Het Complot

Nibiru, geen planeet maar sterrenschip

Help ons door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Niburu krijgt veel vragen over Planeet X en Nibiru. Verschillende mensen zien iets bij de zon en vragen zich af of dit de vermeende planeet is.

Niburu is op de hoogte van het feit dat zich een object in ons zonnestelsel bevindt. Daarnaast is in de literatuur de laatste jaren een bepaalde trend waarneembaar die dit bevestigt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Vorig jaar mei presenteerde de gerenommeerde astronoom Rodney Gomes van de Nationale Sterrenwacht van Brazilië in Rio de Janeiro computermodellen waaruit bleek dat zich diep in ons zonnestelsel een grote planeet schuilhoudt. De planeet is vier keer zo groot als de aarde en staat mogelijk voorbij Pluto.

Maan

In de twintigste eeuw hebben veel astronomen gezocht naar een extra planeet met de naam Planeet X. De planeet moest zich ergens voorbij Neptunus bevinden omdat er schommelingen waren ontdekt in de baan van Neptunus en andere gasreuzen. Uiteindelijk werd de zoektocht naar Planeet X gestaakt, hoewel sommigen denken dat het project in de doofpot is gestopt om het bestaan van planeet Nibiru te verhullen. De infrarode telescopen Lucifer 1 en 2 volgen echter nauwkeurig de positie van Nibiru.

Gomes speculeerde dat de planeet mogelijk uit een ander zonnestelsel afkomstig is en later door de zwaartekracht van de zon werd binnengehaald in het onze. Collega’s van Gomes reageerden verrast, maar willen eerst meer bewijs zien.

Twee jaar geleden onthulde de Cornell-universiteit dat de baan van de maan om de aarde een verandering heeft ondergaan. Omdat Planeet X volgens onderzoeker Lorenzo Iorio nog steeds onder de noemer van hypothetische hemellichamen valt, blijft het vinden van een bevredigende verklaring voor de abnormale excentriciteit (pdf) in de baan van de maan om de aarde vooralsnog een open hoofdstuk.

Het bestaan van de planeet Nibiru wordt ontkend door de NASA. Op haar website spreekt de ruimtevaartorganisatie van ‘internetbedrog’. Die houding heeft NASA de nodige beschuldigingen opgeleverd. Zo zou het agentschap in een complot zitten om de aanwezigheid van Nibiru te verdonkeremanen en waarnemingen van de satelliet IRAS achter te houden.

Volgens een andere beschuldiging heeft NASA een waarneming van Nibiru die in 2008 werd gedaan met de Zuidpooltelescoop, achterovergedrukt. Op Google Sky is op de meegegeven coördinaten een zwart vlak te zien. Volgens de internetgigant gaat het om weeffoutjes in het computerprogramma.

Geen gevaar

Recentelijk maakte NASA nieuwe bevindingen van de NEOWISE-missie bekend. Wetenschapsjournalist Alan Boyle van MSNBC stelde na de persconferentie vragen over Planeet X. Op internet was ophef ontstaan toen twee astronomen een Jupiterachtige planeet nabij de rand van ons zonnestelsel ontdekten, juist op het moment dat NASA op het punt stond te beslissen over het lot van de WISE-satelliet. Amy Mainzer van het Jet Propulsion Laboratory zei dat ‘Planeet X geen gevaar vormt’.

De ontdekking van Planeet X werd in december 1983 gepubliceerd in The Washington Post. Ook The New York Times en US News besteedden aandacht aan het hemellichaam.

De hypotheses van Gomes sluiten aan op eerdere beweringen van onderzoekers dat Nibiru geen planeet zou zijn, maar een sterrenschip, enigszins vergelijkbaar met het fictieve ruimtestation Deep Space Nine. Het zou oorspronkelijk een planeet zijn geweest die rond Sirius B draaide en uit het zonnestelsel werd geslingerd als gevolg van een krachtige kosmische explosie. De planeet zou ongeveer drie keer zo groot zijn als de aarde.

Sterrenschip Nibiru en tweede zon?

Uiteraard is bekend bij de redactie van Niburu dat Planeet X, Wormwood, Hercobulus, Maldek, Niburu/Nibiru, zoals de planeet ook wel wordt genoemd, al vanaf 2003 regelmatig wordt gezien vanaf Antarctica.

Momenteel stromen de meldingen binnen vanuit de gehele wereld. Velen zien een tweede zon en/of kleinere objecten rond de zon. Dit klopt met onze gegevens.

Nibiru blijft het ontstekingsmechanisme voor het ontwaken. Wanneer zij de aarde dicht genoeg nadert, ontsluiert de planeet zichzelf en vertoont zich. Zij brengt daarnaast een universele bewustzijnsverschuiving teweeg. Dit lijkt zich nu voor te doen voor de ogen van miljoenen van niets wetende wereldburgers.

Op deze pagina vindt u nauwkeurige informatie over de geschiedenis van Nibiru en de huidige rol als vredesbewaarder.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietje bell
pietje bell
11 jaren geleden

Wat hier bedoelt wordt is waarschijnlijk de Nieuwe rol van de Planeet Nibiru( iedere planeet is een ruimteschip) vroeger de vergelder En nu De Vrede brenger en giga veranderingen zowel in dit zonnestelsel als in het kosmisch bewustzijn van al het leven in dit zonnestelsel.dat is ook de opdracht van de nieuwe of 2 de zon en de volledig nieuwe maan met Satelliet die alle drie al een poosje in dit stelsel klaar liggen en wachten op groen licht en de juiste timing.

Knn
Knn
11 jaren geleden

Dat betwijfel ik, het is altijd heel mooi om bepaalde dingen te zeggen…maar het ook te ondersteunen met bewijzen is weer heel iets anders. Vooralsnog zie ik geen tekenen op internet dat heel veel mensen dit onbekende hemellichaam zien. Laten we nou maar gewoon bij de feiten houden met enigszins een open mind…ipv allerlei vage en zweverige dingen te beweren en te geloven.

awakened one
awakened one
11 jaren geleden

nibiru is een artificiele zon. Gemaakt door de annunaki (en ze zijn niet slecht !). Om zo onafhankelijk met hun thuisplaneet overal in het universum te geraken. Hun thuisplaneet draait rond die zon en ondertussen draaien er zelfs nog planeten rond die uit hun eigen ontstaan zijn door de aantrekkingskracht en een paar technologische snufjes van onze sterrenfamilie. Geen zorgen om over te maken want het is allemaal voorbestemd … 😉

Lightworkers will be united once again and there is no other being on this planet that can stop this. Every family has the right to be with eachother.

karel
karel
11 jaren geleden

Ik vind dit zo verschrikkelijk, sorry! Sitchin is een bad guy, en heeft werkelijk alles uit zijn duim gezogen. Buitenaards leven bestaat, dat wel. Dat de leiders hier niet vandaan komen, is ook wel duidelijk. Dit is alleen echt bullshit. 2012 was ook een verzinsel door de elite. Why? Zodat wij de waarheid niet vinden. De buitenaardse wezens op aarde kwamen en komen van Orion, Aldebaran en Sirius. Zijn al helemaal niet goedaardig. Niemand hoeft mij te geloven.. Sitchin was een vertaler, alleen werkte samen met de elite.. waarom? om desinfo te verspreiden.. zodat wij dus niet achter de waarheid komen..

Back to top button
45
0
We lezen graag je reactie!x