeter op het internet claimt er meer vanaf te weten dan de rest van ons?

  Dit is zijn waarheid, en hij/zij heeft recht om dit te schrijven. En zijn waarheid kan hard zijn voor een ander.

  Begrijp je het?

  Je hebt in iedere geval wel mijn nieuwsgierigheid gewekt om je te vragen wat jij er dan aan doet? Aangezien je mij vraagt wat ik doe naast klagen en tuinieren? Wat doe jezelf om de wereld mooier te maken?[/quote]
  Er is maar 1 waarheid. Hoe iemand het ervaart kan verschillen, maar er is maar 1 waarheid.

  Wat ik doe om de wereld mooier te maken?
  Dat ligt eraan wat je onder mooi verstaat, ik geloof niet in alle complotten en spiritueel gedoe waar jij wel in geloofd en als je geen complotdenker bent is de wereld al veel mooier dan wanneer je paranoïde door het leven moet en overal een complot ziet. Het lijkt me verschrikkelijk zo te leven, vooral voor jezelf. Soms gebeuren er vervelende dingen, ongelukken noemen we dat. Soms zijn er ook complotten, dat erken ik direct. Maar niet alles is een complot, sterker nog, het meeste is geen complot.

  En wat ik zelf doe? Ik moord niet, ik steel niet, ik verkracht niet en werk aan mijn eigen toekomst en die van mijn kind. Ik probeer carriere te maken zodat ik genoeg verdien om te doen wat ik wil doen: veel reizen en van de wereld zien.

  0 likes
 57. Nogmaals hoe verzinnen we het , want ík zie een sensatie pers die het wat moeilijk heeft om aandacht te krijgen, das voor meer mensen wel duidelijk , dus … deze strijd word voortgezet door … zij die menen vrij te zijn maar in werkelijkheid ook de slaven in het systeem zijn . Vertel me nog wat .

  0 likes
 58. [quote name=”Crayon”][quote name=”PoepFabriek”][quote name=”Crayon”][quote name=”PoepFabriek”]
  Zal het een oefening zijn geweest voor de 28e?![/quote]

  Wat is er de 28e?[/quote]

  http://www.youtube.com/watch?v=on1wp1fhlaw

  http://www.davidicke.com/forum/showthread.php?t=243399

  Ik denk een ziekelijke grap.[/quote]

  Ja, duidelijk een hoax.[/quote]
  Laten wij het hopen.
  Alfred Webre is dit te weten gekomen Bret Stilling heeft een radio zender gebeld dat er op 28 april inLA een Nuke bom afgaat Japan heeft hij ook voorspeld.afwachten maar.

  0 likes
 59. [quote name=”pietje bell”]Dat geldt toch voor veel van dit soort gebeurtenissen. Men gaat er vanuit dat ieder mens zuiver en gewetensvol handelt en dat alleen overheden dood en verderf zaaien. Het verbaast me nog dat Chemiepack niet genoemd wordt in deze discussie. [/quote]doe dit liever niet.tweet tweet! maak de rijm zelf maar af.gewoon logisch nadenken.
  Joh, Malle Pietje is gewoon goed in het verdraaien van alles. Je weet toch wat ze zeggen? De beste stuurlui staan aan wal en Pietje heeft de klok horen luiden maar weet nog altijd niet waar de grote klepel hangt.[/quote]
  JAMMER GENOEG WEL,zelf zo,n 10ton vuurwerk de lucht in zien gaan en in die tijd was er niet zo veel sier vuurwerk,resultaat alles zwartgeblakerd,en alles stond nog gewoon overeind verder niets gebeurd.dus begin niet over klokken en klepels,want wij stonden er midden in.en moesten maken dat we wegkwamen. en wat enschede betrefd je gaat toch niet met je volle verstand een woonwijk rond een vuurwerk opslagplaats en depo van defencie bouwen ? of toch!!!op zijn italiaans sto in piede of te wel staande slapen.buona notte.WAKE -UP.[/quote]
  Geen ervaring dus.

  Je hebt 10 ton de lucht in zien gaan. Even voor de duidelijkheid: in Enschede lag 177 ton. Dat is ongeveer 18 keer zoveel. Tel daarbij op dat het geen consumentenvuurwerk was maar professioneel vuurwerk en het lag opgeslagen in bunkers. Dus de druk bouwt lekker op in die bunker en als de bunker het begeeft, ja dan heb je een knal die een complete woonwijk kan wegvagen.

  0 likes
 60. [quote name=”365Y”]Nogmaals hoe verzinnen we het , want ík zie een sensatie pers die het wat moeilijk heeft om aandacht te krijgen, das voor meer mensen wel duidelijk , dus … deze strijd word voortgezet door … zij die menen vrij te zijn maar in werkelijkheid ook de slaven in het systeem zijn . Vertel me nog wat .[/quote]bij dezer
  wat heet sensatie pers,de waarheid is vaak hard ,maar eerlijk.ga eens terug naar de z,g oliecrisis,wij benzine bonnen van 2,50 en zondags niet de weg op mogen,maar alle brandweerkorpsen van rotterdam en regio rijnmond waren 24 uur per dag de opslag tanks aan het natspuiten wegens ontploffingsgevaar,er was zoveel olie dat de tanks veel te vol zaten,en de z,g landen die ruzie met elkaar hadden lagen buiten de shell haven elkaars boten vol te pompen met de slangen vanaf de kade onder water door.en de rijnaken wisselde elkaar af boot vol de volgende lag klaar. maar de kraan dicht draaien tot de volgende boot aangemeerd lag was niet van toepassing gevolg 100 den liters brandstof zo het water in.en dat is dan zeker ook sensatie dat er een volle tank bij de shell ontplofte en dat in een groot deel van maassluis en vlaardingen alle ruiten uit de sponningen getrokken werden en mensen even geen lucht meer kregen tot de luchtdruk weer terug kwam en al het glas in splinters naar beneden kwam ,god wat een sensatie en gelachen dat er toen is.je bedoelde natuurlijk schreeuwen gillen en huilen.en god dankend dat die vaargeul er tussen lag anders was het leed niet te overzien geweest.en gelijk werden de energie kosten verdubbeld .!!!!maar in een ding heb je gelijk het hele systeem is verrot ,en de massa wil het niet zien of horen.dus zijn het allemaal slaven van de geen waar jij in je reactie voor opkomt.en probeert om de waarheid teniet te doen.veroordelen doe ik niemand maar geef alleen de waarheid aan.

  0 likes
 61. [quote name=”Sun”]#41 @Wesley;
  Wat doe ik?: heerlijk genieten van al het moois om me heen en op de wereld. De liefde voelen in alles. En gewoon lekker doorgaan met tuinieren bewust leven, zoveel mogelijk mijden van gif, en vooral niet bang zijn, gewoon genieten van elke dag en elk moment. En lief zijn voor elkaar, eerlijkheid. En zo nu en dan eens roepen dat we zelf verantwoordelijk zijn voor alle ellende.

  Daarnaast ook sterk zijn; sterk zijn betekent voor mij tevreden kunnen zijn met wat je hebt en niet altijd meer willen. Al die ontevreden mensen om me heen hebben op mij het tegenovergestelde effect. Veel kracht is er nodig om ondanks alles in deze wereld tevreden te kunnen zijn.
  Medelijden heb ik niet, wel liefde voor een ieder die het wil hebben.
  We zijn allen zelf verantwoordelijk voor onze eigen geluk.[/quote]
  Vergeet het bomenknuffelen niet…

  0 likes
 62. [quote name=”legaal”]Ja, duidelijk een hoax.[/quote]
  Laten wij het hopen.
  Alfred Webre is dit te weten gekomen Bret Stilling heeft een radio zender gebeld dat er op 28 april inLA een Nuke bom afgaat Japan heeft hij ook voorspeld.afwachten maar.[/quote]

  Ja, ik neem het niet zo nauw met die ‘voorspellingen’, de enigen die uitkomen zijn diegenen die heel ruim te interpreteren zijn.

  Wat nou als de 28e gewoon een dag blijkt als alle anderen? Wat dan? Blijf je die William Brett Stillings dan serieus nemen? Die man is toch gewoon een oplichter, met zn verhalen over de teleportatie naar Mars met Obama.. mijn god.

  0 likes
 63. Hoi Pietje Bell,de mensen zijn nog niet wakker,of ze kunnen de realiteit niet aan en praten alles weg,debunken dus alles.ik vraag mij af,wie geloven ze wel de media,die ze onzin voorschoteld.en waar een sencuur op zit.en mischien ik ben een nuchtere hollander ze kunnen mij niks wijsmaken.veel mensen zitten in hun eigen tred molen en blijven lekker zitten.er komt een dag dat ze er uit gaan, wand het komt dan een stukje dichter bij.alles staat op zijn kop een weerman zei vandaag deze vollemaan met een halo van ijs kristallen,hij heeft de laatste weken vaak elliptische halos gezien,hij zei er is wat aan de hand in het Universum.op aarde is ook van alles aan de hand,maar dan door de mensen die dit alles veroorzaken Monsato de banken crisis,de farma,met hun medicijnen nu weer de zaden waarover gesproken word en ga zo maar door.wat ik weet schrijf ik hier om ze op de hoogte te houden en dat word gewoon gedebunkt.En zijn ze te lui om zelf op onderzoek uit te gaan,wie de schoen past trekt hem maar aan.af en toe denk ik wel eens ze denken gewoon recht toe recht aan,net als een paard met kleppen aan de zijkant om alleen maar voor zich uit te kunnen kijken.en dan denk ik er zijn mensen die het goed hebben en die debunken dan alles,er zijn er ook bij die er iets tegen willen doen,maar je bent dan een eenling en weet je ook niet wat je moet doen.het enige wat ik denk ze komen er allemaal er wel achter wat er allemaal gebeurd wereld wijd,en dan maar jammeren wand hun wereld ligt dan in duigen.
  Voor de wakkere zeg ik dan ook,hou vol wees dapper,ze hebben jou straks hard nodig.en laat je niet van je pad afbrengen.Tineke.

  0 likes
 64. [quote name=”Crayon”][quote name=”legaal”]Ja, duidelijk een hoax.[/quote]
  Laten wij het hopen.
  Alfred Webre is dit te weten gekomen Bret Stilling heeft een radio zender gebeld dat er op 28 april inLA een Nuke bom afgaat Japan heeft hij ook voorspeld.afwachten maar.[/quote]

  Ja, ik neem het niet zo nauw met die ‘voorspellingen’, de enigen die uitkomen zijn diegenen die heel ruim te interpreteren zijn.

  Wat nou als de 28e gewoon een dag blijkt als alle anderen? Wat dan? Blijf je die William Brett Stillings dan serieus nemen? Die man is toch gewoon een oplichter, met zn verhalen over de teleportatie naar Mars met Obama.. mijn god.[/quote]
  Mijn GOD zal je in de toekomst nog vaak gaan roepen.

  0 likes
 65. [quote name=”legaal”][quote name=”Crayon”][quote name=”legaal”]Ja, duidelijk een hoax.[/quote]
  Laten wij het hopen.
  Alfred Webre is dit te weten gekomen Bret Stilling heeft een radio zender gebeld dat er op 28 april inLA een Nuke bom afgaat Japan heeft hij ook voorspeld.afwachten maar.[/quote]

  Ja, ik neem het niet zo nauw met die ‘voorspellingen’, de enigen die uitkomen zijn diegenen die heel ruim te interpreteren zijn.

  Wat nou als de 28e gewoon een dag blijkt als alle anderen? Wat dan? Blijf je die William Brett Stillings dan serieus nemen? Die man is toch gewoon een oplichter, met zn verhalen over de teleportatie naar Mars met Obama.. mijn god.[/quote]
  Mijn GOD zal je in de toekomst nog vaak gaan roepen.[/quote]

  Ja, maar dat is niet echt een antwoord op mijn vraag hé.

  Waarom zouden wij zo’n vent wel moeten geloven? Hoe weet jij zeker dat hij niet uit zijn nek lult.

  0 likes
 66. [quote name=”Crayon”][quote name=”legaal”]Ja, duidelijk een hoax.[/quote]
  Laten wij het hopen.
  Alfred Webre is dit te weten gekomen Bret Stilling heeft een radio zender gebeld dat er op 28 april inLA een Nuke bom afgaat Japan heeft hij ook voorspeld.afwachten maar.[/quote]

  Ja, ik neem het niet zo nauw met die ‘voorspellingen’, de enigen die uitkomen zijn diegenen die heel ruim te interpreteren zijn.

  Wat nou als de 28e gewoon een dag blijkt als alle anderen? Wat dan? Blijf je die William Brett Stillings dan serieus nemen? Die man is toch gewoon een oplichter, met zn verhalen over de teleportatie naar Mars met Obama.. mijn god.[/quote]
  Ja mijn GOD zal je in de toekomst nog vaak gaan roepen,maar dan om wat er allemaal gaat gebeuren.geshiedenis lessen gaan wij krijgen,maar dan de echte,en niet die wij op school hebben gekregen.ook dat ze naar de maan en mars zijn geweest,en daar colonies hebben.En dan ga je niet zeggen,oh mijn GOD,maar wat zijn wij beduveld geworden.

  0 likes
 67. [quote name=”Crayon”][quote name=”legaal”][quote name=”Crayon”][quote name=”legaal”]Ja, duidelijk een hoax.[/quote]
  Laten wij het hopen.
  Alfred Webre is dit te weten gekomen Bret Stilling heeft een radio zender gebeld dat er op 28 april inLA een Nuke bom afgaat Japan heeft hij ook voorspeld.afwachten maar.[/quote]

  Ja, ik neem het niet zo nauw met die ‘voorspellingen’, de enigen die uitkomen zijn diegenen die heel ruim te interpreteren zijn.

  Wat nou als de 28e gewoon een dag blijkt als alle anderen? Wat dan? Blijf je die William Brett Stillings dan serieus nemen? Die man is toch gewoon een oplichter, met zn verhalen over de teleportatie naar Mars met Obama.. mijn god.[/quote]
  Mijn GOD zal je in de toekomst nog vaak gaan roepen.[/quote]

  Ja, maar dat is niet echt een antwoord op mijn vraag hé.

  Waarom zouden wij zo’n vent wel moeten geloven? Hoe weet jij zeker dat hij niet uit zijn nek lult.[/quote]
  Hij heeft ook de kern ramp in Japan voorspelt de klein dochter van de vrogere precident van Amerike Eisenhouwer,hebben ze ook gevraagt om naar mars te gaan en daar een colonie te gaan stichten,en dat Obama niks hier meer over weet dat komt door mindcontrol.er is zoveel voor ons verzwegen geworden.Remote vieuwers hebben in de 2de wereld oorlog ook gezien dat de nazis op antartica waren,en zijn toen daar ook naar toe gegaan Amerika had in de oorlog verschillende remote vieuwers.En deze Bret stillings komt daar nu vooruit samen met Laura Eisenhouwer en Bassagio.het gebouw in Amerika het NSA was een teleportatie waarin ze naar Mars gingen.Er werd ook veel gedaan met lookingglas,maar na 2013 konden ze niet kijken.er zijn ook films gemaakt over lookingglas,met Judi Foster,er is zoveel wat geheim is maar langzaam komt dit naar buiten toe.

  0 likes
 68. [quote name=”legaal”]Hij heeft ook de kern ramp in Japan voorspelt de klein dochter van de vrogere precident van Amerike Eisenhouwer,heb ben ze ook gevraagt om naar mars te gaan en daar een colonie te gaan stichten,en dat Obama niks hier meer over weet dat komt door mindcontrol.er is zoveel voor ons verzwegen geworden.Remote vieuwers hebben in de 2de wereld oorlog ook gezien dat de nazis op antartica waren,en zijn toen daar ook naar toe gegaan Amerika had in de oorlog verschillende remote vieuwers.En deze Bret stillings komt daar nu vooruit samen met Laura Eisenhouwer en Bassagio.het gebouw in Amerika het NSA was een teleportatie waarin ze naar Mars gingen.Er werd ook veel gedaan met lookingglas,maa r na 2013 konden ze niet kijken.er zijn ook films gemaakt over lookingglas,met Judi Foster,er is zoveel wat geheim is maar langzaam komt dit naar buiten toe.[/quote]

  Heb je voor al deze mooie verhalen ook bronnen of bewijs?

  Oh en even tussendoor, zou je misschien wat meer aandacht kunnen schenken aan je spelling / interpunctie. Lappen tekst als deze zijn echt moeilijk te lezen op deze manier.

  0 likes
 69. [quote name=”legaal”]Hoi Pietje Bell,de mensen zijn nog niet wakker
  Voor de wakkere zeg ik dan ook,hou vol wees dapper,ze hebben jou straks hard nodig.en laat je niet van je pad afbrengen.Tineke.[/quote]
  al degene die nieuws brengen of het weer krijgen voorgeprogrameerd wat te zeggen,zo niet weg baan cariere of erger.dus zij durven niet of gebrainwasht en weten niet beter,ach weet je ,wat ik allemaal naar mijn hoofd geslingerd krijg. de honden lusten er geen brood van.maar!! verdorie je heb bijna iedere keer weer gelijk.mijn antwoord is altijd ik hoef geen gelijk te krijgen,luister naar je innerlijke stem of je hart,dan ervaar je het zelf,en als mijn persoon iets naar buiten breng is het de waarheid b.v oliecrises zelf was ik op het shell terrein om boodschappen af te leveren aan een binnenvaartschip en zag wat daar allemaal gebeurde,de energie die daar hing boven het terrein was om hard weg van te lopen ,wat ik ook tegen bekende die daar werkte zei ,maak dat je het terrein verlaat het voelt vreselijk ,bootschappen afgeleverd aan de tanker en door de benelux tunnel naar huis .auto terug gebracht en naar huis,koffie gemaakt nooit opgedronken de knal van die ontploffing was zo hevig dat het servies door de keuken vloog,bij het beeld wat je dan ziet,een grote ravage ! mijn eerste reactie bij die aanblik was god hoe kunnen zij? het gros in de buurt stond buiten met het toen zo overbekende geldkistje terwijl het glas in splinters naar beneden kwam.en degene die riepen ik neem ontslag of ga daar nooit meer werken werkte veel later nog steeds daar.en waren die troep schijnbaar weer vergeten.sorry maar ik heb een euvel als ik ergens aan terug denk komt alles letterlijk naar boven. vaak met de beelden erbij en een flinke die mij van de waarheid af houd.

  0 likes
 70. [quote name=”pietje bell”][quote name=”legaal”]Hoi Pietje Bell,de mensen zijn nog niet wakker
  Voor de wakkere zeg ik dan ook,hou vol wees dapper,ze hebben jou straks hard nodig.en laat je niet van je pad afbrengen.Tineke.[/quote]
  al degene die nieuws brengen of het weer krijgen voorgeprogrameerd wat te zeggen,zo niet weg baan cariere of erger.dus zij durven niet of gebrainwasht en weten niet beter,ach weet je ,wat ik allemaal naar mijn hoofd geslingerd krijg. de honden lusten er geen brood van.maar!! verdorie je heb bijna iedere keer weer gelijk.mijn antwoord is altijd ik hoef geen gelijk te krijgen,luister naar je innerlijke stem of je hart,dan ervaar je het zelf,en als mijn persoon iets naar buiten breng is het de waarheid b.v oliecrises zelf was ik op het shell terrein om boodschappen af te leveren aan een binnenvaartschip en zag wat daar allemaal gebeurde,de energie die daar hing boven het terrein was om hard weg van te lopen ,wat ik ook tegen bekende die daar werkte zei ,maak dat je het terrein verlaat het voelt vreselijk ,bootschappen afgeleverd aan de tanker en door de benelux tunnel naar huis .auto terug gebracht en naar huis,koffie gemaakt nooit opgedronken de knal van die ontploffing was zo hevig dat het servies door de keuken vloog,bij het beeld wat je dan ziet,een grote ravage ! mijn eerste reactie bij die aanblik was god hoe kunnen zij? het gros in de buurt stond buiten met het toen zo overbekende geldkistje terwijl het glas in splinters naar beneden kwam.en degene die riepen ik neem ontslag of ga daar nooit meer werken werkte veel later nog steeds daar.en waren die troep schijnbaar weer vergeten.sorry maar ik heb een euvel als ik ergens aan terug denk komt alles letterlijk naar boven. vaak met de beelden erbij en een flinke die mij van de waarheid af houd.[/quote]

  Ook hier in Nederland wemelt het van oude chemische “pruttelfabrieken” van zo’n 50 of 60 jaar oud. Oud maar nog doorpruttelend omdat de produkten nogal wat geld oplevert.

  0 likes
 71. @ Legaal:

  Paar dingen die me opvalt: een TANKER en een BINNENVAARTSCHIP zijn 2 verschillende boten dus ik weet niet hoe je daar op komt? (mijn pa was binnenvaartschipper dus ik kan het weten!)

  2: Je mag NOOIT (tenzij je bevoegd bent!) het Shell terrein op, en ook niet ‘om wat boodschappen af te leveren bij de tanker’ (eerst had je het over een binnenvaartschip en dan ineens over een tanker?! Wat is het nou?!)

  3: Om wat voor explosie heb je het eigenlijk?!

  4: Natuurlijk voel je energie, je bent op een industrie terrein.

  Kortom! Onsamenhangend verhaaltje waarvan ik de waarheid ten zeerste betwijfel.

  0 likes
 72. [quote name=”Crayon”][quote name=”legaal”]Hij heeft ook de kern ramp in Japan voorspelt de klein dochter van de vrogere precident van Amerike Eisenhouwer,heb ben ze ook gevraagt om naar mars te gaan en daar een colonie te gaan stichten,en dat Obama niks hier meer over weet dat komt door mindcontrol.er is zoveel voor ons verzwegen geworden.Remote vieuwers hebben in de 2de wereld oorlog ook gezien dat de nazis op antartica waren,en zijn toen daar ook naar toe gegaan Amerika had in de oorlog verschillende remote vieuwers.En deze Bret stillings komt daar nu vooruit samen met Laura Eisenhouwer en Bassagio.het gebouw in Amerika het NSA was een teleportatie waarin ze naar Mars gingen.Er werd ook veel gedaan met lookingglas,maa r na 2013 konden ze niet kijken.er zijn ook films gemaakt over lookingglas,met Judi Foster,er is zoveel wat geheim is maar langzaam komt dit naar buiten toe.[/quote]

  Heb je voor al deze mooie verhalen ook bronnen of bewijs?

  Oh en even tussendoor, zou je misschien wat meer aandacht kunnen schenken aan je spelling / interpunctie. Lappen tekst als deze zijn echt moeilijk te lezen op deze manier.[/quote]
  ————————————

  Je kan goed zien dat deze persoon woorden blind is dus en beetje flauw van je om iemand met zijn handicap eventjes hier te in te smeren met zijn taalfouten en verders, alles kan je gewoon op het internet natrekken wat deze persoon je verteld heeft hier. Ok het kost je wat energie dat wel. Maar dan heb je ook zeer intresante stukken onder ogen gekregen dat is zeker.

  0 likes
 73. Uit kunstmest wordt explosief gemaakt. En die kunstmest komt ons voedsel in. Vandaar dat wij tegenwoordig allemaal zo explosief zijn?

  0 likes
 74. Hoi Pietje Bell,dat bij jou de beelden steeds terug komen her ken ik.Mijn leven kan ik terug kijken met beelden.Ja mij vonden ze altijd al eigen wijs en dingen die ik zei kwamen spontaan uit mijn mond,en kwamen altijd uit.Pietje wat ik geleerd heb in al die jaren,ik vertel de mensen zaken of dingen,en wat ze er mee doen is hun zaak,net zoals ik hier dingen schrijf wat ik weet,gaan ze op onderzoek uit via Google of you tube willen ze meer weten,dan vind ik dat fijn.Maar ik wil gewoon iedereen op de hoogte houden dat voel ik als mijn plicht,en heb ik mijn steentje bijgerdragen om de mensen wakker te maken.Maar ik maak mij niet druk of ze het acsepteren of niet.En of ze het debunken okee denk ik dan bij mij zelf je doet maar,eens komt alles boven water wat er wereld wijd aan de hand is.Mijn advies aan jou is,vertel wat je weet of denkt zeg het, en zet het dan van je af,je verspilt anders gewoon je energie aan diegene die het dan niet verdienen.Wand iedereen is verandwoordelijk voor zijn of haar leven.
  Groetjes en veel liefs van mij.
  Tineke.

  0 likes
 75. [quote name=”dymphna”][quote name=”Crayon”]Je kan goed zien dat deze persoon woorden blind is dus en beetje flauw van je om iemand met zijn handicap eventjes hier te in te smeren met zijn taalfouten en verders, alles kan je gewoon op het internet natrekken wat deze persoon je verteld heeft hier. Ok het kost je wat energie dat wel. Maar dan heb je ook zeer intresante stukken onder ogen gekregen dat is zeker.[/quote]

  Ik vroeg toch om bronnen? Ik heb gegoogled op dat looking glas gebeuren en over die William Brett Stillings kan ik niets vinden wat zijn verhaal ook maar enigzins ondersteunt. Hetzelfde geld voor Laura Eisenhower, een hoop mooie verhalen maar 0 bewijs.

  Ik wacht de 28e af en zie wel wat er gebeurt. Mocht er een nuke ontploffen dan zal ik de berichten van legaal voortaan direct geloven. Mocht er niets gebeuren (wat ik verwacht) dan wacht ik het excuus wel af.

  0 likes
 76. [quote name=”Copra”]Uit kunstmest wordt explosief gemaakt. En die kunstmest komt ons voedsel in. Vandaar dat wij tegenwoordig allemaal zo explosief zijn?[/quote]

  Een hond heeft een neus en wij hebben ook een neus dus zijn we een hond.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

salam

Imam Salam tijdens verhoor in Tweede Kamer: ‘U moet naar mij luisteren, ik ben hier de baas’

Hij weigerde te staan bij de eedaflegging, ...

gas

Waarom we veel méér gas gaan verstoken door van het gas af te gaan

Het kabinet wil iedereen in Nederland aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.