BinnenlandCorona

Hoogleraar: ‘Aantal mensen dat aan corona overlijdt, is te laag om oversterfte te kunnen verklaren’

Help anderen door dit met vrienden op je socials te delen!

Hoogleraar Ronald Meester van de Vrije Universiteit Amsterdam vindt dat de oversterfte in Nederland zo snel mogelijk moet worden onderzocht. Eind vorig jaar nam de Kamer een motie aan over een academisch onderzoek naar de oversterfte, maar tot op heden is aan deze motie geen gehoor gegeven door het kabinet.

Opmerkelijk en onverantwoord, vindt Meester. De oorzaken voor de oversterfte zijn onduidelijk. De massavaccinaties kunnen er iets mee te maken hebben, zegt hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Riskant

“Recent onderzoek toont aan dat het op basis van de huidige gegevens niet uit te sluiten is dat vaccinaties naast beschermend ook tot op zekere hoogte riskant zijn boven de 65 jaar,” schrijft Meester in een opiniestuk voor de Volkskrant.

Kan de oversterfte worden verklaard door corona? “Het aantal mensen dat aan corona overlijdt, is daar denk ik te laag voor op dit moment om dat te kunnen verklaren,” zei de hoogleraar in het NOS Radio 1 Journaal.

“Het zou misschien iets met de vaccinatiestrategie te maken kunnen hebben. Dat willen we graag onderzoeken, om eventuele ongerustheid weg te nemen. Maar goed, als er een verband is, moeten en willen we dat natuurlijk ook graag weten,” voegde hij toe.

Waar is deze uitspraak op gebaseerd?

De Leeuwarder Courant schrijft woensdag dat ‘onder meer door corona’ in deze periode meer mensen dan normaal overlijden, ‘met als gevolg dat uitvaartondernemers het razend druk hebben’.

“Door corona? Waar is deze uitspraak op gebaseerd?” vraagt uitvaartondernemer Anja de Roos. “Als kleine uitvaartondernemer, werkzaam in de provincie Friesland, heb ik van de 105 overlijdensmeldingen slechts één melding van een corona-overledene binnengekregen.”

“Het overgrote deel overleed aan kanker, met op 2: plotseling onverklaarbare overlijdens,” vervolgt De Roos. “En maar liefst vier suïcidegevallen. En het klopt, het is inderdaad ‘stervensdruk’.”

“Als LC nieuws wil plaatsen, vraag je dan af waardoor de vele plotselinge sterfgevallen veroorzaakt worden,” stelt de uitvaartondernemer.

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

De verantwoordelijke moordenaars willen natuurlijk geen onderzoek. Maandag gaat het clubje criminelen weer langs de koning om vals grijnzend hun trouw te beloven. Maar zoals Gideon al memoreerde: Alle daders zullen berecht worden !

Edward
Edward
2 jaren geleden

Maar dat is toch de bedoeling van deze gifspuiterij ? Een depopulatie agenda om o.a. klimaatdoelstellingen te halen en daarbij het uitrollen van een QR controle samenleving. En mondkapjes bij kinderen ontwikkelingen een laag IQ vanwege zuurstof gebrek, zodat de nieuwe generatie ook niet meer zelfstandig kan nadenken. En de massa-psychose zorgen ervoor dat deze doelstellingen gehaald gaan worden.

Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 jaren geleden

Ik heb geen onderzoek nodig wat betreft de oversterfte. Een oversterfte overigens die met de maand verder klimt. Ik durf de prognose aan dat de oversterfte tussen nu 1 januari 2023 iedereen zal omblazen. Liever natuurlijk niet maar helaas onvermijdelijk door het succes van Hugo’s medisch nul noodzakelijke prik canpagne’s. Laten we vast beginnen in Scheveningen een aantal vleugels bij te bouwen.

Fryske frou
Fryske frou
2 jaren geleden

Wij weten het ook wel, de oorzaak van veel meer overlijdens, mar ja .. dat is niet wetenschappelijk onderzocht.

Back to top button
54
0
We lezen graag je reactie!x