Mens en DierCorona

Verpleegster neemt ontslag wegens coronaleugens: ‘Wie zwijgt, stemt toe’

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kirsty Miller, één van de ‘helden’ uit de Britse zorg, besloot vijf weken geleden ontslag te nemen. Deze week was haar laatste dienst. Op Facebook sprak de verpleegster zich in een videoboodschap uit over ‘de leugens en corruptie van de overheid’. Dat mocht niet van Big Tech: al snel verdween haar account van het platform, alsof ze nooit had bestaan. Ook haar Instagram- en Twitter-pagina zijn offline.

Sommigen hadden de beelden uit voorzorg al opgeslagen en inmiddels verspreidt het filmpje zich als een lopend vuurtje op social media. “Wie zwijgt, stemt toe. De ziekenhuizen liggen niet vol. De bedden zijn niet allemaal bezet. Afdelingen zijn gesloten. Er zijn maar heel weinig mensen overleden,” zegt Kristy.

Doodsbang

De verpleegster legt uit dat de lockdowns van kracht blijven om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren. “Er is geen noodtoestand. De ziekenhuizen hebben het niet druk. Ze hebben het nooit druk gehad. We hebben nog geen griep gezien. Wie zien ieder jaar griep.”

Kirsty zegt verder dat veel van haar collega’s er ook genoeg van hebben, maar zich niet durven uit te spreken omdat ze doodsbang zijn hun baan te verliezen. “Ik doe er niet langer aan mee,” benadrukt ze.

Het is genoeg geweest

Ze heeft naar eigen zeggen van dichtbij gezien wat het coronavaccin met mensen kan doen. Ernstige bijwerkingen worden volgens haar niet gemeld. Als zorgmedewerkers zich uitspreken over de schade die de vaccins toebrengen, kunnen ze hun biezen pakken, zegt de verpleegster, die na elke dienst ‘knallende koppijn’ had als gevolg van de mondkapjes die ze moest dragen.

“Het is genoeg geweest. Geen leugens meer. Ik moet me uitspreken.”

4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Dapper, maar volgens de Nederlandse Massa is het totalitaire beleid van Mark R en Hugo de J helemaal Toppie!

John
John
2 jaren geleden

Topper deze verpleegkundige, de waarheid moet naar buiten gebracht worden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
2 jaren geleden

Hele goede en ook juiste beslissing, geachte Mevrouw ik sta naast U zo oud als ik ben 84, ja hoor echte mensen moet je altijd steunen !

Johan
Johan
2 jaren geleden

Een rein geweten is goud waard en het geeft je rust want inderdaad wie zwijgt stemt toe wie meedoet die mee moordt dan wel ziek laat maken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x