Buitenland

Zweden laten microchip met vaccinpaspoort implanteren: ‘Zo gaat het met alle complottheorieën’

Help door dit met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden uit Zweden laten zien dat mensen vrijwillig coronavaccinpaspoorten op microchips laten implanteren in hun hand. Ja, echt.

Met de chips konden mensen al deuren openen zonder een sleutel te gebruiken en betalen zonder contant geld. Nu kunnen ze dus ook hun vaccinatiestatus op een onderhuidse chip laten zetten om deel te nemen aan de samenleving.

De Zweedse krant Aftonbladet meldt dat de chip ook elders in het lichaam geïmplanteerd kan worden. Hoewel Zweden grotendeels gespaard bleef van lockdowns en een mondkapjesplicht, kondigde de overheid aan dat vaccinpaspoorten vanaf 1 december nodig zijn voor bijeenkomsten met meer dan 100 personen.

Klaus Schwab

Op dit moment worden apps al gebruikt als vaccinpaspoort, wat eigenlijk een identiteitskaart is. Het is niet ondenkbaar dat overheden over een jaar of 10 iedereen aansporen om zich te laten chippen.

Vergeet niet dat Klaus Schwab, de geestelijk vader van de Great Reset, in zijn eigen boek schrijft dat een onderhuidse microchip het uiteindelijke doel is. Hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – kunnen op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd worden in ons lichaam en ons brein, zei Schwab.

Gewoon werkelijkheid

“Zo gaat het met alle ‘complottheorieën’: een paar maanden later worden ze gewoon werkelijkheid en dan zegt iedereen: ‘Oh! Bedoelde je dat! Ja, dat is er nu inderdaad’, en de karavaan trekt verder en de zon gaat op,” twittert FVD-voorman Thierry Baudet.

[Summit News]

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
1 jaar geleden

Lijkt er sterk op dat Zweden, als tegendraadse natie een ”offer they can’t refuse” hebben gekregen van de NWO. Niet meedoen met het narratief? Inplanteerbare chips uitrollen, dan vinden we het ook goed.

Bas
Bas
1 jaar geleden

Dat gaat hier binnenkort ook verplicht gebeuren en de meeste mensen zijn voor deze ontwikkeling.

Hein
Hein
1 jaar geleden

Wtf

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

We are Borg, you will be assimilated, resistance is futile.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

105
0
We lezen graag je reactie!x