CoronaBuitenland

WHO lijdt pijnlijke nederlaag, landen verzetten zich massaal tegen globalistische plannen: ‘Geweldig nieuws!’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Afgelopen week werd in Genève de World Health Assembly gehouden. De lidstaten van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vergaderden onder meer over controversiële amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling.

Landen als Australië, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten spraken hun steun uit voor de amendementen en riepen andere landen op hetzelfde te doen, wat in feite neerkomt op het weggeven van hun soevereiniteit, schrijft het Australische parlementslid Stephen Andrew, die de ontwikkelingen op de voet volgt.

Geen steun

Landen verzetten zich echter massaal tegen de plannen van de globalisten. “Geweldig nieuws!” stelt Andrew. Op 25 mei, Afrikadag, las Botswana een verklaring voor namens 47 Afrikaanse lidstaten. Het land zei geen steun uit te spreken voor de ‘hervormingen’, waar de Afrikanen zeer bezorgd over zijn.

Ook andere landen gaven aan hun bedenkingen te hebben bij de amendementen en spraken geen steun uit, waaronder Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika, Iran en Maleisië. Brazilië gaf aan de WHO liever te verlaten dan haar bevolking te onderwerpen aan de nieuwe amendementen.

Stap terug

Uiteindelijk zag de WHO zich genoodzaakt een stap terug te doen. “Ze hebben het echter nog niet opgegeven. Integendeel: ze hebben een nieuwe werkgroep gevormd om ‘technische aanbevelingen te doen ten aanzien van de voorgestelde amendementen’, die in 2024 tijdens de 77e Health Assembly samen met het pandemieverdrag opnieuw zullen worden ingediend,” weet Andrew.

Hij merkt op dat in de VS de Republikeinen flink tegengas geven en wetsvoorstellen hebben ingediend die moeten voorkomen dat de WHO nog meer macht krijgt. Andrew benadrukt dat we de druk moeten blijven opvoeren en koste wat kost moeten terugvechten.

4.8 293 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
142 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Servé
Servé
9 maanden geleden

ja ja, technisch foutje. Geef de computer maar dd schuld. Alleen die is niet de schuldige: dat is degene die de invoer e het proces doet en maakt. De computer doet alleen maar wat JIJ het opdraagt.

Annette
Annette
9 maanden geleden

Stephen Andrew benadrukt dat zij de druk moeten blijven opvoeren en koste wat kost moeten terugvechten.

Daar ben ik het uiteraard 100% mee eens.

In ieder geval is dit buitengewoon goed nieuws! Ik ga ervan uit, dat heel veel van jullie het idee hadden, uiteraard door de verraderlijke informatie, die wij dagelijks over ons uitgestort krijgen (daar bedoel ik natuurlijk de Nederlandse media mee en zeker NIET de fantastische alternatieve kanalen, zoals deze), dat het allemaal een zogenaamde “done deal” was.

Niets is dus minder waar. Ja, helaas doet een groot deel van de Westerse wereld, waar veel meelopers van de globalisten zitten, hier hartstochtelijk aan mee, maar….. de hele wereld bestaat wel uit meer dan Europa, de VS, Australië en Nieuw-Zeeland.

Er zijn véél meer landen, die dit halvegare plan van de World Health Organisation NIET zien zitten, en dat is maar goed ook.

De landen, die hier NIET aan meedoen, zijn de zogenaamde BRICS-landen, te weten: Brazilië, Rusland, India, China (?) en South Africa. Deze 6 landen hebben zich al verenigd in een soort van pact. Ik heb bij China een ? gezet, omdat ik dat niet zeker weet.

En dan niet te vergeten de 47 staten in het grote Afrika. Ik snap die lui écht wel. Zij hebben de afgelopen tientallen jaren genoeg ellende gehad met de zogenaamde Westerse “hulp”, die niets anders dan dood en verderf heeft gebracht.

Zij kijken wel uit om hun vertrouwen uit te spreken in zo’n duivelse organisatie. Trouwens saillant detail: Tedros Adhanom Ghebreyesus, het hoofd van de WHO, is een Ethiopiër, die in zijn eigen land beschuldigd werd van oorlogsmisdaden.

Moet je je voorstellen, dat zo’n grote griezel het lot van de totale mensheid in handen heeft! Horror in optima forma.

Even off topic:

Vanochtend las ik een heel interessant stukje op een Telegram kanaal, waarin verteld werd, dat het Russische gas, dat tot nu toe aan Nederland geleverd werd, vermengd werd met stikstof.

De reden is, dat het Russische gas hoog calorisch is en dat leidingen en ook de apparatuur in Nederlandse huishoudens dat niet aan kon.

Je kunt het vergelijken met water bij de wijn doen.

Op deze manier zijn wij dus in feite jarenlang belazerd. Het gas uit Rusland WAS al niet duur en door het te vermengen was de opbrengst voor de Nederlandse staat sowieso al hoger.

Met alles wat er de laatste tijd bekend wordt, vond ik dit wel een leuk weetje om te delen.

Christien
Christien
9 maanden geleden

Dat moeten wij in Nederland ook doen.
Dat zijn wij aan de mensheid verplicht.

KOM OP, STA OP.

Interfuik
Interfuik
9 maanden geleden

Het is een goed begin. Heel positief!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

142
0
We lezen graag je reactie!x