Homepagina » ongebruikte categorie » Nieuw-Zeeland voert gedeeltelijke vaccinatieplicht in: ‘Doodeng’
nieuw-zeeland
Foto: Jacinda Ardern (Flickr/Nevada Halbert CC BY 2.0)

Nieuw-Zeeland voert gedeeltelijke vaccinatieplicht in: ‘Doodeng’

Nieuw-Zeeland heeft grenspersoneel tot het einde van de maand gegeven om zich te laten inenten tegen corona. Daarbij gaat het vooral om mensen die werkzaam zijn op vliegvelden en in havens. Weigeraars riskeren overgeplaatst te worden, aldus premier Jacinda Ardern.

Het land heeft de grenzen gesloten voor veel reizigers. Wie naar Nieuw-Zeeland wil, moet eerst een negatieve coronatest laten zien en vervolgens in quarantaine.

“We willen dat iedereen op onze frontlinie gevaccineerd is,” zei Ardern. Daaronder vallen ook beveiligers, zorgmedewerkers en hotelpersoneel. Nieuw-Zeeland vaccineert al enkele maanden met het Pfizer-vaccin.

Ardern implementeert hiermee eigenlijk het ‘geen prik, geen geld’-beleid. Ze maakt zich niet populair. “Deze heks is zo gevaarlijk,” schrijft ondernemer Jorn Luka in een reactie op Twitter.

“In Nieuw-Zeeland wordt het werkelijkheid: de staat die je rechten inperkt als je na afweging hebt besloten je níét te willen laten vaccineren. Dit is niet alleen doodeng, maar druist direct in tegen de bescherming van lichamelijke integriteit, een fundamenteel grondrecht,” schrijft jurist Raisa Blommestijn.

4.9 45 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
28 dagen geleden

En dat met een prik in de testface. Dat mens behoort ook tot de nieuwe Mengele.

Pieter
Pieter
Reactie op  ster
28 dagen geleden

Het maakt niets uit of de prik in testfase is of niet !

Als een meerderheid zich vrijwillig laat prikken dan is er zeker in combinatie met mensen die natuurlijk een infectie hebben doorlopen groepsimmuniteit en hoef je niets te verplichten.

Als een meerderheid (of grote minderheid) zich NIET wil laten vaccineren dan is er sprake van een gezondheidsdictatuur als je het verplicht stelt.

Nog los van het feit dat zelfbeschikkingsrecht en lichamelijke integriteit absolute grondrechten zijn op individuele basis (NIET democratisch bepaald).

Dit ter discussie stellen, is al een glijdende schaal naar de afgrond.

Solo
Solo
Reactie op  Pieter
28 dagen geleden

Helemaal mee eens

Rosalie
Rosalie
Reactie op  Pieter
28 dagen geleden

Degenen die zich hebben laten prikken zijn binnen jaren dood: boven de 70 binnen twee à 3 jaar, jonger dan 70 binnen vijf tot 10 jaar. Het immuunsysteem valt zichzelf aan bij degenen die zo dom waren om de spuit te nemen.
Dus je krijgt alleen immuniteit als je de ziekte hebt doorgemaakt. Groepsimmuniteit alleen bij het doormaken van de ziekte,niet door de spuit. Het is de vraag of degenen die de spuit hebben gehad niet een besmettingsbron voor ongevaccineerden zijn.
Mike Yeadon, ex ceo van Pfizer waarschuwt voor genocide.

Pieter
Pieter
Reactie op  Rosalie
28 dagen geleden

Hoi Rosalie, dat is zeker een optie zoals je zegt. Maar bij staat vrijwilligheid (!) altijd voorop. Als mensen besluiten het toch te doen, ondanks alle informatie, wie ben jij of ik dan om ze tegen te houden? Vrijwilligheid moet toch de basis zijn in een samenleving.

Persoonlijk zal ik het vaccin zeker ook niet nemen de komende jaren (En ik ben niet per definitie tegen vaccineren, het heeft ook goede dingen gebracht).

Rob
Rob
Reactie op  Rosalie
27 dagen geleden

Het feit dat zoveel mensen het nog steeds een ziekte op zich noemen (jij ook) geeft al aan hoezeer je in het verhaal verstrengeld zit, ook al geloof je dat de vaccinaties dodelijk zijn. Het IS geen ziekte. Ze hebben gewoon alle bekende ziektes en symptomen op één grote hoop gegooid en noemen dat DE ziekte. Maar het IS dus geen ziekte. Het enige wat er gaande is is dat ze in wezen alle ziektes met bijbehorende symptomen onder één noemer als machtsmiddel gebruiken. DAT is wat het IS. Als je voorheen geen medicijnen nodig had voor verkoudheid of griep dan heb je nu ook geen medicijnen nodig. En er is dus ook geen ziekte waar groepsimmuniteit in moet komen want die ziekte bestaat niet, alleen een machtsgreep. En dat preventieve vaccineren is ook alleen maar een excuus. Mensen vaccineren tegen iets wat ze niet hebben, zogenaamd om het immuunsysteem te prikkelen. Dat immuunsysteem wordt vanzelf wel geprikkeld als er een werkelijk virus is. Met een werkelijk ‘virus’ krijg je alleen geen lading toegevoegde giftige stoffen erbij die je met een vaccin wel krijgt. Immuun wordt je dus alleen maar echt door een ziekte door te maken en absoluut niet door van buitenaf geïnjecteerd te worden. Ziek zijn is gewoon een soort grote schoonmaak van wat er niet in je lichaam thuis hoort. Waarom zou je dan überhaupt van buitenaf allerlei troep en gif in je lichaam laten spuiten? Of maak ik me dan schuldig aan gezond verstand?

I.Valerie
I.Valerie
Reactie op  Rosalie
27 dagen geleden

U heeft gelijk!
Ik kon niet tegen om te kijken hoe ouders van mijn man gegaan naar priklocaties.Ik zei tegen hun,niet gaan!Maar ze geloven me niet!😪
Ze geloven tv -hersenspoeling apparat!
Ik heb zoveel pijn in mijn hart voor oude mensen!Mijn hart huilt elke dag om deze mooie aarde 🌍 ,welke God heeft voor ons gemaakt.
Maar die machtige groepen welke deze plandemie verzonen heeft,om mensen kapot te maken,die denken niet over God,ze denken dat ze zijn God!Dat zijn monsters zonder ziel en gevoel!

Disney
Disney
Reactie op  ster
27 dagen geleden

Ach, ik kies geen partij, maar wat stelt Nieuw-Zeeland militair eigenlijk voor … in vergelijking met China.

Hans (New Zealand)
Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Laat de Nederlandse media de Nedrelanders angst aan jagen en stoppen met die onzin verhalen. Jullie hebben open grenzen dus
“kom maar binnen besmet of onbesmet” . We kregen hier uit India besmetten gasten en het is logisch dat de mensen van de grensbewaking immuun moeten zijn voor de virus. Europa kan dat niet. Jullie moeten eens ophouden met de boel verdraaien en opblazen zoals ik gewend ben te zien op NPO.

Dubito
Dubito
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Immuun raak je door met ‘besmette’ gasten in aanraking te komen. Je eigen immuunsysteem kan daar uitstekend mee omgaan. Niet door inspuiten met een experimentele gentherapie die je immuunsysteem vernietigt door er als een olifant in de porseleinkast in tekeer te gaan.
Probeer ook in Nieuw Zeeland je eens een beetje in te lezen. Zo te zien zijn daar de media ook flink ‘besmet’ met bullshit.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

De waarheid is uit. Pfizer Executive geeft toe dat hun vaccin niet bedoeld is om de pandemie te beëindigen, maar om er een ENDEMISCHE ziekte van te maken, zodat de vraag naar hun vaccins voor altijd zal voortduren en hen de kans geeft om veel GELD te verdienen door hun vaccin te verkopen.

Nina-
Nina-
Reactie op  Joyce Ramgatie
28 dagen geleden

Heb je een linkje?

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  Nina-
28 dagen geleden

Zoek op Bitchute en Odysee daze vindt je alles

Nina-
Nina-
Reactie op  Crazyworldupsidedown
27 dagen geleden

Dank je , ik ga zoeken, hier had ik nog niet van gehoord.

Edward
Edward
Reactie op  Joyce Ramgatie
28 dagen geleden

Het is endemisch net als de griep. Mensen die zich willen beschermen neem gerust de spuit maar laat gezonde mensen die het niet willen met rust.

Geraldine
Geraldine
Reactie op  Joyce Ramgatie
28 dagen geleden

Zoals in een ander NFN artikel reeds te lezen viel:
‘Kuipers: Ook nadat 80% gevaccineerd is, gaan we niet terug naar normaal’.
Ook Ab Osterhaus liet zich woorden met een gelijke strekking ontvallen.

Dus inderdaad, als het aan de graaiers ligt komen we er nooit meer vanaf.

https://www.ninefornews.nl/kuipers-ook-nadat-80-gevaccineerd-is-gaan-we-niet-terug-naar-normaal/

Nina-
Nina-
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Wat is er niet waar aan het bericht? Wordt vaccinatie verplicht of niet voor de genoemde doelgroepen? Ja of Nee voldoet. Als je daar geen antwoord op wilt geven is het bericht dus correct. Het feit dat er iemand “besmet” binnenkomt is volgens jou logisch om deze stappen te nemen ( lijkt mij niet maar dat terzijde). Het gaat erom of vaccinatie voor de genoemde groepen verplicht is. Waar of niet waar?

Jacky
Jacky
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Helaas worden ze niet immuun voor het virus. Maar daar komen jullie dan nog wel achter. Veel succes.
Lees maar berichten over b.v. Israël in het echte nieuws, dan lees je hoe mensen die twee keer geënt zijn ook gewoon weer ziek worden. En kijk maar eens naar de vergelijking van het aantal sterfgevallen van maart 2020 tot december 2020 en van half december 2020 tot nu. Vanaf half december zijn ze daar begonnen met vaccineren.
Nogmaals veel succes met deze experimentele gentherapie, het is GEEN vaccin.
En ik zou me ook eens inlezen waar deze plandemie werkelijk voor bedoeld is.

AlbertV
AlbertV
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Jammer dat het prachtige New Zealand ook in de greep is gekomen van de farma-maffia. Bereidt je voor Hans: een paar keer per jaar een spuit, anders kom je nergens meer in. Naar Israelisch voorbeeld. En dat allemaal voor een of ander flut-virus dat alleen voor oude zieke mensen gevaarlijk is en waar overigens nog heel wat goede geneesmiddelen voor bestaan. Trouwens, jullie hebben net de zomer achter de rug, straks in de winter is het virus er weer hoor.

Johnny
Johnny
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Wat is dan de logica dat douane medewerkers immuun MOETEN zijn voor HET virus? En welk virus bedoel je dan? Covid met zijn belachelijk lage aantallen doden? zelfs al zijn die cijfers van a tot z vervuild met hele andere ziekte’s en aandoeningen (influenza a en b) tot zelfs verkeersslachtoffers en moord aan toe? Bewijs eerst eens dat dit zogenaamde virus bestaat, dat is nu nog steeds NIET gebeurt. Ik weet niet wie jij bent of denkt te zijn maar jullie Nieuw Zeelanders zijn enorm diep gehersenspoeld als er dit soort vuiligheid en smerige op niets gebaseerde leugens worden verspreid door jou. Jacynda zal hangen matey boy, net als Mark (of the beast) Rutte. Als je nog eens reageert besef je dan wel dat je hier op deze site niet thuishoort met je staats-propaganda en je Brave New World geklets.Doe dat maar lekker in kiwi-land. Het enige wat aan je verhaal klopt is dat de NPO alles uit zijn duim zuigt. Ik denk dat jij je eerst beter wat kunt inlezen op deze site voordat je meer volslagen onzin gaat verkondigen en medeschuldig wilt zijn aan massale staatsmoord. Jullie idioterie vreten we hier niet op deze site en je kunt verwachten dat je flink word aangepakt, geheel terecht. Dit is één van de weinige plekken in dit achterlijke gehersenspoelde land waar de mensen nog wél na kunnen en willen denken. Waar de mensen nog geen verziekte ziel hebben en die covid shite niet slikken en nooit een jab zullen nemen. Ik hou van alle mensen hoor, alleen diegenen die mij en mijn goede medemens openlijk durven te bedreigen met staatspropaganda en WEF/WHO covid leugens die zal echt serieus op moeten passen. Welcome to the shit world you helped create. En luister nu maar naar iemand die het goed met je voor heeft en hou je grote mond.

Edward
Edward
Reactie op  Johnny
28 dagen geleden

Vaccinatie is geen immunisatie.

Sjefke
Sjefke
Reactie op  Johnny
28 dagen geleden

We moeten ons niet verlagen om op dezelfde wijze te reageren als onze tegenstanders doen! Dit is juist wat de bedoeling is van de elite om de mensen tegen elkaar op te zetten! We moeten proberen om mensen met argumenten te overtuigen. Zelfs als dat niet lukt moeten we hen in hun waarde laten!
De bedoeling is juist om discussie uit te lokken, waardoor ieder zijn eigen mening kan vormen en e.v.t. tot andere inzichten komt.
A.u.b. Lieve mensen werk niet mee aan tweespalt zaaien.

Johnny
Johnny
Reactie op  Sjefke
27 dagen geleden

Hoi Sjefke, ik ga er wat fel in, dat klopt. Dit is omdat hij zelf redelijk hard er invliegt zonder voldoende kennis van zaken. Maar ik zaai geen tweespalt, ik stel vragen n.a.v. zijn reactie. Jammer genoeg leest deze man de artikelen op deze site (en andere) niet goed en lijkt hij hopeloos verloren door de msm leugens van diezelfde elite. Dat is waar die tweespalt en verdeel en heers vandaan komt. Misschien kan ik in de toekomst wat tactischer te werk gaan maar dat is echt erg lastig als we te maken hebben met zo veel smerige leugens van zoveel organisaties, regeringen, politici, artsen, wetenschappers enz. We worden constant gecensureerd omdat wij wél waarheid verkondigen. Vandaar de felheid. Maar de tweespalt komt van hen, niet van mij. Dus wijs a.u.b. niet in mijn directie hiervoor maar wijs richting diegenen die het nep nieuws verspreiden en diegenen die daar instinken zoals in dit geval geldt voor Hans uit Nieuw Zeeland.

AnnoNimbus
AnnoNimbus
Reactie op  Johnny
28 dagen geleden

Zouden ze zich houden aan handen ontsmetten na fouilleren? Als er een leproos (wordt niet op getest) voor me staat dan wil ik wel nieuwe handschoenen of zo voordat ze mij betasten.

Marianna
Marianna
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

je vergist je een beetje, het vaccin maakt niet immuun.

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Wat doe je dan op deze site? NPOer lekker die bullshit van hun blijven volgen gehersenspoelde die je bent met al dat regerings gelul doe je ogen open zoniet blijf lekker weg dan en praat zelf geen onzin sta zeker ook met een vlaggetje met koningsdag

Hans (New Zealand)
Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

O ja dit nog. We zijn pas enkele WEKEN geleden met vacineren begonnen en jullie schrijven enkele maanden. Dit is een promotion voor de Nederlanders om ze te stimuleren om te vaccineren. Wat een zooitje. Zoek eerst een reliable regering. Hier worden we dagelijks op de hoogte gehouden. Ik weer naar NL….aan me nooit niet.

Dubito
Dubito
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Nou, doei!

Charlotte
Charlotte
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Egoïsme ten top, expirimenteel vaccin waar mensen (niet allemaal) ziek van worden, er zijn mensen die intolerantie hebben en niet gevaccineerd kunnen worden! 😡 Niks bewezen dat het vaccin helpt, tijdelijk misschien, het virus blijft, dat gaat niet meer weg, het wordt een tweespalt in de samenleving,.. “Een blind vertrouwen in de overheid is de grootste vijand van de waarheid”.. Albert Einstein..

Wappie
Wappie
Reactie op  Charlotte
28 dagen geleden

Charlotte aan jou reactie van “Egoisme ten top” klinkt enigszins naar jaloezie doordat zij daar in ontspannensfeer leven en lekker op een terasje kunnen zitten. Onze regering is zo corrupt dat we blijven modderen

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Als de PANDEMIE eenmaal ENDEMISCH wordt, net als de griep, zullen al degenen die al zijn gevaccineerd, ongeveer elk maand of jaar een booster moeten blijven krijgen.

Solo
Solo
Reactie op  Joyce Ramgatie
28 dagen geleden

Ze verzinnen ook steeds ‘ varianten” om de vaccininatie kraan open te laten stromen

1/4 piet
1/4 piet
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Ja ..dat argument rechtvaardigt dwang en controle het opgeven van de individuele
vrijheden. Facisme lijkt eeuwig te leven en verspreid zich sneller dan een virus.

Elfin
Elfin
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Schapen als jij kunnen we hier missen als kiespijn dus dat komt mooi uit!

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  Elfin
28 dagen geleden

Beter proberen om toch een poging te wagen hem uit zijn hypnose te doen ontwaken. We hebben echt iedereen nodig om tegenwicht te bieden. Elk persoon telt.

Vout
Vout
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

We zullen je missen als kiespijn! Figuren als jij zijn het schuim der aarde. Ga anders naar nu.nl, wellicht vind je daar gelijkgestemden.

Johnny
Johnny
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Enkele weken….zoek eerst eens de definitie van het woord enkele op voordat je dit misbruikt. Taal heeft nu eenmaal betekenis.
Ik heb zojuist gezocht en gevonden: Nieuw Zeeland is al op de 20e februari begonnen met vaccineren en dat is vandaag precies 7.5 week geleden. En dus ben je hierbij betrapt op een keiharde leugen. En dan is enkele maanden een heel stuk dichter bij de waarheid.
Als je niet eens Nederlandse woorden als betrouwbaar kent en daar dan maar het Engelse woord voor gebruikt dan geeft dat wel duidelijk aan dat je hier niet op de juiste plaats bent. Net als je zeer leugenachtige misbruik van het woord enkele. Dus, steek dat experimentele mRNA gifspuitje maar lekker diep waar de zon niet schijnt beste Kiwi en blijf lekker op je compleet mislukte eiland vol extreme overheids propaganda. Wij hebben hier onze eigen boontjes te doppen.

Hans (Nieuw Zeeland)
Hans (Nieuw Zeeland)
Reactie op  Johnny
28 dagen geleden

Zeker gezocht bij Nederlandse Media?

Crazyworldupsidedown
Crazyworldupsidedown
Reactie op  Hans (New Zealand)
28 dagen geleden

Je kunt wel op de boogie gehouden worden maar door wie? Dezelfde groep die achter dit prgramma zit? Of door de msm media de propaganda poot van diezelfde groep mensen. Ik doe een dringende oproep om snel jezelf te informeren via Bitchute of Odysee genoeg te vinden om jezelf veel leed te besparen. Sterkte daar

Hans
Hans
28 dagen geleden

Wat wil je anders met zo’n nutteloze linkse rat

Elfin
Elfin
28 dagen geleden

En die kant gaan we hier ook op. Niet normaal hoe mensen staan te popelen om een testsamenleving. Walgelijk! Ik lees net wel dat veel pretparken er geen brood in zien maar als ze straks moeten kiezen weet ik het wel.

W Appie🤔😁
W Appie🤔😁
28 dagen geleden

Dit is nou letterlijk mensen de grens over te trekken om onder dwang zich te laten vaccineren 😤en reizigers opsluiten in hun land We worden onderling uitgespeeld om hun satanische agenda uit te laten spelen Maken ze de mens niet verplicht te vaccineren dan word je een gevangene 🤔Maar ze hebben t goed met ons voor 😡Wie dat nog gelooft is bij voorbaat al verloren 🥵

Anti-Rutte
Anti-Rutte
28 dagen geleden

Gaat hier ook wel gebeuren.

Solo
Solo
Reactie op  Anti-Rutte
28 dagen geleden

Helemaal zeker als Kaag het te zeggen krijgt

H.J.
H.J.
28 dagen geleden

Het wachten is op Nederland, want dat is vanaf het begin ook de bedoeling geweest totale controle over de bevolking.
Ophokplicht, vaccineren en een spertijd.

Elfin
Elfin
Reactie op  H.J.
28 dagen geleden

Het is al bezig. De testen schijnen de toonbank over te vliegen.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  Elfin
28 dagen geleden

Bij mensen die testen kopen voor een niet bestaand virus wint de angst van gezond verstand. Op Telegram een opname uit Duitsland gezien. Iemand deed een nieuw mondkapje in de magnetron. Het eindresultaat was dat er een hoop levende maden binnen in de verschillende lagen zat. Naast de fijne vezels is er dus nog een ander gevaar.

Mijn conclusie; alles wordt in werking gesteld om mensen ziek te maken of te vergiftigen. Van alle maatregelen die er m.b.t. Covid-19 zijn, is er niet 1 die goed is voor de mensheid. Weg met de testen, mondkapjes en vaccinaties.

Testen is een gevaar en je laten inenten, betekent uiteindelijk dat je eigen doodvonnis in aantocht is. Des te vaker inenten, hoe sneller dat punt bereikt wordt. Vaccinaties zijn het gifputje van de wereld.

Ik kan mij dan ook niet voorstellen dat de geopenbaarde cijfers met de waarheid overeenkomen. Daar alles verdraaid wordt en alle mensen voor de gek worden gehouden, zullen de cijfers van besmette mensen en doden door Covid ook niet kloppen. Covid bestaat niet, mensen zijn of worden vergiftigd en een mensenleven telt niet meer. Dat zijn wel feiten.

Marianna
Marianna
Reactie op  Elfin
28 dagen geleden

was ik al bang voor

Schrander
Schrander
28 dagen geleden

Hyperfascisme is feit geworden.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
28 dagen geleden

deze vrouw staat onder deze geest

Izebel is een geest van manipulatie en vernietiging van relaties en meerdere boze dingen. Over Izebel (ook wel de spirit of Jezebel genoemd), kun je lezen in Openbaring 2:20-23 

Henk
Henk
Reactie op  Edwin Vissers
28 dagen geleden

Deze “vrouw” in Nieuw Zeeland is helaas een man.
Filmpje van haar/hem gezien in een jurk whahahahahaha en dan bungelt er echt wat tussen zijn/haar benen. Dus minimaal een trans.

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

soros

Professor noemt Kamervraag over Soros ‘nieuwe vorm van antisemitisme’: ‘Smadelijke aantijging’

Gisteren verzorgde Studium Generale van de Universiteit ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

104
0
We lezen graag je reactie!x