Buitenland

Zweden laten microchip met vaccinpaspoort implanteren: ‘Zo gaat het met alle complottheorieën’

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Beelden uit Zweden laten zien dat mensen vrijwillig coronavaccinpaspoorten op microchips laten implanteren in hun hand. Ja, echt.

Met de chips konden mensen al deuren openen zonder een sleutel te gebruiken en betalen zonder contant geld. Nu kunnen ze dus ook hun vaccinatiestatus op een onderhuidse chip laten zetten om deel te nemen aan de samenleving.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Zweedse krant Aftonbladet meldt dat de chip ook elders in het lichaam geïmplanteerd kan worden. Hoewel Zweden grotendeels gespaard bleef van lockdowns en een mondkapjesplicht, kondigde de overheid aan dat vaccinpaspoorten vanaf 1 december nodig zijn voor bijeenkomsten met meer dan 100 personen.

Klaus Schwab

Op dit moment worden apps al gebruikt als vaccinpaspoort, wat eigenlijk een identiteitskaart is. Het is niet ondenkbaar dat overheden over een jaar of 10 iedereen aansporen om zich te laten chippen.

Vergeet niet dat Klaus Schwab, de geestelijk vader van de Great Reset, in zijn eigen boek schrijft dat een onderhuidse microchip het uiteindelijke doel is. Hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – kunnen op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd worden in ons lichaam en ons brein, zei Schwab.

Gewoon werkelijkheid

“Zo gaat het met alle ‘complottheorieën’: een paar maanden later worden ze gewoon werkelijkheid en dan zegt iedereen: ‘Oh! Bedoelde je dat! Ja, dat is er nu inderdaad’, en de karavaan trekt verder en de zon gaat op,” twittert FVD-voorman Thierry Baudet.

[Summit News]

4.8 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Tom
Tom
2 jaren geleden

Lijkt er sterk op dat Zweden, als tegendraadse natie een ”offer they can’t refuse” hebben gekregen van de NWO. Niet meedoen met het narratief? Inplanteerbare chips uitrollen, dan vinden we het ook goed.

Bas
Bas
2 jaren geleden

Dat gaat hier binnenkort ook verplicht gebeuren en de meeste mensen zijn voor deze ontwikkeling.

Hein
Hein
2 jaren geleden

Wtf

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
2 jaren geleden

We are Borg, you will be assimilated, resistance is futile.

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x