CoronaMens en Dier

D66-fractievoorzitter Paternotte noemt vaccinatieschade ‘onzin’, heeft hij gelijk?

Help door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

“Wauw,” jubelde wetenschapsredacteur van de Volkskrant Maarten Keulemans op Twitter. Hij verwijst naar een studie die zou aantonen dat er na vaccinatie geen enkele verhoging van sterfte is.

Ook D66-fractievoorzitter Jan Paternotte sprong een gat in de lucht. “Dank aan de wetenschap! Vaccinatieschade blijkt onzin.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Keulemans werd vervolgens gefactcheckt door neuroloog Jan Bonte. Het gaat om een studie die is verschenen op de website van Nature Communications.

Bonte wijst erop dat de data voor de studie geëxtraheerd zijn uit grote databases. Hij laat dergelijke studies meestal links liggen omdat in deze vorm van onderzoek vele verschillende vormen van bias kunnen optreden en de kans groot is dat de resultaten niet betrouwbaar zijn.

Klein detail

Daarnaast heeft de studie betrekking op mensen in de leeftijdscategorie 12 tot en met 29 jaar. De oversterfte was vooral hoog onder 65-plussers.

“Klein detail, Maarten. Wauw.”

De neuroloog wijst er verder op dat de oversterfte en het aantal coronadoden voor het eerst uit elkaar begonnen te lopen vanaf 2021. Na de derde vaccinatieronde dus. De studie in Nature loopt tot mei 2022. “Hoeveel mensen in de leeftijdscategorie 12 tot en met 29 jaar hadden op dat moment een derde prik gehad? Dat weten we niet. Wauw.”

Grote schoonmaak

De conclusies van Bonte: “Maarten weet weer eens niet waar hij over praat. Over een toename van sterfte op de langere termijn zegt de studie niets, en als we al iets kunnen zeggen over de oversterfte, ook onder jongeren, is dat die pas na langere tijd lijkt op te lopen. En over de oversterfte in de groepen waar deze het hoogste is, in de leeftijdsgroep van 65 tot en met 79 en 80-plus, zegt deze studie niets.”

“Wellicht kan men Maarten beter een stok in zijn kont steken, dan is-ie misschien nog geschikt om de vloer van de wetenschapsredactie van de Volkskrant mee te dweilen. Want mijn God, wat is een grote schoonmaak daar hard nodig,” sneert de neuroloog.

4.9 154 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

182 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Underground
Underground
11 maanden geleden

Ze komen je halen, oorlogshitser, jou en al je vriendjes.

Annette
Annette
11 maanden geleden

Als je alleen al naar die kop van Jan Paternotte kijkt, dan krijg je al spontaan de neiging om te gaan kotsen. Trouwens, dat heb ik tegenwoordig met een hele hoop figuren, die dagelijks hun vervelende, leugenachtige praatjes houden.

Wat mij opvalt inmiddels, is, dat Jan Bonte, bijgenaamd Bumblebee, er steeds harder tegenin gaat. Dat begrijp ik ook wel, want hij zal wel behoorlijk gefrustreerd zijn door zoveel “wetenschappelijke” nonsens.

Wat mij opvalt in dit verhaal is, dat de grootste groep doden gevallen is in de leeftijdscategorie 65 tot 80 jaar.

Dan is het natuurlijk, althans in de zieke geesten van D66 figuren, logisch dat die überhaupt niet meegeteld worden. Als je namelijk boven de 65 jaar bent, ben je al lang over je houdbaarheidsdatum heen en had je al lang het tijdelijke voor het eeuwige moeten vervangen.

Eén ding is voor mij zeker: als er één land inmiddels is, waar “ze” helemaal compleet van het padje zijn, is dat Nederland wel. Logisch ook, als je weet, dat Nederland HET grote voorbeeldland is voor het WEF, HET land, waar het eerst Agenda 2030 wordt uitgerold.

In heel veel landen om ons heen, denk aan Groot Brittannië, Duitsland en Oostenrijk, wordt er eindelijk gedegen onderzoek gedaan naar de enorme oversterfte.

Alleen hier, in het door en door verrotte Nederland, worden de ECHTE cijfers in een enorme doofpot gedaan (daar hebben zij al jaren veel ervaring mee) en daar zullen ze in blijven, tot WIJ er allemaal niet meer zijn. Denk aan een jaar of 75, dan is het grootste deel van de mensen er niet meer.

Wat betreft die Maarten Keulemans: deze keutel verdient het al heel lang niet meer om serieus genomen te worden.

Het voorstel van Jan Bonte om Maarten een stok in de kont te steken om de vloer van de wetenschapsredactie bij de Volkskrant te vegen, lijkt mij een hele goeie. Doet hij toch nog wat nuttigs, want verder is het om te huilen!

Steven
Steven
11 maanden geleden

Vast een studie die betaald is door de overheid. Dat soort studies kennen we inmiddels wel!!!!

hoogtijd
hoogtijd
11 maanden geleden

Natuurlijk weer een D666 van de dwergpoedel paternotte die vaccinatieschade onzin vindt.Natuurlijk vindt hij dat onzin, De meesten van het kabine vinden het onzin. NOU, patersnotte, ER ZIJN HEEL VEEL DODEN DOOR DE GIFSPUIT EN VELEN HEBBEN VACCINATIESCHADE DOOR DE GIFSPUIT. EN MAAR ONTKENNEN DOOR DE DICTATUUR PUPPETS. NIEUWE VERKIEZINGEN EN DAN ZO SNEL MOGELIJK NEXIT !!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button
182
0
We lezen graag je reactie!x