UFO

De dag dat een hele school een vliegende schotel zag. Deze geluidsopname werpt nieuw licht op Australisch UFO-mysterie

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In 1966 zagen meer dan 300 leerlingen en leerkrachten van een school in Melbourne meerdere UFO’s door de lucht vliegen en in een nabijgelegen weiland landen.

Hoewel het ging om de grootste massale UFO-waarneming in Australië, werd er indertijd nauwelijks aandacht aan besteed.

Sommigen dachten dat er buitenaardse wezens in de objecten zaten, terwijl anderen meenden dat het een nieuwe technologie was die werd getest door de overheid.

Nieuw licht

Er is een geluidsopname opgedoken die een nieuw licht werpt op de waarneming.

De Amerikaanse natuurkundige James E. McDonald interviewde een leraar van de school, Andrew Greenwood, die getuige was geweest van het spektakel.

Een hysterisch kind rende zijn klaslokaal in en zei dat er buiten een vliegende schotel was te zien. Hij dacht dat het kind gek was geworden, maar besloot toch te gaan kijken.

Eenmaal buiten gekomen zag hij een groep kinderen die aan de rand van het schoolterrein naar iets stonden te kijken. Toen hij de kinderen naderde zag hij een UFO boven de elektriciteitskabels vliegen.

Kat-en-muisspel

Greenwood omschreef het als een cirkelvormig, zilverkleurig object ter grootte van een auto.

Volgens dr. McDonald was hij erg onder de indruk van het verschijnsel. “Vliegtuigen deden er alles aan om het object te naderen,” zei hij.

“Elke keer als ze in de buurt kwamen, remde het af om vervolgens weer te versnellen,” vertelde Greenwood aan hem. “Ze gingen er weer achteraan en zo bleef dat enige tijd doorgaan.”

Dit kat-en-muisspel duurde ongeveer 20 minuten en in de tussentijd stonden er 350 leerlingen en leerkrachten te kijken.

Mannen in zwarte pakken

Plotseling verdween de UFO in het niets, waarna de schooldirecteur iedereen opdracht gaf naar binnen te gaan.

De directeur zei tegen de leerlingen dat ze zwaar zouden worden gestraft als erover spraken en dat de leraren hun baan zouden verliezen als ze er ook maar iets over zeiden, aldus Greenwood.

Meerdere getuigen hebben daarnaast gezegd dat ze naderhand bezoek kregen van mannen in zwarte pakken en te horen kregen dat ze er niet over mochten praten.

Beluister de geluidsopname hieronder:

[News.com.au]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
4 jaren geleden

sommige uithoeken op dat internet beschrijven dat die UFO’s en aliens allemaal gecreeerd zijn door de deepstate om een ‘zo gezegde Alien aanval’ op aarde te veroorzaken.

Al die kanalen op YouTube zijn weg die met aria51 bezig waren of deze materie…

Momenteel gebruikt de deepstate ‘micro wave’ wapens om gans California op te laten branden…
Volgende zal deepstate soort alien invasie doen, een georchestreerde (laser ???) aanval op de mens droppen vanuit de ruimte…… Dat ligt er vingerdik op! Ze pushen mensheid om in aliens te geloven!
Het is van gods los gewoon op aarde, lang gaat dit niet meer duren voor die deepstate wereldwijd ons gaan uitmoorden,wij kunnen enkel hopen, dromen dat er echt ET life is en die zouden ingrijpen….

Maar dat is wishfull thinking….

Lees dit dan en bekijk die beelden branden in California…. Alien technologie die de deepstate op de mensheid in die VS loslaten. Kan je je al inbeelden hoe een deepstate alien attack zou zijn?
hier: MADE IN USA
https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/hoe-high-tech-de-california-branden-worden-aangestoken/

Dracaine
Dracaine
4 jaren geleden

Het geen wat is gezien door die 300 kinderen en leeraren waren mensen en machines uit de toekomst. Het zelfde gebeurde in zuid Afrika waar heel veel kinderen het zelfde meemaakte in Belgie waar politie en het leger werd ingezet om achter die machines met de groten van een voetbalveld te achtervolgen. Valt het jullie dan niet op dat die machines niemand kwaad doen. Die machines doen alleen onderzoek naar planten grond en water in deze tijd. Over 2000 jaar hebben ze deze machines gewoon om terug te gaan in de tijd. Bepaalde figuren in America weten dat al lang wat er speelt na dat er in Roswel een machine was neer gestort in 1947 uit de toekomst. En daarom word er zo geheimzinnig over gedaan als of het buitenaardse wezens zijn. Waarom denk je dat er een tunnel is gegraven van 26 km in de ronte in Genave waar onderzoek word gedaan naar materie dat sneller gaat als het licht zodat je terug in tijd kan gaan. Hoe denk je dat de techniek in amper 50 jaar van een telefoon met draaischijf naar een telefoon met tv en computer is gekomen. Chips waarvoor je toen die tijd een gebouw van de grote van een hele stad voor nodig had zit er nu in je telefoon. DNA en zo veel dingen wat gewoon word verzwegen hoe of wie dat op de markt brengd of heeft gebracht.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

3
0
We lezen graag je reactie!x