CoronaBuitenland

Ex-fondsmanager BlackRock: dit is de smoking gun dat de vaccins verantwoordelijk zijn voor oversterfte

Help door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!

In de tweede helft van 2021 zijn er 61.000 Amerikaanse millennials (25-44 jaar) overleden na vaccinatie. De oversterfte bedroeg in deze groep 84 procent. Volgens investeerder Edward Dowd, voormalig portfoliomanager bij vermogensbeheerder BlackRock, is dit de hoogste oversterfte uit de geschiedenis.

De millennials hebben eigenlijk een Vietnamoorlog meegemaakt. Tijdens die oorlog stierven er 58.000 Amerikaanse soldaten. Dowd zag de oversterfte als gevolg van de coronavaccins en boosters snel toenemen. Hij spreekt van democide, moord door de overheid. “De overheid heeft mensen vermoord. Wat we hebben ontdekt, is schokkend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Twee Vietnamoorlogen

Volgens Dowd is hier geen sprake van toeval. “De vaccinatieplicht was de drijvende kracht,” zei hij in Bannon’s War Room. Hij voegde toe dat verzekeraars vorig jaar werden geconfronteerd met een forse toename van het aantal overlijdens.

Generatie X, de generatie geboren na de babyboomers, was niet veel beter af. Nadat de vaccinatieplicht was ingevoerd, begon de oversterfte te stijgen. Tussen augustus vorig jaar en februari dit jaar bedroeg de oversterfte in die groep 110.000, aldus Dowd. “Dat zijn dus twee Vietnamoorlogen.”

Smoking gun

De totale oversterfte sinds het begin van de pandemie ligt op 1,1 miljoen: ongeveer 500.000 in 2021 en 500.000 dit jaar. Dowd baseert zich daarbij op gegevens van het CDC, het Amerikaanse RIVM, die hij samen met een ervaren Wall Street-analist heeft bestudeerd.

“Dit is de smoking gun dat de vaccins oversterfte veroorzaken in alle leeftijdsgroepen,” benadrukte hij.

4.8 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kundalini
Kundalini
2 jaren geleden

Satanisme

The don killuminati
The don killuminati
2 jaren geleden

Lekker dan. En nu bidden ze dat de afleiding met die oorlog groot genoeg is om dit weg te kunnen houden natuurlijk. Er moet toch eens rekenschap komen voor deze gruwelijke en belachelijke situatie waar we in geplaatst zijn.

Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
2 jaren geleden

De tijd dat wegmoffelen van deze data as usual beschouwd wordt, is voorbij……de tribunalen?

Ron
Ron
2 jaren geleden

Vervelend, maar als je de MC Donalds in wilt dan moet je je wel laten prikken toch….keuzes maken. En niemand werd verplicht om ze te nemen zegt de overheid…..
Intussen wordt er gewoon stevig doorgetest en geprikt…. stelletje idioten.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x