Homepagina » Het Complot » Stervende Irakveteraan schrijft laatste brief aan Bush en Cheney
Stervende Irakveteraan schrijft laatste brief aan Bush en Cheney

Stervende Irakveteraan schrijft laatste brief aan Bush en Cheney

Enkele dagen na de aanslagen op 11 september 2001 besloot de destijds 22-jarige Tomas Young uit Kansas City bij het leger te gaan.

Minder dan drie jaar later werd hij niet gestationeerd in Afghanistan, waar volgens oud-president Bush de vijanden van zijn geboorteland  zouden zitten, maar in Irak.

Op 4 april 2004 werd het convooi van Young aangevallen door opstandelingen. Een kogel uit een AK-47 beschadigde zijn wervelkolom. Een tweede kogel raakte zijn knie. Young zou nooit meer kunnen lopen.

Rijkdom en macht

De Irakveteraan werd daarna bekend vanwege zijn krachtige kritiek op de Amerikaanse overheid. Young zal spoedig komen te overlijden, maar niet voordat hij een brief aan Bush en oud-vicepresident Dick Cheney heeft geschreven over de tiende verjaardag van de inval in Irak.

Een passage uit Youngs brief, die werd gepubliceerd op TruthDig:

Ik schrijf deze brief, mijn laatste brief, aan u meneer Bush en meneer Cheney. Ik schrijf omdat ik denk dat u de verschrikkelijke menselijke en morele consequenties van uw leugens, manipulatie en verlangen naar rijkdom en macht niet kunt bevatten. Ik schrijf deze brief omdat ik voor mijn dood duidelijk wil maken dat ik samen met honderdduizenden medeveteranen, miljoenen medeburgers en honderden miljoenen mensen in Irak en het Midden-Oosten, weet wie u bent en wat u heeft gedaan. U mag dan wellicht ontsnappen aan gerechtelijke vervolging, maar in onze ogen bent u schuldig aan oorlogsmisdaden, plundering en moord, waaronder de moord op duizenden jonge Amerikanen, mijn medeveteranen, wiens toekomst door u is ontnomen.

Vergeving

Young noemt het laf dat Bush en Cheney zelf niet in dienst zijn gegaan en roept ze op voor het oog van de wereld en met name het Iraakse volk te smeken om vergeving.

Young was te zien in de documentaire Body of War uit 2007, die verhaalde over zijn revalidatieproces en de Irakoorlog. De veteraan zei af te zullen stappen van zijn levensverlengende medicijnen. Hij is van plan in april zijn leven te beëindigen.

“Het is tijd,” zei hij terwijl hij naast zijn vrouw zat. “Ik heb gekozen voor stervensbegeleiding zodat mensen de kans hebben om langs te gaan en afscheid te nemen. Dat is mijn ogen eerlijker dan een afscheidsbrief.”

De rest van het interview met Young is hier te lezen.

Bron: Huffingtonpost.com Foto: Claudia Cuellar

Lees ook: Why Bush, Blair should be charged with war crimes over Iraq invasion

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Jason schreef:

  [quote name=”Wesley”]Hij heeft gelijk over de beschuldigingen aan het adres van Bush en Cheney.

  Echter, hij is zelf hoofdschuldige. Het was niet Bush, niet Cheney maar meneer Young die gewapend op pad ging om dood en verderf te zaaien. Weliswaar aangestuurd door Bush, maar desalniettemin volkomen vrijwillig.

  Bush en Cheney moeten inderdaad smeken om vergeving en excuses aanbieden. Maar meneer Young zou op zijn blote knieën gebogen moeten zitten met zijn neus tot op de grond en heel, heel erg nederig zijn excuses aanbieden.

  Ik wens hem niet dood, maar heb zeker geen medelijden. Ik heb medelijden met de slachtoffers van meneer Young.[/quote]

  mijn mening hierop luidt: Ik geloofde ook alles wat er op tv werd gezegd. Ik was eerder pro amerika door hun propaganda. Wat meneer deed was volkomen logisch als je een jongeman bent. Je land werd aangevallen door terroristen man. Hij had waarschijnlijk nog geen idee hoe de wereld inelkaar stak. We zijn zo geprogrammeerd om de mainstream media te geloven. Mensen kunnen toch veranderen van mening, neem ik aan. Hetzelfde geldt voor mij, dames en heren. Hij was in die tijd ontwetend net als ons in onze begin jaren. PROPAGANDA niets anders. Gelukkig zag hij uiteindelijk in dat de wereld niet zo is als het wordt afgeschilderd. I blame our government of our behaviour.

  1 likes
 • Jason schreef:

  gericht aan dhr. Wesley

  Wat ik u probeer uit te leggen meneer Wesley is alleen maar 1 ding. Voordat u weer conclusies gaat trekken en niet verder kijkt dan uw neus lang is of uit domheid of boosaardigheid, want u spreekt uzelf nu gewoon tegen met uw comment. Leer dan ook eens een x begrijpend lezen en neem dingen aan waar u misschien wat aan heeft om het geheel te kunnen zien.
  Ikzelf kom uit 1980 en een puber of een jongeman wat meneer Young en ik waren destijds, waren helemaal niet met zulke dingen bezig. Een gemiddelde 20er doet wel andere dingen dan uw regering in twijfel trekken. Dus ik kan zijn reactie best wel begrijpen dat hij het leger in wilde. Ik praat het niet goed om andere mensen pijn te doen. Ik zat ook vol haat tegen hun. Wij hadden de info destijds niet en nam alles aan wat er op tv wordt werd gezegd. Hoe meer info hoe beter je het kan overzien toch? Ik ben al blij dat hij inzag dat Amerika vuile spelletjes speelt. Een mens groeit na mate hij ouder wordt. Dat zou u ook eens moeten doen. Begrijp dat wij in die tijd nog jong en ontwetend waren, meer vraag ik u niet.
  En als laatst een klein grapje : ik ben jason van planeet Aarde

  1 likes
 • Leen schreef:

  Niet die militair de schuld geven, of zijn jullie Vietnam en Korea vergeten?
  Die Amerikaanse regering zet hun personeel en burgers continue op het verkeerde been door hun propaganda.
  Denk nog maar een aan de protestsong “Welterusten meneer de President”, welke ging over de onzinnige oorlog in Vietnam en Korea.
  Of Amerika begint onder valse voorwendselen een oorlog of ze bemoeien zich er wel weer mee, zovele burgers zijn hier het slachtoffer al van.
  En de veteranen? Die worden uitgekotst bij thuiskomst, ze worden vergeten en verguist.
  Zoek maar eens contact met de oude veteranen, de tranen springen in je ogen als je leest hoe ze met die mensen omgaan.
  Hier zijn alleen de grote leiders schuldig en deze soldaat heeft driedubbel gelijk om dit op zijn sterfbed te doen.

  1 likes
 • lauke schreef:

  ben zelf nu een jaar uit defensie ,, heb 11 jaar bij de korps commando s gezeten,, ben in die gebieden geweest, de reden van de oorlogen daar zijn fout en misleidend geweest,, maar het is niet alleen maar ellende geweest, ook veel gepraat met de bevolking,, mensen gespecteerd daar!! er is ook veel onderdrukking geweest daar, ook daar hebben mensen veel te lijden gehad van extremisme en waren blij daar wij er waren, het is niet alleen maar schieten en moorden er moet geen verkeerd beeld ontstaan van de millitairen daar,, ben er zelf geweest,, maar de reden is ooo zo verkeerd geweest maar we hebben daar mensen ook echt geholpen ,, mes snijd aan 2 kanten!!

  1 likes
 • Koning Biff schreef:

  Het is hoog tijd dat Bush, Cheney en Blair worden berecht voor hun misdaden.
  Ik ben natuurlijk geen jurist of aanklager en van straf heb ik geen verstand. Neem me dus niet al te serieus als ik zeg:

  KIELHALEN DIE BOEVEN!!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  Hij heeft gelijk over de beschuldigingen aan het adres van Bush en Cheney.

  Echter, hij is zelf hoofdschuldige. Het was niet Bush, niet Cheney maar meneer Young die gewapend op pad ging om dood en verderf te zaaien. Weliswaar aangestuurd door Bush, maar desalniettemin volkomen vrijwillig.

  Bush en Cheney moeten inderdaad smeken om vergeving en excuses aanbieden. Maar meneer Young zou op zijn blote knieën gebogen moeten zitten met zijn neus tot op de grond en heel, heel erg nederig zijn excuses aanbieden.

  Ik wens hem niet dood, maar heb zeker geen medelijden. Ik heb medelijden met de slachtoffers van meneer Young.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Kielhalen!

  0 likes
 • Sander schreef:

  Groot gelijk heeft hij, zo jammer die oorlogen puur uit eigenbelang (wat uiteraard bijna elke oorlog is, maar dat terzijde) maar het toch brengen als ‘oorlogen voor de democratie’. Terwijl het verre van democratie is, het is een beetje hetzelfde als in de atheense democratie, wat ook verre van een democratie was maar waar de mensen het toch graag zo noemde.
  Ik ben al lang blij dat nederland niet meedoet in de moderne kruistochten, bijvoorbeeld de oorlogen om moslims te onderdrukken in sommige landen. Net als dat moslims uiteraard ook genoeg fout doen tegen christenen. Maar hoezo kunnen mensen van verschillende geloven (en ook mensen die niet geloven tegen mensen die geloven) elkaars mening niet accepteren? En met name gelovigen neem ik dat kwalijk, het gaat toch immers om naasdeliefde? En de acceptatie van ook de mensen die anders (of minder) zijn, jezus ging immers ook om met crimenelen en hoeren.

  Ps. nee ik ben niet (meer) gelovig, niet op elk punt iig

  0 likes
 • Herman Bosman schreef:

  Hoezo kielhalen. De Middeleeuwse brandstapel lijkt me beter, mits aangemaakt met benzine of diesel. De oorlog in Irak van 2003 en ook die in Afghanistan was bedoeld als achtste kruigtocht. Alleen waren de heilige plaatsen die nu door christenen veroverd moesten worden niet Nazareth, Bethlehem en Jeruzalem zoals bij de vorige kruistochten het geval was maar de olievelden in het Midden-Oosten.

  0 likes
 • bumblebee schreef:

  Sorry hoor, ik wil het niet goed praten wat deze leiders hebben aangericht, helemaal niet! Maar het zijn en blijven de gewone burgers die deelnemen in oorlogen! We kunnen niet steeds alles in de schoenen schuiven van deze leiders. Kom op, we moeten nu toch inmiddels wel beter weten, want zeg nu zelf, hoeveel eerlijke leiders zijn er eigenlijk op deze wereld (geweest)? Niet echt handig om daar steeds als schaapies achteraan te hobbelen. Verbeter de wereld, begin bij jezelf lijkt mij nog steeds van toepassing.

  0 likes
 • Choraii Tammas schreef:

  [quote name=”bumblebee”]Sorry hoor, ik wil het niet goed praten wat deze leiders hebben aangericht, helemaal niet! Maar het zijn en blijven de gewone burgers die deelnemen in oorlogen! We kunnen niet steeds alles in de schoenen schuiven van deze leiders. Kom op, we moeten nu toch inmiddels wel beter weten, want zeg nu zelf, hoeveel eerlijke leiders zijn er eigenlijk op deze wereld (geweest)? Niet echt handig om daar steeds als schaapies achteraan te hobbelen. Verbeter de wereld, begin bij jezelf lijkt mij nog steeds van toepassing.[/quote]

  Het zijn de leiders die het volk steeds ophitsen, willens en wetens, tot bloedvergieten. Want uit zich zelf zal een burger dit niet doen.

  0 likes
 • Luna schreef:

  [quote name=”bumblebee”]Sorry hoor, ik wil het niet goed praten wat deze leiders hebben aangericht, helemaal niet! Maar het zijn en blijven de gewone burgers die deelnemen in oorlogen! We kunnen niet steeds alles in de schoenen schuiven van deze leiders. Kom op, we moeten nu toch inmiddels wel beter weten, want zeg nu zelf, hoeveel eerlijke leiders zijn er eigenlijk op deze wereld (geweest)? Niet echt handig om daar steeds als schaapies achteraan te hobbelen. Verbeter de wereld, begin bij jezelf lijkt mij nog steeds van toepassing.[/quote]
  Mensen krijgen nou eenmaal de verkeerde dingen geleerd. Hierdoor wordt het naar mijn mening veel moeilijker om een goede kant te kiezen. Want ik neem aan dat deze meneer echt niet in het leger ging met de achterliggende gedachte het verkeerde te doen. Voor de rest ben ik ht zeker met je eens: verandering begint bij jezelf. Maar daarvoor moet je wel eerst weten waarvoor je wilt staan.

  0 likes
 • lauke schreef:

  kan hem goed begrijpen,, zijn veel mensen in de interne organisatie die tegen de schenen beginnen te trappen,, maar goed zolang de regering word gerulled door de elite word er niemand berecht,, ondanks de leugens en bedrog ,, maar goed altijd vooruit blijven kijken…. There is nothing that war has ever achieved we could not better achieve without it maar hij is wel een pacifist die op voet van oorlog leeft met het leger

  0 likes
 • wwtlfe schreef:

  quote: Enkele dagen na de aanslagen op 11 september 2011. unquote.
  Dit moet natuurlijk 2001 zijn.

  0 likes
 • JB schreef:

  Je moet er wel rekening mee houden dat er propaganda wordt toegepast en niet iedere Amerikaan even doordacht is. Bovendien zijn veel Amerikanen erg patriottistisch ingesteld en wanneer het volk wordt wijsgemaakt dat terroristen in 2001 met vliegtuigen de twin towers binnenvliegen, dan ontstaat er woede. Niet op Amerika, maar op de terroisten. Toen Pearl Harbor werd aangevallen is dit ook door Amerika zelf uitgelokt. Een excuus om een oorlog te beginnen en deze zelf uitlokken. Amerika haalt vaak hetzelfde trucje uit en helaas blijven veel te veel mensen erin trappen. Amerika weet zich altijd heel moralistisch te presenteren, maar de mensen die kritisch zijn en onderzoek doen, kunnen ze ontmaskeren. Maar ja, toch geloven nog te veel mensen in de leugens van de VS. De leiders in de VS doen alles uit eigen belang. Soldaten zijn gewoon inwisselbaar en het boeit ze werkelijk niets zolang hun het geld en de macht maar binnenhalen.

  Op het 1 dollarbiljet staat een piramide met daar bovenop het alziend oog en verder de tekst Ín God We Trust’. Als de mensen die het voor het zeggen hebben in de VS zulke walgelijke dingen doen, dan is de satan hun god. Vandaar dat het alziend oog werkelijk overal opduikt. En nergens geeft het de indruk dat het gaat om een liefhebbend god. De illuminati ziet satan als hun god en het hoofdkwartier van de illuminati is het Witte Huis!

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Jason”][quote name=”Wesley”]Hij heeft gelijk over de beschuldigingen aan het adres van Bush en Cheney.

  Echter, hij is zelf hoofdschuldige. Het was niet Bush, niet Cheney maar meneer Young die gewapend op pad ging om dood en verderf te zaaien. Weliswaar aangestuurd door Bush, maar desalniettemin volkomen vrijwillig.

  Bush en Cheney moeten inderdaad smeken om vergeving en excuses aanbieden. Maar meneer Young zou op zijn blote knieën gebogen moeten zitten met zijn neus tot op de grond en heel, heel erg nederig zijn excuses aanbieden.

  Ik wens hem niet dood, maar heb zeker geen medelijden. Ik heb medelijden met de slachtoffers van meneer Young.[/quote]

  mijn mening hierop luidt: Ik geloofde ook alles wat er op tv werd gezegd. Ik was eerder pro amerika door hun propaganda. Wat meneer deed was volkomen logisch als je een jongeman bent. Je land werd aangevallen door terroristen man. Hij had waarschijnlijk nog geen idee hoe de wereld inelkaar stak. We zijn zo geprogrammeerd om de mainstream media te geloven. Mensen kunnen toch veranderen van mening, neem ik aan. Hetzelfde geldt voor mij, dames en heren. Hij was in die tijd ontwetend net als ons in onze begin jaren. PROPAGANDA niets anders. Gelukkig zag hij uiteindelijk in dat de wereld niet zo is als het wordt afgeschilderd. I blame our government of our behaviour.[/quote]
  Hoho, niet je eigen goedgelovigheid projecteren op ons.

  Er was genoeg informatie destijds voorhanden waardoor het voor iedereen duidelijk was die verder keek dan zijn neus lang was dat Irak helemaal niks te maken had met de aanslagen, en ook dat ze geen massavernietigingswapens hadden. Had je kunnen weten, zelfs de ex hoofd wapeninspecteur Scott Ritter zei dat destijds al.

  Nee, als je het toen niet wist keek je of niet verder dan je neus lang was of was je dom of gewoon boosaardig.

  0 likes
 • JB schreef:

  En is het iemand weleens opgevallen wanneer je dit: ”washington dc pentagram” intypt op google dat het dan verdacht veel lijkt op een pentagram. Geen gewone, maar een pentagram ondersteboven. Ofwel de santanster. En de onderste punt van de ster komt precies uit bij het Witte Huis. Er is weinig fantasie voor nodig om het pentagram te herkennen. De straten vormen de ster, er ontbreekt wel een doorlopende lijn. Toch herken je het en zoiets gebeurd in mijn wereld niet per ongeluk. Dit is bewust zo aangelegd.

  0 likes
 • IIS schreef:

  Het land heeft nog nooit anders gedaan dan oorlog buiten de VS voeren, oorlog voeren is hun corebusiness en daar leven ze uiteindelijk goed van.

  Young was naïef, de ouders, familie en vrienden van deze man waarschijnlijk nog naïever en hadden hem moeten waarschuwen en kunnen vertellen dat mensen vermoorden in andere landen alleen bedoelt is om geld, grondstoffen en om baas te zijn.

  Dat de man dacht een goede daad te verrichten is te dom voor woorden, mensen vermoorden, mits uit zelfverdediging, is nooit goed te praten. De VS hebben nooit anders gedaan dan oorlog voeren, ook de huidige oorlog in het MO is opgezet door de VS. Wie daar vrijwillig gaat vechten is aan het vechten voor de US dollar en de US macht en moet niet achteraf jammeren dat ze er kapot zijn geschoten.

  Een land heeft het recht zich te verdedigen, maar oorlog voeren in vreemde landen en daar mensen uitmoorden is gewoon nooit goed te praten. Was 9/11 werkelijk geen inside job geweest dan zou je nog kunnen discussiëren over de noodzaak van deze twee oorlogen.

  Afghanistan en Irak waren totale fals flag operaties en iemand die goed naar de leugenachtige tronies had gekeken van de satanistische VS leiders had moeten weten dat je je jonge leven daar niet voor op het spel had moeten zetten. Dergelijke oorlogen zijn vies, smerig en zinloos en het werkelijk niet waard om daar je -jonge- leven voor te geven.

  0 likes
 • Wouter schreef:

  Dit is het risico door te gaan vechten voor je land. Een slaafje te zijn voor de regering. Letterlijk! En als het mis gaat klagen? Ik denk dat veel mensen blij zijn als hij dood is, want dan kan hij immers ook niet meer klagen….

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Jason”][quote name=”Wesley”]Hij heeft gelijk over de beschuldigingen aan het adres van Bush en Cheney.

  Echter, hij is zelf hoofdschuldige. Het was niet Bush, niet Cheney maar meneer Young die gewapend op pad ging om dood en verderf te zaaien. Weliswaar aangestuurd door Bush, maar desalniettemin volkomen vrijwillig.

  Bush en Cheney moeten inderdaad smeken om vergeving en excuses aanbieden. Maar meneer Young zou op zijn blote knieën gebogen moeten zitten met zijn neus tot op de grond en heel, heel erg nederig zijn excuses aanbieden.

  Ik wens hem niet dood, maar heb zeker geen medelijden. Ik heb medelijden met de slachtoffers van meneer Young.[/quote]

  Er was genoeg informatie destijds voorhanden waardoor het voor iedereen duidelijk was die verder keek dan zijn neus lang was dat Irak helemaal niks te maken had met de aanslagen, en ook dat ze geen massavernietigingswapens hadden. Had je kunnen weten, zelfs de ex hoofd wapeninspecteur Scott Ritter zei dat destijds al.

  Nee, als je het toen niet wist keek je of niet verder dan je neus lang was of was je dom of gewoon boosaardig.[/quote]
  hij projecteerd niets,, hij geeft zijn mening net zoals jij jou mening geeft of zo als jij het noemt “projecteren”

  0 likes
 • Redice schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Jason”][quote name=”Wesley”]Hij heeft gelijk over de beschuldigingen aan het adres van Bush en Cheney.

  Echter, hij is zelf hoofdschuldige. Het was niet Bush, niet Cheney maar meneer Young die gewapend op pad ging om dood en verderf te zaaien. Weliswaar aangestuurd door Bush, maar desalniettemin volkomen vrijwillig.

  Bush en Cheney moeten inderdaad smeken om vergeving en excuses aanbieden. Maar meneer Young zou op zijn blote knieën gebogen moeten zitten met zijn neus tot op de grond en heel, heel erg nederig zijn excuses aanbieden.

  Ik wens hem niet dood, maar heb zeker geen medelijden. Ik heb medelijden met de slachtoffers van meneer Young.[/quote]

  mijn mening hierop luidt: Ik geloofde ook alles wat er op tv werd gezegd. Ik was eerder pro amerika door hun propaganda. Wat meneer deed was volkomen logisch als je een jongeman bent. Je land werd aangevallen door terroristen man. Hij had waarschijnlijk nog geen idee hoe de wereld inelkaar stak. We zijn zo geprogrammeerd om de mainstream media te geloven. Mensen kunnen toch veranderen van mening, neem ik aan. Hetzelfde geldt voor mij, dames en heren. Hij was in die tijd ontwetend net als ons in onze begin jaren. PROPAGANDA niets anders. Gelukkig zag hij uiteindelijk in dat de wereld niet zo is als het wordt afgeschilderd. I blame our government of our behaviour.[/quote]
  Hoho, niet je eigen goedgelovigheid projecteren op ons.

  Nee, als je het toen niet wist keek je of niet verder dan je neus lang was of was je dom of gewoon boosaardig.[/quote]

  volgens mij wil je gewoon kakken op militairen, en heb je er geen respect voor.gelukkig zijn er militairen of je sprak nu duits mijn beste.ik zeg niet dat ik pro-oorlog ben, zeker niet, maar een beetje nuanceren mag wel…

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  Hij gata zelf in dienst, hij wist op dat moment dat hij zou worden uitgezonden, en achteraf gaat hij klagen over de gene die hem vroeg en niet verplichte in dienst te gaan.

  Wederom een geval van iemand die zelf een beslissing neemt, de mogelijke gevolgen vooraf niet wil inschatten, want met jou gebeurd toch nooit wat, om vervolgens na de gevolgen te hebben ondergaan, de schuld bij een ander te willen leggen.

  Ik vond de opgegeven redenen fout voor een inval in Irak, echter overal waar massamoorden worden gepleegd zou de wereld moeten ingrijpen. Het is triest dat dat niet gebeurd. IK ben het dus niet eens met de redenen, de daden van Sadam hadden al voldoende redenen moeten zijn voor de gehele wereld om in te willen grijpen.

  Maar om vervolgens wederom iemand anders aan te wijzen, voor de eigen beslissingen die deze Tomas Young zelf heeft genomen zonder druk van buitenaf, is op zijn minst misselijkmakend, en het getuigd van zeer slechte journalistiek, dat geen enkele media hem hierop aanpakt! Laat hem eerst maar verantwoordleijkheid voor zijn eigen keuze laten nemen, daarna mag hij wijzen naar anderen.

  0 likes
 • zan schreef:

  [quote]volgens mij wil je gewoon kakken op militairen, en heb je er geen respect voor.gelukkig zijn er militairen of je sprak nu duits mijn beste.ik zeg niet dat ik pro-oorlog ben, zeker niet, maar een beetje nuanceren mag wel…[/quote]

  1. Nederland was bezet door Duitse militairen.
  2. we krijgen Duits op school dus dat spreken we.
  3. ik ben ex-militair en kak erop.

  0 likes
 • Sarondana schreef:

  Als alle soldaten zouden stoppen met soldaat zijn…

  0 likes
 • Aardebewoner schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”]Hij gata zelf in dienst, hij wist op dat moment dat hij zou worden uitgezonden, en achteraf gaat hij klagen over de gene die hem vroeg en niet verplichte in dienst te gaan.

  Wederom een geval van iemand die zelf een beslissing neemt, de mogelijke gevolgen vooraf niet wil inschatten, want met jou gebeurd toch nooit wat, om vervolgens na de gevolgen te hebben ondergaan, de schuld bij een ander te willen leggen.

  Ik vond de opgegeven redenen fout voor een inval in Irak, echter overal waar massamoorden worden gepleegd zou de wereld moeten ingrijpen. Het is triest dat dat niet gebeurd. IK ben het dus niet eens met de redenen, de daden van Sadam hadden al voldoende redenen moeten zijn voor de gehele wereld om in te willen grijpen.

  Maar om vervolgens wederom iemand anders aan te wijzen, voor de eigen beslissingen die deze Tomas Young zelf heeft genomen zonder druk van buitenaf, is op zijn minst misselijkmakend, en het getuigd van zeer slechte journalistiek, dat geen enkele media hem hierop aanpakt! Laat hem eerst maar verantwoordleijkheid voor zijn eigen keuze laten nemen, daarna mag hij wijzen naar anderen.[/quote]

  Ach gossie achteraf kijk je een koe in de kont. Blijkbaar had deze man destijds niet door waarmee hij mee bezig was toen hij dienst nam bij het Amerikaanse leger. Komt vaker voor (een soort avonturisme, geen andere banen ?; who knows ?!). Later wordt men vaak wijzer vaak door schade en schande. Door beter weten nu zou er mogelijk een andere keuze zijn gemaakt en geen legerkeuze. Maar zoals gezegd achteraf kijk je een koe in de kont.

  0 likes
 • David schreef:

  [quote name=”zan”][quote]volgens mij wil je gewoon kakken op militairen, en heb je er geen respect voor.gelukkig zijn er militairen of je sprak nu duits mijn beste.ik zeg niet dat ik pro-oorlog ben, zeker niet, maar een beetje nuanceren mag wel…[/quote]

  1. Nederland was bezet door Duitse militairen.
  2. we krijgen Duits op school dus dat spreken we.
  3. ik ben ex-militair en kak erop.[/quote]

  Respect voor militairen ??? Hoezo dat zijn toch ook moordenaars (Net zoals degene die ze stuurt) ? Alleen hebben ze toestemming om te moorden in de naam van “Kapitalisme” en gaan ze nog vrijuit onder het mom van vaderlandliefde.
  Je hebt hebt respect voor de medemens of je hebt het niet. Ook een militair kan veranderen, maar beter laat dan nooit…vindt ik dan.

  Wie weet hebben die Duitsers het wel op een akkoordje gegooid met de US ( vergeet niet dat er heel veel te lezen valt over de relatie van bankier opa BUSH en Hitler)En geschiedenis wordt geschreven door degenen die overwonnen hebben… in dit geval misschien twee winnaars.

  0 likes
 • Lucifall schreef:

  Een zeer aangrijpende brief van Tomas Young. Eén die de wereld zeker tot nadenken mag aanzetten. Ik heb de hele brief (vrij) vertaald.

  Ik schrijf deze brief op de 10e verjaardag van de inval van Irak voor mijn kameraden, Irak veteranen. Ik schrijf deze brief voor de 4488 soldaten en mariniers die hun leven lieten in Irak. Ik schrijf deze brief voor de honderduizenden veteranen die gewond zijn geraakt en voor degenen wiens levens fysiek en psychologisch verwoest zijn. Ik ben één van die ernstig gewonden. Ik raakte verlamd in Sadr City in 2004. Mijn leven komt tot een einde. Ik word door een hospice verzorgd.

  lees verder op: http://plazilla.com/een-brief-van-tomas-young-aan-bush-en-cheney-een-boodschap-van-een-stervende

  0 likes
 • kengai schreef:

  Toen ik 17 was wist ik ook niet wat ik wilde en toen leek het mij spannend om mij vrijwillig aan te melden voor de marine en de luchtmacht en heel erg gelukkig ben ik toen voor beide afgekeurd, want dat was vast een drama geworden, want ik kan heel slecht tegen bevelen.
  Dus de mensen die mij afgekeurd hebben nog heel hartelijk bedankt.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Jason”]gericht aan dhr. Wesley

  Wat ik u prob..nam alles aan wat er op tv wordt werd gezegd. Hoe meer info hoe beter je het kan overzien toch? Ik ben al blij dat hij inzag dat Amerika vuile spelletjes speelt. Een mens groeit na mate hij ouder wordt. Dat zou u ook eens moeten doen. Begrijp dat wij in die tijd nog jong en ontwetend waren, meer vraag ik u niet.
  En als laatst een klein grapje : ik ben jason van planeet Aarde[/quote]
  Ik ben uit 1981, dus een jaar jonger dan u en een destijds een nog jongere man dan u.

  Ik nam niet voor waar aan wat er werd gezegd. Ik heb gedemonstreerd op de dam tegen deze oorlog. Ik ben naar een lezing van Scott Ritter in de centrale bibliotheek van Rotterdam geweest enz enz.

  Ik ben het met je eens dat een mens groeit naarmate hij ouder wordt, maar dat betekent niet dat je niet de verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes hoeft te dragen. Als je het besluit neemt gewapend naar een ander land te gaan, dan mag je toch op z’n minst verwachten dat je jezelf goed hebt geinformeerd.

  Het is niet dat de informatie er niet was, je moest alleen verder kijken dan je neus lang was, en het minste wat ik van iemand kan verwachten is toch wel dat hij zich goed informeert voordat hij onschuldigen gaat vermoorden in naam van de staat. Als ik die informatie kon vinden, dan konden hij en jij dat ook. Dat je een jonge man was doet daar niets aan af.

  Zoals M. Brandenburg al zei moet het eens afgelopen zijn met anderen de schuld geven voor je eigen keuzes. Het is ook niet de schuld van anderen dat jij een verkeerd beeld had, het was je eigen schuld. Als je zegt dat een gemiddelde twintiger zich niet met zulke zaken bezig houdt wil ik dat best aannemen, maar dan zou een gemiddelde twintiger moeten denken: “Ik hou me niet met zulke zaken bezig, misschien weet ik te weinig ervanaf om het besluit te nemen mensen dood te schieten.”

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”Aardebewoner”][quote name=”M. Brandenburg”]Hij …overal waar massamoorden worden gepleegd zou de wereld moeten ingrijpen. Het is triest dat dat niet gebeurd. IK ben het dus niet eens met de redenen, de daden van Sadam hadden al voldoende redenen moeten zijn voor de gehele wereld om in te willen grijpen.

  Maar om vervolgens wederom iemand anders aan te wijzen, voor de eigen beslissingen die deze Tomas Young zelf heeft genomen zonder druk van buitenaf, is op zijn minst misselijkmakend, en het getuigd van zeer slechte journalistiek, dat geen enkele media hem hierop aanpakt! Laat hem eerst maar verantwoordleijkheid voor zijn eigen keuze laten nemen, daarna mag hij wijzen naar anderen.[/quote]

  Ach gossie achteraf kijk je een koe in de kont. Blijkbaar had deze man destijds niet door waarmee hij mee bezig was toen hij dienst nam bij het Amerikaanse leger. Komt vaker voor (een soort avonturisme, geen andere banen ?; who knows ?!). Later wordt men vaak wijzer vaak door schade en schande. Door beter weten nu zou er mogelijk een andere keuze zijn gemaakt en geen legerkeuze. Maar zoals gezegd achteraf kijk je een koe in de kont.[/quote]
  Ach ja, iemand zou eens verantwoordelijkheid nemen voor zijn keuzes.

  Nee, natuurlijk niet, iemand anders de schuld geven, daar zijn jullie goed in.

  Het is altijd de schuld van de elite, de cabal, de illuminatti, het vaticaan, de banken, greys enz. Maar de hand in eigen boezem steken? Welnee.

  0 likes
 • theo schreef:

  Vreemd.

  Als een Amerikaans oud-soldaat zegt dat ie (kort gezegd) er in geluisd is, is hij een held.

  Maar een Duits soldaat mag op 4 mei nog steeds niet herdacht worden als slachtoffer (van een systeem), ‘want’ hij is een dader.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”Wesley”]
  Ach ja, iemand zou eens verantwoordelijkheid nemen voor zijn keuzes.

  Nee, natuurlijk niet, iemand anders de schuld geven, daar zijn jullie goed in.

  Het is altijd de schuld van de elite, de cabal, de illuminatti, het vaticaan, de banken, greys enz. Maar de hand in eigen boezem steken? Welnee.[/quote]

  Er is maar één uitzondering. Als je dienstplichtig bent, en je land verkeert in een oorlog, dan kun je tegen je wil in ergens “voor je land” moeten vechten, met gevaar voor eigen en andermans leven.

  In Nederland is de dienstplicht afgeschaft. Het geluk wat ik had is dat ik 7 dagen na de datum van vrijstelling 18 werd. Een vroegere klasgenoot die 2 weken ouder dan ik was, mocht de poppenkast nog wel meemaken en is ook uitgezonden geweest bij een vredesmissie. Overigens waren Nederlandse dienstplichtigen dat niet verplicht, je laten uitzenden was eigen keuze.

  Ook in de VS is de dienstplicht afgeschaft, ik meen ergens na de Vietnam-oorlog. De niet-vrijblijvende deelname van jonge dienstplichtigen in Vietnam was één van de redenen dat de wereldwijde kritiek op deze oorlog zo groot was. Na die oorlog werd vechten voor Amerika een vrije keuze.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”days of our lives”][quote name=”Wesley”]
  Ach ja, iemand zou eens verantwoordelijkheid nemen voor zijn keuzes.

  Nee, natuurlijk niet, iemand anders de schuld geven, daar zijn jullie goed in.

  Het is altijd de schuld van de elite, de cabal, de illuminatti, het vaticaan, de banken, greys enz. Maar de hand in eigen boezem steken? Welnee.[/quote]

  Er is maar één uitzondering. Als je dienstplichtig bent, en je land verkeert in een oorlog, dan kun je tegen je wil in ergens “voor je land” moeten vechten, met gevaar voor eigen en andermans leven.

  In Nederland is de dienstplicht afgeschaft. Het geluk wat ik had is dat ik 7 dagen na de datum van vrijstelling 18 werd. Een vroegere klasgenoot die 2 weken ouder dan ik was, mocht de poppenkast nog wel meemaken en is ook uitgezonden geweest bij een vredesmissie. Overigens waren Nederlandse dienstplichtigen dat niet verplicht, je laten uitzenden was eigen keuze.

  Ook in de VS is de dienstplicht afgeschaft, ik meen ergens na de Vietnam-oorlog. De niet-vrijblijvende deelname van jonge dienstplichtigen in Vietnam was één van de redenen dat de wereldwijde kritiek op deze oorlog zo groot was. Na die oorlog werd vechten voor Amerika een vrije keuze.[/quote]
  Precies. En dan dien je als veteraan ook de verantwoordelijkheid te dragen voor die keuze.

  0 likes
 • Jason schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”Jason”]gericht aan dhr. Wesley

  Wat ik u prob..nam alles aan wat er op tv wordt werd gezegd. Hoe meer info hoe beter je het kan overzien toch? Ik ben al blij dat hij inzag dat Amerika vuile spelletjes speelt. Een mens groeit na mate hij ouder wordt. Dat zou u ook eens moeten doen. Begrijp dat wij in die tijd nog jong en ontwetend waren, meer vraag ik u niet.
  En als laatst een klein grapje : ik ben jason van planeet Aarde[/quote]
  Ik ben uit 1981, dus een jaar jonger dan u en een destijds een nog jongere man dan u.

  Ik nam niet voor waar aan wat er werd gezegd. Ik heb gedemonstreerd op de dam tegen deze oorlog. Ik ben naar een lezing van Scott Ritter in de centrale bibliotheek van Rotterdam geweest enz enz.

  Ik ben het met je eens dat een mens groeit naarmate hij ouder wordt, maar dat betekent niet dat je niet de verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes hoeft te dragen. Als je het besluit neemt gewapend naar een ander land te gaan, dan mag je toch op z’n minst verwachten dat je jezelf goed hebt geinformeerd.

  Het is niet dat de informatie er niet was, je moest alleen verder kijken dan je neus lang was, en het minste wat ik van iemand kan verwachten is toch wel dat hij zich goed informeert voordat hij onschuldigen gaat vermoorden in naam van de staat. Als ik die informatie kon vinden, dan konden hij en jij dat ook. Dat je een jonge
  Dat vind ik toch zeer netjes van u, had toch verwacht dat u een tikkie ouder was geweest. Mijn complimenten meneer, zonder enige sarcasme. Verder zeg ik ook niet dat u ongelijk heeft. U heeft op veel punten gelijk.
  Maar neemt men geen waarheden aan, waar hij zich aan wordt geassocieerd? Iets wat tussen de oren zit en dat alles relatief is voor ieder ander?Dat was zijn waarheid destijds.
  Nogmaals mijn complimenten en life long and prosper. V 🙂

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”lauke”]ben zelf nu een jaar uit defensie ,, heb 11 jaar bij de korps commando s gezeten,, ben in die gebieden geweest, de reden van de oorlogen daar zijn fout en misleidend geweest,, maar het is niet alleen maar ellende geweest, ook veel gepraat met de bevolking,, mensen gespecteerd daar!! er is ook veel onderdrukking geweest daar, ook daar hebben mensen veel te lijden gehad van extremisme en waren blij daar wij er waren, het is niet alleen maar schieten en moorden er moet geen verkeerd beeld ontstaan van de millitairen daar,, ben er zelf geweest,, maar de reden is ooo zo verkeerd geweest maar we hebben daar mensen ook echt geholpen ,, mes snijd aan 2 kanten!![/quote]

  1 miljoen Iraakse doden
  Het land is nog steeds instabiel
  Complete land vervuilt met verarmd uranium.
  Moslimextremisme heeft de kop opgestoken.
  Voor miljarden schade aan gebouwen en infrastructuur
  Martelingen in Abu Ghraib

  De mensen zijn inderdaad echt geholpen……van de regen in de drup.

  0 likes
 • kengai schreef:

  Ja, je bent verantwoordelijk voor je eigen dingen die je doet, maar je kunt niet van een 17 of 18 jarige verlangen dat hij of zij de goede keuzes maakt.
  Ik heb op die leeftijd ook nog veel domme dingen gedaan en moet ik daar dan mijn hele leven voor gestraft worden.
  Er zijn hier wel een paar heilige boontjes zo te lezen, maar ga maar eens bij jezelf op onderzoek wat voor idiote dingen jezelf gedaan hebt.

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hoi allemaal,bij de latste Bilderberg converentie,hebben heel veel veteranen hun kruisjes en wat ze nog meer hadden voor het hotel op straat gegooid.Je mag voor bech en consorten oorlog voeren,en als je terug komt hebben ze je niet meer nodig.En word je afgedankt.Na de aan val op 11 sep,2001 was iedereen in een schok,ook wij er werd toen hard op de Amerikanen in gepraat op gehist en lach niet maar er werd Mind control gebruikt,wie wilde zijn land niet verdedegen die aangevallen werd.(Als ons land aan gevallen word blijf jij dan toekijken?)Op dat moment wist niemand dat dit een valse vlag operatie was,jij jij en ik niet.Oorlog voeren is nooit goed en keur ik ook af verwijten zijn zo gemakkelijk gemaakt.Maar de aanzetters die oorlog voeren die gebruiken de mensen,en ja we laten ons ook gebruiken.Als puntje bij paaltje komt laten wij ons allemaal gebruiken niet alleen om oorlog te voeren,wij zeuren wel over de regering dit en dat,maar er word niets ertegen gedaan we pikken dit gewoon en daar ben jij ook schuld aan.Dit is een stille oorlogs voering tegen de menselijkheid waar geen geweld aan te pas komt Krijg maar honger ziektes die gecreeerd worden amper rond kunnen komen kinderen die met allerlij zaken ingeent worden dat is uitroeiijng.dus een onzichtbare oorlog wij doen er niets aan Dat deze man om vergeving vraagd die geef ik hem.Er zijn voor zaken waar je om vermoord word,maar ja deze man gaat toch dood.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  Zielig voor de soldaten die niet weten waarom ze echt worden uitgezonden en waarom er oorlogen zijn, waardoor ook weer veel onschuldige mensen om het leven komen!

  1 verschil door schuld geven en nemen..

  Dit is duidelijk een onderwerp en iets waarvan onze overheid, de grote rijke parasieten families en mensen die met de touwtjes spelen de schuld van heeft en zovele dingen die ze nog manupileren..

  Dingen/keuzes die wij zelf maken en resultaat daarvan is ons eigen schuld, staat los van dit onderwerp..

  0 likes
 • BBB7 schreef:

  daarom hebben ze spelletjes als Call Of Duty.
  Kinderen die dat spelen die willen maar al te graag in het leger.
  De playstation leert aan de kinderen; Violence is fun!!!
  Goeie manier om mensen het leger in te recruiten 😛

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”kengai”]Ja, je bent verantwoordelijk voor je eigen dingen die je doet, maar je kunt niet van een 17 of 18 jarige verlangen dat hij of zij de goede keuzes maakt.
  Ik heb op die leeftijd ook nog veel domme dingen gedaan en moet ik daar dan mijn hele leven voor gestraft worden.
  Er zijn hier wel een paar heilige boontjes zo te lezen, maar ga maar eens bij jezelf op onderzoek wat voor idiote dingen jezelf gedaan hebt.[/quote]Niemand heeft het over straffen.

  Verantwoordelijkheid nemen, dat is iets anders. Dus niet een ander de schuld geven, maar zeggen: “IK was jong en IK heb een stomme keuze gemaakt en daarom ben IK invalide en door MIJ zijn er mensen gestorven”

  Niet zeggen: “door de schuld van een ander ben ik het leger in gegaan”. Dat is weglopen van verantwoordelijkheid.

  En ja, ik heb ook stomme dingen gedaan, maar dat was mijn eigen schuld, daar heeft niemand mij toe gedwongen. Daar neem ik dus de volle verantwoordelijkheid voor.

  0 likes
 • lauke schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”lauke”]ben zelf nu een jaar uit defensie ,, heb 11 jaar bij de korps commando s gezeten,, ben in die gebieden geweest, de reden van de oorlogen daar zijn fout en misleidend geweest,, maar het is niet alleen maar ellende geweest, ook veel gepraat met de bevolking,, mensen gespecteerd daar!! er is ook veel onderdrukking geweest daar, ook daar hebben mensen veel te lijden gehad van extremisme en waren blij daar wij er waren, het is niet alleen maar schieten en moorden er moet geen verkeerd beeld ontstaan van de millitairen daar,, ben er zelf geweest,, maar de reden is ooo zo verkeerd geweest maar we hebben daar mensen ook echt geholpen ,, mes snijd aan 2 kanten!![/quote]

  1 miljoen Iraakse doden
  Het land is nog steeds instabiel
  Complete land vervuilt met verarmd uranium.
  Moslimextremisme heeft de kop opgestoken.
  Voor miljarden schade aan gebouwen en infrastructuur
  Martelingen in Abu Ghraib

  De mensen zijn inderdaad echt geholpen……van de regen in de drup.[/quote]
  dat klopt dat is ook ,, is erg wat daar gebeurd is maar nederland zelf heeft daar op millitair gebied weinig inmenging in gehad,, ik kijk ook na de dingen die ik of wij hebben gedaan in afghanistan,, het is geen excuus maar daar hebben we ook mensen geholpen zoals ook educatie op landbouwgebied,, scholing, heb zelf contacten over gehouden uit die tijd ,, heb nog veel contact met mensen daar uit dorpen bijv stamhoofden die dankbaar zijn ,, ben dit jaar terug geweest als burger en werd met open armen ontvangen en echt vrienden aan over gehouden,, het is heel verkeerd geweest de oorlog,, maar ik kan mijzelf recht in de spiegel aankijken en ben blij geweest dat in deze ellende toch nog mensen heb geholpen en dat is mijn ervaring!! ben er gewest nogmaals het is geen excuus,, het is hoe ik het zelf heb ervaren

  0 likes
 • Abel schreef:

  [quote name=”BBB7″]daarom hebben ze spelletjes als Call Of Duty.
  Kinderen die dat spelen die willen maar al te graag in het leger.
  De playstation leert aan de kinderen; Violence is fun!!!
  Goeie manier om mensen het leger in te recruiten :P[/quote]

  Laat het model van de controllers van de Playstation nu precies lijken op het bedieningspaneel van Britse tanks.

  0 likes
 • days of our lives schreef:

  [quote name=”kengai”]Ja, je bent verantwoordelijk voor je eigen dingen die je doet, maar je kunt niet van een 17 of 18 jarige verlangen dat hij of zij de goede keuzes maakt.
  Ik heb op die leeftijd ook nog veel domme dingen gedaan en moet ik daar dan mijn hele leven voor gestraft worden.
  Er zijn hier wel een paar heilige boontjes zo te lezen, maar ga maar eens bij jezelf op onderzoek wat voor idiote dingen jezelf gedaan hebt.[/quote]

  Qua geweld ben ik volledig blanco. Ik heb nog nooit iemand geslagen, nog nooit gevochten, niets vernield op straat (of bij anderen), nooit in aanraking geweest met politie of justitie. Qua strafbare zaken ben ik oersaai.

  Foute beslissingen wel qua partners, opleiding, aankopen e.d. gemaakt.

  Geweld en terreur staat erg ver van mij af. Ik zie mezelf alleen “voor mijn land” vechten als troepen ons land proberen in te komen. Ik kan me niet voorstellen dat het voeren van een strijd in een ander werelddeel zo goed is voor mijn vrijheid. Daar zit altijd een politieke reden achter. Dat hebben we sinds 1914 herhaaldelijk kunnen zien. Ook in Amerika kunnen mensen dat zo langzamerhand weten, zeker nu ze voor de informatievoorziening via internet ook over de grens kunnen kijken.

  0 likes
 • Jason schreef:

  Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.

  0 likes
 • lauke schreef:

  wesley is er een link van de lezing van scot ritter?

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwijgen.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • lauke schreef:

  nou jason suggesties staan vrij,, [email protected] haha gr

  0 likes
 • Jason schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwijgen.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  [quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen…..

  Hoi Tineke, klinkt allemaal heel mooi. Kan ik ergens mijn steentje bijdragen?

  0 likes
 • Jason schreef:

  [quote name=”lauke”]nou jason suggesties staan vrij,, [email protected] haha gr[/quote]

  Hey laurens, gelukkig zijn er mensen die ook de dingen anders willen zien. Suggesties moet ik nog over na denken. Ik weet niet zo wat de mogelijkheden zijn voor ons? Stel wat voor, want eerlijk gezegd snap ik die bureaucratie zeer slecht. Zo ingewikkeld allemaal. Ik wil graag iets doen en een politieke partij oprichten lijkt mij de beste optie die er is. Dus als ik mijn steentje ergens kan bijdragen, heel graag. Heb geen behoefte meer om aan de zijlijn te staan en doen alsof er niks aan de hand is. U mag mij ook mailen voor suggesties, want ik zit hier via een ps3 en heeft geen mailopties. [email protected] fijne avond toegewenst

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Jason”][quote name=”lauke”]nou jason suggesties staan vrij,, [email protected] haha gr[/quote]

  Hey laurens, gelukkig zijn er mensen die ook de dingen anders willen zien. Suggesties moet ik nog over na denken. Ik weet niet zo wat de mogelijkheden zijn voor ons? Stel wat voor, want eerlijk gezegd snap ik die bureaucratie zeer slecht. Zo ingewikkeld allemaal. Ik wil graag iets doen en een politieke partij oprichten lijkt mij de beste optie die er is. Dus als ik mijn steentje ergens kan bijdragen, heel graag. Heb geen behoefte meer om aan de zijlijn te staan en doen alsof er niks aan de hand is. U mag mij ook mailen voor suggesties, want ik zit hier via een ps3 en heeft geen mailopties. [email protected] fijne avond toegewenst[/quote]
  Hoi,je kan bijv,een doek ophangen met als text ik wil geen slaaf meer zijn om de overheid te laten profiteren van mij,of een demonstratie 30 april in Amsterdam op de Spui en nog 2 andere plaatsen wel een aanvraag indienen hiervoor bij de gemeente Amsterdam.maak volders en schrijf er op waar jij tegen protesteerd en deel die in je buurt uit,en in Amsterdam krijg je reacties nodig ze dan uit wat je verder kunt doen met deze mensen.Een politieke partij helpt niet.wat dat betreft moet je de staat op.Maak bijv,een spandoek banken en regering zijn dieven,dit zijn enkele dingen.De verzets groep van Cobra kom je niet zo vlug erbij,Licht werkers dat is een lang verhaal,maar ik denk dat je meer een actie man bent.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • Jason schreef:

  Ok, even voor mijn beeldvorming. Spandoeken ed begin ik niet aan in mijn buurt, want heel veel mensen in mijn plaats hoogeveen, die vinden het allemaal wel goed. We hebben hier veel arbeiders die alleen maar aan hun huisje, boompje en beestje denken. Zelf ben ik allochtoon en ze vinden “buitenlanders” maar niks en hebben weinig vertrouwen in ons. Veel boerenvolk in hoogeveen drenthe. Daarmee ga ik niks mee bereiken in onze dorp. De grootste gedeelte hier zijn denk ik mainstream media gelovers. Als ik het zo mag zeggen zijn er weinig intellecten hier of ze verhuizen uit hoogeveen. Maar als ik wil demonstreren op 30 april, zou ik dat dus moeten aanvragen? En waarom geen politieke partij vormen? Zo blijf je anders in hun systeem hangen, terwijl je juist toch het systeem wilt veranderen? En Cobra en of Lichtwerkers kan toch elk goedwillend mens gebruiken? Verder ben ik geen aktieman,maar wil graag doen wat noodzakelijk is, want het schiet niet op zo. Occupy ed levert niks op . Dus wederom waarom geen politieke partij oprichten? Zo krijg je sneller naamsbekentheid over heel nederland, want we zijn iedereen nodig. Het moet tastbaar worden voor iedereen en geen 1dagsvliegen zijn of worden. We moeten er bovenop zitten zodat mensen ons blijven horen. Dat is mijn mening.

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”kengai”]Ja, je bent verantwoordelijk voor je eigen dingen die je doet, maar je kunt niet van een 17 of 18 jarige verlangen dat hij of zij de goede keuzes maakt.
  Ik heb op die leeftijd ook nog veel domme dingen gedaan en moet ik daar dan mijn hele leven voor gestraft worden.
  Er zijn hier wel een paar heilige boontjes zo te lezen, maar ga maar eens bij jezelf op onderzoek wat voor idiote dingen jezelf gedaan hebt.[/quote]
  Waarom kan je dat niet verwachten Voled u uw kinderen niet op, op een manier, waarin zij van jongsaf aan leren nadenken en weten dat elke keus een gevolg en een consequentie kan hebben? Ik wel, exact zoals mijn moeder bij mij heeft gedaan. Mijn moeder hield nooit een hand boven mijn hoofd, verdedigde mij als gelijk had, en liet mij op de blaren zitten als ik fout zat. Op 17/18 jarige leeftijd kon ik dankzij de opvoeding van mijn moeder heel bewust weloverwogen beslissingen nemen. En soms zal je fout zitten. Daarnaast ik daag u uit om een getal te komen van het aantal 17 en 18 jarige uitgezonden naar Irak of afhanistan te komen, het zal u bar tegenvallen als u ze al kan vinden. Is het eerst al dat men zelf geen verantwoordelijkheid wil nemen, nu gaat men ook excuses bedenken waarom jong volwassen zogenaamd beslissings gestoord zouden zijn!

  0 likes
 • M. Brandenburg schreef:

  [quote name=”BBB7″]daarom hebben ze spelletjes als Call Of Duty.
  Kinderen die dat spelen die willen maar al te graag in het leger.
  De playstation leert aan de kinderen; Violence is fun!!!
  Goeie manier om mensen het leger in te recruiten :P[/quote]
  Nee dan de generatie die Pacman speelde, massaal aan de pillen op zoek naar hallucinaties omdat ze kleurwisselnde spookjes missen, nog meer onzin te verkondigen??

  0 likes
 • theo schreef:

  [quote name=”Abel”]Laat het model van de controllers van de Playstation nu precies lijken op het bedieningspaneel van Britse tanks.[/quote]
  Of andersom..

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”lauke”]wesley is er een link van de lezing van scot ritter?[/quote]
  Dat weet ik niet. Ik zal er eens naar zoeken.

  Het was overigens meer een forumdiscussie dan een lezing.

  Harry van Bommel van de sp nam ook deel en het geheel werd geleid door Jan Douwe Kroeske.

  Ik zal er eens naar zoeken.

  0 likes
 • Wesley schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwijgen.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  ITCCS is een zelfverklaard tribunaal dat door niemand behalve henzelf wordt erkent.

  Daar iets van verwachten is hetzelfde als verwachten dat SaLuSa je te hulp schiet.

  Ze hebben geen macht, het is een eenmanszaak met een website een telefoon een faxmachine en een grote mond.

  Daar verwacht je toch niet echt iets van?

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”kengai”]Ja, je bent verantwoordelijk voor je eigen dingen die je doet, maar je kunt niet van een 17 of 18 jarige verlangen dat hij of zij de goede keuzes maakt.
  Ik heb op die leeftijd ook nog veel domme dingen gedaan en moet ik daar dan mijn hele leven voor gestraft worden.
  Er zijn hier wel een paar heilige boontjes zo te lezen, maar ga maar eens bij jezelf op onderzoek wat voor idiote dingen jezelf gedaan hebt.[/quote]
  Waarom kan je dat niet verwachten Voled u uw kinderen niet op, op een manier, waarin zij van jongsaf aan leren nadenken en weten dat elke keus een gevolg en een consequentie kan hebben? Ik wel, exact zoals mijn moeder bij mij heeft gedaan. Mijn moeder hield nooit een hand boven mijn hoofd, verdedigde mij als gelijk had, en liet mij op de blaren zitten als ik fout zat. Op 17/18 jarige leeftijd kon ik dankzij de opvoeding van mijn moeder heel bewust weloverwogen beslissingen nemen. En soms zal je fout zitten. Daarnaast ik daag u uit om een getal te komen van het aantal 17 en 18 jarige uitgezonden naar Irak of afhanistan te komen, het zal u bar tegenvallen als u ze al kan vinden. Is het eerst al dat men zelf geen verantwoordelijkheid wil nemen, nu gaat men ook excuses bedenken waarom jong volwassen zogenaamd beslissings gestoord zouden zijn![/quote]

  Mischien kunt u zich het verhaal herinneren vam de keurige jonge dame die in het leger ging en daar gevangenen mishandelde.
  https://www.youtube.com/watch?v=1vQ3pvi6JLY

  Mijn punt is dat je als kind fatsoen normen en waarde leert voor in de maatschapij. Stap je in een leefomgeving die heel anders is dan weet je ineens niet meer wat goed of fout is. Mededogen is een eigenschap van een volwassen spirituele geest.
  Daar komt nog bij dat hersenen pas volgroeit zijn op je 21 jaar.

  Ik heb je uitdaging aangenomen.
  https://www.youtube.com/watch?v=JcFFEjq5Ap8

  0 likes
 • kengai schreef:

  Brandenburg, mijn vader is overleden toen ik een half jaar was en mijn moeder heeft mij gewoon mijn gang laten gaan, hoe kon ik toen wat leren.
  Heb een zoon van 19, maar die luisterde na 6 jaar niet meer naar zijn ouders.
  Ouders lullen maar wat, maar als een ander hetzelfde zegt, dan wil hij het wel geloven.
  Dit gebeurd bij heel veel gezinnen, dat kinderen niet naar hun ouders luisteren, maar wel naar anderen.
  Jij hebt blijkbaar de ultieme opvoeding gehad, maar dat kan niet iedereen zeggen.
  Trouwens we hebben best een schat van een jongen.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwijgen.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  ITCCS is een zelfverklaard tribunaal dat door niemand behalve henzelf wordt erkent.

  Daar iets van verwachten is hetzelfde als verwachten dat SaLuSa je te hulp schiet.

  Ze hebben geen macht, het is een eenmanszaak met een website een telefoon een faxmachine en een grote mond.

  Daar verwacht je toch niet echt iets van?[/quote]
  Wesley,wacht maar af.inderdaad het tribunaal kan niemand arresteren maar wel de mensen,en naar de dicht bijzijnde gevangenis brengen.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • jason schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwijgen.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  ITCCS is een zelfverklaard tribunaal dat door niemand behalve henzelf wordt erkent.

  Daar iets van verwachten is hetzel…….

  Hm, brengt mij in twijfel. Excuses voor mij scepsisme, maar dat lijkt mij geen succes worden.
  En mensen maar blijven klagen waarom het maar niet beter wordt. Ik hoor er ook bij hoor. En als je eerlijk bent tegen jezelf wat de uitkomst van demonstreren wordt op 30 april,kun je maar beter feest vieren. Zonde van de energie op die dag. Ik denk dat ik daar helemaal niets mee bereik. Daar verander je niks mee.

  0 likes
 • lauke schreef:

  volgens mij houd het nooit op deze oorlogen, tenzij de mensheid een complete metamorfose ondergaat!! wat dacht je van de verkapte oorlog in syrie? iran , rusland, china bevoorraden het regime van assad,, het westen visa versa bij de rebbelen en noord korea dan? mag iemand mij vertellen wie dit gaat stoppen!! geen verzet, geen lichwerker, geen tribunaal,, niemand niet,, je kan voor jezelf opstaan maar het haalt niets uit,, Sommige staatslieden houden zo van de vrede dat ze er graag een oorlog voor over hebben. Oorlog is het ergste niet. Het ergste is de dwaasheid die hem mogelijk maakt maar vrede is schrale lectuur!! gr

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”lauke”]volgens mij houd het nooit op deze oorlogen, tenzij de mensheid een complete metamorfose ondergaat!! wat dacht je van de verkapte oorlog in syrie? iran , rusland, china bevoorraden het regime van assad,, het westen visa versa bij de rebbelen en noord korea dan? mag iemand mij vertellen wie dit gaat stoppen!! geen verzet, geen lichwerker, geen tribunaal,, niemand niet,, je kan voor jezelf opstaan maar het haalt niets uit,, Sommige staatslieden houden zo van de vrede dat ze er graag een oorlog voor over hebben. Oorlog is het ergste niet. Het ergste is de dwaasheid die hem mogelijk maakt maar vrede is schrale lectuur!! gr[/quote]
  Ho ho,wij als Licht werkers doen heel erg veel alleen wij doen dit op de achter grond.Een ding kan ik je wel zeggen,samen met de verzets groep van Cobra hebben wij de Matrix in laten storten.Je moest eens weten hoe wij Lichtwerkers aangevallen worden,ik zal daar maar niet over uit weiden wand dan lopen de rillingen je over de rug en durf je snachts niet meer te slapen,wij doen wat we kunnen,zonder dat het in de openbaar heid komt, wij hoeven geen dank je wel of aplaus.Er is veel gaande op de wereld zonder dat dit in de media komt.Die zijn nog steeds onder cencuurDus vrwijd de Lichtwerkers niets of Cobra met zijn verzetsgroep.De hele wereld staat op het punt om in te storten.Niet de aarde zelf GAIYA.Ja de mensen hebben het recht om de Paus te arresteren Blair Busch noem maar op.Laats was er ik dacht een journalist die Blair arresteerde maar de bodygards van Blair grepen in.Licht en liefde overwind.Ons motto is dan ook,VICTORY of the LIGHT.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”jason”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwijgen.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  ITCCS is een zelfverklaard tribunaal dat door niemand behalve henzelf wordt erkent.

  Daar iets van verwachten is hetzel…….

  Hm, brengt mij in twijfel. Excuses voor mij scepsisme, maar dat lijkt mij geen succes worden.
  En mensen maar blijven klagen waarom het maar niet beter wordt. Ik hoor er ook bij hoor. En als je eerlijk bent tegen jezelf wat de uitkomst van demonstreren wordt op 30 april,kun je maar beter feest vieren. Zonde van de energie op die dag. Ik denk dat ik daar helemaal niets mee bereik. Daar verander je niks mee.[/quote]
  Het waren ook maar ideen hoor,je vroeg toch om ideen,een politieke partij lost niets op,dat heb je bij de laatste verkiezingen gezien.

  0 likes
 • jason schreef:

  [quote name=”legaal”][quote name=”jason”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Jason”]Kunnen wij met z’n allen geen politieke partij oprichten hiero??? We hebben allemaal onze twijfels jegens de “elite”. Dan kunnen wij die madness enigzins tegenwerken. Samen staan we sterk. Mensen in mijn omgeving vinden dat ik mij ergens anders me bezig moet houden. Wat ik nooit zal en wil begrijpen.
  Ben benieuwd of er eens een x mensen opstaan en zeggen: tot hier en niet verder. Maar alleen lukt mij nou gewoon niet.[/quote]
  Hoi,er word achter de schermen zonder geweld gewerkt door de verzet beweging,en dan zijn er ook nog de Lichtwerkers die hun werk doen,maar het is niet van,vandaag op morgen opgelost.Zoals bijv,deITCCS heeft rechtzaken tegen alle Cardinalen en tegen deze Paus en tegen de koningin van Engeland(lizzy),en heeft deze gewonnen ieder heeft 25 jaar celstraf gekregen.Komt dit in het nieuws nee.Er gebeurd dus veel achter de schermenJij wil wat doen,maar er is eigelijk niemand die zegt ,jjjjaaa laten wij wat doen,het gaat deze personen goed af.Horen,zien,en zwij

  Hm, brengt mij in twijfel. Excuses voor mij scepsisme, maar dat lijkt mij geen….

  Dat klopt..ik hoopte ook op iets revolutionairs. Een politieke partij oprichten zou alleen werken als iedereen hier elkaar gaat helpen. Ik denk dat je het maatschappelijk probleem vanuit de kern moet veranderen. En dan niet op die dag wanneer je gaat stemmen dan toch maar weer op de pvda stemmen oid. We zijn elkaar nodig dames en heren. Hoeveel mensen hier willen het graag anders zien samen met cobra en lichtwerkers?Toon jezelf ipv ergens in een hoekje dingen proberen te regelen. Waar zijn jullie cobra en lichtwerkers bang voor? Jullie zijn imo al nobel bezig. Zoveel mogelijk mensen recruten. We kunnen en moeten iedereen gebruiken

  0 likes
 • jason schreef:

  Kan ik niks doen voor jullie licht werkers? Ik wil ook wel aangevallen worden, Tineke. Ik wil nu doen wat noodzakelijk is en kies voor vrijheid en liefde. Ben altijd al een dwarsligger geweest. En kan slecht tegen onrecht. Met dit systeem heb ik helemaal niets mee. Jullie kunnen elk hulp gebruiken neem ik aan. Ik heb mijn kant gekozen.

  0 likes
 • legaal schreef:

  Hoi Jason,een Lichtwerker word je niet zomaar.ik zou je aanraden ga eerst naar de site van Cobra PORTAL 2012 dat is een algemene site,daar staat wat informatie op aan de rechter kant bijv 2012 enz wat er boven staat is een code voor de verzets groep.Je vroeg wat voor aanvallen de Lichtwerkers wel eens krijgen,dit is ook wat er op PORTAL2012 staat spit dat helemaal maar eens door.het komt je mischien raar voor maar ik spreek uit ervaring,en dan weet ik niet of je dan zal zeggen ik doe mee,maar wie weet.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • Kwibus schreef:

  Ik wil later ook graag een lichtwerker worden,en vind het dan ook bijzonder knap wat deze veteraan heeft gedaan.

  0 likes
 • silversurfer schreef:

  [quote name=”legaal”]Hoi Jason,een Lichtwerker word je niet zomaar.ik zou je aanraden ga eerst naar de site van Cobra PORTAL 2012 dat is een algemene site,daar staat wat informatie op aan de rechter kant bijv 2012 enz wat er boven staat is een code voor de verzets groep.Je vroeg wat voor aanvallen de Lichtwerkers wel eens krijgen,dit is ook wat er op PORTAL2012 staat spit dat helemaal maar eens door.het komt je mischien raar voor maar ik spreek uit ervaring,en dan weet ik niet of je dan zal zeggen ik doe mee,maar wie weet.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  Wat een onzin,
  Als of er ergens een diploma uitgereikt word. Ik heb de site even bekeken en wat een ego triperij van het allerhoogste salusa gehalte.
  Een licht werker is iemand die kiest voor de liefde, dus elke moeder die van haar kind houd is er een.
  Elke man/vrouw die met liefde zijn/haar werk doet of voor zij gezin zorgt is er een.
  elke kantine juffvrouw die stralend een kopje kofie met slagroom inschenkt is er een.
  elke puber die zich zelf akcepteert zo als hij/zij is, is er een. Ect Ect.

  Ik zou liever horen dat er gesproken word van helper.
  Bewust bezig zijn je eigen weerstanden op te ruimen en zo het voorbeeld geven aan anderen, door te inspireren.

  Heel wat anders dan oeverloos te internetten en domme voorspellingen na te praten of de laatste chanlingen te aanbidden, en met vingertjes te wijzen en te roepen dat je een lichtwerker bent.
  Mag ik een teiltje?

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”silversurfer”][quote name=”legaal”]Hoi Jason,een Lichtwerker word je niet zomaar.ik zou je aanraden ga eerst naar de site van Cobra PORTAL 2012 dat is een algemene site,daar staat wat informatie op aan de rechter kant bijv 2012 enz wat er boven staat is een code voor de verzets groep.Je vroeg wat voor aanvallen de Lichtwerkers wel eens krijgen,dit is ook wat er op PORTAL2012 staat spit dat helemaal maar eens door.het komt je mischien raar voor maar ik spreek uit ervaring,en dan weet ik niet of je dan zal zeggen ik doe mee,maar wie weet.
  Groetjes Tineke.[/quote]
  Wat een onzin,
  Als of er ergens een diploma uitgereikt word. Ik heb de site even bekeken en wat een ego triperij van het allerhoogste salusa gehalte.
  Een licht werker is iemand die kiest voor de liefde, dus elke moeder die van haar kind houd is er een.
  Elke man/vrouw die met liefde zijn/haar werk doet of voor zij gezin zorgt is er een.
  elke kantine juffvrouw die stralend een kopje kofie met slagroom inschenkt is er een.
  elke puber die zich zelf akcepteert zo als hij/zij is, is er een. Ect Ect.

  Ik zou liever horen dat er gesproken word van helper.
  Bewust bezig zijn je eigen weerstanden op te ruimen en zo het voorbeeld geven aan anderen, door te inspireren.

  Heel wat anders dan oeverloos te internetten en domme voorspellingen na te praten of de laatste chanlingen te aanbidden, en met vingertjes te wijzen en te roepen dat je een lichtwerker bent.
  Mag ik een teiltje?[/quote]
  Ik denk niet dat je die site gelezen hebt.

  0 likes
 • theo schreef:

  http://www.bol.com/nl/p/soldaten/1001004011500335/
  Zéér lezenswaardig boek, waarin acties van individuen worden besproken door hen zelf, afgezet tegen de verschillende referentiekaders waarbinnen deze mannen zich bewogen in die periode.

  Helaas trekken de schrijvers (terecht) de conclusie dat veel van wat zij tegenkwamen in hun onderzoek, voor elke oorlog geldt, dus ook nu nog.

  Stukje ‘wir haben es nicht gewusst’ tegenover eigen verantwoordelijkheid.
  In de Milgram experimenten werd al aangetoond dat onder de juiste omstandigheden 65% van de mensen dingen doet, die hij in een andere situatie niet zou doen.
  En dan graag de verantwoordelijkheid voor zijn eigen daden bij een ander legt.

  (alléén in Nederland zat bijna iedereen -achteraf- in het verzet.. 😉 )

  Deels slachtoffer van ‘een systeem’, maar zelf uiteindelijk ook gewoon dader.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

  Om gezond te vermageren is in de ...

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  biochemicus

  Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

  In de periode van 22 juni tot ...

  janet ossebaard

  Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

  De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

  >