UFO

VIDEO: Luister naar wat deze Canadese oud-minister heeft te zeggen over UFO’s en de Nieuwe Wereldorde

Help anderen door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Canadese oud-minister van Defensie Paul Hellyer heeft tijdens een lezing op het MUFON International UFO Symposium gesproken over buitenaardse invloed op aarde.

Hij zei dat deze buitenaardse invloed al in Bijbelse tijden werd gevoeld, maar pas tijdens de Tweede Wereldoorlog begon door te dringen ‘toen we erachter kwamen dat een buitenaards ras de Duitsers had geholpen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Op hetzelfde moment adviseerde een andere groep aliens de geallieerden, aldus Hellyer. Jaren voor het einde van de Tweede Wereldoorlog begon de Council on Foreign Relations (CFR) al plannen uit te werken voor een Amerikaans rijk dat nog veel groter was dan het rijk dat Hitler voor ogen had.

De CFR, Bilderbergers, banken, oliebedrijven, grote corporaties, inlichtingendiensten en strijdmachten werden samengevoegd tot wat Hellyer ook wel de Cabal noemt, een organisatie die in Amerika en daarbuiten ‘ongekend veel macht heeft’.

Het uiteindelijke doel van deze organisatie is volgens de oud-minister een Nieuwe Wereldorde, een werelddictatuur, afgedwongen door de combinatie van financiële en militaire macht, inclusief ruimteschepen die zijn gebouwd met behulp van buitenaardse technologie.

[UFOTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
7 jaren geleden

In de video : op ongeveer 51 minuten noemt hij de paus een wereldleider.
Voor mij heeft hij daarom afgedaan.
Een propagandist aan het woord.

atomnics
atomnics
7 jaren geleden

Ik zeg dat er helemaal niet toegewerkt wordt naar een zogenaamde Nieuwe Wereldorde. Die wereldorde is er al lang en breed en die bestaat al duizenden jaren. En die wereldorde die heeft geen macht. Geen feitelijke macht. Wij hebben zelf de macht, alleen zijn we door al die mind control en cultuur creatie vergeten dat wij zelf feitelijk de macht hebben.

atomnics
atomnics
7 jaren geleden

We hebben hier op Aarde te maken met een kosmische interdimensionale macht achter de macht (zie link). Als je simpel nadenkt, iets wat complotdenkers volgens de mainstream media niet kunnen, dan trek je diezelfde conclusie. Deze interdimensionale galactische macht achter de macht bestuurt en manipuleert al die geheime genootschappen en al die verschillende regeringen. Ze spelen een script uit en wereldleiders zijn hun acteurs die vaak los van elkaar denken te opereren. Ze weten van elkaar vaak niet dat ze allemaal bespeeld worden, en dus allemaal bestuurd worden door een interdimensionale galactische cabal. Die ook volgens de bekende piramidestructuur werkt. Aan de top 1 energie, die noemen ze hier op Aarde Allah, Jehovah, Shiva, of welke andere naam dan ook, al die zogenaamd machtige oppergoden staan voor dezelfde energie. Die energie beschikt over een imperium aan verschillende buitenaardse rassen, interdimensionale entiteiten, engelen, demonen, en strekt zich uit over complete sterrenstelsels en galaxies, in 4 verschillende dimensies die allemaal weer onderverdeeld zijn in ontelbaar veel subdimensies

faith
faith
7 jaren geleden

Luister ook wat David Icke te vertellen heeft. Heel belangrijk om te weten hoe het in zijn werk gaat.
Dit zou op alle scholen en universiteiten te zien moeten zijn en meteen in de main stream media.
Als het spel aan het licht komt en in het Licht gezet wordt, verliest het zijn bestaansrecht.
Paul Hellyer weet ook heel veel.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x