Mens en Dier

David Icke spreekt tienduizenden vrijheidsstrijders toe in Londen: ‘Wij gaan dit winnen!’

Help mee door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen weekend vonden overal ter wereld massale protesten plaats tegen de coronamaatregelen. In Londen verzamelden vele tienduizenden vrijheidsstrijders zich bij het Trafalgar Square. Tijdens de speech van David Icke werd het nummer ‘You’ll never walk alone’ gedraaid. De enorme menigte zong uit volle borst mee.

Het gezag heeft geen macht. De enige macht die zij lijkt te hebben, is de macht die wij uit handen geven in de vorm van gehoorzaamheid, zei Icke. Als we die macht terugpakken of niet langer weggeven, stort dit kaartenhuis in elkaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Laten wij die machteloze idioten ons vertellen wat wij moeten doen? Wat wij op ons gezicht moeten doen? Ben je nou helemaal gek geworden?” riep hij. Wie gaan het opnemen tegen de regeringsleiders, de ministers en de overheidsadviseurs? De mensen die in coronacoma verkeren in ieder geval niet. “Wij gaan het doen,” zei Icke.

We mogen niet buigen, we mogen niet capituleren

De demonen binnen de overheid weten dat en daarom gaan ze ons – de mensen die ontwaken – het leven de komende twee tot drie jaar heel zuur maken. Ze gaan proberen ons te breken door het ons onmogelijk te maken om een normaal leven te leiden. Ze zullen de mensen die nog slapen inzetten om ons te demoniseren via hun breindode media.

“We mogen niet buigen, we mogen niet capituleren,” benadrukte Icke. “Fascisme wordt nooit opgelegd door fascisten. Fascisme wordt opgelegd door een bevolking die stilzwijgend instemt met fascisme.”

Als één grote familie, met één hart en één doel

Als de angst verdwijnt, verdwijnen ook de demonen omdat de demonen angst zijn.

“We moeten sterk blijven. Nu volgen enkele woorden die we allemaal kennen en die we ons de komende maanden en jaren in de oren moeten knopen, als het moeilijk wordt. Ik noem dit coronakaraoke,” zei Icke waarna ‘You’ll never walk alone’ werd gedraaid en iedereen uit volle borst meezong.

“We komen hier doorheen en aan de andere kant bevindt zich een speciale wereld vol speciale mensen. We gaan dit winnen! Als één grote familie, met één hart en één doel.”

“VRIJHEID!!!”

4.6 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Moedige man. Er zijn er voor minder gesneuveld cq vermoord door de Cabal !

Sonja
Sonja
2 jaren geleden

Wouw kippenvel…. Wat een kracht.

Engelbracht
Engelbracht
2 jaren geleden

You”ll never walk alone,Davit Icke,dat is klasse van de bovenste plank, dat is hoop in bange dagen,de vechtjassen bestaan,oorlog of vrijheid

Dubito
Dubito
2 jaren geleden

Even ondertitelen?

Back to top button
68
0
We lezen graag je reactie!x