Mens en Dier

Kaag onder vuur na uitspraken: ‘Deze Kakelende draait d’r eigen nek om’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

Dinsdag gebeurde er iets opmerkelijks in de Tweede Kamer. PVV-Kamerlid Tony van Dijck confronteerde minister van Financiën Sigrid Kaag met het feit dat het aantal bankkantoren in 20 jaar tijd is afgenomen van 6000 tot 400. “De menselijke maat is helemaal weg,” zei hij.

Hij vroeg Kaag of ze kan garanderen dat er vanaf nu geen enkel bankfiliaal meer gesloten zal worden. Vervolgens zei de minister dat ze de laatste 20 jaar chemische wapens in Syrië heeft opgeruimd en een oorlog heeft voorkomen tussen Libanon en Israël. “Ik heb een paar andere zaken gehad,” sprak Kaag.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dat heb je helemaal niet gedaan

In de ogen van journalist Harry Vermeegen ging ze hiermee de arrogantie voorbij. “Het is niet eens stuitend meer. Het is werkelijk walgelijk gewoon, zoals zij die man antwoord geeft. Het is ongelofelijk wat je ziet.”

“Hij vroeg niet naar jouw gewijsneus en ‘kijk mij eens, wat ik allemaal gedaan heb in het verleden’,” merkte Vermeegen op, die zich in zijn vlog vervolgens tot Kaag richtte. “Dat heb je helemaal niet gedaan. Je hebt daar een beetje mee mogen wauwelen en verder niks.”

Veel plezier straks met de verkiezingen

Dan gaat ze daar een beetje uit de hoogte zitten doen, zo van: jij meneer Van Dijck, jij bent bezig met kantoortjes van de banken, maar ik was met grote wereldproblemen bezig, aldus Vermeegen.

Hij wees erop dat er in maart verkiezingen zijn. “Een kakelende moet je meestal de nek omdraaien. Maar deze Kakelende draait d’r eigen nek om. Dat is makkelijk. D66, veel plezier straks met de verkiezingen.”

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
wolfje168
wolfje168
1 maand geleden

Vreselijk mens. Een echte d’66 er.

roro 237
roro 237
1 maand geleden

Kaag is machtig dankzij Soros sommige miljardairs het WEF de VN en het WHO……….zij kan alleen maar winnen!

Annette
Annette
1 maand geleden

Voor MIJ is al lang duidelijk, dat er binnen de regering NIEMAND te vinden is, die ook maar over ENIGE competentie beschikt.

En deze wanproducten moeten dan WEL ons land besturen. Wat een ongelooflijke lacher, als het niet zo diep triest was.

Deze “dame” gaat nota bene over het Ministerie van Financiën, waar zij overduidelijk geen bal verstand van heeft. Dat was natuurlijk ook een voorwaarde om juist op dit ministerie gezet te worden.

Er waren ANDERE “kwaliteiten” nodig en daar beschikt deze “dame” ruim over: complete gehoorzaamheid aan diegenen, die in werkelijkheid ons land “besturen”.

Natuurlijk is Sigrid niet alleen verantwoordelijk voor het sluiten van zoveel bankfilialen. Daar zijn haar voorgangers al jaren geleden mee begonnen, maar ook onder haar incompetente leiding doet zij haar duit in het zakje.

En dan wat betreft de arrogantie over hoe “goed” zij alles gedaan heeft wat betreft de chemische wapens in Syrië. Alleen een pure narcist kan zó redeneren.

Zij vindt zichzelf zo geweldig en schijnbaar moeten WIJ dat ook maar vinden.

Nu…. verrassing, ik had het véél beter gevonden, als zij lekker ver buiten Nederland was gebleven.

Dan had ons land er in ieder geval een stukje beter voor gestaan.

H.J.
H.J.
1 maand geleden

Inderdaad Vermeegen.
Deze Kaag is het prototype van een engnek steeds andere personen de maat nemen en zelf je ziel verkopen aan Schwab.
Stem deze D’66 figuren weg.
Kies weer van onze vrijheid, kies voor samenwerken en niet voor demoniseren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

123
0
We lezen graag je reactie!x