CoronaBuitenland

Wereldgezondheidsorganisatie wil internationaal pandemieverdrag: ‘Riekt naar wereldregering’

Help ons door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Begin deze maand zijn de 194 leden van de Wereldgezondheidsorganisatie in Genève achter gesloten deuren samengekomen om een nieuw pandemieverdrag op te stellen, dat voorrang krijgt op de nationale (grond)wetten. Het verdrag stelt de WHO straks in staat wereldwijd het gezondheidsbeleid voor te schrijven.

WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger – die doceert aan de Universiteit van Genève, maar vanwege haar kritiek op het coronabeleid op non-actief is gesteld – spreekt van ‘een gevaarlijke machtsgreep’ en roept landen op niet te tekenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Uiterst gevaarlijke ontwikkeling

“Hiermee zetten de ministers van volksgezondheid bij natuurrampen of pandemieën in één klap de eigen wetgeving aan de kant en dragen zij de bevoegdheden over aan de WHO, die dan dwangmaatregelen zoals lockdowns of verplichte vaccinatie kan invoeren zonder dat de burgers of politieke oppositie daar iets tegen kunnen doen,” citeert De Andere Krant Stuckelberger.

De klokkenluider stelt dat het een uiterst gevaarlijke ontwikkeling is om de gecorrumpeerde WHO meer macht te geven. “Het feit dat ze zich nu plotseling distantiëren van de beperkingen is een spel. De WHO wil namelijk haar macht fors uitbreiden, en niet alleen in het geval van een pandemie, ook bij elke andere crisis of bedreiging,” aldus Stuckelberger.

Wereldregering

Emeritus hoogleraar Wouter Keller reageert: “De WHO wil een internationaal pandemieverdrag. Dit riekt naar een wereldregering die ons parlement verzwakt.” FVD-politicus Ralf Dekker zegt tegen hem: ‘Riekt naar’ is nog zwak uitgedrukt, Wouter.

4.9 66 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rienus
Rienus
2 jaren geleden

In China gaat het nu ook erg goed met snel oplopende besmettingen. Maar men blijft keer op keer dezelfde fout maken. Als iets blijkbaar dus niet werkt zou ik iets anders proberen.

Arnie
Arnie
2 jaren geleden

Het begint ze allemaal naar de kop te stijgen nu ze een eenmaal van het bloed hebben geproefd….

Edwin
Edwin
2 jaren geleden

Bevolking wil internationaal Strafhof rechtszaak tegen de WHO voor oplichting en corruptie.

s meindertsma
s meindertsma
2 jaren geleden

de WHO of ook maar een enkele regering ,zal nooit de baas zijn over mijn lijf.ik bepaal altijd nog zelf wat er in komt.kijk wat het corona vaccin heeft gebracht,alleen maar ellende en het is nog lang niet afgelopen.

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x