Mens en DierCorona

Verpleegster neemt ontslag wegens coronaleugens: ‘Wie zwijgt, stemt toe’

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kirsty Miller, één van de ‘helden’ uit de Britse zorg, besloot vijf weken geleden ontslag te nemen. Deze week was haar laatste dienst. Op Facebook sprak de verpleegster zich in een videoboodschap uit over ‘de leugens en corruptie van de overheid’. Dat mocht niet van Big Tech: al snel verdween haar account van het platform, alsof ze nooit had bestaan. Ook haar Instagram- en Twitter-pagina zijn offline.

Sommigen hadden de beelden uit voorzorg al opgeslagen en inmiddels verspreidt het filmpje zich als een lopend vuurtje op social media. “Wie zwijgt, stemt toe. De ziekenhuizen liggen niet vol. De bedden zijn niet allemaal bezet. Afdelingen zijn gesloten. Er zijn maar heel weinig mensen overleden,” zegt Kristy.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Doodsbang

De verpleegster legt uit dat de lockdowns van kracht blijven om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen zich laten vaccineren. “Er is geen noodtoestand. De ziekenhuizen hebben het niet druk. Ze hebben het nooit druk gehad. We hebben nog geen griep gezien. Wie zien ieder jaar griep.”

Kirsty zegt verder dat veel van haar collega’s er ook genoeg van hebben, maar zich niet durven uit te spreken omdat ze doodsbang zijn hun baan te verliezen. “Ik doe er niet langer aan mee,” benadrukt ze.

Het is genoeg geweest

Ze heeft naar eigen zeggen van dichtbij gezien wat het coronavaccin met mensen kan doen. Ernstige bijwerkingen worden volgens haar niet gemeld. Als zorgmedewerkers zich uitspreken over de schade die de vaccins toebrengen, kunnen ze hun biezen pakken, zegt de verpleegster, die na elke dienst ‘knallende koppijn’ had als gevolg van de mondkapjes die ze moest dragen.

“Het is genoeg geweest. Geen leugens meer. Ik moet me uitspreken.”

4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Dapper, maar volgens de Nederlandse Massa is het totalitaire beleid van Mark R en Hugo de J helemaal Toppie!

John
John
3 jaren geleden

Topper deze verpleegkundige, de waarheid moet naar buiten gebracht worden.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
3 jaren geleden

Hele goede en ook juiste beslissing, geachte Mevrouw ik sta naast U zo oud als ik ben 84, ja hoor echte mensen moet je altijd steunen !

Johan
Johan
3 jaren geleden

Een rein geweten is goud waard en het geeft je rust want inderdaad wie zwijgt stemt toe wie meedoet die mee moordt dan wel ziek laat maken

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x