Homepagina » Het Complot » Nibiru, geen planeet maar sterrenschip
Nibiru, geen planeet maar sterrenschip

Nibiru, geen planeet maar sterrenschip

Niburu krijgt veel vragen over Planeet X en Nibiru. Verschillende mensen zien iets bij de zon en vragen zich af of dit de vermeende planeet is.

Niburu is op de hoogte van het feit dat zich een object in ons zonnestelsel bevindt. Daarnaast is in de literatuur de laatste jaren een bepaalde trend waarneembaar die dit bevestigt.

Vorig jaar mei presenteerde de gerenommeerde astronoom Rodney Gomes van de Nationale Sterrenwacht van Brazilië in Rio de Janeiro computermodellen waaruit bleek dat zich diep in ons zonnestelsel een grote planeet schuilhoudt. De planeet is vier keer zo groot als de aarde en staat mogelijk voorbij Pluto.

Maan

In de twintigste eeuw hebben veel astronomen gezocht naar een extra planeet met de naam Planeet X. De planeet moest zich ergens voorbij Neptunus bevinden omdat er schommelingen waren ontdekt in de baan van Neptunus en andere gasreuzen. Uiteindelijk werd de zoektocht naar Planeet X gestaakt, hoewel sommigen denken dat het project in de doofpot is gestopt om het bestaan van planeet Nibiru te verhullen. De infrarode telescopen Lucifer 1 en 2 volgen echter nauwkeurig de positie van Nibiru.

Gomes speculeerde dat de planeet mogelijk uit een ander zonnestelsel afkomstig is en later door de zwaartekracht van de zon werd binnengehaald in het onze. Collega’s van Gomes reageerden verrast, maar willen eerst meer bewijs zien.

Twee jaar geleden onthulde de Cornell-universiteit dat de baan van de maan om de aarde een verandering heeft ondergaan. Omdat Planeet X volgens onderzoeker Lorenzo Iorio nog steeds onder de noemer van hypothetische hemellichamen valt, blijft het vinden van een bevredigende verklaring voor de abnormale excentriciteit (pdf) in de baan van de maan om de aarde vooralsnog een open hoofdstuk.

Het bestaan van de planeet Nibiru wordt ontkend door de NASA. Op haar website spreekt de ruimtevaartorganisatie van ‘internetbedrog’. Die houding heeft NASA de nodige beschuldigingen opgeleverd. Zo zou het agentschap in een complot zitten om de aanwezigheid van Nibiru te verdonkeremanen en waarnemingen van de satelliet IRAS achter te houden.

Volgens een andere beschuldiging heeft NASA een waarneming van Nibiru die in 2008 werd gedaan met de Zuidpooltelescoop, achterovergedrukt. Op Google Sky is op de meegegeven coördinaten een zwart vlak te zien. Volgens de internetgigant gaat het om weeffoutjes in het computerprogramma.

Geen gevaar

Recentelijk maakte NASA nieuwe bevindingen van de NEOWISE-missie bekend. Wetenschapsjournalist Alan Boyle van MSNBC stelde na de persconferentie vragen over Planeet X. Op internet was ophef ontstaan toen twee astronomen een Jupiterachtige planeet nabij de rand van ons zonnestelsel ontdekten, juist op het moment dat NASA op het punt stond te beslissen over het lot van de WISE-satelliet. Amy Mainzer van het Jet Propulsion Laboratory zei dat ‘Planeet X geen gevaar vormt’.

De ontdekking van Planeet X werd in december 1983 gepubliceerd in The Washington Post. Ook The New York Times en US News besteedden aandacht aan het hemellichaam.

De hypotheses van Gomes sluiten aan op eerdere beweringen van onderzoekers dat Nibiru geen planeet zou zijn, maar een sterrenschip, enigszins vergelijkbaar met het fictieve ruimtestation Deep Space Nine. Het zou oorspronkelijk een planeet zijn geweest die rond Sirius B draaide en uit het zonnestelsel werd geslingerd als gevolg van een krachtige kosmische explosie. De planeet zou ongeveer drie keer zo groot zijn als de aarde.

Sterrenschip Nibiru en tweede zon?

Uiteraard is bekend bij de redactie van Niburu dat Planeet X, Wormwood, Hercobulus, Maldek, Niburu/Nibiru, zoals de planeet ook wel wordt genoemd, al vanaf 2003 regelmatig wordt gezien vanaf Antarctica.

Momenteel stromen de meldingen binnen vanuit de gehele wereld. Velen zien een tweede zon en/of kleinere objecten rond de zon. Dit klopt met onze gegevens.

Nibiru blijft het ontstekingsmechanisme voor het ontwaken. Wanneer zij de aarde dicht genoeg nadert, ontsluiert de planeet zichzelf en vertoont zich. Zij brengt daarnaast een universele bewustzijnsverschuiving teweeg. Dit lijkt zich nu voor te doen voor de ogen van miljoenen van niets wetende wereldburgers.

Op deze pagina vindt u nauwkeurige informatie over de geschiedenis van Nibiru en de huidige rol als vredesbewaarder.

Gerelateerd:

 Vind je deze informatie goed? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

45 reacties

 1. Ik vind dit zo verschrikkelijk, sorry! Sitchin is een bad guy, en heeft werkelijk alles uit zijn duim gezogen. Buitenaards leven bestaat, dat wel. Dat de leiders hier niet vandaan komen, is ook wel duidelijk. Dit is alleen echt bullshit. 2012 was ook een verzinsel door de elite. Why? Zodat wij de waarheid niet vinden. De buitenaardse wezens op aarde kwamen en komen van Orion, Aldebaran en Sirius. Zijn al helemaal niet goedaardig. Niemand hoeft mij te geloven.. Sitchin was een vertaler, alleen werkte samen met de elite.. waarom? om desinfo te verspreiden.. zodat wij dus niet achter de waarheid komen..

  1 likes
 2. Wat hier bedoelt wordt is waarschijnlijk de Nieuwe rol van de Planeet Nibiru( iedere planeet is een ruimteschip) vroeger de vergelder En nu De Vrede brenger en giga veranderingen zowel in dit zonnestelsel als in het kosmisch bewustzijn van al het leven in dit zonnestelsel.dat is ook de opdracht van de nieuwe of 2 de zon en de volledig nieuwe maan met Satelliet die alle drie al een poosje in dit stelsel klaar liggen en wachten op groen licht en de juiste timing.

  0 likes
 3. Dat betwijfel ik, het is altijd heel mooi om bepaalde dingen te zeggen…maar het ook te ondersteunen met bewijzen is weer heel iets anders. Vooralsnog zie ik geen tekenen op internet dat heel veel mensen dit onbekende hemellichaam zien. Laten we nou maar gewoon bij de feiten houden met enigszins een open mind…ipv allerlei vage en zweverige dingen te beweren en te geloven.

  0 likes
 4. nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.

  0 likes
 5. [quote name=”awakened one”]nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]
  Whe the Lichtworkers are one and we are united.24-25 gaat er een portaal open.Maar als Lichtwerker zijn wij nog niet klaar,er is nog veel te doen.Maar Victory of the Light komt er.
  Groetjes van een Lichtwerker.

  0 likes
 6. Zucht…….

  0 likes
 7. [quote name=”awakened one”])

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]
  en dit is in heel gewone taal gezegd de Waarheid.

  0 likes
 8. Hoeveel verklaringen komen er nog om zogenaamd planeet X aan te tonen? Is er dan niemand die eens zijn telescoop op die objected rond de zon richt? Blijkbaar niet, ik zie nergens een greintje bewijs ervoor. Planeet X blijft een leuke theorie zonder bewijs ervoor.

  En ook Niburu moet zich eens achter de oren krabben. De ene keer is het een planeet, dan een maan en nu weer een ruimte schip. Ja tuurlijk, en waar blijft die theorie dan van de vreemde banen van planeten? Ook veroorzaakt door een ruimteschip zeker. Nee, ik blijf extreem scaptisch op het bestaan van niburi/planeet x.

  0 likes
 9. [quote name=”pietje bell”]Wat hier bedoelt wordt is waarschijnlijk de Nieuwe rol van de Planeet Nibiru( iedere planeet is een ruimteschip) vroeger de vergelder En nu De Vrede brenger en giga veranderingen zowel in dit zonnestelsel als in het kosmisch bewustzijn van al het leven in dit zonnestelsel.dat is ook de opdracht van de nieuwe of 2 de zon en de volledig nieuwe maan met Satelliet die alle drie al een poosje in dit stelsel klaar liggen en wachten op groen licht en de juiste timing.[/quote]
  Vredebrenger??Eerst komt er een verdrukking, die er nog nooit eerder is geweest, en ook nooit weer komen zal.De mensen zullen roepen: Bergen verschuilt ons.En dat is slechts het begin van het einde der tijden.Je optimisme wordt nog tijdens dit leven, in de kiem gesmoord.Vraagje hoe weet jij van de opdracht van een tweede zon?Ik zoog vroeger ook duim.

  0 likes
 10. Gaan we weer

  0 likes
 11. Ik ontvang berichten vanuit het sterren schip binnekort zal blablabla 😛 (sorry moest even) laat toch gewoon iedereen geloven wat die wil geloven niks mis mee toch als de planeet of schip of wat het dan ook is bestaat zullen we deze vanzelf een keer aanschouwen 🙂 en tot die tijd heeft iedereen gelijk hij kan bestaan en het kan total bullshit zijn. de tijd zal het leren. maar laat beide zijde in hun waarde en accepteer elkaars mening zonder elkaar af te zeiken. je kunt het ook op een normale manier weerleggen.

  0 likes
 12. think whatever you wish but act wisely. That’s all we have to think. We mogen hier schrijven wat we willen, he mensen, maar er zijn hier broeders en zusters die heel hard onze hulp nodig hebben en hoe langer we hier zitten, hoe minder choco ze op hun boterham zullen krijgen …

  Denken is een gereedschap, aan en uit moet je het kunnen zetten, anders is het destructief en verstandeloos.

  0 likes
 13. [quote name=”legaal”][quote name=”awakened one”]nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]
  Whe the Lichtworkers are one and we are united.24-25 gaat er een portaal open.Maar als Lichtwerker zijn wij nog niet klaar,er is nog veel te doen.Maar Victory of the Light komt er.
  Groetjes van een Lichtwerker.[/quote]
  Legaal ,die bewuste poort begint zich vandaag al te openen.schitterend voor degene die de capriolen van de zon en de energie die door de lucht schiet kunnen waarnemen.namaste

  0 likes
 14. [quote name=”pietje bell”][quote name=”legaal”][quote name=”awakened one”]nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]
  Whe the Lichtworkers are one and we are united.24-25 gaat er een portaal open.Maar als Lichtwerker zijn wij nog niet klaar,er is nog veel te doen.Maar Victory of the Light komt er.
  Groetjes van een Lichtwerker.[/quote]
  Legaal ,die bewuste poort begint zich vandaag al te openen.schitterend voor degene die de capriolen van de zon en de energie die door de lucht schiet kunnen waarnemen.namaste[/quote]
  Dreamland.

  0 likes
 15. [quote name=”Zender”]Ik ontvang berichten vanuit het sterren schip binnekort zal blablabla 😛 (sorry moest even) laat toch gewoon iedereen geloven wat die wil geloven niks mis mee toch als de planeet of schip of wat het dan ook is bestaat zullen we deze vanzelf een keer aanschouwen 🙂 en tot die tijd heeft iedereen gelijk hij kan bestaan en het kan total bullshit zijn. de tijd zal het leren. maar laat beide zijde in hun waarde en accepteer elkaars mening zonder elkaar af te zeiken. je kunt het ook op een normale manier weerleggen.[/quote]

  Zoiets bedoel ik inderdaad ook. Leef het leven dat je gekozen hebt en geniet van de onthullingen naar de waarheid toe !

  0 likes
 16. [quote name=”awakened one”]nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]
  Do you believe everything you type?

  0 likes
 17. Lieve mensen, beste Anton Teuben; Nibiru als we hierover spreken kunnen we alleen maar spreken over de klei tabletten die gevonden zijn in Iraq, Iran, Turkije, voormalig Mesapetemia Babylon, Sumar, enz. in ieder geval het gebied langs de rivier(en)genaamd de Tigris en Eufraat, zijn door vele vertaald wo. bekenste vertaler auteur Zecharia Sitchin, te zien in de Harvard Semitic Museum Engeland. De Annunaki (They who from Heaven came to Earth) heeft verschillende interpertaties net zoals Nibiru (Planet of the crossing). Als je hier wat meer onderzoek naar doet begrijp je mischien wat meer.
  01. Nibiru is de thuisplaneet van de Annunaki (volgens de meeste vertalers)dus kan geen Brown Dwarf Star zijn of een Rogue Planet(x), dus ook geen Sterrenschip van de Federation of Light. 02. Het is simpel het is zoals het beschreven was geen Wormwood, geen Herculobus, geen Bleu en Red Kachina, geen komeet, geen astroide
  03. Het was de thuisplaneet van de Annunaki. Laten we dat nu eens vooropstellen in discussies, ik heb respect voor al jullie meningen en gevoelens daarin oordeel ik niet, metdezelfde liefde en kracht, Steef

  0 likes
 18. [quote name=”Lampje”][quote name=”pietje bell”]Wat hier bedoelt wordt is waarschijnlijk de Nieuwe rol van de Planeet Nibiru( iedere planeet is een ruimteschip) vroeger de vergelder En nu De Vrede brenger en giga veranderingen zowel in dit zonnestelsel als in het kosmisch bewustzijn van al het leven in dit zonnestelsel.dat is ook de opdracht van de nieuwe of 2 de zon en de volledig nieuwe maan met Satelliet die alle drie al een poosje in dit stelsel klaar liggen en wachten op groen licht en de juiste timing.[/quote]
  Vredebrenger??Eerst komt er een verdrukking, die er nog nooit eerder is geweest, en ook nooit weer komen zal.De mensen zullen roepen: Bergen verschuilt ons.En dat is slechts het begin van het einde der tijden.Je optimisme wordt nog tijdens dit leven, in de kiem gesmoord.Vraagje hoe weet jij van de opdracht van een tweede zon?Ik zoog vroeger ook duim.[/quote]
  Alles heeft een geheugen en een ziel of Gods deeltje in zich ,zo ook de zon en planeten.de z,g heidenen aanbaden de zon van god.maar die wisten wat er zich afspeelde in het heelal.de kerk lanceerde het verhaal van de zoon van god en de massa trapte er met open ogen in.en velen nog steeds.Er is maar een licht waar alles uit ontstaan is.en in een zonne stelsel is de zon de hoogste entiteit.die alles regelt.Alle z,g wetenschap ten spijt.en de poort die hier bedoelt wordt is de poort naar een hele nieuwe werkelijkheid.En zo mooi dat wij het in dit nu hier niet eens met onze z,g fantasie kunnen bedenken.

  0 likes
 19. Nee toch, toch niet weer?

  Dit geeft mij het gevoel of als bij een bejaarden club kom van gekwetste betweters met onhoudbare aannames en irritante overtuigingen.

  Ik wil fris en fruitig en uitgedaagd worden door frisse geesten die met passie leven en inspireren.

  0 likes
 20. Nibiru gebaseerd op het verhaal van Zecharia Sitchin. Wie was Sitchin eigenlijk? Sitchin was een vrijmetselaar, en had nauwe banden met de CIA. Ja, dit is een feit. Kunnen wij zijn Nibiru verhaaltje dan nog wel vertrouwen? Nee! Dit is gelogen. Waarom? Omdat de werkelijke aardbewoners niet van deze planeet komen, en de elite niet willen dat wij achter het werkelijke verhaal komen. Oorlogen tussen Sirius en Orion. Aldebaran regeert al eeuwen de aarde. Wat nou Nibiru. Dat is een sprookje.. DUS. Voor wie het niet gelooft. Google eens op Aldobrandini. Kijk eens naar de Saturnalien.. Zoek en gij zult vinden, maar niet alles.. uiteraard. De werkelijk is minder prettig, kan ik je vertellen.

  0 likes
 21. [quote name=”awakened one”]nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]

  Ik kan inkomen in jouw verhaal, maar wat denk je hiervan?

  https://www.youtube.com/watch?v=JgLLYWaKDUQ

  https://www.youtube.com/watch?v=cukuOq8ISE0

  Lijkt mij een tamelijk perfecte uitleg zonder verhalen, maar met facts. Real time observation and all that jazz…

  Kijk het uit, denk erover na, doe zelf de test online, bekijk zelf de constellaties in real time, en geef dan je eerlijke mening!
  ‘t Grootste probleem zal natuurlijk zijn om eerlijk te zijn tegenover jezelf…

  0 likes
 22. [quote name=”Stephan224″]Hoeveel verklaringen komen er nog om zogenaamd planeet X aan te tonen? Is er dan niemand die eens zijn telescoop op die objected rond de zon richt? Blijkbaar niet, ik zie nergens een greintje bewijs ervoor. Planeet X blijft een leuke theorie zonder bewijs ervoor.

  En ook Niburu moet zich eens achter de oren krabben. De ene keer is het een planeet, dan een maan en nu weer een ruimte schip. Ja tuurlijk, en waar blijft die theorie dan van de vreemde banen van planeten? Ook veroorzaakt door een ruimteschip zeker. Nee, ik blijf extreem scaptisch op het bestaan van niburi/planeet x.[/quote] en dat moet je zeker ook blijven, er word zoveel onzin over deze hypothetische planeet op internet geslingerd, en idd er is niets geen bewijs voor het bestaan er van,al die 2e zon foto s ,filmpjes kan je allemaal weerleggen en het grappige is bij de ene foto zie je een bol van licht bij de andere weer een stipje, als ie er was dan was ie elke dag zichtbaar voor iedereen!! De een zegt niburu zit in de perihelium van de zon, de andere schreeuwt hij zit in de kuiper belt, marshal masters debunkt nancy lieder en andersom, kijk dat is pas een vermakelijke POPPENKAST,, en van de duizenden astronomen over de hele wereld heeft niemand deze hypothese nog gezien,, nou laat mij maar lekker “slapen” als het hier over gaat ,, gaaaaaap

  0 likes
 23. Sorry, maar is het erg als ik het allemaal niet meer volg.

  Voor dat ik dit geloof wil ik toch echt livebeelden tezien krijgen.
  En die zijn er niet op het NOS.
  Dusja, reacties van over de hele wereld? Waarom houd het NOS bijvoorbeeld zich er niet mee bezig dan.
  “Doofpot” / “OnderDrukking” ja Onderdrukking my ass zou ik nu op dit moment toch wel eens willen gaan zeggen.

  0 likes
  • Sorry maar NOS? Dat geloof je toch zelf niet. Die hoort bij het rijtje onbetrouwbaar en staat
   bestuurt. Kijk eens verder,geloof niet alles wat je op tv. ziet. Daarbij kunnen ze de waarheid
   niet publiceren omdat er anders paniek onder de bevolking zou uitbreken. Kijk eens wat vaker
   op alternatief nieuws.

   0 likes
 24. Er is in 2003 wel een planeet ontdekt in ons stelsel,, ERIS genaamd (dwergplaneet) 2005 pas als een bewegend object vastgelegd ook wel een SDO (scatterd disk object) genoemd. En in 2006 pas erkend en benaamd , dacht ik en heeft een maan dysnomia, staat op haar verste punt ongeveer 2 keer zover als pluto van de zon afstaat ongeveer 68 AE het is daar -243 graden en ongeveer 7% groter dan pluto,,,,,,,,, deze dwergplaneet word ook nog wel eens aangezien voor planeet x/nibiru,

  0 likes
 25. Wel vreemd..ik zie nooit iets “vreemds” bij de zon :/

  0 likes
 26. Vergeet die naam. Maar ‘iets’ is in de buurt en eng. Als je mij vraagt of die foto’s openbaar gemaakt moeten worden dan zeg ik nee. Niks maakt zo fundamenteel angstig als afwijkingen met de zon of ons zonnestelsel.

  En dat gezeur over bewijzen, als ik jou moeder dood maak en er is geen bewijs, heb ik het dan niet gedaan ??

  0 likes
 27. [quote name=”awakened one”]nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

  Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.[/quote]
  Annunaki (als die al bestaan) zouden dus wel slecht zijng eweest. Volgens de veraheln waren de mens hun slaven die groeven naar goud.

  0 likes
 28. [quote name=”DeDenker”]Sorry, maar is het erg als ik het allemaal niet meer volg.

  Voor dat ik dit geloof wil ik toch echt livebeelden tezien krijgen.
  En die zijn er niet op het NOS.
  Dusja, reacties van over de hele wereld? Waarom houd het NOS bijvoorbeeld zich er niet mee bezig dan.
  “Doofpot” / “OnderDrukking” ja Onderdrukking my ass zou ik nu op dit moment toch wel eens willen gaan zeggen.[/quote]
  De NOS?? Ben je niet lekker. Die zwijgen soiwieso al over zaken die echt belangrijk zijn. Heb je de regulier media al gehoord over de grote anti-Monsantomars die er de 25ste over de hele wereld gaat beginnen?? Nee hé? http://www.march-against-monsanto.com/

  0 likes
 29. [quote name=”Octane”]Vergeet die naam. Maar ‘iets’ is in de buurt en eng. Als je mij vraagt of die foto’s openbaar gemaakt moeten worden dan zeg ik nee. Niks maakt zo fundamenteel angstig als afwijkingen met de zon of ons zonnestelsel.

  En dat gezeur over bewijzen, als ik jou moeder dood maak en er is geen bewijs, heb ik het dan niet gedaan ??[/quote] er zijn genoeg enge astroiden in de buurt ja,genoeg,,om bang van te worden,maar dat is al zolang de aarde bestaat, zoals komeet ISON, dat is een 1,7 km lange rakker ,die wil je niet op de aarde hebben

  0 likes
 30. Nog niet gezien nog die “planeet of sterrenschip Niburu” U ?? Zou dat verschijnsel Niburu ueberhaupt wel bestaan ?? Dat vraag ik me af. De tijd zal het uitwijzen. Het is vast (alweer) een hoax. Alweer. Er wordt zoooveel kul verkondigd echter we zullen zien of dat kleitablettenverhaal over Niburu waar is want de tijd wijst alles uit.

  0 likes
 31. Planeet Niburu wordt helemaal niet ontkent door NASA. Ze geven het juist de laatste tijd gewoon toe. zie bv
  http://www.space-multimedia.nl.eu.org/index.php?option=com_content&view=article&id=7110:nasa-science-news-briefing-on-wise-mission&catid=1:latest

  en @ deDenker, precies zoals Vonzie zegt, NOS (gewone nieuws) besteeds juist totaal geen aandacht aan het echte belangrijke nieuws, wat mij mateloos irriteert; Bilderberg groep/Buitenaardse intelligentie/HAARP/chemtrails/WTC complot etc etc

  0 likes
 32. [quote name=”Josje”]Nee toch, toch niet weer?

  Dit geeft mij het gevoel of als bij een bejaarden club kom van gekwetste betweters met onhoudbare aannames en irritante overtuigingen.

  Ik wil fris en fruitig en uitgedaagd worden door frisse geesten die met passie leven en inspireren.[/quote]

  heel erg raak Josje 😉 Het is aan ons de poorten te openen

  0 likes
 33. ik geloof inderdaad in wat ik typ want geloven is het enige wat er moet gebeuren om iets tot stand te brengen. Ik persoonlijk geloof in manifestaties vanuit het brein indirect en direct op de omgeving. Gelijk wat je ook denkt, het komt uit. Het enige wat er hier aan de hand is, is de belemmering van 3D. Deze zorgt er gewoon voor dat onze manifestaties zeer traag op gang komen. Het is pas bij wijze van spreken dat als er een collectief akkoord word gelegd omtrend de gedachte en de wil dat het uitkomt bij elke ziel hier op deze planeet,deze ook werkelijk gaat uitkomen. We zijn allen een deel van het grote licht en als we allen samenwerken, kunnen we net zo sterk worden als dat grote licht …

  0 likes
 34. [quote name=”pietje bell”][quote name=”Lampje”][quote name=”pietje bell”]Wat hier bedoelt wordt is waarschijnlijk de Nieuwe rol van de Planeet Nibiru( iedere planeet is een ruimteschip) vroeger de vergelder En nu De Vrede brenger en giga veranderingen zowel in dit zonnestelsel als in het kosmisch bewustzijn van al het leven in dit zonnestelsel.dat is ook de opdracht van de nieuwe of 2 de zon en de volledig nieuwe maan met Satelliet die alle drie al een poosje in dit stelsel klaar liggen en wachten op groen licht en de juiste timing.[/quote]
  Vredebrenger??Eerst komt er een verdrukking, die er nog nooit eerder is geweest, en ook nooit weer komen zal.De mensen zullen roepen: Bergen verschuilt ons.En dat is slechts het begin van het einde der tijden.Je optimisme wordt nog tijdens dit leven, in de kiem gesmoord.Vraagje hoe weet jij van de opdracht van een tweede zon?Ik zoog vroeger ook duim.[/quote]
  Alles heeft een geheugen en een ziel of Gods deeltje in zich ,zo ook de zon en planeten.de z,g heidenen aanbaden de zon van god.maar die wisten wat er zich afspeelde in het heelal.de kerk lanceerde het verhaal van de zoon van god en de massa trapte er met open ogen in.en velen nog steeds.Er is maar een licht waar alles uit ontstaan is.en in een zonne stelsel is de zon de hoogste entiteit.die alles regelt.Alle z,g wetenschap ten spijt.en de poort die hier bedoelt wordt is de poort naar een hele nieuwe werkelijkheid.En zo mooi dat wij het in dit nu hier niet eens met onze z,g fantasie kunnen bedenken.[/quote]
  Dus mijn tafel heeft een geheugen,en of ziel, en een Higgs deeltje??Op de Efteling komen sprookjes uit.De enige waarheid?Is dat de zon bepaald of een planeet leven kan bevatten of niet.En de Maya,s waren het, die een nieuwe betere wereld voorspellen.En de bijbel doet dit ook.En verteld ook nog eens, en dat kunt u met eigen ogen heden al zien, wat er aan vooraf gaat.Zie Openbaringen.En blinde sta op, en zie!Kerken moet ik niet.

  0 likes
 35. Ja tuurlijk, en ik ben de kerstman.

  0 likes
 36. Mooi die verhalen van een bewustzijnsverschuiving, stemt positief waardoor we rustig kunnen slapen. Maar wat als de theorie klopt dat de huidige mens voor 97% uit ego bestaat, en voor 3% uit bewustzijn? De eindtijd kan wel eens betekenen dat er een grote zuivering komt en dat een groot deel van onze beschaving zal verdwijnen, net als de Antlantiërs en de Lemuriërs.

  Doorzie je ego, werk aan je bewustzijn. De wereld verandert echt niet van buitenaf. Veranderen doen we zelf.

  0 likes
 37. [quote name=”A Leon”]Planeet Niburu wordt helemaal niet ontkent door NASA. Ze geven het juist de laatste tijd gewoon toe. zie bv
  http://www.space-multimedia.nl.eu.org/index.php?option=com_content&view=article&id=7110:nasa-science-news-briefing-on-wise-mission&catid=1:latest

  en @ deDenker, precies zoals Vonzie zegt, NOS (gewone nieuws) besteeds juist totaal geen aandacht aan het echte belangrijke nieuws, wat mij mateloos irriteert; Bilderberg groep/Buitenaardse intelligentie/HAARP/chemtrails/WTC complot etc etc[/quote] ho ho,, ze hebben het over dat ze genoeg bruine dwergen hebben opgespoord(overigens alleen zichtbaar met infrarood kijkers) relatief dicht bij aarde!! Maar nog steeds uit ons zonnestelsel en niet gevaarlijk voor de aarde,,,,,,,,,,;,,;,
  She said that WISE has found hundreds of brown dwarf stars in the outer system and “some of them are relatively close to the Earth, but none of these are closer, at this point, than any near star to our sollarsystem

  0 likes
 38. neem gewoon de beste keuze voor jezelf EN iedereen. En alles komt goed ^^

  wij zijn ‘goden’ in de maak al gebruik ik dat woord niet graag. Zorg dan tenminste dat je een goede bent !

  Veel succes nog met de ontwaking ;D

  0 likes
 39. [quote name=”lauke”][quote name=”Octane”]Vergeet die naam. Maar ‘iets’ is in de buurt en eng. Als je mij vraagt of die foto’s openbaar gemaakt moeten worden dan zeg ik nee. Niks maakt zo fundamenteel angstig als afwijkingen met de zon of ons zonnestelsel.

  En dat gezeur over bewijzen, als ik jou moeder dood maak en er is geen bewijs, heb ik het dan niet gedaan ??[/quote] er zijn genoeg enge astroiden in de buurt ja,genoeg,,om bang van te worden,maar dat is al zolang de aarde bestaat, zoals komeet ISON, dat is een 1,7 km lange rakker ,die wil je niet op de aarde hebben[/quote]
  Met eng bedoel ik ‘occupied’ als je begrijpt wat ik bedoel..

  0 likes
 40. ik zie moeilijk weer een slechte goden worden .. tis wellekes geweest.. kheb er echt genoeg van . en kwil naar huis

  0 likes
 41. ik wil naar huis gaan tis wellekes geweest.. 🙂 kwil allesinds de nieuwe wereld weer opstarten.. en hier 1000 jaar blijven maak me ni uit .. maar deze wereld nee stop. het maakt me ziek

  0 likes
 42. Het is totale onzin en gedagdromen. Hoort in het zelfde rijtje thuis, als je droomt van een hoofdprijs in een loterij en elke keer de loten koopt en nooit iets wint. Maar je droomt ervan !

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

china

Dit is hoe China het werkelijke dodental door het coronavirus verdoezelt

In 2003 loog Peking wekenlang over de ...

royals

Mensen zijn het zat om continu uitgemaakt te worden voor racist. Hoe de politieke klasse en royals de massa demoniseren

Er was de afgelopen weken veel te ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.