Mens en Dier

Covid-1984: ‘Ze hebben deze pandemie jaren van tevoren gepland’

Help mee door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De reactie op de pandemie – de lockdowns, het dragen van mondkapjes, het verdwijnen van banen, de coronasteun, zelfisolatie – staat gelijk aan marteling, zegt de Canadese Amazing Polly in een nieuwe video op YouTube. Zij baseert haar uitspraak op de definitie die Amnesty International hanteert.

Ze veranderen ons allemaal in patiënten en behandelen ons als zodanig. Ze behandelen mensen die niet ziek zijn alsof ze ziek zijn. Dit is een vorm van marteling die in strijd is met de Geneefse Conventies, aldus Polly. We hebben hier een naam voor: het syndroom van Münchhausen by proxy. In zo’n geval krijgt een ouder zoveel controle over en aandacht van een ziek kind dat de ouder het kind ziek maakt door het bijvoorbeeld vergif te geven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens Polly zien we dit nu op wereldschaal gebeuren. “Het medische systeem, de medische tirannie en de technofascisten willen ons lichaam en onze geest veroveren. Ze zien ons allemaal als patiënten. We moeten ons gedragen alsof we besmettelijk zijn, alsof we gebroken zijn, alsof we gevaarlijk zijn, terwijl we in werkelijkheid niet ziek zijn.”

Ontmenselijkt

“De machthebbers dringen ons lichaam binnen via hun medische zorg. Ze vragen ons om mondkapjes te dragen, handgel te gebruiken, 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Het gevolg is dat onze identiteit vervaagt, dat we muteren. Onze idealen en principes brokkelen af. Iedereen is gestrest als gevolg van de extreme psychologische manipulatie waar ze ons tijdens de pandemie aan blootstellen.”

“Wij zijn niet ziek, maar toch moeten we ons gedragen alsof we ziek zijn,” benadrukt Polly. “We worden vernederd, ontmenselijkt. We zien anderen als gevaarlijk of vijanden in plaats van naasten. Dit is tragisch.”

“De mensen die het coronabeleid bepalen, zorgen ervoor dat hun wereldbeeld overheerst, ze maken ons bang door te zeggen dat het erger zal worden als we ons niet gedragen en niet luisteren, ze maken ons medeplichtig aan de marteling omdat we bang zijn en omdat het om onze gezondheid gaat.”

Volledig afhankelijk

“We hebben geen idee wat ze hierna gaan doen. We zijn volledig afhankelijk van de medische zorg, aangezien er geen alternatieven zijn in onze samenleving. Er zijn natuurlijke geneesmiddelen, maar de mainstream media en ‘wetenschap’ zorgen er wel voor dat we die niet kunnen gebruiken.”

Eerst moesten we enkele maanden in lockdown, toen kwamen de mondkapjes en nu zeggen sommige ‘experts’ dat de pandemie wel jaren kan duren. Ze laten levensgevaarlijke gevangenen vrij, maar arresteren mensen die zich verzetten tegen de medische tirannie, die simpelweg geen mondkapje willen dragen en handgel willen gebruiken of die simpelweg zeggen dat ze de cijfers niet geloven.”

Dit is het nieuwe normaal.

[Sayer Ji]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieternella
Pieternella
3 jaren geleden

Dat van die Münchhausen by Proxy heb ik al op vele plaatsen lopen roepen. Waarom bestaat dat en beschouw je dat normaal gesproken als afwijkend? Nu is het ineens de norm geworden. De farmaceutische industrie ziet in gezonde mensen een enorme afzetmarkt voor vaccins, dát is wat ze willen. De gezondheidszorg zou dus van de perverse prikkel af moeten waarbij er het meeste geld verdiend wordt aan ziekte creëren en afhankelijkheid van medicijnen en vaccinaties. Het no cure, no pay-principe dus.

johan den haag
johan den haag
3 jaren geleden

Net las ik alle ophef van ons parlement en van de EU over demonstratie in Wit Rusland. ( uiteraard op aangeven van de VS)
Het hele parlement is doof en stil aangaande geweld van eigen politie tegen lockdown demonstratie en pompt via de NOS en andere media continu eigen verhaal. Ik vermoed dat er steeds meer mensen dit niet meer gaan pikken. Maar wat dan? Deze pandemie was verzonnen, omdat het kapitalisme failliet is. Deze Marxistische greep op de wereld, zou wel eens helemaal verkeerd uit kunnen pakken (hoogstwaarschijnlijk zelfs) Dan zijn de opties op! EU dondert uit elkaar, VS is failliet, China staat klaar om in te stappen en Rusland wacht af. Wat er in die chaos ontstaat laat zich raden. Ik hoop op een goede afloop maar dat het ‘warmer’ gaat worden dan deze afgelopen dagen , ben ik zeker van

Teun
Teun
3 jaren geleden

In de Amerikaanse media d.d. 23 juli 2020 werd iets geschreven over ufo. Gaat er binnenkort iets gebeuren……….

King of Light
King of Light
3 jaren geleden

Natuurlijk hebben ze het gepland. Ze zeggen en schrijven het gewoon “right in your face”. Maar de schaapjes slapen gewoon verder, niet waar dan?

Back to top button
22
0
We lezen graag je reactie!x