Homepagina » Het Complot » Televisie is mind control (video)
Televisie is mind control

Televisie is mind control (video)

Voormalig directeur en bestuurslid van de Wall Street-firma Dillon, Read & Co Catherine Austin Fitts ving in 1984 een gesprek op toen ze op Wall Street werkte.

Tijdens het gesprek bespraken topmannen van verschillende bedrijven hoe subliminale boodschappen via de televisie zouden worden verspreid met behulp van audiovisuele entrainment.

Fitts, die tijdens de eerste termijn van president Bush werkzaam was voor het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke ontwikkeling, was na het gesprek zo ontdaan dat ze haar televisie voorgoed de deur uit heeft gedaan.

Fitts waarschuwt dat de tv niet het enige telecommunicatiesysteem is waarbij deze technieken worden toegepast. Ook de mobiele telefoon, radio en het internet worden gebruikt om met behulp van geavanceerde technologieën consumenten over te halen, tegenstand de kop in te drukken en de status quo te behouden.

Financiële instellingen maken vaak gebruik van deze technologieën om de consument over te halen en in een bepaalde gemoedstoestand te krijgen. De Schumann-resonantie kan worden gebruikt om verlost te worden van de invloed van mind control.

Bron: Truthstreammedia.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

17 reacties

 1. en ik weet dat het waar is, het staat zelfs in de marketing boeken hoe je mensen onbewust kunt beinvloeden tot koop en dat stelt in verhouding nog niets voor met wat er op wereldniveau plaats vind. De kunst is om je eigen waarheid te ontdekken en bewust te zijn van wat er gebeurt.

  1 likes
 2. Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.

  0 likes
 3. Je bent juist naief als je denkt dat de media geen invloed heeft.
  De meeste mensen geloven klakkeloos alles wat op TV verschijnt en word besproken, het was toch te zien en te horen.
  Amerikanen doen zelfs allerlei stunten na die in films voorkomen, met soms de dood tot gevolg.
  Kijk hoe bv. de amerikanen worden beinvloed door de media, je kunt ze echt alles wijsmaken via de TV.

  0 likes
 4. [quote name=”Ken”]Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.[/quote]
  Goed voor jou dat je niet naïef bent, Ken! Maar ik zal je een geheimpje verklappen: een hééél groot deel van de mensheid is naïef. Vooral in de VS. Het is natuurlijk moeilijk je te verplaatsen in een ander, want je bent zelf niet naïef, dus je weet niet hoe het is om naïef te zijn. Zelf kijk ik hooguit 2 uur per week TV en dan meestal omdat mijn vriendin naast me op de bank zit. Mensen zijn kuddedieren zeggen ze. Ben ik het helemaal niet mee eens. Ik ken heel veel mensen die op zichzelf staan. Helaas zijn de meeste mensen gewoon (te) naïef.

  0 likes
 5. Wanneer ik door de stad fiets, flitst regelmatig een subliminale boodschap voorbij: de reclameborden bij bushaltes en de nog grotere borden in de openbare ruimte bij de invalswegen. Hoe harder ik fiets hoe subliminaler de boodschap!

  Wat kan ik er aan doen? Naar binnen kijken? Mediteren op de fiets? De buitenwereld volledig ontkennen? Maar dan bots ik al gauw tegen een auto op. Of die auto tegen mij. En dat is niet zo lief voor het lichaam.

  ‘t Zou verboden moeten worden! Wie verdient er eigenlijk aan die borden in mijn/onze openbare ruimte?

  0 likes
 6. Weet iemand concrete voorbeelden op welke manier dit zou gebeuren? Heb al vaker onderzoek gedaan naar mind control / brainwashing via televisie, maar kom nooit echt harde voorbeelden tegen. Eerder zaken zoals: Van tv kijken wordt je dik omdat je weinig beweegt. Het bijgevoegde intervieuw brengt ook geen verheldering. Alleen dat mind control via tv zou plaatsvinden

  0 likes
 7. Werkt blijkbaar niet…
  Verder, makkelijk te controleren met een videocamera met hoger aantal beeltjes per seconde en hogere geluidsfrequentie.

  De beinvloeding zit hem vaker in de onjuiste informatie tijdens uitzendingen van documentaires en nieuws, naast een verdacht opgesteld wasmiddel of computermerk…

  0 likes
 8. Vroeger zeiden mijn ouders dat als je teveel TV keek dan werd je “televisieziek”. Wij keken niet veel TV maatr speelden liever buiten. Echter Tom and Jerry hadden ons wel aardig te pakken. Dat wilde ik niet graag missen (nog steeds niet trouwens). Ik hoor veel mensen over TV-programma’s praten die ik niet eens ken en dan wordt je zelfs soms raar aangekeken omdat ik nauwelijks op de hoogte ben wat bekende Nederlanders doen. Ik kijk wel eens natuurdocumentaires.

  0 likes
 9. [quote name=”Ken”]Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.[/quote]

  Beste Ken, het is waarschijnlijk onzin voor jou en Barbie. Maar het overgrote deel van Nederland denkt nog steeds dat alles wat maar op die buis wordt getoverd ook “echt” is!

  Als gisteren door RTL wordt gemeld dat 70% van de Nederlanders voor militair ingrijpen in Syrië is, schreeuwt dik 90% van Nederland dat zij zich schamen voor hun landgenoten. Nog geen 10% weet dat dit soort meningen niet ‘gepeild’ worden, maar gecreëerd!

  0 likes
 10. [quote name=”Link”][quote name=”Ken”]Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.[/quote]
  Goed voor jou dat je niet naïef bent, Ken! Maar ik zal je een geheimpje verklappen: een hééél groot deel van de mensheid is naïef. Vooral in de VS. Het is natuurlijk moeilijk je te verplaatsen in een ander, want je bent zelf niet naïef, dus je weet niet hoe het is om naïef te zijn. Zelf kijk ik hooguit 2 uur per week TV en dan meestal omdat mijn vriendin naast me op de bank zit. Mensen zijn kuddedieren zeggen ze. Ben ik het helemaal niet mee eens. Ik ken heel veel mensen die op zichzelf staan. Helaas zijn de meeste mensen gewoon (te) naïef.[/quote]

  Vond ik;

  Dokters vernietigen – Gezondheid.

  Rechters/Advocaten vernietigen; Recht/Rechtvaardigheid.

  Religie vernietigen; Spiritualiteit.

  Psychiaters vernietigen ;The Mind/Bewustzijn.

  Wetenschappers vernietigen; Waarheid.

  Main stream Media vernietigen; Informatie.

  Regeringen vernietigen; Vrijheid

  Er blijft maar één ding over luister naar je éigen hart /intuitie.

  0 likes
 11. Nogmaals, subliminal messaging is niet effectief gebleken.
  Het werkt alleen enigzins bij mensen die toch al iets in de richting van de ‘message’ van plan waren. Je kan het dus eventueel gebruiken als ‘subliminal schop onder je kont’ maar zeker niet voor ‘mind control’.
  Daarvoor werkt ‘unsubliminal’ herhaling van een boodschap of overtuiging veel beter.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Subliminal_stimuli#Effectiveness

  0 likes
 12. [quote name=”#kefashan”]Wanneer ik door de stad fiets, flitst regelmatig een subliminale boodschap voorbij: de reclameborden bij bushaltes en de nog grotere borden in de openbare ruimte bij de invalswegen. Hoe harder ik fiets hoe subliminaler de boodschap!

  Wat kan ik er aan doen? Naar binnen kijken? Mediteren op de fiets? De buitenwereld volledig ontkennen? Maar dan bots ik al gauw tegen een auto op. Of die auto tegen mij. En dat is niet zo lief voor het lichaam.

  ‘t Zou verboden moeten worden! Wie verdient er eigenlijk aan die borden in mijn/onze openbare ruimte?[/quote]

  Uhm, Veel gratis websites zouden niet langer gratis kunnen blijven zonder reclame. En dat is maar een voorbeeld, zonder reclame zullen veel meer diensten die nu gratis zijn geld gaan kosten, wat voor veel meer geklaag zal zorgen.

  0 likes
 13. [quote name=”Link”][quote name=”Ken”]Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.[/quote]
  Goed voor jou dat je niet naïef bent, Ken! Maar ik zal je een geheimpje verklappen: een hééél groot deel van de mensheid is naïef. Vooral in de VS. Het is natuurlijk moeilijk je te verplaatsen in een ander, want je bent zelf niet naïef, dus je weet niet hoe het is om naïef te zijn. Zelf kijk ik hooguit 2 uur per week TV en dan meestal omdat mijn vriendin naast me op de bank zit. Mensen zijn kuddedieren zeggen ze. Ben ik het helemaal niet mee eens. Ik ken heel veel mensen die op zichzelf staan. Helaas zijn de meeste mensen gewoon (te) naïef.[/quote]

  Ja en heel veel naieve mensen die proberen je uitgebreidere bewustzijn ook weer naar beneden te halen wanneer je onthullende zaken (zoals de valse vlagoperatie 911)verteld. Het lijkt wel of ze willen dat je net zo naief blijft als hun. Dat maakt me het voorkauwen van mensen die ervoor kiezen naief te zijn ook zat. Dus mensen die haast bewust ervoor kiezen om naief te zijn (die zijn dus dom).

  0 likes
 14. Deze toestanden doen mij denken aan de allegorie van de grot van Plato. http://nl.wikipedia.org/wiki/Allegorie_van_de_grot
  Als mensen maar een paar dingen dagelijks krijgen voorgeschoteld, kunnen en willen ze op een gegeven ogenblik niets meer anders. Of ze passen niet meer tussen hun vrienden, familie en/of collega’s, óf ze zijn zo afgestompt dat ze de “waarheid” die hen is voorgeschoteld als enige bron accepteren. Dus politiek, banken, oorlog, sport en het weer. Opgevuld met de laatste roddels over bekende medeburgers maakt dit de dagelijkse sfeer.

  0 likes
 15. [quote name=”biko steve”][quote name=”#kefashan”]Wanneer ik door de stad fiets, flitst regelmatig een subliminale boodschap voorbij: de reclameborden bij bushaltes en de nog grotere borden in de openbare ruimte bij de invalswegen. Hoe harder ik fiets hoe subliminaler de boodschap!

  Wat kan ik er aan doen? Naar binnen kijken? Mediteren op de fiets? De buitenwereld volledig ontkennen? Maar dan bots ik al gauw tegen een auto op. Of die auto tegen mij. En dat is niet zo lief voor het lichaam.

  ‘t Zou verboden moeten worden! Wie verdient er eigenlijk aan die borden in mijn/onze openbare ruimte?[/quote]

  Uhm, Veel gratis websites zouden niet langer gratis kunnen blijven zonder reclame. En dat is maar een voorbeeld, zonder reclame zullen veel meer diensten die nu gratis zijn geld gaan kosten, wat voor veel meer geklaag zal zorgen.[/quote]
  Mogelijk zitten we niet allemaal te wachten op die diensten. Maar anyway: een website of televisieprogramma, daar kies je zelf voor. Reclame in de openbare ruimte laat je die keus niet. Niet zelden hebben die reclames ook een seksueel tintje. En daar is niet iedereen blij mee. Ongevraagde opdringerigheid wordt over het algemeen niet gewaardeerd. Maar de reclamejongens moeten ook verdienen.

  0 likes
 16. [quote name=”#kefashan”]Wanneer ik door de stad fiets, flitst regelmatig een subliminale boodschap voorbij: de reclameborden bij bushaltes en de nog grotere borden in de openbare ruimte bij de invalswegen. Hoe harder ik fiets hoe subliminaler de boodschap!

  Wat kan ik er aan doen? Naar binnen kijken? Mediteren op de fiets? De buitenwereld volledig ontkennen? Maar dan bots ik al gauw tegen een auto op. Of die auto tegen mij. En dat is niet zo lief voor het lichaam.

  ‘t Zou verboden moeten worden! Wie verdient er eigenlijk aan die borden in mijn/onze openbare ruimte?[/quote]

  Leuke beredenering, lekker plastisch, leuk! Haha! Anyway, om op je vraag een antwoord te formuleren: als je jezelf in het algemeen meer bewust bent van deze boodschappen en wat de achterliggende intentie daarvan is, gaat je onderbustzijn daar anders mee om en worden zulke boodschappen minder effectief tot helemaal niet effectief. Hangt af of je voldoende focus hebt voor de ‘verborgen hand’ achter zaken, bij manier van spreken.
  Je gaat dan ook niet zomaar plots een bepaald product van een bepaald merk meer op automatische piloot kopen…omdat je ermee bezig bent en je er dus bewuster van bent.

  Vertouw ook op deze vaardigheid, dan hoef je al helemaal niet echt wat te doen, want het kost eigenlijk allemaal geen enkele moeite. Change of mindset. 😉

  Wees vooral niet bezorgd, want dat is niet de juiste, ja daar ga ik weer, frequentie om op verder te bouwen. Je zal dan net ‘t omgekeerde naar je toehalen en ‘toevallig’ zaken ervaren. Men heeft synchroniciteit in beide polariteiten, namelijk positief en negatief, afhankelijk van je gerichtheid van leiden of geleid worden.

  Geloof niets van wat ik zeg! Probeer ‘t gewoon een keer zelf en kijk of er wat voor jou in zit dat goed bij je aanvoelt en werkt. 😉
  Succes!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

euro-2976515_1280

Dit is het beste voornemen voor 2018

Het nieuwe jaar ingaan, gaat altijd gepaard met goede ...

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

Mysterieuze streep van lichtjes aan Nederlandse hemel leidt tot talloze UFO-meldingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag ...

UFO's en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

UFO’s en aliens zijn antropologen uit de toekomst. Amerikaanse professor baart opzien

Natuurkundigen kregen het onlangs voor elkaar om ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 2 mei 2019
20:00 uur (CEST)
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.