Mens en Dier

Jezus was een islamitische martelaar en een Palestijn, zegt deze leider

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijdens de kerst claimden diverse Palestijnse leiders dat Jezus een Palestijn was. Eén van hen noemde hem zelfs de ‘eerste islamitische martelaar’.

De Palestijnse leider Tawfiq Tirawi beweerde dat Jezus volgens de islamitische traditie is beloond met 72 maagden in de hemel, schrijft de Jerusalem Post.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Dit is de gezegende kerst, de geboorte van onze Heer Jezus de Messias, de eerste Palestijn en de eerste shahid [islamitische martelaar],” schreef Tirawi op kerstavond op social media.

Palestijnse feestdag

President Mahmoud Abbas noemde kerst op de Palestijnse televisie PA TV een ‘Palestijnse feestdag’ die ‘van ons is’.

Afgelopen week is meerdere keren geclaimd dat Jezus een Palestijn was.

Zo schreef Muwaffaq Matar van de Fatah Revolutionaire Raad op 26 december in dagblad Al-Hayat Al-Jadida dat ‘de Nobelprijs voor de Vrede elk jaar naar deze Palestijn zou moeten gaan’.

Van Adam tot Mohammed

Moefti Muhammad Hussein zei daarnaast: “We hebben het hier over een lijn van islamitische profeten van Adam tot Mohammed.”

In 2019 publiceerde de New York Times bovendien een opiniestuk waarin stond dat ‘Jezus een Palestijn was’.

De krant verontschuldigde zich na kritiek. Zo beschuldigde rabbijn Abraham Cooper de krant van ‘fake news’ en zei hij dat men probeert de geschiedenis te ‘herschrijven’.

[Jerusalem Post]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
4 jaren geleden

Dat gespeculeer houdt toch nooit op alsof religie iets is wat je serieus moet nemen. Jezus werd aan het kruis genageld, het kruis dat was een Romeins martel en executiewerktuig, vraag me af als er toen een quillotine had bestaan hadden al die Christenen dan nu met een miniatuur quillotine om hun nek gelopen? Mensen moeten er een keer mee op houden met die waanzin dat is de enige manier om verder te komen, maar ja, kan het wel schrijven maar er zal nooit iets veranderen.

Bataaf
Bataaf
4 jaren geleden

Ach ja niks nieuws onder de zon.Het claimen van geschiedenis die niet de hunne is is de islam niet vreemd.Integendeel daar is deze ideologie op gestoeld.Klein lesje geschiedenis dan voor deze moeftie.
Palestijn/Palestina komt van de Romeinen die na de joodse opstand hun provincie judea tot Palestina her/benoemden naar de Filistijnen aartsvijanden der Israëlieten. Pas in de 7e eeuw na Christus onstond langzaam maar zeker islam nadat de Assyriers en Romeinen elkaar uitgeput hadden in de strijd en oost Rome zoals dit deel van het rijk heette Palestina verliet en zo open liet voor andere gegadigden in deze dus de Arabieren.Pas toen kwamen er Arabieren te wonen in Palestina.Een grote leugen en fantasie verhaal om van te moeten lachen.Het word hoog tijd dat mensen is leren zelf te onderzoeken en studeren en deze onzin bestrijden.Met werkelijke kennis.Want kennis is immers macht.

kuus
kuus
4 jaren geleden

Zolang er maar maagden in voorkomen is het goed hoor dat hoort bij de islam.

Elise
Elise
4 jaren geleden

Ik neem dit wel serieus. Mohammed is een bloedlijn van Jesus. En wel de sjiitische bloedlijn.
Wij zullen samen(moslims en christenen de valse messias gaan verwijderen). Die in Jerusalem(nieuwe hoofdstad van de wereld) huist.(heeft ook zeven heuvelen/zeven poorten) Het draait helemaal niet meer om Rome. Europa is overgenomen door Zeus.(geldsysteem) Zie stier met vrouw(Europa) standbeeld voor Brussels EU gebouw.
Een Palestijn heeft zelfs de sleutel van de deur van de heilige grafkerk.(jerusalem). De vorm van de kerk is eveneens een sleutel. Het draait om de 2 sleutels van Petrus.(eerste boodschapper van Jesus) Een sleutel opent en de ander sluit.
Een poort is bewust dicht gemetseld.(iets over de valse god) Nou ja, er is veel gedoe om de religies in Jerusalem. Er wonen trouwens nog maar weinig christenen aldaar. Allemaal uitgekocht. 3 x raden door wie.
Sjiieten wonen rond de tigris en eufraat.(Irak/Iran) Daar zullen grote oorlogen ontstaan.(staat in de bijbel). zie: Zeven zegels, bazuinen en schalen. Die Carla van de EU had er ook al over. Magische zeven.
Irak is al min of meer gevallen. Iran is nu aan de buurt. Alles is al vooropzet/uitgestippeld. Of je het nu leuk vindt of niet. Ben zelf geen kerkganger. Ik zie de huidige technologie wel als een groot gevaar. Denk dat dit de satan is. Mechanisme om alles om te keren. Door alles onder controle te hebben/nemen.
Om het allemaal nog ingewikkelder te maken. Alles gebeurt onder een bepaald gesternte.(sterrenbeeldenklok) Niet de astrologische, maar de astronomische. De aarde heeft alle sterrenbeelden doorlopen en er begint nu een nieuw tijdperk.(hoe dit eruit ziet, dat komt later). Ik ben ervan overtuigd, dat we niet door kunnen gaan met een technische wereld. De natuur gaat zich uiteindelijk wreken.(heeft zijn eigen tijd/bioritme) Mensen zijn boos, ziek enz.
Voor mij is dit allemaal geen toeval meer.
Wat ook interessant is, wat er in de Koran beschreven staat, is over de beschrijving van de vele luchtlagen.
Ik lees het dus allemaal als kennis en niet als religie.
Rusland(poetin zit in de stoel van sint andreas) speelt hier ook een grote rol in. Ach ja, de hoogpriesters van deze wereld zijn vanaf het begin al de baas. Wij(pionnetjes) hebben maar weinig invloed. Wij worden immers via de hegeliaanse dialectiek bespeeld.
De tijd zal het leren of de heilige boeken in zijn geheel uitkomen. Ik vrees van wel.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x