Het Complot

Televisie is mind control (video)

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voormalig directeur en bestuurslid van de Wall Street-firma Dillon, Read & Co Catherine Austin Fitts ving in 1984 een gesprek op toen ze op Wall Street werkte.

Tijdens het gesprek bespraken topmannen van verschillende bedrijven hoe subliminale boodschappen via de televisie zouden worden verspreid met behulp van audiovisuele entrainment.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Fitts, die tijdens de eerste termijn van president Bush werkzaam was voor het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke ontwikkeling, was na het gesprek zo ontdaan dat ze haar televisie voorgoed de deur uit heeft gedaan.

Fitts waarschuwt dat de tv niet het enige telecommunicatiesysteem is waarbij deze technieken worden toegepast. Ook de mobiele telefoon, radio en het internet worden gebruikt om met behulp van geavanceerde technologieën consumenten over te halen, tegenstand de kop in te drukken en de status quo te behouden.

Financiële instellingen maken vaak gebruik van deze technologieën om de consument over te halen en in een bepaalde gemoedstoestand te krijgen. De Schumann-resonantie kan worden gebruikt om verlost te worden van de invloed van mind control.

Bron: Truthstreammedia.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ken
Ken
10 jaren geleden

Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.

janette
janette
10 jaren geleden

en ik weet dat het waar is, het staat zelfs in de marketing boeken hoe je mensen onbewust kunt beinvloeden tot koop en dat stelt in verhouding nog niets voor met wat er op wereldniveau plaats vind. De kunst is om je eigen waarheid te ontdekken en bewust te zijn van wat er gebeurt.

kengai
kengai
10 jaren geleden

Je bent juist naief als je denkt dat de media geen invloed heeft.
De meeste mensen geloven klakkeloos alles wat op TV verschijnt en word besproken, het was toch te zien en te horen.
Amerikanen doen zelfs allerlei stunten na die in films voorkomen, met soms de dood tot gevolg.
Kijk hoe bv. de amerikanen worden beinvloed door de media, je kunt ze echt alles wijsmaken via de TV.

Link
Link
10 jaren geleden

[quote name=”Ken”]Onzin. Je moet dan als mens zijnde wel erg naief zijn om zo beinvloed te worden…als het waar zou zijn. Bij mij staat de tv sowieso vaker uit dan aan omdat er toch zelden iets leukd of boeiends op tv is dat ik nog niet gezien heb.[/quote]
Goed voor jou dat je niet naïef bent, Ken! Maar ik zal je een geheimpje verklappen: een hééél groot deel van de mensheid is naïef. Vooral in de VS. Het is natuurlijk moeilijk je te verplaatsen in een ander, want je bent zelf niet naïef, dus je weet niet hoe het is om naïef te zijn. Zelf kijk ik hooguit 2 uur per week TV en dan meestal omdat mijn vriendin naast me op de bank zit. Mensen zijn kuddedieren zeggen ze. Ben ik het helemaal niet mee eens. Ik ken heel veel mensen die op zichzelf staan. Helaas zijn de meeste mensen gewoon (te) naïef.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x