Homepagina » Mens en Dier » Ziekenhuisdirecteur: ‘Ik ben niet gevaccineerd en vraag me af of het voor mij wel nodig is’
directeur
Foto: Worldwide Demonstration – March 20 2021 Amsterdam (Karen Eliot CC BY-SA 2.0)

Ziekenhuisdirecteur: ‘Ik ben niet gevaccineerd en vraag me af of het voor mij wel nodig is’

Eerder deze maand was Kjeld Aij, directeur locatie Dijkzigt van het Erasmus MC, te gast aan tafel bij De Nieuwe Wereld. Hij onthulde tijdens het gesprek dat hij zelf niet gevaccineerd is tegen corona.

Op de vraag of hij zich nog wel laat vaccineren, antwoordde hij: “Als je een gezonde leefstijl hebt, zorgt dat je goed in je vitaminen zit, zorgt dat je je beweging pakt, kun je ook ziek worden en weer gezond worden. Dat zien we natuurlijk ook veel gebeuren.”

“De vraag die ik mijzelf stel, is: gaat het vaccin mij helpen om minder ziek te worden. Ik ben toch wel opgevoed met de natuurlijke afweer. Ik realiseer me heel goed dat het uitmaakt in welke leeftijdsfase je zit. […] Ik voel dat ik nog in de kracht van mijn leven zit,” zei Aij.

Lef

“Ik weet niet zeker of dat vaccin voor mij nodig is,” benadrukte de ziekenhuisdirecteur. Presentator Paul van Liempt reageerde: “Ik vind het van lef getuigen om dat te zeggen in deze positie.”

“Wel of niet vaccineren, wil ik eigenlijk weghouden uit de discussie goed of fout,” voegde Aij toe.

Vanaf 30:00:

4.5 56 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
75 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 maand geleden

Ongelooflijk wat deze man zegt. Of ik kan beter zeggen: wat hij niet zegt. Hij weet natuurlijk als insider PRECIES wat het betekent om je te laten inenten met een experimenteel gentherapiemiddel. Hij kijkt wel uit! Iedereen die dat programma heeft gezien en gehoord zou daaruit zijn of haar conclusie moeten trekken. Dus zelfs als gezond mens beschouwt hij het al als een risico. Dat IS het natuurlijk ook. Daar hoef je geen medicus voor te zijn. Een experimenteel middel dat een paar maanden getest is en dan nog voornamelijk met mensen onder de 60 jaar. Ik lees trouwens steeds vaker dat vooral mensen in de gezondheidszorg weigeren om die prik te nemen. Ik moet wel zeggen dat ik het zeldzaam hypocriet vind om dat middel dan wel te propageren voor ik weet niet hoeveel mensen, die getrouw de mening van artsen aannemen. Zeker ouderen hebben nog steeds de neiging om een arts als een autoriteit te beschouwen, die het beste met hun voor heeft. Van dat standpunt ben ik al enige tijd genezen. Veel artsen (gelukkig niet allemaal) zien patiënten alleen nog maar als verdienmodel. Ik heb op dit moment wel het idee, dat er langzamerhand een kentering aan het ontstaan is. Mijn dochter vertelde mij gisteren dat bij haar in de straat alleen nog maar wappies woonden. Dat in tegenstelling met de woongemeenschap waar ik woon. Daar is nu bijna iedereen “gevaccineerd”. Dat spul werkt waarschijnlijk net als rattengif: HEEL LANGZAAM.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Covid-19/Corona vaccine is GEEN vaccine. Het is Bio-wapen

Dr. Harvey Risch, een professor in epidemiologie aan de Yale University
waarschuwd, dat de zogenaamde “derde golf” van het Chinese virus te wijten zijn aan gevaccineerde mensen die de ziekte oplopen en verspreiden naar anderen.!!! WAKKER WORDEN…

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
1 maand geleden

Tegenwoordig vinden we het van lef betuigen als je je gezond verstand gebruikt en iets zegt wat we feitelijk een jaar geleden allemaal gezegd zouden hebben.

Het is overigens ook de vraag die ik aan iedereen stel die mij verteld te willen vaccineren. Waarom laat je je vaccineren? Ze hebben vaak geen idee. De volgende vraag is vaak of ze dan geen vertrouwen hebben in hun eigen immuunsysteem en lichaam, met de opmerking dat ze het wellicht al gehad hebben. Ik hoop de mensen daarmee aan het denken te zetten, zonder in een vervelende discussie te belanden..

PowerFlower
PowerFlower
1 maand geleden

De wereld is toch wel heel diep gezakt dat je je al moet excuseren als je een gezonde leefstijl aan wilt houden en geen troep in je lijf wat daar niet thuis hoort. Bij mij ook nooit die gifspuit, kan gebeuren wat er wil.

x

Check Also

peiling

Peiling: meerderheid Amerikaanse artsen WEIGERT coronaprik

Uit een peiling van de Association of ...

slimste

‘Slimste man van Amerika’: elite wil wereldbevolking steriliseren met coronavaccin

Eén van de slimste mensen ter wereld ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

75
0
We lezen graag je reactie!x