Homepagina » Mens en Dier » Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’
pandemie

Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

De reactie op de pandemie – de lockdowns, het dragen van mondkapjes, het verdwijnen van banen, de coronasteun, zelfisolatie – staat gelijk aan marteling, zegt de Canadese Amazing Polly in een nieuwe video op YouTube. Zij baseert haar uitspraak op de definitie die Amnesty International hanteert.

Ze veranderen ons allemaal in patiënten en behandelen ons als zodanig. Ze behandelen mensen die niet ziek zijn alsof ze ziek zijn. Dit is een vorm van marteling die in strijd is met de Geneefse Conventies, aldus Polly. We hebben hier een naam voor: het syndroom van Münchhausen by proxy. In zo’n geval krijgt een ouder zoveel controle over en aandacht van een ziek kind dat de ouder het kind ziek maakt door het bijvoorbeeld vergif te geven.

Volgens Polly zien we dit nu op wereldschaal gebeuren. “Het medische systeem, de medische tirannie en de technofascisten willen ons lichaam en onze geest veroveren. Ze zien ons allemaal als patiënten. We moeten ons gedragen alsof we besmettelijk zijn, alsof we gebroken zijn, alsof we gevaarlijk zijn, terwijl we in werkelijkheid niet ziek zijn.”

Ontmenselijkt

“De machthebbers dringen ons lichaam binnen via hun medische zorg. Ze vragen ons om mondkapjes te dragen, handgel te gebruiken, 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het gevolg is dat onze identiteit vervaagt, dat we muteren. Onze idealen en principes brokkelen af. Iedereen is gestrest als gevolg van de extreme psychologische manipulatie waar ze ons tijdens de pandemie aan blootstellen.”

“Wij zijn niet ziek, maar toch moeten we ons gedragen alsof we ziek zijn,” benadrukt Polly. “We worden vernederd, ontmenselijkt. We zien anderen als gevaarlijk of vijanden in plaats van naasten. Dit is tragisch.”

“De mensen die het coronabeleid bepalen, zorgen ervoor dat hun wereldbeeld overheerst, ze maken ons bang door te zeggen dat het erger zal worden als we ons niet gedragen en niet luisteren, ze maken ons medeplichtig aan de marteling omdat we bang zijn en omdat het om onze gezondheid gaat.”

Volledig afhankelijk

“We hebben geen idee wat ze hierna gaan doen. We zijn volledig afhankelijk van de medische zorg, aangezien er geen alternatieven zijn in onze samenleving. Er zijn natuurlijke geneesmiddelen, maar de mainstream media en ‘wetenschap’ zorgen er wel voor dat we die niet kunnen gebruiken.”

Eerst moesten we enkele maanden in lockdown, toen kwamen de mondkapjes en nu zeggen sommige ‘experts’ dat de pandemie wel jaren kan duren. Ze laten levensgevaarlijke gevangenen vrij, maar arresteren mensen die zich verzetten tegen de medische tirannie, die simpelweg geen mondkapje willen dragen en handgel willen gebruiken of die simpelweg zeggen dat ze de cijfers niet geloven.”

Dit is het nieuwe normaal.

[Sayer Ji]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Dat van die Münchhausen by Proxy heb ik al op vele plaatsen lopen roepen. Waarom bestaat dat en beschouw je dat normaal gesproken als afwijkend? Nu is het ineens de norm geworden. De farmaceutische industrie ziet in gezonde mensen een enorme afzetmarkt voor vaccins, dát is wat ze willen. De gezondheidszorg zou dus van de perverse prikkel af moeten waarbij er het meeste geld verdiend wordt aan ziekte creëren en afhankelijkheid van medicijnen en vaccinaties. Het no cure, no pay-principe dus.

johan den haag
johan den haag
6 maanden geleden

Net las ik alle ophef van ons parlement en van de EU over demonstratie in Wit Rusland. ( uiteraard op aangeven van de VS)
Het hele parlement is doof en stil aangaande geweld van eigen politie tegen lockdown demonstratie en pompt via de NOS en andere media continu eigen verhaal. Ik vermoed dat er steeds meer mensen dit niet meer gaan pikken. Maar wat dan? Deze pandemie was verzonnen, omdat het kapitalisme failliet is. Deze Marxistische greep op de wereld, zou wel eens helemaal verkeerd uit kunnen pakken (hoogstwaarschijnlijk zelfs) Dan zijn de opties op! EU dondert uit elkaar, VS is failliet, China staat klaar om in te stappen en Rusland wacht af. Wat er in die chaos ontstaat laat zich raden. Ik hoop op een goede afloop maar dat het ‘warmer’ gaat worden dan deze afgelopen dagen , ben ik zeker van

Rob
Rob
Reactie op  johan den haag
6 maanden geleden

Het financiële en economische systeem zou sowieso gaan instorten. Vanuit de top laten ze het versneld (gecontroleerd) instorten. Dat kun je terug zien in wat ‘de grote economische schade’ wordt genoemd. Dat schuiven ze af op het corona virus maar het is uiteraard de beleidsvoering die tot die enorme schade heeft geleid. Ze maken er dramatische verhalen van maar die schade is juist de bedoeling want DAT is de gecontroleerde instorting. Ze zijn intussen een nieuw, volledig technologisch systeem aan het optuigen om als nieuw controle systeem te werken. Dat wordt gerund door AI en daar komt geen mens meer bij kijken. Als ze hun zin krijgen dan ben je straks uiteindelijk ook geen mens meer want dan is alle menselijkheid dood gevaccineerd en wordt je uiteindelijk zelf onderdeel van dat technologische systeem. DAT is hun agenda voor de NWO. Zij denken dat je door technologie het eeuwige leven kunt krijgen maar is alleen maar lichamelijk beschouwd, niet menselijk. Het lichaam is wat er over blijft als de menselijkheid IN het lichaam ‘dood gevaccineerd’ wordt. Het echte langere leven in menselijke zin zal echter door werkelijke gezondheid, het echte leven en bewustzijnsontwikkeling moeten gebeuren. Dan kunnen we waarschijnlijk veel langer leven dan in een corrupte wereld van macht, controle, ziekte, vernietiging enz.

Teun
Teun
6 maanden geleden

In de Amerikaanse media d.d. 23 juli 2020 werd iets geschreven over ufo. Gaat er binnenkort iets gebeuren……….

Dolex
Dolex
Reactie op  Teun
6 maanden geleden

Link?

In ‘Amerikaanse media’ wordt wekelijks ‘iets’ geschreven over ufo.

King of Light
King of Light
6 maanden geleden

Natuurlijk hebben ze het gepland. Ze zeggen en schrijven het gewoon “right in your face”. Maar de schaapjes slapen gewoon verder, niet waar dan?

King of Light
King of Light
Reactie op  King of Light
6 maanden geleden

Niet om het een of ander, maar wie denk er wel eens over na dat de corona-vaccins die ons DNA door toevoeging van vreemd RNA ons niet zodanig veranderd, dat wij een soort zombies worden. Steeds meer geleerde professoren en artsen waarschuwen hier over. Als het fout uit pakt hebben we straks de gevreesde zombie Apocalyps. Dan zijn de rapen pas echt gaar.

Petra
Petra
Reactie op  King of Light
6 maanden geleden

Precies, daarom moeten we ons niet laten vaccineren. Óók niet als we opeens niet meer met het openbaar vervoer mogen of zo. Laat ze de rambam krijgen!
Wees erop verdacht dat vaccinaties tegenwoordig ook al per pleister schijnen te kunnen worden toegediend..

Rob
Rob
6 maanden geleden

Pas geleden las ik een artikel waarin werd geschreven dat Alles gevaccineerd moet worden. Dat betreft in wezen veel meer dan virussen en ziektes. Althans, virussen en ziektes die echt een virus en ziekte inhouden. Ziekte kan echter ook een schoonmaak door het lichaam inhouden. Dus waarom zou je een lichaam dat bezig is schoon schip te maken willen volpompen met rotzooi.

Dat Alles gevaccineerd moet worden houdt in feite alles wat ‘menselijke ervaring is’ in. Nu gebeurd het op mondiaal niveau om alle menselijke beleving ‘dood te vaccineren’. Maar in eigen land is dat al jaren gaande. Door de jaren heen wordt al aan elk menselijk gevoel en menselijke emotie een label geplakt dat het moet voordoen als een ‘syndroom’, diverse soorten depressies enz. Alles wat menselijke is wordt al jarenlang, zo niet een aantal decennia lang, beetje bij beetje steeds meer onderdrukt. We zijn dus oo al die tijd al onderweg naar wat de NWO wordt genoemd. Het ging alleen heel langzaam, stapje voor stapje. Nu is er ineens grote haast en dan wordt het ook zichtbaar en vooral door de informatie kanalen die we nu hebben. Het plaatje ontvouwt zich voor je ogen (als die open zijn).

Dolex
Dolex
6 maanden geleden

“Iedereen is gestrest als gevolg van de extreme psychologische manipulatie waar ze ons tijdens de pandemie aan blootstellen.”

Ik hoor opvallend veel mensen die het wel relaxed vinden.

Elise
Elise
6 maanden geleden

Kom net terug van een bezoek aan het ziekenhuis. Geen een medewerker gezien met mondkapje. Verschillende afdelingen rondgelopen. Ook Eerste hulp niet. Wel voorzorg maatregelingen bij de deur. (desinfecteren handen). Geen handen schudden met medewerkers. Verder alles normaal.

wim
wim
Reactie op  Elise
6 maanden geleden

SCIENTISM: The Cult of Vaccines ~ Amandha Vollmer https://www.youtube.com/watch?v=fj6pw6Jx2-M

jenne
jenne
6 maanden geleden

Tuurlijk hier is niets spontaans aan te bekennen, goed voorbereid plan, via de NWO bilderberg bijeenkomsten doorgegeven, uitgevoerd bij ons door Ollogren Rutte, uitkomst chaos, digitaal geld, lockdown, met arrestatie, ander leefstelsel, op communisme gebaseerde vrijheids loze samenleving, deze biologische oorlogs voering zal duren, en er zijn nog andere virusjes onderweg, waarschijnlijk meer doden gewenst, angst is hun wapen, opstaan aan blok en de boel opruimen uitroken, zo niet zijn we de klos !

salvar
salvar
6 maanden geleden

er moeten toch mensen zijn die dit niet gaan pikken en uit het systeem willen stappen?
wie gaat er nu met een muilkorf lopen zodra je de deur uitgaat?
wie wil zich verrot laten spuiten ?
maar gaat niet direct om al dit gedoe het gaat erom dat ze je leven afpakken en geloof me je ziel willen ze ook omdat , onuitputtelijke energie erin zit.
je zal als je meegaat in dit systeem zal je nooit en nooit meer vrij zijn.
je ziel zal gevangen worden gehouden in het netwerk om de wereld geen ontkomen aan.
ik hou alles nauwlettend in de gaten en op het juiste moment te verdwijnen.
hecht niet aan de spullen die je thuis heb het is van nul komma nul van waarden.
liever een tijdje in de natuur dan jaren in de gevangenis.

we kunnen ook dit systeem kapot maken alleen we moeten het wel met zijn allen doen anders heeft het geen zin.

salvar
salvar
6 maanden geleden

uit het systeem stappen wil ik alleen heb wel wat hulp nodig van iemand die er verstand van heeft.
beter vrij zijn in de natuur dan verkommeren in je huis of hoe je het ook nomen wil .
ik noem het de gevangenis sinds het corona gedoe.

x

Check Also

vrijheid

Virus versus vrijheid: hoe het gezondheidssocialisme onze samenleving ontwricht

Door Karel Beckman Het coronabeleid dat onze ...

vaccin

Er woedt een (des)informatieoorlog over het coronavaccin

Goed nieuws, mensen! Ze hebben een wondervaccin ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

22
0
We lezen graag je reactie!x