Buitenland

Amerikaanse stand-up comedian en politiek commentator legt vinger op zere plek in deze confronterende video

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In onderstaande video haalt de Amerikaanse stand-up comedian en politiek commentator Jimmy Dore keihard uit naar de Amerikaanse overheid en de media.

Hij stelt onder meer dat de regering-Obama kwaadaardig was. “Wat we in Libië, in Irak, in Guantanamo en geheime gevangenissen deden was kwaadaardig,” zei hij.

Dore verwijst naar het martelrapport, wapenverkopen aan de Saudi’s onder Clinton en chemische wapens die de VS verkocht aan Irak.

Marionet

“En dat waren niet de slechte dagen?” vraagt Dore. “We hebben miljoenen vluchtelingen gecreëerd omdat Barack Obama ze platgebombardeerd heeft, maar mensen zijn kwaad omdat Trump ze wil tegenhouden op het vliegveld?”

Vervolgens zijn de media aan de beurt. Chuck Todd van zender MSNBC noemt hij een ‘marionet van het establishment’.

Todd suggereerde dat Donna Brazile, die Hillary Clinton ontmaskerde in een onthullend boek, voor de Russen werkte. Dore: “En nu weet je waarom die gast nooit een diploma heeft gehaald.”

Seth Rich

Dore gaat ook in op de e-mailhack bij de Democraten en merkt op dat de FBI de gehackte servers nooit zelf heeft onderzocht, maar vertrouwde op een rapport van CrowdStrike.

Deze firma onthulde dat de gehackte bestanden met een snelheid van 23 MB per seconde waren gekopieerd, wat erop wijst dat de hack niet is uitgevoerd via het internet.

Dore toont een uitzending van Nieuwsuur waarin Julian Assange lijkt te suggereren dat de mails zijn gelekt door Seth Rich, die voor de Democratische partij werkte en vervolgens werd vermoord.

Gehakt

“Waarom mag je je niet afvragen of het Seth Rich was zonder voor gek te worden verklaard?” vraagt de stand-up comedian zich af.

In de video maakt Dore gehakt van Russiagate. “Het dossier over vermeende banden tussen Trump en Rusland was betaald door Hillary Clinton en de Democratische Partij en opgesteld door voormalig MI6-spion Christopher Steele.”

Bekijk de video hieronder:

Foto: MB298 Wikimedia Commons

[Zero Hedge]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jaya
Jaya
4 jaren geleden

Klokkenluiders zouden vaker gewaardeerd moeten worden.

Louise
Louise
4 jaren geleden

Er moeten meer van zulke mensen komen, overal , gooi het er maar uit……..voor het geval dat deze meneer per ongeluk onder de bus loopt……pas als het kwaad zichtbaar wordt,, kan je opruimen en opnieuw beginnen…….

Danny
Danny
4 jaren geleden

En de pro-Trump berichten blijven maar komen…

Marcel
Marcel
4 jaren geleden

Zoek in YouTube maar ’s naar de namen Trey Gowdy, Jason Chaffetz en ene Jordan, advocaten/aanklagers in de VS die in commissies regelmatig die hele anti-Trumpcampagne uit elkaar trekken en het ze daarbij niet uitmaakt wie ze voor zich hebben. Geweldig..
De waarheid komt altijd boven drijven maar deze gasten zijn daarvoor onmisbaar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

4
0
We lezen graag je reactie!x