Natuur en Milieu

Koudste 18 september ooit, NOS Achtuurjournaal zwijgt: ‘Kijk, de klimaatmaatregelen werken!’

Help mee door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Deze zomer werden we op zeer warme dagen bestookt met paniekberichten over het klimaat. De hitteprotocollen vlogen je om de oren. Wat gebeurt er als diezelfde zomer op de valreep een kouderecord sneuvelt? Dan blijft het stil. Geen woord erover in het NOS Achtuurjournaal. Geen tips om jezelf warm te houden.

Zondag is officieel de koudste 18 september ooit gemeten. Volgens Weeronline bleef in De Bilt de maximumtemperatuur op 13,3 graden steken. Het oude record uit 1962 stond op 13,5 graden. In Enschede werd het vandaag nog kouder: 12,1 graden.

Hoe kan dat nou?

Op social media regent het reacties. Journalist Joost Niemoller schrijft: “Weet u waarom ze stilzwijgend zijn gestopt met de paniek over opwarming van de aarde en het nu heet: klimaatverandering? (Zonder dat het ons minder gaat kosten overigens).”

Maarten van den Berg merkt op: “Koudste 18 september ooit. NOS Achtuurjournaal zwijgt.” Voormalig PVV-raadslid Maurice Meeuwissen twittert: “Hoe kan dat nou? De aarde warmt toch op?”

“Kijk, de klimaatmaatregelen werken!” schrijft data-analist Cees van den Bos sarcastisch.

Regelrechte schande

Rechtsfilosoof Raisa Blommestijn reageert: “Het is ijskoud buiten en met dank aan Rutte/Kaag cum suis met hun idiote oorlog en klimaattransitie kunnen veel Nederlanders het zich niet veroorloven om de kachel aan te zetten. Een regelrechte schande.”

Uitgerekend vandaag zei klimaatminister Rob Jetten in zijn Abel Herzberglezing: “U kent de feiten. Wetenschappers wijzen ons er al decennia op. De aarde warmt op, de zeespiegel stijgt, de grond en lucht vervuilen.”

4.8 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
143 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieterpost
Pieterpost
4 maanden geleden

De weerman bij rtl4 noemde het wel.

Wessel 50
Wessel 50
4 maanden geleden

Het is inderdaad te koud voor de tijd van het jaar want de klimatologie gaat uiteraard dan deze metingen want zoals we weten is het klimaat inderdaad een stuk kouder geworden!

Hugo
Hugo
4 maanden geleden

Wie kijkt er nog naar het leugenachtige NOS journaal, Ik in ieder geval niet meer, heb zelfs het AD opgezegd. wat een treurnis allemaal. kijk liever naar alternatief nieuws, dat zouden meer mensen moeten doen en gelijk hun onbetrouwbare abonnementen opzeggen.

Meine
Meine
4 maanden geleden

Al in 2006, ofzo..
Global warming: the chilling effect on free speech.. The demonisation of ‘climate change denial’ is an affront to open and rational debate.

https://www.spiked-online.com/2006/10/06/global-warming-the-chilling-effect-on-free-speech/

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

143
0
We lezen graag je reactie!x