Partnerbijdragen

Nieuwe investeringsmogelijkheid met veel potentie, cryptovaluta

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Cryptocurrencies zijn digitale of virtuele valuta die niet gebonden zijn aan een bepaald land of worden ondersteund door enige vorm van overheid, maar die nog steeds worden gebruikt als ruilmiddel voor goederen en diensten tussen mensen internationaal.

Ze worden vaak cryptocurrenies of gewoon “munten” genoemd. De eerste cryptocurrency was Bitcoin die in 2009 werd gecreëerd door Satoshi Nakamoto met de bedoeling om valuta toegankelijk te maken voor iedereen zonder inmenging van gecentraliseerde krachten.

In de afgelopen jaren hebben mensen veel geld kunnen verdienen aan de verschillende cryptovaluta. Hieronder lees je hoe cryptovaluta een nieuwe investeringsmogelijkheid is voor jou.

Wat is nou cryptovaluta?

Cryptovaluta zijn digitale of virtuele valuta die niet zijn uitgegeven, ondersteund of gegarandeerd door een overheid, bank, bedrijf of andere centrale autoriteit. Het zijn gedecentraliseerde valuta’s die afhankelijk zijn van cryptografie om transacties te beveiligen. Enkele voorbeelden hiervan zijn Ethereum en shiba inu.

Cryptovaluta zijn een soort valuta die alleen in digitale vorm bestaat en meestal geen fysieke tegenhanger heeft. Het is een op internet gebaseerde valuta die tussen mensen wordt verhandeld zonder tussenkomst van een financiële instelling.

Sommige cryptocurrencies kunnen worden gebruikt als ruilmiddel voor goederen en diensten door mensen die ermee instemmen ze als betaling te accepteren. Je kunt ook bitcoin kopen met je cryptocurrency of je cryptocurrency inruilen voor fiat geld via online handelsplatformen zoals Kraken, Coinbase, Robinhood en nog veel meer.

Beste manieren om cryptovaluta te kopen

Er zijn eigenlijk maar drie manieren om aan cryptovaluta te komen: peer-to-peer aankopen, handelen op een handelsplatform en rechtstreeks van een crypto-miner kopen.

De eerste manier is door bitcoin te kopen van iemand die je kent. Dit wordt peer-to-peer-handel genoemd en het is de meest gebruikelijke manier om cryptovaluta te verhandelen. Je kunt deze methode gebruiken om te voorkomen dat je jouw bank- of creditcardgegevens moet delen met een handelsplatform of miner.

De tweede manier is door een online handelsplatform te gebruiken zoals Coinbase, CEX.IO, Poloniex, Bitfinex, Kraken. Het enige wat je hoeft te doen is een handelsplatform kiezen die aansluit bij jouw wensen en dan een account openen met jouw e-mailadres en telefoonnummer. Dit vereist doorgaans ook een authenticatie door middel van het scannen van jouw ID-kaart of paspoort.

Als laatste kun je ook direct bij een crypto-miner cryptovaluta inkopen. Je bent dan wel beperkt tot het kopen van enkele cryptovaluta zoals Bitcoin, Ethereum, Monero en Litecoin.

Hoe ga je hiermee aan de slag

De eenvoudigste manier om met cryptocurrency aan de slag te gaan, is door een account aan te maken op een handelsplatform met een digitale valutaportemonnee. Er zijn veel providers, maar Coinbase is een van de meest populaire.

Het is ook één van de veiligste portefeuilles, dus er wordt aangeraden om daar te beginnen als je geen plannen hebt om in andere cryptocurrencies te investeren.

Een risico dat gepaard gaat met beleggen in digitale valuta is volatiliteit – wat betekent dat het snel waarde kan verliezen of winnen. Hoewel dit risico bestaat, is het ook vermeldenswaard dat Bitcoin in de loop van de tijd meer winst dan verlies heeft gemaakt, dus het is mogelijk voor investeerders om vooruit te komen als ze goed investeren en eerst hun onderzoek doen.

5 14 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Partnerbijdragen

Deze partnerbijdrage wordt aangeboden door een derde (niet-NFN) partij en is een zorgvuldig geselecteerd gast-artikel. De inhoud van partnerbijdragen valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
alexander
alexander
7 maanden geleden

crypto kan ook gevaarlijk zijn b.v als we een stroom panne krijgen van enkele dagen of zelfs weken.De centrale banken zouden het kunnen verbieden anders verliezen ze de macht over ons.

De Verandering
De Verandering
7 maanden geleden

Doe maar gewoon goud of zilver brokjes van een halve gram, of een dag werken voor een volle tank brandstof en een zak aardappelen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

2
0
We lezen graag je reactie!x