Homepagina » Het Complot » De Rothschilds hebben de financiële instellingen in handen en oefenen invloed uit op politiek en media. Diplomaat baart opzien

De Rothschilds hebben de financiële instellingen in handen en oefenen invloed uit op politiek en media. Diplomaat baart opzien

De Rothschild-familie en andere machtige Joodse families in de Verenigde Staten hebben de financiële instellingen in handen en oefenen invloed uit op de media en politiek. Dat heeft dr. Mohamed Hegazy, de voormalige Egyptische ambassadeur in Duitsland, gezegd, zo meldt MEMRI.

“Het waren deze families die Groot-Brittannië onder druk zetten en betrokken waren bij de totstandkoming van de Balfour-verklaring,” zei hij.

Hij wees erop dat machtige Joodse families overal een dikke vinger in de pap hebben, onder andere in de politiek, economie en media.

Verder uitbreiden

In een interview dat vorige maand werd uitgezonden op de Egyptische tv zei dr. Hegazy dat ze hun invloed momenteel nog verder uitbreiden, niet alleen in de VS, maar ook in Europa.

De Balfour-verklaring heeft volgens hem geleid tot de situatie waar we ons nu in bevinden.

“Deze families duiken steeds weer op,” zei Hegazy. “Onder hen is de eigenaar van het grootste casino ter wereld, die steun biedt aan Israël. Ze waren allemaal betrokken bij de verkiezingscampagne van Trump.”

Hollywood

De interviewer merkte op: “Dit zijn dezelfde families die de media overal ter wereld controleren, zoals bijvoorbeeld de Mordecai-familie.”

“Zeker,” zei Hegazy. “Er zitten bekende Joodse families in de politiek en in de mediawereld. Veel politici zijn Joods.”

Hij zei verder dat ze ‘veel invloed uitoefenen via Hollywood en de vele films met invloedrijke propaganda’.

Zachte macht

“Zachte macht dus,” aldus de interviewer.

“Klopt,” zei dr. Hegazy. “En wat er in de VS gebeurt – dat deze gemeenschap zich verder verspreidt en haar invloed op alle gebieden uitbreidt – gebeurt ook in Europa.”

[MEMRI]


Vond je dit leuk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Als Soros met een paar miljard het Engelse pond kan doen wankelen en in de Ukraine een zetregering kan plaatsen dan vermoed ik sterk dat de Rothschilds en consorten de hele wereld manipuleren

  35 likes
 2. Joden?

  Breng de werkelijke -religieuze- Joden om, geef daarvan anderen de schuld, neem vervolgens hun identiteit over, noem jezelf daarbij “heilig en uitverkoren volk” en trek bij kritiek en de waarheid die de leugens en moordpraktijken van ze aanvalt, de holocaust- en de jodenhaatkaart om iedereen op afstand te houden. Deze ‘mensen’ die koudbloedig, zijn, moorden roven en manipuleren als volleerde demonen die ongevraagd ieders leven kunnen overnemen en vernietigen.

  Het zijn de vrienden van de vijand of maken van vrienden onze vijand (zogenaamde ‘vluchtelingen’ = leger) en zorgen ervoor dat juist Europa -verder- in hun macht komt door het af te breken en te laten overspoelen met vreemdelingen die landen moeten beroven van hun identiteit en de oorspronkelijke bewoners met geweld loskappen van hun wortels. Zodra autochtonen daarbij de aanval openen en opkomen voor zichzelf, worden hordes links-denkende zwakbegaafden of goed onderlegde groepen sociopaten ingezet als een soort van tweedehands judas leger die moeten vechten tegen het volk.

  Het zijn zelfs geen semitieten en beweren zuiver en goed te zijn, maar zorgen ervoor dat wij niet meer zijn dan slaven. Dit kunnen ze doen door het uitoefenen van macht over de financiële instellingen, de politiek en media. Hun grootste macht en machtsuitbreiding vinden plaats door middel van oorlogsvoering en het starten van revoluties en waardeloos maken van valuta’s, zoals op dit moment gebeurt in diverse landen. Dit zijn stille oorlogen die door de nep joden (zionisten) wereldwijd worden gevoerd.

  Deze nep joden zijn kille en koude moordenaars, gelijk aan de maffia, maar dan nog omvangrijker en niets anders dan onmenselijke beesten, zonder enig gevoel of empathisch vermogen.

  Alleen degenen die letterlijk in deze omvang over lijken gaan zullen de macht kunnen grijpen….En dat dien ze, volop en wereldwijd overal en gebruiken daarbij de slaven als leger en soldaten.

  13 likes
  • ….En vergeet daarbij niet dat men de slaven vergiftigd, zwak en onderdanig houdt, maar vooral stuurt met middelen/stoffen die zijn toegevoegd aan voedsel of drinken of zelfs door het rechtstreeks toedienen d.m.v. inspuiting (vaccinatie) of via zogenaamde “geneesmiddelen”. Je kunt het overal verwachten of toegediend krijgen. Misschien zelfs wel via de VS ketens MacDonald’s of de Kentucky’s als het kan. Het zou mij niet verbazen, tegenwoordig al helemaal niet meer.

   Stoffen in voedsel en drinken noemt men gemakshalve “toevoegingen” of “hulpstoffen” en zorgen ervoor dat de slaven ziek en zwak worden en zich niet meer kunnen of willen verdedigen.

   9 likes
   • ….Ook religie’s en ideologieën zijn daarbij het significante middel waarmee men grote kuddes slaven en legers stuurt. Dat was alles altijd al een beproefd middel over honderden jaren en doet het nog steeds goed.

    De islam is daarvan op dit moment vooral een levend bewijs. Het christendom raakte uit de gratie en was te soft geworden.

    Het perfecte collectivistische machts- en stuurmidde is de religiel. De zionisten coördineren, delegeren en sturen daarbij samen met de SA en VS hele kuddes zwakbegaafde slaven. Vooral middeleeuwse culturen, zwakkeren van geest of juist listig volk en agressievelingen laten zich overhalen tot het geloven in sprookjes, fabels, sagen mythen die daarbij geen ruimte kennen voor vrijdenken en niet gelovigen, niet geloven in fabelwezens die met angst, dood en ellende straffen totdat men gehoorzaamheid toont.

    9 likes
  • prachtig beschrevén.
   We zitten in zware shit want die nep joden zijn de ondergang mensheid, planeet en ZICHZELF! Zij israehell gaan er evenhard aan!
   israehell + VS is ondergang van alles, ze bewijzen ineens het NIET bestaan van 1 goed ding want alles goed heeft VS + israehell al uitgemoord op aarde.
   Dank u voor uw tekst hier, weinigen die het door hebben

   5 likes
 3. quote : Ze waren allemaal betrokken bij de verkiezingscampagne van Trump.

  Dus niet Rusland beïnvloedde de Amerikaanse verkiezingen maar Israël. Maar dan is het klaarblijkelijk geen enkel probleem. In werkelijkheid is het de bron van nagenoeg elk probleem van betekenis in de wereld.

  25 likes
 4. Wel een beetje hypocriet hoor, ga eens naar Londen kom je allemaal steenrijke theedoeken tegen Arabieren en niet zo weinig ook…

  7 likes
  • Ja, je bedoelt de Saoediers. Ken je de geschiedenis van deze specifieke ‘Arabische’ woestijnmensen? Ze bestaan door de Engelsen.

   7 likes
  • @Louise:

   Die steenrijke Arabieren zijn waarschijnlijk crypto-joden.

   Weet je nog, begin jaren zeventig, de oliecrisis en de ‘niet jood verklaring’ die de Saoudiërs eisten om zaken te mogen doen in SA? Dat was allemaal komedie hoor. Toen hier in Nederland iedereen over elkaar heen duikelde over die ‘schandalige’ eis, zette de jood Roman Polansky samen met die steenrijke Arabieren in Londen de bloemetjes buiten. Lees Judith Reisman ‘She could have died Roman’ over die fijne meneer: http://whale.to/b/reisman45.html

   Kortom Louise, de crypto’s hebben je behoorlijk bij de neus genomen.

   Begrijp je nu ook waarom die Arabieren met al hun geld niet één keer de Palestijnen te hulp zijn geschoten.

   6 likes
 5. Het zijn ook deze neppe wannabe joden die ons de Derde Wereldoorlog gaan bezorgen.

  14 likes
 6. In de Nederlandse politiek in de gehele breedte, zie ik toch steeds meer en meer, een ander geloof de boventoon gaan voeren.

  7 likes
 7. @ duitinzakje…
  Ik ben niet bij de neus genomen hoor , wat jij bedoelt is al oud…..
  Er zijn andere veel te rijke Landen in het midden Oosten die allemaal mee doen in het grote geheel…
  Ga je maar eens verdiepen waarom Zwitserland niet in de EU zit b.v…… de Rothschilds van het midden- oosten.. allemaal arabs die precies hetzelfde doen, als VS….
  En net als Israël daar gecreeerd is , is Palestina dat ook..
  Het laatste stukje @ weg met ons……van 12,38 geeft dat goed weer…….
  Eigenlijk zijn ze nog erger met onder drukken,…..kijk wat er hierheen komt, geen onderwijs, vrouwen onderdrukking etc…… En als je altijd onderdrukt bent geweest , heb je de neiging om andere weer te onderdrukken en dat wordt hier dan weer niet begrepen , want wij vinden dat zielig…….

  5 likes
 8. Zelfs zouden de monarchieën, die hier aan meedoen, ten over staan van hun burgers zich de ogen uit de kop moeten schamen?
  Soros grote vriendin in dit spel schijnt van de ene op andere dag in eens multi-miljoenair te zijn, dat kan toch niet mogen? Ongetwijfeld gaat dit ten koste van de gesteldheid van de burger?

  4 likes
 9. Walgelijke satanisten zijn het.

  4 likes
 10. schatbewaarders van het vaticaan

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

studies

19 studies: zo’n 8000 jaar geleden stond de zeespiegel METERS hoger dan nu. Bekijk hier het overzicht

In het afgelopen jaar zijn er maar ...

egypte

Zeldzaam pak sneeuw in woestijn van Egypte. Beelden van dit opmerkelijke tafereel gingen viral op social media

Op het schiereiland Sinaï van Egypte is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.