Mens en DierCorona

‘Coronaspoedwet maakt van premier Rutte een alleenheerser’

Help mee door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Aankomende week behandelt het parlement de coronaspoedwet. Deze wet maakt de weg vrij voor een staatsgreep door de staat. De spoedwet bevordert premier Mark Rutte namelijk tot alleenheerser, zegt Arnold Karskens van omroep Ongehoord Nederland.

Zijn partner in crime, Hugo de Jonge, werd na een schimmige verkiezing leider van het CDA. Die pleit nu kil voor de landelijke invoering van een coronavirus-app, zodat de staat precies kan nagaan waar je bent geweest en met wie je contact hebt gehad, aldus Karskens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“De spoedwet geeft medezeggenschap aan virologen van het RIVM, die er eerder nog pijnlijk naast zaten bij de aanpak van de pandemie. De wet geeft ook macht aan de minister van Justitie voor het vervolgen van en het opleggen van een strafblad aan protesterende bejaarden op het Malieveld, terwijl hij de koning en de koningin op hun vakantie bij overtreding niet beboet en zich op zijn eigen bruiloft in Bloemendaal niets aantrekt van de 1,5 meter afstand.”

Verkapte dictatuur

Karskens wijst erop dat de coronaspoedwet de minister van Binnenlandse Zaken de bevoegdheid geeft om je kantoor, studentenhuis of camping onaangekondigd binnen te dringen, desnoods door de voordeur in te trappen.

De wet geeft de minister van Mediazaken bovendien de macht om coronacritici en -sceptici de mond te snoeren. Als we niet oppassen, glijden we af naar een verkapte dictatuur, waarschuwt Karskens.

[Ongehoord Nederland]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andré
andré
3 jaren geleden

Als we nou eens beginnen met mensen met een stropdas in Quarantaine te zetten , dat kan de boel te goede komen…daarna berechten en la suite…

jenne
jenne
3 jaren geleden

Dit neemd ernstige vormen aan, nooit vertoond, alleen Hitler deet het beter, en dit is op Europese voeting, ze proberen contant hoe ver ze kunnen gaan, ze laten de samenleving steeds iets verder opschuiven naar de afgrond, van dictatorschap !

Rudolf
Rudolf
3 jaren geleden

We glijden niet af naar een verkapte dictatuur, maar naar een volstrekte dictatuur. De critici van deze wet uiten zich wat dat betreft nog veel te mild.

salvar
salvar
3 jaren geleden

ik vind het verschrikkelijk om te zeggen maar de grote meerderheid slaapt lekker verder ten nadelen van die geen die vechten voor hun vrijheid.

zo gaat nederland ten onder.
het enige wat ons kan redden is een staatsgreep.

het gevoelloze monster wordt alleen heerser en dan ineens loopt de massa door de straten niet wetend wat hen is overkomen, ik heb er echt geen medelijden mee.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x