Homepagina » Mens en Dier » David Icke spreekt tienduizenden vrijheidsstrijders toe in Londen: ‘Wij gaan dit winnen!’
icke
Foto: David Icke (Videostill YouTube/Ickonic)

David Icke spreekt tienduizenden vrijheidsstrijders toe in Londen: ‘Wij gaan dit winnen!’

Afgelopen weekend vonden overal ter wereld massale protesten plaats tegen de coronamaatregelen. In Londen verzamelden vele tienduizenden vrijheidsstrijders zich bij het Trafalgar Square. Tijdens de speech van David Icke werd het nummer ‘You’ll never walk alone’ gedraaid. De enorme menigte zong uit volle borst mee.

Het gezag heeft geen macht. De enige macht die zij lijkt te hebben, is de macht die wij uit handen geven in de vorm van gehoorzaamheid, zei Icke. Als we die macht terugpakken of niet langer weggeven, stort dit kaartenhuis in elkaar.

“Laten wij die machteloze idioten ons vertellen wat wij moeten doen? Wat wij op ons gezicht moeten doen? Ben je nou helemaal gek geworden?” riep hij. Wie gaan het opnemen tegen de regeringsleiders, de ministers en de overheidsadviseurs? De mensen die in coronacoma verkeren in ieder geval niet. “Wij gaan het doen,” zei Icke.

We mogen niet buigen, we mogen niet capituleren

De demonen binnen de overheid weten dat en daarom gaan ze ons – de mensen die ontwaken – het leven de komende twee tot drie jaar heel zuur maken. Ze gaan proberen ons te breken door het ons onmogelijk te maken om een normaal leven te leiden. Ze zullen de mensen die nog slapen inzetten om ons te demoniseren via hun breindode media.

“We mogen niet buigen, we mogen niet capituleren,” benadrukte Icke. “Fascisme wordt nooit opgelegd door fascisten. Fascisme wordt opgelegd door een bevolking die stilzwijgend instemt met fascisme.”

Als één grote familie, met één hart en één doel

Als de angst verdwijnt, verdwijnen ook de demonen omdat de demonen angst zijn.

“We moeten sterk blijven. Nu volgen enkele woorden die we allemaal kennen en die we ons de komende maanden en jaren in de oren moeten knopen, als het moeilijk wordt. Ik noem dit coronakaraoke,” zei Icke waarna ‘You’ll never walk alone’ werd gedraaid en iedereen uit volle borst meezong.

“We komen hier doorheen en aan de andere kant bevindt zich een speciale wereld vol speciale mensen. We gaan dit winnen! Als één grote familie, met één hart en één doel.”

“VRIJHEID!!!”

4.6 103 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
5 maanden geleden

LS…

Moedige man. Er zijn er voor minder gesneuveld cq vermoord door de Cabal !

Sonja
Sonja
5 maanden geleden

Wouw kippenvel…. Wat een kracht.

Engelbracht
Engelbracht
5 maanden geleden

You”ll never walk alone,Davit Icke,dat is klasse van de bovenste plank, dat is hoop in bange dagen,de vechtjassen bestaan,oorlog of vrijheid

Dubito
Dubito
5 maanden geleden

Even ondertitelen?

x

Check Also

keijzer

Mona Keijzer kritisch over coronakoers: ‘We kunnen niet doorgaan van lockdown naar lockdown’

Mijn opvattingen over het coronabeleid zijn niet ...

corona

Beelden: Europese bevolking staat massaal op tegen coronabeleid – ‘Genoeg!’

Overal in Europa zijn mensen zaterdag massaal ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

68
0
We lezen graag je reactie!x