CoronaBuitenland

Politiek commentator leest uit vertrouwelijke stukken Pfizer: ‘Dit is absurd’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

De Amerikaanse politiek commentator Liz Wheeler las in haar show uit vertrouwelijke stukken over het coronavaccin van Pfizer. De stukken hebben betrekking op bijwerkingen die in februari vorig jaar bekend waren bij Pfizer.

Het gaat om bijwerkingen die zijn opgetreden nadat het vaccin al was goedgekeurd. “Dat zou alarmbellen moeten doen rinkelen,” aldus Wheeler. “Dit is één van de documenten die Pfizer de komende 70 jaar wilde verbergen voor ons. Ze wilden dat de overheid het 70 jaar geheim zou houden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Kijk eens hoeveel bijwerkingen

Het document bevat vele pagina’s aan bijwerkingen. “Kijk eens hoeveel bijwerkingen,” zegt Wheeler. “Onze gezondheidsinstanties verzekerden ons dat dit vaccin volstrekt veilig was en dat bijwerkingen zeer zeldzaam waren. Ondertussen was Pfizer hiervan op de hoogte.”

Wheeler noemt een aantal bijwerkingen van het Pfizer-vaccin op: epilepsie, lupus, beroerte, hersenontsteking, acute nierschade, hartinfarct, anafylactische shock, trombose oftewel bloedproppen, artritis en asymptomatische Covid-19. Je kunt dus Covid-19 krijgen van het Covid-19-vaccin, terwijl we te horen kregen dat dit niet zou gebeuren. “Dit is absurd.”

Schokkend

“Dit document is schokkend. Het is schokkend,” benadrukt Wheeler. “Er staat in dat je een miskraam kunt krijgen en dat je op allerlei gruwelijke manieren kunt sterven als gevolg van het vaccin.”

“Ze wisten ervan. En als Pfizer ervan wist, wisten ook de gezondheidsinstanties en overheid ervan, en toch hebben ze het verborgen gehouden voor de bevolking,” zegt ze.

4.8 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
2 jaren geleden

Het nieuwsfeit dat Pfizer gedwongen werd om ALLE feiten omtrent de “vaccinaties” versneld openbaar te maken, is jammer genoeg bij niet veel mensen bekend.

DAT hebben ze bijvoorbeeld hier in Nederland nauwelijks bekend gemaakt. Alleen op de alternatieve sites en, ofschoon er natuurlijk best wel een groot aantal kritische mensen hier in ons land te vinden zijn, is het bij het grote publiek niet bekend.

Pfizer wilde dat dit rapport pas over 70 JAAR in de openbaarheid zou komen. Natuurlijk, want dan zijn de meeste mensen dood. En laat DAT nu ook precies de bedoeling zijn geweest!

Liz Wheeler heeft in haar show in ieder geval een “bom” laten ontploffen. Laat dat duidelijk zijn.

Ik heb wat reacties gelezen van Amerikanen, die deze “show” hebben gezien en die liegen er bepaald niet om.

Eén van die reacties was: “so much for informed consent” en laat DAT nu precies de spijker op zijn kop slaan.

Tot voor kort was het normaal, dat IEDERE medische handeling voorafgegaan moest worden door een duidelijke uitleg van een arts aan de patiënt, waardoor deze in staat werd gesteld om een weloverwogen keuze te maken.

Sinds dit hele prikkencircus is begonnen, hebben de farmaceuten en artsen dit maar even helemaal afgeschaft. MET desastreuze gevolgen.

Helaas heeft het gros van de mensheid nog steeds vertrouwen in artsen, die toch een eed of belofte hebben afgelegd om de gezondheid van mensen geen schade aan te doen?

En DIE mensen, waaronder ondergetekende en zéér waarschijnlijk het merendeel van de lezers van ninefornews hebben zich WEL goed laten informeren en hebben WEL goed geluisterd naar wetenschappers uit de hele wereld.

En op basis van DIE gegevens het besluit genomen om NIET mee te doen aan dit wereldwijde experiment om mensen in te spuiten met een gentechinjectie.

Dat het NOOIT ook maar iets te maken heeft gehad met onze gezondheid, maar alles met het decimeren van de wereldbevolking, is voor ons natuurlijk geen verrassing.

Het is ook nog eens zo, dat daar nooit een geheim van is gemaakt. Plannen van satanisten moeten volgens hun eigen protocol altijd kenbaar gemaakt worden.
Dat is namelijk een soort van erecode van hun. Lachwekkend, als het niet zo diep triest was.

En ja, fijn natuurlijk dat al die documenten nu bekend zijn, maar helaas komt deze informatie voor miljoenen en miljoenen mensen te laat.

Het is zo’n beetje als het paard achter de wagen spannen.

Voor ons echter, de echte die hards, die na méér dan 2 jaar constante druk en demonisering, DE bevestiging dat zij het al die tijd bij het rechte eind hebben gehad.

jandw
jandw
2 jaren geleden

je moet eens opletten. china is opeens zogenaamd weer ziekenhuizen aan t bouwen en zitten weer in lockdown op sommige plekken en men gaat weer dood aan corona. en over 6 maanden is t gezeik hier ook weer.

Blijf mij nabij
Blijf mij nabij
2 jaren geleden

Eindelijk, schreeuw het van de daken mens.
Elke dag.
Luider, elke dag.
De wereld wordt niet op een politieke manier veranderd.

rop
rop
2 jaren geleden

Als dit echt waar is ,en dat is het waarschijnlijk wel ,kan overheden alleen maar ,niets anders dan Dood door schuld worden opgelegd ,hopelijk komt de waarheid echt naar voren omtrent het hele vaccinatie gebeuren die de gehele wereld bevolking min of meer gedwongen is opgelegd, en ook dat er nog veel meer bekend word van de werking en de schadelijke gevolgen van het Vaccin, en de verborgen waarheden achter dit hele vaccinatie programma, Hoe meer er bekend word over dit toch wel schadelijke vaccin, dan zal de gevolgen zeker voor de desbetreffende regeringen niet ongestraft mogen blijven, blijft dat wel dan is de wereld bevolking over geleverd ook aan de volgende vaccinatie programma’s die volgen. en de grilligheid van het vaccin en de regeringen.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x