Spiritueel

VIDEO: Tiener met hartstilstand ‘zag Jezus’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een 17-jarige middelbare scholier uit Texas beweert dat hij Jezus heeft gezien nadat hij tijdens de gymles plotseling in elkaar zakte en 20 minuten lang geen hartslag meer had.

Zack Clements uit Brownwood werd op 5 mei met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar artsen hem probeerden te reanimeren. Toen ze op het punt stonden Zack dood te verklaren, pikte de hartmonitor weer een hartslag op. Hij werd naar de afdeling intensive care gebracht, waar hij enkele dagen later wakker werd.

Zack, die momenteel herstellende is, zegt dat hij Jezus zag voordat hij weer een hartslag kreeg. “In die 20 minuten dat ik niet bij kennis was, zag ik een man met lang geplooid haar en een dikke baard,” zei hij. “Het duurde niet lang voordat ik besefte dat het Jezus was.”

“Ik liep naar hem toe, waarna hij zijn hand op mijn schouder legde en me vertelde dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat alles goed zou komen,” voegde hij toe. Zijn vader Billy zei dat het een godswonder is dat Zack nog leeft.

Zack is van plan om weer naar school te gaan wanneer de artsen hem ontslaan uit het ziekenhuis. Het is nog altijd niet duidelijk waarom de jongen ineens in elkaar zakte. Het gezin zamelt geld in om de ziekenhuisrekening te kunnen betalen.

[CBS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ed
Ed
7 jaren geleden

Dan vraag ik mij weer af; wat als deze jongen moslim had geweest, had hij dan Mohammed gezien, of Buddah als hij uit Thailand woonachtig was geweest?

Lijkt mij geen geloofwaardig verhaal, als je er alleen al vanuit gaat dat religies er juist zijn om ons klein, dom en volgzaam te houden. Misschien heeft deze jongen wel iemand gezien, maar was het een overleden familielid dat hem gerust kwam stellen.

janssen
janssen
7 jaren geleden

Kan Jezus ook even zijn ziekenhuisrekening betalen .

Roeland
Roeland
7 jaren geleden

Hij komt uit een christelijk gezin… wedden… En ze moeten toevallig ook de ziekenhuisrekening betalen, die nu waarschijnlijk ruimschoots wordt vergoed door de kerkgemeenschap.

Beetje toevallig ook dat Jezus al 2000 jaar niets aan zn uiterlijk heeft gedaan. Hij beschrijft hoe Jezus eruit zag toen hij gekruisigd werd. TOEVALLIG!

zetareticulan
zetareticulan
7 jaren geleden

Grappig hoe mensen uit Amerika, altijd jezus zien

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x