Homepagina » Het Complot » 9/11: “Pentagon niet geraakt door Boeing 757”
9/11: "Pentagon niet geraakt door Boeing 757"

9/11: “Pentagon niet geraakt door Boeing 757”

De gepensioneerde Amerikaanse kolonel George Nelson is tot de conclusie gekomen dat het Pentagon op 11 september 2001 niet is geraakt door een vliegtuig. Nelson hield zich bij de Amerikaanse luchtmacht 34 jaar lang bezig met vliegtuigonderhoud en ook verrichte hij onderzoek naar vliegtuigongelukken.

United Airlines vlucht 93 met registratienummer N591UA zou op 9/11 zijn neergestort in een weiland in Pennsylvania. Er werden luchtfoto’s van de vermeende rampplek vrijgegeven, maar het is volgens Nelson nooit bewezen dat op de plek daadwerkelijk een vliegtuig is neergestort. In tegendeel: het vliegtuig met registratienummer N591UA was na 9/11 nog steeds operationeel.

American Airlines vlucht 11 met registratienummer N334AA zou zich in de noordelijke toren van het WTC hebben geboord. United Airlines vlucht 175 met registratienummer N612UA zou in de zuidelijke toren van het WTC zijn gecrasht. Op Ground Zero is geen enkel onderdeel teruggevonden dat correspondeert met de genoemde registratienummers, aldus Nelson.

American Airlines vlucht 77 met registratienummer N644AA zou zich in het Pentagon hebben geboord. Hoewel dit vliegtuig een spanwijdte van 38 meter had, was het inslaggat slechts 20 meter in doorsnee. Er zouden vliegtuigonderdelen zijn gevonden, maar de corresponderende registratienummers zijn volgens Nelson nooit achterhaald. Hij voegde toe dat materiaal is achtergehouden.

“De overheid beweert dat op 11 september 2001 vier lijntoestellen zijn gecrasht, maar er is geen enkel onderdeel gevonden dat kan worden gelinkt aan de registratienummers van de vier vliegtuigen,” aldus Nelson. “Het lijkt er zelfs op dat al het potentiële bewijs bewust verborgen is gehouden voor het publiek.”

Op basis van de schade aan het Pentagon zou iedere rationele onderzoeker concluderen dat een Boeing 757 zich niet in het Pentagon heeft geboord, aldus de gepensioneerde kolonel. Ook het kleine gat in de grond op de rampplek in Pennsylvania kan volgens Nelson nooit zijn veroorzaakt door een passagiersvliegtuig, laat staan een Boeing 757.Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

74 reacties

 1. De vraag die dan overblijft is, wtf is er met die passagiers gebeurt?

  23 likes
  • Datzelfde vraag ik me af, bij de passagiers van de MH17.
   De lichamen die daar gevonden zijn, waren allemaal Aziatisch, en in bepaalde staat van ontbinding.
   Volgens mij, zijn het de passagiers van de MH370, maar waar zijn de lichamen van de MH17 dan gebleven ?
   Hoop zo, dat de waarheid nog eens boven water komt, want dan is het vertrouwen in onze volksvertegenwoordigers, voorgoed verspeeld, en kunnen we de macht over ons land, eindelijk in eigen handen nemen.

   21 likes
   • Dat MH17 stik vol Nederlanders zat en niet alleen maar Aziaten weet ik uit persoonlijke bron omdat er identificaties en begrafenissen zijn geweest in persoonlijke kring. MH17 was echt geen fake ongeluk. Anders dan met MH370 waarvan iedereen verdwenen is.
    En alle passagiers van 9/11 zijn dus ook verdwenen. Die illuminati maakt er wel een rommeltje van zeg, ja of ze doen het expres dat kan ook. Maar ik denk eerder dat ze helemaal opgaan in hun eigen arrogantie en ze zich onaantastbaar voelen. Nou ammehoela!! Het neerhalen van MH17 was een grote vergissing van ze en ik vertrouw op mijn mede-Nederlanders dat er een dag komt dat we elkaars krachten bundelen om de waarheid boven water te krijgen en de echte daders voor een eerlijk en onafhankelijk gerecht te brengen. En dat zoiets nooit meer gebeurt.

    18 likes
    • MH17 was wel een False Flag. Jullie vergeten namelijk een aantal dingen. Hieronder een lijstje:

     1. Er was een journalist die een foto had gemaakt vanaf Schiphol, van het vliegtuig. Daarop was op de deur(en) van het landingsgestel een registratie code te zien. Deze code correspondeert NIET met de code die op de deuren van het landingsgestel op de crash site lagen.

     2. Er is een sateliet foto van Google uit 2010, waar je de crash site ziet. Alles wat je zag op het nieuws over de crash site, is niet nieuw. Op die brokstukken na (waarvan sterk de indruk wordt gewekt dat ze er zelf heen zijn gelegt), was alles al zo in (en misschien zelfs nog voor) 2010. De verbrande grond, de verbrande bomen, alles wat daarmee te maken heeft was er toen al.

     3. De motor die op de crash site ligt/lag, is niet de motor van het betreffende vliegtuig. Ik weet niet meer precies hoe het zat, maar ik las dat de motor een te kleine en te zwakke motor was. En dat het nooit een motor kon zijn van het gecrashte toestel.

     Zowel met MH370 als met MH17 is niks aan de hand. Amerika wil enkel een oorlog uitlokken met Rusland.. En zeg zelf, het komt Amerika wel een beetje te toevallig goed uit dat het toestel in Oekraine neerstorte, omdat ze dan Putin ervoor kunnen beschuldigen dat hij de Russische Separatisten opdracht zou hebben gegeven.

     Bovendien, ik heb ook begrepen dat de familie van de slachtoffers hun overleden verwanten niet mochten zien. Onder het motto: “het is te angstaanjagend, en je zou hen toch niet herkennen”. Nou mijn motto is “als je niks te verbergen hebt, kun je het ook rustig laten zien!”.

     Nee mensen, laat je niks op de mouw spelden want dat is juist zoiets wat de Elite/Illuminati wil.

     Wat ik hier zojuist heb verteld, geloof het of niet.. Maar de waarheid komt nog wel boven water.. En wat de slachtoffers betreft? Maak je niet druk.. Ze zijn ongedeerd… Althans in ieder geval die mensen uit MH370!

     13 likes
     • Punt 1 – achterhaald en niet waar.

      Punt 2 – Hier wil ik wel meer over weten, geen flauw idee waar je het over hebt namenlijk

      Punt 3 – Motor op de crashsite is wel degelijk de motor van het desbetreffende vliegtuig. Alleen men moet niet een achterkant van een motor met een voorkant van een motor gaan vergelijken..

      8 likes
     • Ik ga dat eens navragen of de slachtoffers van mh17 door familie is geindentificeerd.
      Op google kan je wel fotos vinden van dode passagiers van vlucht mh17 die bij het wrak liggen. Liggen gewoon blanke mensen tussen.
      Let op dat het geen eervolle fotos zijn maar ik wil graag de echte toedracht weten. Het zou me natuurlijk niks verbazen als ons een verknipt plaatje wordt voorgeschoteld.

      2 likes
    • Waar zijn de Nederlander geïdentificeerd? Op de rampplek of elders? Is er daadwerkelijk bewijs dat de geïdentificeerde personen daar op locatie zijn neergestort?

     4 likes
   • Hoe kom je erbij dat die lichamen allemaal Aziatisch waren? Een omgekomen gezin hier uit Naarden zijn allemaal geindentificeerd bijvoorbeeld.

    12 likes
    • Lees zo veel mogelijk en bekijk de filmpjes op youtube en foto’s van ooggetuigen van de eerste minuten die vaak gelinkt zijn aan de artikelen.

     op bv MartinVrijland.nl , wanttoknow.nl , pateo.nl

     Op de site zijn ook vaak zoekfuncties, kun je alle artikelen vinden over een bepaald onderwerp.
     Wat er is gebeurd weet je daarna nog niet, maar wel dat het niet klopt

     8 likes
     • Martin vrijland is een levensgevaarlike idioot. Met zijn misselijkmakende praatjes is hij echt een gevaar voor zichzelf aan het worden. Er komr een dag dat nabestaanden het niet meer pikken!!!!

      5 likes
    • Ik heb alle foto’s bekeken, die ik maar kon vinden, en heb niet één blank slachtoffer kunnen vinden.
     Allemaal donker haar,een donkere huid en Aziatische kleding.
     Ooggetuigen zeiden precies hetzelfde.
     De identificaties, zijn in dat geval dus ook fake.
     Ik zeg niet, dat ik gelijk heb, maar als ik alles bij elkaar optel, zou dit zomaar het geval kunnen zijn.
     Dit complot is echt veel groter dan we denken.
     Er zijn heel veel mensen bij betrokken.

     8 likes
     • Die beelden heb ik ook gezien
      en Ooggetuigen die vlakbij de ramp wonen, vertelde dat er mensen naar beneden vielen , en verspreid lagen. Dus niet alleen op de plek, En de getuigen die op de plek waren hadden het over een gigantische stank, dat het niet mogelijk is dat het “verse LIjken”waren

      1 likes
    • Allemaal geidentificeerd door derden ja. Geen enkele nabestaande heeft ook maar iets gezien van een familielid…dus zijn ze niet officieel geidentificeerd. Iedereen kan dat wel zeggen en roepen. Moeten we dat dan maar werkelijk voor zoete koek aannemen?? Ik zou mijn man, zoon, dochter, kleinkinderen, schoonfamilie of whatever MET MIJN EIGEN OGEN willen zien!!!!! Zo lang ik dat niet zou mogen is dat verdacht!!!!

     4 likes
   • Onder de passagiers van de MH17 zat een hele groep bacterie/virus biologen o.i.d.
    deze biologen waren expers in biologische zooi enz. zoals het Ebola (hoax) virus.
    Deze biologen heeft amerika nodig om de biologische oorlogsvoering weer een tandje hoger te zetten en verder te perfectioneren. Deze mensen worden nu dus gevangen gehouden en moeten onder dwang werken aan nieuwe virussen/enz.

    0 likes
    • Het wordt steeds spannender.

     “Onder de passagiers van de MH17 zat een hele groep bacterie/virus biologen o.i.d. deze biologen waren expers in biologische zooi enz. zoals het Ebola (hoax) virus.”

     Hoe kom je hier bij als ik vragen mag?
     Of aids moet opeens hetzelfde zijn als ebola..

     3 likes
    • Dat er belangrijke virologen aan boord van de NH17 zaten, is volgens mij inderdaad één van de redenen om het vliegtuig neer te halen.
     Op de Australische conferentie, zou een klokkenluider, net een boekje opendoen, over het ontstaan van de nieuwe uitbraak in Sierra Leone.
     Dat konden de globalisten natuurlijk niet door laten gaan, want anders hadden we nu allemaal geweten, dat het virus uit hun laboratorium, afkomstig was.

     1 likes
  • @Lyra

   Het is niet WTF want er zijn nooit geen passagiers geweest. Geen vliegtuig dus ook geen passagiers. Net als 1+1=2 en daar mag dan wel een zucht achter.

   1 likes
   • kom nou eens met een onderbouwing van al die domme en loze kreten. je brabbelt constant een berg onzin uit. steeds die vage dingen van “wacht maar af” en dat soort dingen. zucht…….

    16 likes
    • de onderbouwing is dat er al zeer grote onderzoeken zijn geweest die met stevige onderbouwing tot de conclusie komen dat er geen vliegtuigen betrokken waren bv. dat er explosieven geplaatst zijn enkele weken voor de zg. aanslag. echt uitgebreide docu’s hierover .

     het luchtruim is gebruikt als filmdoek waar fakevliegtuigen te zien waren.
     ik zag afgelopen week amateurwaarnemingen met vliegtuigdetectieapparutuur die vliegtuigen lieten zien die uit het blauw tevoorschijn kwamen en op de detectieapparatuur niets te zien was.
     er zijn chemtrailvliegtuigen die zonder motorgeluid over vlogen. Je kunt deze waarnemingen aannemen of niet dat geldt ook voor het reguliere nieuws van de mainstreammedia, dat ik dan weer niet geloof. het zijn nieuwsprogrammas die van te voren zijn gemaakt. m.a.w het nieuws bepaald de loop in de gang van gebeurtenissen.

     2 likes
  • er waren geen passagiers!
   Er is ook geen rapport over de martelingen. alles is fake ook de foto waar de schade op te zien is van het pentagon!
   Amerika heef immers zelf de torens afgebroken met explosieven

   10 likes
   • Die schade aan het Pentagon kan best wel echt zijn… Maar dan niet door een vliegtuig.. Dan zouden ze dat al zelf gedaan hebben, net als die bommen in de WTC’s… Want ik heb van mensen gehoord die er gespecialiseerd in zijn (gebouwen en gewicht) dat die gebouwen makkelijk zo’n vliegtuig (kwa gewicht) kunnen houden… Het is allemaal beton, en geen metaal of staal!… Bovendien zei hij, als die gebouwen dat niet konden houden, dan waren die gebouwen meteen ingestort en niet na ik weet niet hoeveel uur! (tussen crash en instorting zat dacht ik iets van 2 uur?)

    1 likes
  • Of ze hebben er nooit ingezeten, of ze kunnen het niet meer navertellen

   7 likes
  • Welke passagiers???
   Weinig bekend over die passagiers… En verhalen van familieleden..

   2 likes
 2. Het is inmiddels wel duidelijk dat er flink geknoeid is rond het hele 9/11 circus. Hoe het werkelijk in elkaar steekt zal voorlopig echt niet bekend gemaakt worden. Maar dat het hele zaakje stinkt is zo klaar als een klontje.

  18 likes
 3. Begrijpelijk maar jammer dat zo’n man pas zijn mond durft open te doen als hij met pensioen is en zelfs dan getuigt het van buitensporige moed om de leugens van het geteisem in het openbaar te benoemen.

  13 likes
  • dat is waar. er loopt heden ten dage meer dan genoeg ernstig geteisem rond hier. als je over 15 jaar vanaf nu je mond durft open te doen kan je in ieder geval zeggen dat je in het ‘verzet’ gezeten hebt. misschien word je wel geciteerd op een internet site

   0 likes
 4. Lyra, ik denk dat er geen passagiers waren we worden zo bedrogen ! Kijk eens naar die vlucht van malasians airways die zogenaamd verdwenen is ……..horen we daar nog iets van ?????? Nee !!!! Ze zoeken en ze zoeken ! Jaja …. Met alle satelieten die we hebben we kunnen wij nog zien waar het is ! Als ik sigaretje rook in de tuin weten ze dat dus…….waar is dat toestel allemaal bedrog !!!! Dat toestel staat gewoon gecamoufleerd op een eilandje Diego Garcia genaamd ! en de passagiers ja……. misschien colleteral damage ?????? Ik geloof niets meer de ELITE bedriegt ons iedere dag ! Wij nou ja mij niet want heb ze door maar….het publiek dat alles slikt en alleen maar het nieuws kijkt ja….die worden bedrogen maar ja ook als je wakker bent dan ben je niet machtig genoeg om ze de mond te snoeren ! Hoop dat we allemaal wakker aan het worden zijn meer kan ik niet zeggen ! WORDT WAKKER EN KIJK HOE JE BEDROGEN WORDT !!!!! Ik hoop op hulp van buitenaf !!!

  Trusten allemaal slaap zacht en droom verder !

  13 likes
 5. In 2002, één jaar na 9/11 had David Icke al een boek er over gepubliceerd,
  “Alice in Wonderland and the World Trade Center Disaster”, waarin hij tot de conclusie kwam dat de aanval op ‘t Pentagon absoluut niet veroorzaakt kon zijn door een passagiersvliegtuig !
  Maar zoals gewoonlijk, wordt David icke door de reguliere media en bekrompen skeptici genegeerd of belachelijk gemaakt.
  Een profeet, beslist niet in z’n eigen land geëerd !

  4 likes
  • David Icke is een zeer gevaarlijk man. Zijn verborgen agenda is dik. Samenwerken met geheime diensten om geheimen te verbloemen. Tienduizenden slaven houden in Afrika. Odergrondse steden bouwen voor ruimtevaarders. Iedereen zou de ware aard van dit beest moeten kennen!!!!

   1 likes
   • Ik heb geen idee waar je het over hebt.
    David Icke heeft zijn nek uitgestoken, om een zeer moeilijke boodschap uit te dragen,
    en ik heb heel veel van hem geleerd.
    Zijn ‘agenda’ is allesbehalve verborgen.
    Ik zie jouw reactie dan ook, als pure laster.

    3 likes
  • Ik kan mij nog herinneren dat tijdens de inslag – want dat is het geweest en geen vliegtuigcrash – in Het Pentagon er een ik meen toerist aan het filmen was bij een benzinestation dacht ik. Onmiddellijk kwamen er agenten aangehold die hem alles afpakten en bedreigde. Sorry, maar als er zo’n ramp gebeurt kan ik mij niet voorstellen dat er dan aandacht gaat of is naar zo een persoon. Zou die man zijn opnamen nog teruggekregen hebben en nog in leven zijn? Hij was tenslotte een directe getuige en tja daar zitten ze niet op te wachten.

   0 likes
 6. Ja alles duurt lang als het met de waarheid te maken heeft dit kan het gezond verstand ook concluderen .


  Op basis van de schade aan het Pentagon zou iedere rationele onderzoeker concluderen dat een Boeing 757 zich niet in het Pentagon heeft geboord, aldus de gepensioneerde kolonel. Ook het kleine gat in de grond op de rampplek in Pennsylvania kan volgens Nelson nooit zijn veroorzaakt door een passagiersvliegtuig, laat staan een Boeing 757.

  Dus sorry voor deze onzinnige conclusie voor de grote van het gat ,, Nogmaals ´` HALLO er zijn niet eens menselijke resten of vliegtuigonderdelen gevonden in beide gevallen dit is NR 1 !!! Wake T F UP .

  Dit was 13 jaar geleden al de conclusie , mits je uit de mindcontrole stapt van de programmering dat de Government ofwel regering het goed met ons voorheeft met ons .

  Bestudeer de passagierslijst van de opgegeven vliegtuigen die zogenaamd de towers binnen zijn gevlogen .
  HEEEEEE , hoe kan het toch zijn dat de namen die opgegeven zijn van de kapers er niet eens op de passagiers lijst staan .

  Ja hoe kan het he , ja hoe kan het .

  Wat is het toch vreselijk wat die Obama bin Laden gedaan heeft .

  7 likes
 7. Wat Pentagon betreft kan zelfs de best getrainde pilot dit soort vliegtuig niet in het gebouw parkeren, geen enkele getuigen over 757 op volle snelheid door de stad op lage hoogte en zeker door de scherpe bocht moeten de moteren aan het gieren geweest zijn. Wat WTC betreft moet ik nog steeds lachten dat men de ID pasjes van de kapers hebben gevonden tussen het puin????? Zijn we dan echt zo dom voor hen?

  2 likes
  • Ik begon al te twijfelen, toen gebouw 1 instortte.
   Zo mooi recht naar beneden. Net als bij het bewust neerhalen van een gebouw, met explosieven.
   Maar daar kon mijn geest niks mee.
   Dat kon gewoon niet. Je zag dat vliegtuig toch enz.
   Je wilt er gewon niet aan, dat dit tot de mogelijkheden, behoort.
   Later, toen ik iets meer wakker was, ben ik er langzaam achter gekomen, dat ik dus toch gelijk had, met mijn eerste aanname.
   Vooral het instorten van gebouw 7, heeft me overtuigd.
   Dat die nieuwslezeres, zei dat hij al ingestort was, en dat hij daar nog in volle glorie op de achtergrond te zien was.
   Het script, moest dus van tevoren geschreven zijn. Dat kon niet anders.
   Dat was het moment, dat ik in ‘complotten’ ben gaan geloven.

   4 likes
 8. Ik roep dit al jaren.
  Vanaf dag 1 wist ik al dat het geen vliegtuig kon zijn.

  5 likes
 9. … is het interessant dat een kolonel vele jaren later zegt wat allang bekend is ?

  1 likes
 10. Alle complotdenkers hier ook…

  WTC7 had urenlang in brand gestaan. Het is niet voor het eerst dat een brandend gebouw instort, ook al beweren massamoordenaars en hun fanclubs vaak van wel.

  Tenslotte is dat door de eeuwen heen slechts een paar honderd miljard keer eerder gebeurd.

  Iedereen weet wat er met WTC 7 is gebeurd.
  Het ging niet om “een paar binnenbranden”, zoals liefhebbers van onthoofdingen vaak beweren. Door dieselopslag waren die branden best heftig, terwijl ook de constructie was beschadigd door vallend puin.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/7_World_Trade_Center

  Er is geen 1 serieuze wetenschapper die twijfelt aan wat er is gebeurd met WTC7. Als je denkt dat je meer weet dan alle serieuze wetenschappers ter wereld dan moet je op zijn minst één argument geven waarom jij vindt dat de natuurwetten niet bestaan.

  Maar zelfs als sommigen gelijk zouden hebben dat de natuurwetten op 11-9 waren uitgeschakeld door Wilders, de CIA, de joden of wie dan ook.
  Dan nog.
  Iedereen heeft die vliegtuigen door het WTC zien vliegen. Punt.
  Dat is wat er op 11-9 gebeurde.

  Waarom zou iemand daarna nog explosieven in een brandend gebouw gaan plaatsen?

  Dan kunnen jullie hier nog zo hard roepen dat je geen technisch inzicht hebt en dus met een frisse, door geile kindermoordenaars beïnvloede blik naar de zaken kunt kijken. Erg overtuigend is dat niet.

  Alle complottheorieën zijn 10 jaar geleden al weerlegd, de meesten zelfs al eerder.
  Wie daar aan blijft refereren zonder uit te leggen waarom je denkt feiten, logica en natuurwetten niet bestaan is veel te doorzichtig.

  5 likes
  • Bedankt voor je comment, adrie. Jammer dat er zo’n HYPE wordt gemaakt van complottheorieen. Het lijkt wel een wedstrijdje.
   Er klopt een hoop niet aan 9/11 maar schreeuwende doemdenkers met teveel fantasie en zonder enig verstand maken het ZO moeilijk om de echte waarheid boven water te halen. Ik irriteer me rot aan die vergezochte theorieen die als feiten op tafel worden gegooid. Onrust en paniek zaaien, jongens! Sensatie! Ja dan komen we er wel uit!

   0 likes
  • Wat kortzichtig adrie, die explosieven zijn voor de inslag geplaatst samen met de termite. Hier hadden ze tijd zat voor terwijl de stroom van het gebouw voor onderhoud uitgeschakeld is geweest en iedereen in en uit kon lopen met containers. Ook is duidelijk in de beelden te zien hoe de termite zijn werk doet in de hoek van het gebouw kijk naar de vonkenregen die van termite afkomt en wat termite kan doen. De kolommen zijn perfect schuin afgesneden. Ook dit is op de foto, s te zien van de puinhoop. Ook is te zien dat de linker vleugel van het vliegtuig dat naar binnen vliegt verdwijnt achter het gebouw wat er achter het wtc staat. En dan nog iets… nu je het toch over natuurwetten heb. De constructie is van dikke stalen balken en die van het vliegtuig van zo licht mogelijk aluminium en hier en daar wat staal en viber gemaakt.. heb je het gat gezien waar hij naar binnen gevlogen is? en hoeveel van die balken zijn doorgesneden? Heb je de buik van het vliegtuig gezien wat naar binnen is gevlogen wat zijn dat voor langwerpige dingen die eronder hangen?
   kijk verder adrie of houd je mond en doe wat de autoriteiten je opdragen.

   0 likes
 11. Noch de Pentagon of de Twin towers zijn door passagiers vliegtuigen geraakt , de Pentagon is gemakkelijk te concluderen want er zijn geen vliegtuig of menselijke resten gevonden .

  Zie de 2e link hoe de puzzel daar prachtig in elkaar wordt gelegd mbt de zogenaamde vliegtuigen die de Twin towers zouden zijn binnengevlogen .

  FAKE PENTAGON SMOKE

  https://www.youtube.com/user/simonshack

  https://www.youtube.com/watch?v=vD_IgCKpNrY

  Wat een oog voor detail heeft de man die zichzelf Simon shack noemt en indrukwekkend hoe hij de eindjes van de illusie aan elkaar knoopt .

  2 likes
 12. dat was toch zo’n 15 jaar geleden?

  3 likes
 13. zelfde verhaal als de mh17 en die vliegtuig ervoor in maart m370. Vaag allemaal..

  3 likes
 14. denk dat het een uitlokking is voor het ” beginnen ” van een oorlog die de cia heeft geregiseerd in het belang voor de pijplijn die op handen is/was, aangezien de regie in kiev door de vs is georkestreert.

  het is allemaal om olie en petrol dollars en ga er nu sterk aan twijfelen dat alle nabestaanden op tv ook ingehuurde acteurs zijn in dienst van de overheid.. wie kun je nog vertrouwen op de msm!!?
  niets IS swat het lijkt en mocht het echt zover komen dat ” de onderste steen van meneertje gladbek Rotterutte bovenkomt dan is ook die steen weer een overdenking waard.. kortom, we worden allemaal voorgelogen en gelukkig worden er steeds meer mensen bewust, de pijnappelklier werkt straks voor veel mensen waar die voor is bedoeld.

  3 likes
 15. Ondanks de gekende en inmiddels ontelbare discrepanties tussen officiele lezing en wat je met doodsimpel gezond verstand kan beredeneren, valt hier toch mijn bek weer van open:

  “De overheid beweert dat op 11 september 2001 vier lijntoestellen zijn gecrasht, maar er is geen enkel onderdeel gevonden dat kan worden gelinkt aan de registratienummers van de vier vliegtuigen,” aldus Nelson. “

  3 likes
 16. Bij het lezen van deze uitgave herriner ik mij dat ik een foto heb van het type vliegtuig dat er invloog!
  Het was geen AA vliegtuig maar een in de kleuren geschilderde raket van dit type!
  Hoe krijg ik een foto tot bij julie?

  0 likes
 17. ….en daar ben ik het helemaal mee eens…

  1 likes
 18. Het is een zionistisch complot….

  1 likes
 19. Jonathan Archer

  12 december 2014 12:25 at 12:25

  MH17 was wel een False Flag.

  Bovendien, ik heb ook begrepen dat de familie van de slachtoffers hun overleden verwanten niet mochten zien. Onder het motto: “het is te angstaanjagend, en je zou hen toch niet herkennen”. Nou mijn motto is “als je niks te verbergen hebt, kun je het ook rustig laten zien!”.

  Ben er ook van overtuigd dat dit ook een False flag is en weet niet of dit klopt wat hierboven is geschreven maar het is in overeenkomst met een andere 100 % false flag genaamd Sandy hoax .

  Hier mochten de ouders de kinderen niet zien omdat het te angstaanjagend was , luister vanaf 50.00 minuten waar je het boven geschreven staande zult herkennen .

  Helaas voor de planmakers van de illusie is er iemand waarvan zijn beroep is om scholen te onderzoeken na incidenten en ze veilig te maken , hij is een state trooper en safety expert en hij heeft verschillende incidenten onderzocht .

  Ook hij voelt aan vanaf het begin dat het hele verhaal van geen meter klopt en wil antwoord op simpele vragen die hij stelt , wat hij gewoon niet krijgt .
  Hij wordt bedreigd na vragen te stellen en is zelfs van de weg af gereden .
  Hij is zelfs naar Conectticut gereden en er wordt niet een van zijn simpele vragen beantwoord en legt uit dat het zijn beroep is dit te onderzoeken , logisch dat hij geen fatsoenlijk duidelijk antwoord krijgt want dit is een grote Hoax .

  Deze man geeft niet op , en gaat een rechtzaak aanspannen , hoop dat ze het Sandy Hook Hoax op deze site niet vergeten wat over 2 dagen is het exact 2 jaar geleden.

  Ook hier is de wereld weer gruwelijk voor de Gek gehouden .

  Veel succes Wolfgang Halbig de held in dit verhaal , ben zeer benieuwd hoe dit gaat aflopen .

  TRUNEWS 12/9/14: Wolfgang Halbig “Sandy Hook Exposed”

  https://www.youtube.com/watch?v=xXa9yp52FgQ&feature=youtu.be&t=16m14s

  1 likes
 20. Ik denk dat buitenaardse wezens dit hebben gedaan. En 9-11 is een complot van de joden . Bush en Obama zijn reptielen bestuurd door de Bilderberg . Poetin krijgt steun van kwaadaardige aliens die in 2015 de aarde gaan overnemen. Dan zal Rusland een nieuwe wereldorde instellen.

  1 likes
 21. “”De lichamen die daar gevonden zijn, waren allemaal Aziatisch, en in bepaalde staat van ontbinding.””

  sja, maar als je daar goed over nadenkt zou het me jouw beschrijving als het bepaalde operatie is een heel lastig. Dan moet er teveel in scene worden gezet en daar tevens meer risico wordt dat er zaken fout gaan.
  En personen eerder tot ontdekking komen dat er iets niet klopt …..

  Neem je gewoon de alledaags de mens als slachtoffer verloopt vervolgens alles automatisch die vervolgens als de normaalste zaak worden geacepteerd ……

  het ontvangst op vliegveld , de stoet met begravenis auto s , de hele santakraam tot aan de media die zijn krant vol kan rammen enz enz enz …..alles op de automatische piloot.

  Hoe moet je het anders dat regelen met bijv allleen de dragers van de kisten, moet je de kisten gaan vullen met zand of stenen …… lijkt lastig daar iets over te verklaren als men tot ontdekking komt.

  279 x een kans dat er iets mis gaat ………..

  Zoek dus uit wat de werkingen in het algemeen kunnen zijn als personen verongelukken van grote hoogten, wat de klap van het neerstorten voor impact kan hebben op lichamen.
  Wat zijn de werkingen van de zuren in het lichaam en weet ik al wat niet meer ……….

  Mensen kunnen door bepaalde zaken dagelijks in het leven al van kleur verschieten. bijv van het krijgen van injectie ….. lijkbleek.

  Het stoten van lichaams delen …wordt delen sommige plaatsen blauw ……… en soms geloof slaan ze uit richting geel achtig …….

  Maar goed je moet zelf maar op speurtocht …………

  1 likes
 22. Ellen B …….. mag ik je gedachtengang verstoren …………

  “”David Icke heeft zijn nek uitgestoken, om een zeer moeilijke boodschap uit te dragen,
  en ik heb heel veel van hem geleerd.
  Zijn ‘agenda’ is allesbehalve verborgen.””

  Waarom denk je dat de alternatieve media heilig is …….. ??

  In mijn gedachtegang blijf ik liever in het grijze gebied er tussen in, aangezien de alternatieve media evenwel personen zijn die de boel naaien voor eigen gewin.

  Zoals er heden veel personen met boekjes op komen draven met de zogezegde waarheid, het is min of meer een trend voor.
  Evenwel geldt dat voor artiesten die opens met bepaalde signs komen, en dus daar mee hun handel opwaarderen en dus meer verkoop op schroeven.
  Dit geldt niet alleen voor artiesten maar evenwel de kleding industrie en andere plebs,. zoals de reguliere burger kan trollen, kan een politica dat evenwel ..enz enz ………..

  Zoals mensen het reguliere nieuws volgen, en het klakkeloos aannemen geldt dat evenwel voor hersenspoeling door alternatieve media …….. dus verkondigingen IK BEN WAKKER stel ik me dan grote vraagtekens bij …………

  Zoals je ook niet alles van de russiche RT moet aannemen enz enz ……….

  en zo zijn er tig en dat geldt evenwel voor NL websites, die eventueel een ander doel hebben dan de waarheid …zoals onlangs wat berichten naar buiten kwamen over bijv. Martin Vrijland en figuren zoals een Micha Kat

  Micha Kat werd betaald door fam. Poot .project ontwikkelaar a 2400 in de maand om de overheid down te playen voor een aantal jaar, dit is nu stopgezet en zoekt ie een ander verdienmodel.
  In deze zaak werd er gelobyed tot in de VS.
  Inmiddels is Kat en zijn techniekjes zo doorzichtig geworden ……. dat een kritische lezer er niet meer intrapt

  Martin Vrijland zoekt eveneens een verdienmodel, dit kan je tevens teruglezen tussen teksten door …..
  Loopt nu een ziek kind te promoten …..oproep voor donaties ………waarvan een aantal procent aan de strijkstok blijft hangen bij Martin Vrijland.

  Waarom organiseert David Icke zijn lezingen op A1 locatie zoals Krasnapolski hotel A dam, a 70 eurie, waarom niet op minder dure locatie waardoor de prijzen kunnen zakken en meer toegangkelijk is voor minder bedeelden ……….

  1 likes
 23. frans

  12 december 2014 21:37 at 21:37

  de onderbouwing is dat er al zeer grote onderzoeken zijn geweest die met stevige onderbouwing tot de conclusie komen dat er geen vliegtuigen betrokken waren bv. dat er explosieven geplaatst zijn enkele weken voor de zg. aanslag. echt uitgebreide docu’s hierover .

  het luchtruim is gebruikt als filmdoek waar fakevliegtuigen te zien waren.
  ik zag afgelopen week amateurwaarnemingen met vliegtuigdetectieapparutuur die vliegtuigen lieten zien die uit het blauw tevoorschijn kwamen en op de detectieapparatuur niets te zien was.
  er zijn chemtrailvliegtuigen die zonder motorgeluid over vlogen. Je kunt deze waarnemingen aannemen of niet dat geldt ook voor het reguliere nieuws van de mainstreammedia, dat ik dan weer niet geloof. het zijn nieuwsprogrammas die van te voren zijn gemaakt. m.a.w het nieuws bepaald de loop in de gang van gebeurtenissen.

  (2)

  Beantwoorden

  Roy

  13 december 2014 21:53 at 21:53

  Ik hoop dat je een grapje maakt hier?

  NEE ECHT GEEN GRAPJE .ROY .hij heeft gelijk

  Bekijk al de drie de video ,s en zie hoe we in de maling worden genomen

  https://www.youtube.com/watch?v=t7dnJFq7lJU

  Ze na ongeveer 18 minuten in de link zijn neus verdwijnen en nadien nog meer voorbeeld van BLue screen .

  Nu bekijk hoe serieus deze mensen zin , natuurlijk en let op CNN live

  https://www.youtube.com/watch?v=1LK9a8AT2b8

  Oke , nu de DEBUNK video bekijken , leuk geprobeerd .

  https://www.youtube.com/watch?v=afSzodfmjaE

  DE WAARHEID IS HARD !!

  0 likes
 24. Jammer dat er geen bronnen vermeld worden:

  – hij zegt dat N591UA nog steeds rondvliegt, maar ik lees geen bewijs?
  – ik kan alleen maar vinden dathij vindt dat het onwaarschijnlij is dat het Pentagondoor een vliegtuig is geraakt

  Wie helpt?

  0 likes
 25. @ Hawks

  – hij zegt dat N591UA nog steeds rondvliegt, maar ik lees geen bewijs?-

  Ik weet niet hoe het precies zit …….. maar het schijnt dat numering bij vliegtuigen worden doorgeschoven of iets dergelijks ……….

  Dat is zou je dan moet checken bij bijv. een medewerker van verkeerstoren van een vliegveld of iets dergelijks

  0 likes
 26. Roy

  14 december 2014 19:59 at 19:59

  http://www.911myths.com/html/757_wreckage.html

  http://www.documentingreality.com/forum/f10/9-11-victims-pentagon-wtc-43319/

  https://sites.google.com/site/wtc7lies/pentagonattackpage2

  Natuurlijk komen ze met fake foto,s om de zaak te corrigeren , dit is mijn visie van deze foto,s en zo gruwelijk mogelijk maken om indruk te maken op de mensen .

  Ik heb veel bestudeerd en dit was een van de grote punten dat er geen vliegtuigresten gevonden zijn bij het Pentagon , noch in Pensilvania .

  Als je een van de weinige beelden bekijkt van de inslag op het Pentagon dan lijkt dat op alles behalve een vliegtuig .

  Persoonlijk denk ik dat in alle gevallen er helemaal geen vliegtuigen in zijn voorgekomen , waarom niet omdat er geen black boxen zijn in alle vier de gevallen .

  Daar ben ik het helemaal mee eens .

  0 likes
 27. adrie

  14 december 2014 20:47 at 20:47

  Alle complotdenkers hier ook…

  Tenslotte is dat door de eeuwen heen slechts een paar honderd miljard keer eerder gebeurd. Oke dan ?vind het nogal veel persoonlijk .

  Iedereen weet wat er met WTC 7 is gebeurd. Iedereen ?

  Er is geen 1 serieuze wetenschapper die (niet ) twijfelt aan wat er is gebeurd met WTC7.

  Iedereen heeft die vliegtuigen door het WTC zien vliegen. Punt. ???????

  Dit is wat er op 11-9 mogelijk gebeurde.

  Tupac Hologram Snoop Dogg and Dr. Dre Perform Coachella Live 2012

  https://www.youtube.com/watch?v=TGbrFmPBV0Y

  De techniek staat voor niets en zie wat er gebeurt bij 4.30 min , Tupac stierf in 1996 .

  0 likes
 28. 14 december 2014 20:47 at 20:47

  Alle complotdenkers hier ook…

  Iedereen heeft die vliegtuigen door het WTC zien vliegen. Punt.
  Dat is wat er op 11-9 gebeurde.

  Dat klopt helemaal Adrie op dit punt moet ik je gelijk geven dat iedereen dit gezien heeft op televisie , daarom heet het ook een televisie programma om je op een bepaalde manier te programmeren om je iets te laten geloven wat hier wereldwijd gebeurt is .

  https://www.youtube.com/watch?v=vI3ZpLuz3ts&list=PLA409DEB6561EDC95&index=3

  Lachwekkend inderdaad , de hoek van de camera die op de grond gestaan moet geplaatst zijn en net toevallig op dat moment zo omhoog gericht is ??.
  En met het bewijs dat hij geen kabouter is .

  Wetenschap is juist in dit geval dat de hoek van de inval is de hoek van de uitval is mbt tot licht dus is het onmogelijk dat het vliegtuig in de voorruit van de auto gereflecteerd wordt .

  De rest van die video,s zou ik ook maar eens bekijken beste Adrie , bedankt voor je post en je bent de enige niet die zo denkt .

  We willen toch (allemaal )de echte Waarheid boven tafel hebben ?

  0 likes
 29. “”de hoek van de camera die op de grond gestaan moet geplaatst zijn en net toevallig op dat moment zo omhoog gericht is ??.””

  sja ik weet niet hoe toevallig dit is, stel je voor je bent in Parijs ……… er zullen daar genoeg mensen met camera s de eifeltoren vastleggen, en eveneens zullen daar genoeg camera teams de eifeltoren in beeld hebben genoemen voor een of ander documaintaire of evenetueel opnames voor reisbureau s

  dus lijkt me dat je met dat verhaal van de toevallige camera bij twin towers niet zo veel kan …..

  0 likes
 30. Nee, daar kan je ook niet zoveel mee.

  Het komt vrij regelmatig voor dat brandende gebouwen instorten.
  Over WTC 7 is ruim voldoende geschreven door echte wetenschappers.

  Het argument dat voorstanders van slavernij en genocide elke vorm van wetenschap verwerpen is in dit geval niet zo sterk. Dat geldt misschien niet voor iedereen, maar velen stonden te juichen vanwege 11-9. En nog steeds wordt 11-9 gezien als een “overwinning” van de religie die zegt dat alleen massamoord “spiritueel” genoeg is om in het islamitische seksparadijs vol kleine kindjes te belanden.

  Er zijn dus wel degelijk voorstanders van slavernij en genocide die in dit geval de wetenschappelijke feiten erkennen.

  Het is een idiote suggestie dat duizenden onschuldige mensen het verdienen te sterven als hun regering zich schuldig maakt aan het decennialang verspreiden van welvaart en democratie.

  Naast miljoenen andere islamitische voorstanders van slavernij en genocide, hebben ook miljoenen (nationaal-) socialistische extremisten, vele honderden junkies en ook enkele tientallen geestelijk gestoorden geroepen dat de VS en de joden achter deze aanslag zaten. Als sterkste argument voerden zij aan dat daar geen enkel bewijs voor was, “want dat is door de joden verstopt”. Sommigen van die leugenaars hebben zelfs veel geld verdiend aan hun leugens (loose change).

  Het echte gevaar komt dus niet van een democratische regering die het toestaat diezelfde regering te belasteren; maar van een moorddadige ideologie die haar aanhang belooft dat het martelen, verkrachten en doden van onschuldige burgers wordt beloond met een seksparadijs vol kleine kinderen.

  Het is die religie die van Gogh vermoordde, plus wat bezoekers van een kerstmarkt in Luik, daarnaast wat joodse museumbezoekers in Brussel en wat joodse kleuters in Toulouse. Het is die religie waarvoor tientallen Nederlanders, honderden Europeanen en duizenden joodse instellingen in Europa beveiligd moeten worden. Als er ergens in het Westen (over het Midden Oosten zal ik maar niet beginnen) een bejaarde door haar buurman wordt onthoofd, of een auto inrijdt op een moeder met kinderen weet je bijna zeker dat de dader “Mohammed” heet, naar een beruchte woestijnrover. Wiens hersenspinsels leidden tot een religie die enkele honderden forenzen in Londen en Madrid het leven kostte.
  En dus ook een paar duizend inwoners van New York.

  0 likes
 31. Adrie

  “” maar velen stonden te juichen vanwege 11-9. En nog steeds wordt 11-9 gezien als een “overwinning” van de religie die zegt dat alleen massamoord “spiritueel” genoeg is om in het islamitische seksparadijs vol kleine kindjes te belanden.””

  Waarschijnlijk heb je eenzijdig beeld ……… want er zijn genoeg andere tragische evenementen waarbij andere groepen evenwel staan te juichen ten nadele van de gestorvenen.

  Dus min of meer wat je bij moslims plaats qua gedrag kan je evenwel plaatsen bij Joden Christenen en noem ze maar op en dat geld eveneens bij bijv. groepsvormingen in sport bijv. voetbalsupporters.

  Overigens als je een rekensommetje maakt van alle slachtoffers en doden van de totale illegale oorlog van de VS ttegen Iraq 400.000 doden + alle slachtoffers in ander opzicht. ………

  Sadam had volgens de berichten 100.000 omgebracht en dat wordt evenwel gespeculeerd over de vader van Assad.

  Misschien eerst eens de VS bestraffen voor dat je gaat jengelen over moslims want ons blank soortje is dus net zo ziek ……..

  0 likes
 32. Wat kortzichtig adrie, die explosieven zijn voor de inslag geplaatst samen met de termite. Hier hadden ze tijd zat voor terwijl de stroom van het gebouw voor onderhoud uitgeschakeld is geweest en iedereen in en uit kon lopen met containers. Ook is duidelijk in de beelden te zien hoe de termite zijn werk doet in de hoek van het gebouw kijk naar de vonkenregen die van termite afkomt en wat termite kan doen. De kolommen zijn perfect schuin afgesneden. Ook dit is op de foto, s te zien van de puinhoop. Ook is te zien dat de linker vleugel van het vliegtuig dat naar binnen vliegt verdwijnt achter het gebouw wat er achter het wtc staat. En dan nog iets… nu je het toch over natuurwetten heb. De constructie is van dikke stalen balken en die van het vliegtuig van zo licht mogelijk aluminium en hier en daar wat staal en viber gemaakt.. heb je het gat gezien waar hij naar binnen gevlogen is? en hoeveel van die balken zijn doorgesneden? Heb je de buik van het vliegtuig gezien wat naar binnen is gevlogen wat zijn dat voor langwerpige dingen die eronder hangen?
  kijk verder adrie of houd je mond en doe wat de autoriteiten je opdragen.

  0 likes
  • Raymond,
   9/11 vraagstuk is al vaak genoeg beantwoord.
   En niet alleen door wetenschappers.

   Ook veel moslims gaan uit van wat er werkelijk gebeurde.
   Daarom zien zij 11-9 als een overwinning van de islam.
   En niet als een overwinning van de CIA.

   Ook de aanslagen in Madrid, Bali en Londen werden gezien als overwinningen van de islam; niet als overwinningen van de CIA.
   Hetzelfde geldt voor de moorden op van Gogh, op joodse peuters in Toulouse, het onthoofden van een joodse baby in Israël, Charlie Hebdo.
   Allemaal overwinningen van de islam, niet van de CIA.
   Daarom werden die overwinningen door moslims gevierd.
   Niet door de CIA.
   Rapper appa zegt over genocide op de joden “wij zijn allemaal hamas”, niet “wij zijn allemaal CIA”.

   Het zijn dus niet alleen de wetenschappers die menen dat logica en feitenkennis hier doorslaggevend zijn.
   De extremisten die graag kinderen onthoofden zijn het in dit geval met de wetenschappers eens.
   Daarom juichten zij op 11-9.
   Daarom juichen zij steeds als moslims weer eens ergens heel veel mensen afslachten.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

Beelden opgedoken van mysterieus vliegtuig op topgeheime basis bij Area 51. Wat spoken ze hier uit?

De Tonopah Test Range is een militaire ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.