Great ResetMens en Dier

Het was allemaal gepland: dit zei oud-premier Gordon Brown in 2015 over de Great Reset

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Eind 2015 zei de Britse oud-premier Gordon Brown dat het thema van Davos de Vierde Industriële Revolutie zal zijn.

Die allesverslindende revolutie zal zich 1000 keer sneller voltrekken dan de eerste industriële revolutie en zal invloed hebben op alle diensten, alle producten, alle landen, alle industrieën en alle mensen, zei Brown voor de camera.

De revolutie zal leiden tot banenvernietiging, dus we moeten nadenken over de banen van de toekomst en hoe we ze gaan creëren. Hij zal de manier waarop we diensten leveren en waarop overheden opereren veranderen, aldus Brown.

“Klaus Schwab heeft dit allemaal uiteengezet in zijn speech in Abu Dhabi tijdens de top over de Agenda Councils,” zei de ex-premier. Die top organiseert het World Economic Forum in samenwerking met de Verenigde Arabische Emiraten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tsunami

Schwab zei zelf dat de Vierde Industriële Revolutie ‘elk aspect van ons leven zal beïnvloeden’. Hij verandert niet alleen de manier waarop we communiceren, hoe we produceren en hoe we consumeren, maar ook onze eigen identiteit, zei Schwab.

Deze revolutie zal met ‘adembenemende snelheid’ op ons afkomen, aldus Schwab, die zelfs sprak van een ‘tsunami’. Er zal niet alleen sprake zijn van een digitale, maar ook een fysieke – nanotechnologie – en biologische revolutie.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roadrunner
Roadrunner
7 maanden geleden

griezels !!!

Marco
Marco
7 maanden geleden

Ah, we gaan het weer eens proberen, om alles weer helemaal anders en natuurlijk beter te gaan doen. Laatste poging is alweer een aantal decennia geleden. Werd in het verleden nooit wat, maar nu wel hoor, technologie he. Dat gaat ervoor zorgen dat we nu wel de ideale samenleving gaan creëren. Voor een klein clubje, dat wel. Wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Hein
Hein
7 maanden geleden

Moord dus

Evert
Evert
7 maanden geleden

Zitten we echt op die idioot te wachten ?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

119
0
We lezen graag je reactie!x