Great ResetMens en Dier

Het was allemaal gepland: dit zei oud-premier Gordon Brown in 2015 over de Great Reset

Help door dit artikel met iedereen op je social media te delen!

Eind 2015 zei de Britse oud-premier Gordon Brown dat het thema van Davos de Vierde Industriële Revolutie zal zijn.

Die allesverslindende revolutie zal zich 1000 keer sneller voltrekken dan de eerste industriële revolutie en zal invloed hebben op alle diensten, alle producten, alle landen, alle industrieën en alle mensen, zei Brown voor de camera.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De revolutie zal leiden tot banenvernietiging, dus we moeten nadenken over de banen van de toekomst en hoe we ze gaan creëren. Hij zal de manier waarop we diensten leveren en waarop overheden opereren veranderen, aldus Brown.

“Klaus Schwab heeft dit allemaal uiteengezet in zijn speech in Abu Dhabi tijdens de top over de Agenda Councils,” zei de ex-premier. Die top organiseert het World Economic Forum in samenwerking met de Verenigde Arabische Emiraten.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tsunami

Schwab zei zelf dat de Vierde Industriële Revolutie ‘elk aspect van ons leven zal beïnvloeden’. Hij verandert niet alleen de manier waarop we communiceren, hoe we produceren en hoe we consumeren, maar ook onze eigen identiteit, zei Schwab.

Deze revolutie zal met ‘adembenemende snelheid’ op ons afkomen, aldus Schwab, die zelfs sprak van een ‘tsunami’. Er zal niet alleen sprake zijn van een digitale, maar ook een fysieke – nanotechnologie – en biologische revolutie.

4.8 105 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Roadrunner
Roadrunner
1 jaar geleden

griezels !!!

Marco
Marco
1 jaar geleden

Ah, we gaan het weer eens proberen, om alles weer helemaal anders en natuurlijk beter te gaan doen. Laatste poging is alweer een aantal decennia geleden. Werd in het verleden nooit wat, maar nu wel hoor, technologie he. Dat gaat ervoor zorgen dat we nu wel de ideale samenleving gaan creëren. Voor een klein clubje, dat wel. Wat dat betreft niets nieuws onder de zon.

Hein
Hein
1 jaar geleden

Moord dus

Evert
Evert
1 jaar geleden

Zitten we echt op die idioot te wachten ?

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x