CoronaMens en Dier

Europarlementariër: maatregelen hebben niets met corona te maken, nieuwe wereldorde moet worden ingevoerd

Help ons door dit artikel met kennissen op je socials te delen!

“De maatregelen hebben niets met corona te maken!” schrijft Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op Twitter. “De nieuwe wereldorde moet worden ingevoerd. De QR-code, digitale identiteit, digitaal geld moeten er komen.”

“Totalitair!” aldus De Graaff. Hij verwijst naar een artikel van begin vorig jaar waaruit blijkt dat de Duitse overheid wetenschappers inschakelde om corona-angst op te wekken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In 2020 heeft de Duitse regering samen met verschillende wetenschappers aan een strategie gewerkt om de angst voor corona te vergroten en zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken, onthulde de krant Die Welt.

Worstcasescenario’s

Uit mailwisselingen van maart en april dat jaar blijkt dat wetenschappers werd gevraagd om ‘worstcasescenario’s’. Daarnaast werd ‘onderhandeld’ over het mogelijke dodental dat genoemd zou kunnen worden.

Vervolgens werden allerlei suggesties gedaan om ‘angst en volgzaamheid’ op de agenda te zetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een campagne met beelden van mensen die in ademnood sterven.

Dit moet stoppen

Toenmalig Kamerlid Henk Krol vroeg premier Rutte of hij kan verzekeren dat zoiets in Nederland niet het geval is. “Zoiets doet zich in Nederland niet voor,” beweerde de premier. “Dan hoop ik dat de geschiedenis u in de toekomst gelijk zal geven,” reageerde Krol.

Tunahan Kuzu (Denk) was het niet met Rutte eens. “We mogen mensen in dit land niet onnodig angst inboezemen, maar het kabinet-Rutte doet hier eigenlijk niets anders. Dit moet stoppen,” zei Kuzu.

4.9 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Die hele New World Order is al bekend sinds 1945 want WOII ging vloeiend over in WOIII….we zijn inmiddels belandt in de EINDFASE van Operatie Totale Wereldheerschappij & Totale Controle….De Russen bieden gelukkig op dit moment VOLOP WEERSTAND aan de Voltooiing van dit inmiddels toch wel een Paar Duizend jaar oude Duivelse Plan….

Yola
Yola
2 jaren geleden

Neurenberg 2 is begonnen!
Het zijn lange zittingen, maar heel interessant.

Kees
Kees
2 jaren geleden

Die omzigt en cu hebben voor de QR code gestemd dus met de gemeente raads verkiezingen al de ratten uitsluiten .

willem
willem
2 jaren geleden

Hoe kunnen we dit stoppen, ze zijn momenteel aardig op schema. wanneer is er weer een demonstratie?

Back to top button
95
0
We lezen graag je reactie!x