Homepagina » Spiritueel » VIDEO: Tiener met hartstilstand ‘zag Jezus’
VIDEO: Tiener met hartstilstand 'zag Jezus'

VIDEO: Tiener met hartstilstand ‘zag Jezus’

Een 17-jarige middelbare scholier uit Texas beweert dat hij Jezus heeft gezien nadat hij tijdens de gymles plotseling in elkaar zakte en 20 minuten lang geen hartslag meer had.

Zack Clements uit Brownwood werd op 5 mei met spoed naar het ziekenhuis overgebracht, waar artsen hem probeerden te reanimeren. Toen ze op het punt stonden Zack dood te verklaren, pikte de hartmonitor weer een hartslag op. Hij werd naar de afdeling intensive care gebracht, waar hij enkele dagen later wakker werd.

Zack, die momenteel herstellende is, zegt dat hij Jezus zag voordat hij weer een hartslag kreeg. “In die 20 minuten dat ik niet bij kennis was, zag ik een man met lang geplooid haar en een dikke baard,” zei hij. “Het duurde niet lang voordat ik besefte dat het Jezus was.”

“Ik liep naar hem toe, waarna hij zijn hand op mijn schouder legde en me vertelde dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat alles goed zou komen,” voegde hij toe. Zijn vader Billy zei dat het een godswonder is dat Zack nog leeft.

Zack is van plan om weer naar school te gaan wanneer de artsen hem ontslaan uit het ziekenhuis. Het is nog altijd niet duidelijk waarom de jongen ineens in elkaar zakte. Het gezin zamelt geld in om de ziekenhuisrekening te kunnen betalen.

[CBS]


Vind je deze info goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Dan vraag ik mij weer af; wat als deze jongen moslim had geweest, had hij dan Mohammed gezien, of Buddah als hij uit Thailand woonachtig was geweest?

  Lijkt mij geen geloofwaardig verhaal, als je er alleen al vanuit gaat dat religies er juist zijn om ons klein, dom en volgzaam te houden. Misschien heeft deze jongen wel iemand gezien, maar was het een overleden familielid dat hem gerust kwam stellen.

  20 likes
  • Ik vraag me af wat voor paddo’s die jeugd gebruikt tegenwoordig!!!

   3 likes
   • En ik vraag mij af, wat er in uw hoofd omgaat, door meteen dit soort met paddo’s associërende uitspraken te doen ten aanzien van de jeugd.
    Wat gebruikt u zelf?

    22 likes
  • religies zijn ontstaan omdat werkelijk Boedha ,Mohammed, Jezus. Christus,
   etc. een aardebestaan hebben gehad.
   Echter de bazen van de religies hebben dit alles tot de macht verheven ten koste van de waardevolle spirituele inhoud die deze Heiligen brachten.
   En vergeet niet dat alle Heiligen weten , geweten hebben dat nadat ze op Aarde een bestaan hebben gehad dat er volledig misbruik is gemaakt door machten die tegen de Mens zijn.
   Het is inherent aan de aarde, de derde dichtheid, 3D, de fysieke wereld, dat die vergeven is van en door machten die tegen de mens zijn!
   De aarde komen leegroven, de mens daarvoor gebruiken. Altijd uitgaande van tekort, gebrek, schaarste, en op grond daarvan keer op keer de oorlogen en aanslagen en alle terroristsiche gebeurtenissen georganiseerd zijn met een gedegen planning. Want deze machten hebben niets met de mens gemeen.
   tot op lokaal niveau is deze wijze van doen doorgedrongen. Tot stemvee hebben we ons laten dwingen met eindeloze campagnes, en zie, waar je op gestemd hebt doet hele andere dingen met je dan je gewild hebt. Wakker worden is voldoende, om je eigen vrije weg te gaan en die tevens jou medemens niet schaadt. Even nog naar het begin, bij een verschijning , in dit geval bde, komt een wezen in die hoedanigheid naar je toe zoals deze in je voorstellingen leeft.
   Engel, Gids, Jezus, . Binnen de religies die door kwade machten zijn ingenomen zijn ook de goede spirituele krachten werkzaam. Ook in de Islam, ook in het Boeddhisme. Momenteel worden alle religies gebruikt door de machten om over op de planeet gemeenschappen te destabiliseren, uiteen te jagen zodat ze tegen elkaar opstaan. Je hoeft alleen maar vrede te willen en in jezelf te handhaven. Maar mensen binnen een religie zijn kwetsbaar, het geloof is hun hebben en houden en heel gemakkelijk wordt dit door ondermijning, uitgevoerd door kwaadwillende machten, de kapot gemaakt en ontstaat verdeling. Dus laat je niet verdelen. Het aloude; verdeel en heers, is tot op grote hoogte opgevoerd op dit moment overal in de wereld. Het is de vraag aan het individu of hij zich laat verdelen en zich met geweld tot de ander keert.

   17 likes
  • Beste Ed,

   Ik heb nog nooit van iemand gehoord die Mohamed of Boedha heeft gezien in het hiernamaals. Echter zijn er vele duizenden mensen die Jezus hebben gezien. Dus eerst onderzoeken voordat je schreeuwt 🙂

   10 likes
   • Hoi Squenzy,

    dus omdat JIJ nog nooit gehoord hebt van Mohamed of Boeddha die gezien worden in het hiernamaals moet iemand anders meer onderzoeken?
    Het feit dat jij zowel Mohammed als Boeddha verkeerd spelt geeft mij al een indicatie hoeveel jij onderzocht hebt.

    7 likes
  • Dat is een totaal verkeerde perceptie van religie. Hoe kom je erbij dat het mensen klein, dom en volgzaam maken. Voor een deel van de bevolkingsgroep kan dat inderdaad zo betekenen, maar veralgemen is zeker niet op zijn plaats.

   Zij die niet beter weten, de middelen ervoor niet hebben zoeken een rolmodel, een “profeet” van het nu en morgen als je wil, en scharen zich daar achter. Je moet dit niet enkel bij religie zoeken; zie de entertinementindustrie (roem, faam, etc.). Een beschrijving is mijn inziens niet nodig.

   Ik heb niemand nodig om mij de spel te lezen. Bovendien, er wordt gevraagd om zelf de teksten te bestuderen (dit wordt wel in elke religieze tekst geïndoctrineerd) . Zelf geloof ik niet dat de teksten letterlijk opgevat moet worden. Het is met vele metaforen en spreekwoordelijke gebruiken geschreven. Het nut ervan is om dus zelf kritisch om te gaan met de opvattingen.

   Ik vind het enorm vreemd dat velen een mening kunnen hebben over zaken, zonder weet te hebben waarover ze het hebben. Deze mensen vallen dan waarschijnlijk ook onder de categorie volgzaam en dom zeker? Ik viseer jouw hiermee niet, maar ik merk dit in mijn vriendenkring.

   Wat het artikel betreft. Het kon eenieder geweest zijn: met genoemde beschrijving (zeer vaag) ben je eigenlijk niet veel. Het kon even goed mijn overbuur, mijn kapper of de kok van mijn lokale snackbar zijn.

   Als je tijd hebt om naar iemand toe te lopen, dan moet je toch meer gezien hebben:
   – hoe was hij gekleed
   – wat is zijn huidskluer (er bestaat hierover veel controverse, en dat zou mijn eerste aandachtspunt geweest zijn. Je kan er ook niet ver naast kijken me dunkt)
   – kleur baard en haar
   – hoe categoriseer je “angelsounds”
   – noem maar op, dus

   Bovendien, hij geeft toch geen zekere indruk tijdens zijn interview. Waarom keek hij niet in de camera en zat hij met zijn handen te friemelen: ik heb voldoende afleveringen van ‘Lie to me ‘ gevolgd om te besluiten dat er iets niet pluis is. Meer kan je er niet over zeggen.

   Motief is er misschien om zo gemakkelijker geld in te kunnen zamelen.

   3 likes
 2. Grappig hoe mensen uit Amerika, altijd jezus zien

  13 likes
 3. Kan Jezus ook even zijn ziekenhuisrekening betalen .

  7 likes
 4. Er zijn valse gidsen en entiteiten in andere dimensies die zich voordoen als je levensgidsen, je engel, jezus etc. Inderdaad, afhankelijk van wat je verwacht (bewust of onbewust) wordt dat beeld je voorgeschoteld. Ik heb het zelf meegemaakt, dacht jesus te zien en mijn gidsen en een engel, was in de eerste instantie heel heftig. Later kwam het besef dat dit de parasieten zijn die van onze negatieve emoties leven. Vals licht. Niet intrappen.
  Dit is ook gedocumenteerd in The Tibetan Book of the Dead, en ook in de Gospel van Maria Magdalena, dat er 7 dimensies / Bardo’s / sferen zijn waar we doorheen moeten, voordat we het Echte Licht/ Het Hoogste bereiken. Dit is de ware kennis die verborgen wordt gehouden voor ons.

  3 likes
  • Petervos, zou je hier misschien wat meer over kunnen vertellen? zoals de wijze waarop je in contact kwam met deze negatieve entiteiten.

   1 likes
   • Ik las over Life Before Life, een methode om je vorige levens middels hypnotherapie te verkennen. Tijdens een gedeelte v.e. sessie schoot ik door een tunnel van wit licht en kwam ik in een witte kamer, a la de Matrix. Daar kwam ik ze tegen. Je wordt overdonderd in het begin door gevoelens van ‘awesomenessssss’ als je deze figuren ontmoet. Ik was niet in een doodservaring, dus ik kwam ook niet heel ver, wel zag en beleefde ik dat jezus (met een kleine j) figuur, dat wordt niet gezegd, maar dat is wat je ingeprint krijgt op dat moment. Heel overweldigend. Ook zag ik een tuin van Eden-achtige tuin, met felle kleuren, bijna te perfect om waar te zijn. Volgens mij krijg je dat voorgeschoteld, wat je volgens je levensovertuiging/geloof te horen hebt gekregen. Nogmaals, onderzoek die Gospel en de Tibetan Book of the Dead waar ze het hebben over de verschillende lagen. Idien we niet toegeven aan de illusies die deze parasitaire entiteiten opwekken in al die (frequentie)lagen/sferen, dan kunnen we rechtstreeks naar Het Hoogste, wat dat ook is. Dit wordt ook gezegd in de Gospel van Maria, degene die deze kennis bezit, zal verlost zijn van de cyclus van geboorte en dood. Dus ‘Karma’ is niet echt, je wordt omgeluld door je zgn ‘levensgids’ om je ‘fouten’ hier in dit leven te verbeteren, je krijgt ‘nog een kans’ om geboren te worden om het goed te maken, vervolgens reincarneer je en is je geheugen schoongewist. WTF. Zo maak je eeuwenlang dezelfde (soort) fouten. Vandaar al die agressie hier, het is niet de aard vd mens, maar het kwellen van de ziel dat het veroorzaakt, we worden gek van duizenden keren reincarneren zodat die parasieten lekker onze negatieve energie kunnen absorberen. No more. Wapen je met de kennis, neem afscheid van alles wat je vasthecht in deze wereld, zoals haat, enorme verlangens etc, zodat je zo hoogfrequent mogelijk deze wereld uitgaat, en als een raket door de lagen van deceptie heenschiet.

    4 likes
    • Aha vandaar. Vanuit die hoek had ik het nog niet bekeken! Helaas ken ik Life before Life en de Tibetan Book of the Dead niet maar zal er zeker eens naar kijken. Bedankt voor de hint en grappig dat je verhaal over een sessie van hypnotherapie schijnbare raakvlakken vertoont met enkele conclusies die binnen de metafysische wereld in het verleden werden getrokken.

     In de wereld van astrale projectie bijvoorbeeld is gepoogd om enigszins op wetenschappelijke basis onderzoek te verrichten naar negatieve entiteiten in andere dimensies en met enig succes.
     Alhoewel het vooralsnog zeer lastig blijft om dit fenomeen op wetenschappelijke basis te verklaren, laat staan bewijzen, kunnen wij met zekerheid vaststellen dat negatieve entiteiten in allerlei vormen in andere dimensies worden waargenomen.

     Vandaag de dag zijn er zo ongeveer wereldwijd honderdduizend mensen actief bezig met astrale projectie waarvan na schatting een kwart actief is op internet om het onderwerp ontvankelijk en representatief te maken. Astrale projectie is voor het overgrote deel een leuke bezigheid en voor maar een klein percentage bracht het negatieve ontwikkelingen met zich mee. Zo weten we dat negatieve entiteiten uit andere dimensies voornamelijk parasiteren op alles wat negativisme schijnt voort te brengen.

     Ze voeden zich ermee waarbij geen onderscheid gemaakt kon worden tussen personen die een of andere religie aanhingen of afkomst. Wij zijn grotendeels van mening dat een deel van de personen die aan dit fenomeen werden blootgesteld er slechte leefgewoonten op na hielden. Denk hierbij aan een zware alcohol of drugsverslaving maar ook personen die hun heil zochten in de occulte wereld waarbij duistere rituelen werden uitgevoerd, tot aan het oproepen van geesten zoals m.b.v. een ouija bord.

     Ook schijnt er een link te zijn met mensen die in hun leven
     een traumatische ervaring hebben opgelopen en deze niet goed konden verwerken. Er zijn verscheidene gevallen bekent waarbij
     een vakkundig sjamaan opgeroepen moest worden om de negatieve entiteit rond een persoon te verwijderen. Het merendeel van de slachtoffers had nog nooit van het fenomeen gehoord en liep in sommige gevallen al tientallen jaren rond met gezondheidsklachten.

     Sommigen waren na inmenging van een sjamaan in zijn geheel van hun klachten af en hoefde nadien geen medicijnen meer te slikken. Voor het overgrote deel worden dergelijke negatieve entiteiten uit andere dimensies gadegeslagen in zogenoemde lagere astrale regionen. Sommigen zien eruit als
     een inktvis, een slang, of hebben de kleur van een fluoriderende spin, ter grote van een vogelspin en die als een oranje rode kerstverlichting snel aan en uit knippert.

     Alhoewel dergelijke entiteiten geen kwade bedoelingen met een agenda er op na schijnen houden, mede omdat ze zich gedragen als een goudvis met beperkt geheugen, voeden zij zich dus met negatieve energie. We weten dat bij een aanval op mensen deze word ingezet op het energetische lichaam waarbij meestal een van de zeven hoofdchakra’s word aangeboord. Dergelijke aanvallen vielen meestal plaats tijdens de slaap en werden door sommigen personen ook gevoeld omdat ze er van wakker werden. Een slachtoffer kan jaren met allerlei vermoeidheidsklachten rondlopen en wat zich weer verder kan uiten in tal van fysieke klachten.

     Tot dusver valt dit onderwerp lastig te bewijzen. Met name de westerse geneeskunde die op vele fronten uitstekend werk verricht heeft in het algemeen geen flauw idee dat dit fenomeen überhaupt bestaat. Dankzij het werk van individuen en in samenwerking met organisaties als het Monroe institute en anderen op het gebied van astrale projectie die ook in Nederland en andere Europese landen actief zijn heeft er enig onderzoek op dit gebied plaats kunnen vinden.

     Het kan helaas ook niet anders dan via deze weg omdat veel van onze lotgenoten hun ervaringen op de werkvloer niet kwijt kunnen. Neem bijvoorbeeld Albert Taylor waarvan ik onlangs nog een link plaatste. Albert werkte nog bij NASA aan
     de eerste communicatiesatellieten met Arthur C. Clarke en verkaste later naar Californië waar hij aan de F-117 Nighthawk werkte. Op medisch gebied blijkt anesthesist Dr. Stuart Hameroff, een professor emeritus aan de universiteit van Arizona een van de weinigen die in zijn functie naar buiten trad omtrent dit onderwerp en aanverwante zaken.

     1 likes
 5. Hij komt uit een christelijk gezin… wedden… En ze moeten toevallig ook de ziekenhuisrekening betalen, die nu waarschijnlijk ruimschoots wordt vergoed door de kerkgemeenschap.

  Beetje toevallig ook dat Jezus al 2000 jaar niets aan zn uiterlijk heeft gedaan. Hij beschrijft hoe Jezus eruit zag toen hij gekruisigd werd. TOEVALLIG!

  7 likes
 6. { Ed schreef, Lijkt mij geen geloofwaardig verhaal, als je er alleen al vanuit gaat dat religies er juist zijn om ons klein, dom en volgzaam te houden…. }

  Inderdaad Ed, terwijl jezus nou net de gene was die met zijn toespraken wilde aantonen dat de waarheid de enige waarheid is…. Welke beweging zou als eerste misbruik gemaakt hebben van de situatie om na zijn dood voor eigen parochie te praten meer in het belang voor zichzelf, dan voor de ander.

  2 likes
  • Hoi Gezinusk,

   volgens de evangelieen wilde Jezus beweren dat hij de enige waarheid en weg was. Dat is wat anders dan dat waarheid de enige waarheid is (daar schiet je uiteraard niks mee op, want wat is waarheid dan?). Jezus wilde, volgens de evangelieen althans, de volgelingen wel makke schapen maken. Want hij zei, volgens het evangelie naar Johannes, tegen Thomas “jij gelooft omdat je ziet, maar gezegend hij die gelooft zonder te zien”. Oftewel: Geloof maar, ook zonder bewijs.
   En daar zijn we nu gelukkig vanaf (al hebben sites als deze wel veel geloven zonder bewijs artikelen).

   1 likes
   • Hallo Foppe. In dat geval zou ik de bijbel er nog eens op moeten naslaan of het in die context geschreven is, opdat hij de enige weg is, of
    gewoonweg een weg? Ik ben geen christen en het nieuwe testament heb ik een jaar of vijfentwintig geleden voor het laatst gelezen
    maar voor het zelfde geld is dat 30 jaar geleden. Zo herinner ik me nog dat de farizeeërs tegen Jezus gezegd zouden hebben bent u God? waarop Jezus antwoordde, gij zegt het.

    Dat het Vaticaan Jezus als God ziet, de heilige drie-eenheid, hebben ze meen ik ooit eens in de Italiaanse stad Trente voor de eeuwigheid weten vast te leggen. Vanuit mijn positie kan ik daar moeilijk in mee net zoals vele andere van mijn collega’s. In mijn wereld, een wereld van astrale projectie zien de meesten Jezus als een (groot) leermeester. Of Jezus van iedereen makke schapen wilde maken? Ik denk niet dat dit zijn bedoeling was. Ik denk dat hij bijzonder op de hoogte was van
    de micro/macrokosmos, astrale -en andere werelden. Met het goede/positieve als uitgangspunt en met een boodschap
    voor de overgang na de dood richting andere wereld. Ra Ra wie was Jezus…

    In de astrale wereld bestaat toeval niet en is alles en iedereen wat binnenkomt bekend. Pinokkio maakt er geen schijn van kans want alles ademt op waarheid. Misschien krijgt zijn boodschap ”wie mij ziet, ziet de Vader” hierdoor een heldere betekenis.

    Ik heb daarom een sterk vermoeden dat veel wat Jezus poogde te zeggen door derden onder het tapijt is geschoven als je begrijpt wat ik bedoel. Zoals veel van zijn uitspraken voor velen onduidelijk zijn en op verscheidene manieren geïnterpreteerd kunnen worden. Zelf denk ik dat Jezus in staat was om een portaal te openen voor iedereen. Gooi deze maar in de categorie just food for thought. All best.

    2 likes
 7. Bijzonder hoor! Foto’s of schilderijen van Jezus, daar zijn er niet veel van. En in den bijbel staat niet beschreven hoe de beste man eruit zag…

  … toch zien veel mensen in een tengere gestalte met lang haar en een baard Jezus. Dan heeft God misschien toch meer zonen dan we denken!

  4 likes
 8. Alfred E. Neuman

  Even aanvullend op de vraag van Ed 18 mei 2015 08:24 op 08:24

  Neem bv een Romein of oude Egyptenaar, wat zagen die als ze dood gingen? De sprookjes van Christus en Mohammed bestonden toen nog niet. Zagen zij dan één van hun eigen goden of zal het toch allemaal niet waar zijn en is een bijna dood ervaring “slechts” een hallucinatie.

  Het blijft interessant dat veel van de waarnemingen bij zulke fenomenen wel erg vaak cultureel bepaald zijn.

  4 likes
 9. Man met lang haar en baard, klassiek christelijk Jezusbeeld dus. Hij was zeker ook blank?
  Jezus was een jood waarschijnlijk had deze geen blank gelaad en al zeker geen lang haar iets dat zeker in de tijd dat hij zou hebben geleeft not done was bij de joden

  0 likes
  • Klopt helemaal Jezus was op en top Jood. Afstammeling van Yudah, David. Hij had ws geen lang haar, want dat was niet de mode in die tijd, zegt men. Hij zou eventueel wel blauwe ogen gehad kunnen hebben. Bij afstammelingen van David kwam dat voor.

   De profeet Jesaja schreef dat de meeste Joden de Messias niet zullen herkennen wanneer Hij zal komen:
   “Maar ach, wat zijn er weinig die het geloven! Wie zal luisteren? Aan wie zal God Zijn reddende macht openbaren? In Gods ogen was Hij een groene scheut, die groeide aan een wortel in droge en onvruchtbare grond. Maar in onze ogen had Hij niets aantrekkelijks. Niets dat maakte dat wij Hem graag wilden aanvaarden. Wij verafschuwden en verachtten Hem, een man van zorgen, vertrouwd met het bitterste verdriet. Wij keerden Hem de rug toe en keken de andere kant op als Hij langs kwam. Hij werd veracht en dat deed ons niets.”
   Jesaja 53:1-3

   Hij zei: IK BEN de weg, de waarheid en het leven:
   Derech, Emet, CHAïm: D E CHA=ECHAD (Een/ene)? The ONE predicted by the prophets.

   Ach, volgend jaar is het 2016 oftewel 5776 oftewel het jaar 776 van 6e millennium. En 776 (bijna 777) staat weer voor Beviat haMashiach (komst van de Messias). Zou het dan toch gebeuren?

   1 likes
   • Jezus was op en top joods? Hoe weet je dat? Er zijn zelfs geen bewijzen dat hij überhaupt geleefd heeft.
    En die tekst die jij citeert gaat geheel in tegen de overleveringen die in de evangeliën staan. Volgens de evangeliën is hij een zeer gerespecteerd man geweest waar de joden voor in de rij gingen staan en wilden ze hem tot koning kronen.

    Ik vind het jammer dat mensen oordelen over iemand die nog nooit iemand gezien heeft van de mensen die nu leven. En er nog discussies op volgen ook. Laten we eens gaan discussiëren over kaboutertjes en de kleur van hun puntmutsjes.

    1 likes
    • Ik oordeel niet. Ik ben op mn 12e gelovig geworden.

     1 likes
     • Ik oordeel ook niet, ik ben op mijn 23e ongelovig geworden 😀

      En nu ik steeds meer lees over de hypothese “Jezus de mythe” hel ik steeds meer over naar die kant.

      0 likes
    • Een van de zinnen was een beetje vaag, ik bedoelde dit “ik vind het jammer dat mensen oordelen over iemand die nog nooit gezien IS door de mensen die nu leven”. Jezus was een mythe en god zijn vader.
     En diens vader is weer de mensheid.

     0 likes
 10. Die jongen zag de Maitreya voor Jezus aan.

  1 likes
 11. Hee Roeland,

  Ja joh de meeste mannen tegenwoordig laten ook baarden groeien ook de mannen van 50 en 60 lijkt wel of ze allemaal moslim willen worden en het maakt hen zo oud ! Dus als hij denkt jesus gezien te hebben deed jesus gewoon mee met de baarden van heden ! Moet er alleen maar om lachen ! Belacheljke mode ! De Nederlanders doen gewoon mee, wat een kuddevolk! geef mij maar een glad geschoren man alles wat in de baarden woont is alleen maar vies ! Al die bacterieen bah ! Stukje spaghetti stukje vlees etc bah bah !

  0 likes
 12. Dus wat die jongen beweerde te zien stelde zich aan hem voor als jezus? Ik kan mij ook voorstellen als jezus! Zou ik dan ook aanboden worden? Denk dat ik morgen maar eens na de kerk toega en vertel dat ik de zoon van god ben genaamd jezus, dat hij mij terug heeft gestuurt naar aarde om dat het te triest voor woorden is waar het verstand van de massa zit tegenwoordig en hoe mensen elkaar behandelen eens kijken of ik een new age kan beginnen! Net als die gene die een paar duizend jaar geleden ook zo is begonnen met het spookje en nu nog steeds mensen met hun domme verstand heilig in geloven haha

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

klokkenluider

Klokkenluider is wanhoop nabij: ‘Mensen die klappen voor de zorg hebben geen idee wat er gebeurt’

Een klokkenluider van het Southmead-ziekenhuis in het ...

verpleegkundige

Verpleegkundige schetst onthutsend beeld: ‘Ons ziekenhuis is leeg!’

Dinsdag werd een verpleegkundige uit de Amerikaanse ...