Homepagina » Buitenland » Coronatestkits blijken besmet met coronavirus. Wat je moet weten
coronatestkits

Coronatestkits blijken besmet met coronavirus. Wat je moet weten

Coronatestkits bestemd voor Groot-Brittannië blijken besmet te zijn met het coronavirus. Laat je nu testen op corona. Gegarandeerd een positieve uitslag.

Eén van de fabrikanten van de testkits, Eurofins, liet Britse laboratoria maandag weten dat de leveringen vertraagd zijn omdat ze besmet zijn met het coronavirus.

Het bedrijf voegde toe dat ook andere leveranciers met hetzelfde probleem zitten.

Veel verwarring

Het is niet bekend hoeveel testkits besmet zijn geraakt en of er al mensen zijn getest met besmette kits.

Er is bovendien veel verwarring over het aantal mensen dat zich laat testen.

De Britse minister voor Kabinetszaken Michael Gove zei zondag dat er die dag 10.000 mensen waren getest.

Public Health England liet later die dag echter cijfers zien waaruit bleek dat er in de afgelopen 24 uur slechts 8000 tests waren gedaan.

44 laboratoria

Professor Anthony Costello zei tegen BBC Radio 4 dat de Britse overheid veel te weinig test. Hij verwees naar Duitsland, waar tot wel 70.000 mensen per dag worden getest.

“Kijk naar Korea, waar ze 490.000 mensen hebben getest,” zei hij. “Het sterftecijfer is daar drie per 1 miljoen en ze hebben het virus ingedamd.”

Costello zei dat er 44 laboratoria zijn in Groot-Brittannië die tests kunnen doen. “Als ze daar 400 tests per dag doen, zitten we op het niveau van Duitsland.”

Hij snapt niet dat er nog niet op grote schaal wordt getest in deze 44 labs.Vond je deze info goed? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Het ” normale ” griepvirus zijn een bundel virussen waaronder altijd het corona gezeten heeft waardoor 99.8% van de wereldbevolking allang immuum is voor het corona.
  Buiten dat de sterfgevallen zwaar overdreven zijn zijn de mensen die eraan sterven vooral ouderen boven de 70 jaar met een verzwakt immuumsysteem en vaak iets anders onder de leden, Veel van deze ouderen zouden toch al binnen korte tijd het loodje hebben gelegd.
  zoals ik al eerder schreef is het nu voor de naïve, ongeïnformeerde kuddebevolking dat de staat een scheet laat en de kudde denkt dat de wereld in de fik staat.
  Vandaag de dag is de kennis zo wijd verspreid ” zeker door het internet ” dat onwetendheid een keuze is geworden !
  Kijk eens om je heen hoe de mensen angstvallig terug Terugdeinzen als je langs hen probeert te lopen, hoe ze alle verschrikt omkijken als je een kuchje maakt, Tjonge jonge wat is het gros van de Nerderlandse bevolking naïf en ongeïnformeerd en daar moeten wij de oorlog tegen de 1% mee winnen ?! Want dit is een oorlog, een oorlog voor onze VRIJHEID !!!!

  Axel M.

  25 likes
 2. Iedere mens die nu met een onbekende kwaal naar het ziekenhuis moet heeft volgens uitslagen Covid19 opgelopen.
  Iedereen die nu overlijdt is aan corona overleden….

  11 likes
 3. Het lijkt mij eerder dat de test niet werkt en men nu een excuus verzint..

  10 likes
  • @wakker. En met die testkits hebben ze ook meteen je dna.Ook erg handig. Aangezien die hele corona toestanden pure BS is is het misschien wel juist de bedoeling om zo je dna te pakken te krijgen.

   6 likes
 4. Dit scenario met die tests en het opsluiten en militairen enz komt jullie dit niet bekend voor? 10 jaar terug filmde Alex Jones al oefeningen met Amerikaanse en Russische soldaten die hele dorpen evacueerden en gingen testen en daarna opsluiten, dis waren oefeningen zo werd verteld, maar nu gebeurt het dus echt, dus de rest is ook echt en dit wordt het einde, als schapen naar de slachtbank.

  7 likes
 5. In die tests wordt het aantal antilichamen getest wat volgens mij geen bewijs is dat er coronavirussen aanwezig zijn. Antilichamen zijn er ook voor andere infecties.

  4 likes
  • Juist.

   Door mijn ziektes (auto immuun ziekte en COPD) heb ik zo al veel antilichamen in mijn lichaam, mijn immuunsysteem is als het ware in overdrive…dus ik ben besmet volgens de testen!!

   Op zij, op zij, Philip komt voorbij 🙂

   1 likes
 6. eerlijk gezegd zou je toch niet in die verwarring willen zitten over die test onzin laat staan een vaccin. en rustig in je midden te blijven tot het over is .want dat is spoedig. omdat angst zaaien nu al is mislukt.

  3 likes
 7. Coronavirus-tests besmet met Corona…..?
  Flink testen dan maar……pffff Valt je toch niks meer in dan….

  1 likes
 8. Alsof ze je willen laten in onzekerheid over hoeveel besmettingen er mogelijk werkelijk zouden zijn.
  Kortom in de greep houden en het liefst zo lang mogelijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

greta

Anti-Greta hangt celstraf boven het hoofd wegens ‘klimaatontkenning’

Als je Greta Thunberg heet, krijg je ...