Homepagina » UFO » De dag dat een hele school een vliegende schotel zag. Deze geluidsopname werpt nieuw licht op Australisch UFO-mysterie
De dag dat een hele school een vliegende schotel zag. Deze geluidsopname werpt nieuw licht op Australisch UFO-mysterie

De dag dat een hele school een vliegende schotel zag. Deze geluidsopname werpt nieuw licht op Australisch UFO-mysterie

In 1966 zagen meer dan 300 leerlingen en leerkrachten van een school in Melbourne meerdere UFO’s door de lucht vliegen en in een nabijgelegen weiland landen.

Hoewel het ging om de grootste massale UFO-waarneming in Australië, werd er indertijd nauwelijks aandacht aan besteed.

Sommigen dachten dat er buitenaardse wezens in de objecten zaten, terwijl anderen meenden dat het een nieuwe technologie was die werd getest door de overheid.

Nieuw licht

Er is een geluidsopname opgedoken die een nieuw licht werpt op de waarneming.

De Amerikaanse natuurkundige James E. McDonald interviewde een leraar van de school, Andrew Greenwood, die getuige was geweest van het spektakel.

Een hysterisch kind rende zijn klaslokaal in en zei dat er buiten een vliegende schotel was te zien. Hij dacht dat het kind gek was geworden, maar besloot toch te gaan kijken.

Eenmaal buiten gekomen zag hij een groep kinderen die aan de rand van het schoolterrein naar iets stonden te kijken. Toen hij de kinderen naderde zag hij een UFO boven de elektriciteitskabels vliegen.

Kat-en-muisspel

Greenwood omschreef het als een cirkelvormig, zilverkleurig object ter grootte van een auto.

Volgens dr. McDonald was hij erg onder de indruk van het verschijnsel. “Vliegtuigen deden er alles aan om het object te naderen,” zei hij.

“Elke keer als ze in de buurt kwamen, remde het af om vervolgens weer te versnellen,” vertelde Greenwood aan hem. “Ze gingen er weer achteraan en zo bleef dat enige tijd doorgaan.”

Dit kat-en-muisspel duurde ongeveer 20 minuten en in de tussentijd stonden er 350 leerlingen en leerkrachten te kijken.

Mannen in zwarte pakken

Plotseling verdween de UFO in het niets, waarna de schooldirecteur iedereen opdracht gaf naar binnen te gaan.

De directeur zei tegen de leerlingen dat ze zwaar zouden worden gestraft als erover spraken en dat de leraren hun baan zouden verliezen als ze er ook maar iets over zeiden, aldus Greenwood.

Meerdere getuigen hebben daarnaast gezegd dat ze naderhand bezoek kregen van mannen in zwarte pakken en te horen kregen dat ze er niet over mochten praten.

Beluister de geluidsopname hieronder:

[News.com.au]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marduk's Revenge schreef:

  sommige uithoeken op dat internet beschrijven dat die UFO’s en aliens allemaal gecreeerd zijn door de deepstate om een ‘zo gezegde Alien aanval’ op aarde te veroorzaken.

  Al die kanalen op YouTube zijn weg die met aria51 bezig waren of deze materie…

  Momenteel gebruikt de deepstate ‘micro wave’ wapens om gans California op te laten branden…
  Volgende zal deepstate soort alien invasie doen, een georchestreerde (laser ???) aanval op de mens droppen vanuit de ruimte…… Dat ligt er vingerdik op! Ze pushen mensheid om in aliens te geloven!
  Het is van gods los gewoon op aarde, lang gaat dit niet meer duren voor die deepstate wereldwijd ons gaan uitmoorden,wij kunnen enkel hopen, dromen dat er echt ET life is en die zouden ingrijpen….

  Maar dat is wishfull thinking….

  Lees dit dan en bekijk die beelden branden in California…. Alien technologie die de deepstate op de mensheid in die VS loslaten. Kan je je al inbeelden hoe een deepstate alien attack zou zijn?
  hier: MADE IN USA
  https://www.wanttoknow.nl/politiek/valse-vlag-operaties/hoe-high-tech-de-california-branden-worden-aangestoken/

  10 likes
  • Mikaël schreef:

   Een samenwerking van geheime regeringen en etherische wezens die zich verstoffelijken in de materie .
   Dit in de opdracht van de NWO . Is grote waarheid . Is reeds lang aan de gang . Vandaar vele ontvoeringen en abductees . Zij willen een nieuwe onderaadse sfeer vormen en de mens zijn zielekrachetn en etherische organenkrachten afnemen ,zodat de mens tot een Ik-loos wezen vervalt zoals een dier , dus verdierlijking van de mens .
   Daarom komen zij uit de zesde onderaadse sfeer de “Vuuraarde” ,alwaar de vulkanen hun vuurwarmte en lava laten uitqtromen halen .Deze mens zal als een ik-loze zombie leven in een onderaardse sfeer , en alleen op technologie nog beroep kunne doen ,,iet meer op zijn ziel die bedoelt was goddelijk te worden !
   Hun is dat al aardig gelukt , de mens is een zombie zonder gedachten aan het worden , hangt de gehele dag aan zijn smartphne , en kijkt naar bebeden ipv naar boven , verdierlijken ziyt er stevig al in .

   0 likes
 • Dracaine schreef:

  Het geen wat is gezien door die 300 kinderen en leeraren waren mensen en machines uit de toekomst. Het zelfde gebeurde in zuid Afrika waar heel veel kinderen het zelfde meemaakte in Belgie waar politie en het leger werd ingezet om achter die machines met de groten van een voetbalveld te achtervolgen. Valt het jullie dan niet op dat die machines niemand kwaad doen. Die machines doen alleen onderzoek naar planten grond en water in deze tijd. Over 2000 jaar hebben ze deze machines gewoon om terug te gaan in de tijd. Bepaalde figuren in America weten dat al lang wat er speelt na dat er in Roswel een machine was neer gestort in 1947 uit de toekomst. En daarom word er zo geheimzinnig over gedaan als of het buitenaardse wezens zijn. Waarom denk je dat er een tunnel is gegraven van 26 km in de ronte in Genave waar onderzoek word gedaan naar materie dat sneller gaat als het licht zodat je terug in tijd kan gaan. Hoe denk je dat de techniek in amper 50 jaar van een telefoon met draaischijf naar een telefoon met tv en computer is gekomen. Chips waarvoor je toen die tijd een gebouw van de grote van een hele stad voor nodig had zit er nu in je telefoon. DNA en zo veel dingen wat gewoon word verzwegen hoe of wie dat op de markt brengd of heeft gebracht.

  2 likes
 • x

  Check Also

  victoria

  Compleet doorgeslagen: Victoria wil wet om ‘complotdenkers’ te kunnen arresteren

  In de Australische deelstaat Victoria wordt deze ...

  australië

  Ophef in Australië na schokkende beelden van politieoptreden: ‘Dit is gewoon schandalig’

  Er zijn verontrustende beelden opgedoken uit de ...

  >