Homepagina » Buitenland » Chinese viroloog die naar VS vluchtte ‘gaat alle geheimen onthullen’
chinese
Foto: zhizhou deng CC BY 2.0

Chinese viroloog die naar VS vluchtte ‘gaat alle geheimen onthullen’

Een viroloog en klokkenluider uit Hongkong beweert dat vele levens gered hadden kunnen worden als de Chinese overheid haar werk niet had gecensureerd. Li-Meng Yan, een wetenschapper van de Universiteit van Hongkong, vluchtte naar eigen zeggen naar de Verenigde Staten om de waarheid over de corona-uitbraak naar buiten te brengen.

Volgens Yan was de Chinese overheid al veel eerder op de hoogte van de uitbraak van het nieuwe cornavirus. Ze zei dat ze bang was vermoord te worden als ze zich in China zou uitspreken en dus besloot ze naar de VS te vluchten. Ze is vastbesloten de Chinese overheid te ontmaskeren.

“Ik ben naar de VS gekomen om de waarheid te vertellen over Covid,” zei ze tegen Fox News. “Als ik dat in Hongkong zou doen, zou ik voorgoed verdwijnen.”

Geheim

Yan zei dat er in december al bewijs was dat het coronavirus overgedragen kon worden van mens op mens, maar dat de Chinese Communistische Partij ervoor koos om het in de doofpot te stoppen. Ze was naar eigen zeggen één van de eerste wetenschappers die coronagevallen in Wuhan bestudeerde.

Haar meerderen vroegen haar eind december om het onderzoek ‘geheim’ te houden. De Chinese overheid liet experts uit het buitenland niet toe in China. Toen ze haar resultaten met haar chef deelde, kreeg ze te horen dat ze ‘haar mond moest houden en moest uitkijken’. “Hij waarschuwde me dat we in de problemen zouden komen en dat ze ons zouden laten verdwijnen.”

Alles vertellen

“Ik moet onderduiken omdat ik weet wat ze doen met klokkenluiders. Ik wil als klokkenluider de waarheid vertellen over Covid-19 en de oorsprong van het virus.” Ze benadrukte nog eens dat ze vreest voor haar leven. “Ze willen mensen de mond snoeren als ze de waarheid willen onthullen. Niet alleen over Covid-19, maar ook over allerlei andere dingen die gebeuren in China.”

“Ik zal alles vertellen wat ik weet en draag al het bewijs over aan de Amerikaanse overheid.” Daar gaan we dus niets meer over horen.

[Mirror, The Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Aphelius schreef:

  Ach, kletskoek! Dat is een betaalde actrice of iets dergelijks. Het is gewoon een griepvirus. Dit is echt weer van die propaganda. Alsof je de mainstream media kan vertrouwen…Mirror, the Sun, Fox.

  19 likes
 • GeenNL schreef:

  En Hoe-Lang, is een Chinees en Li-Meng Yan is zogenaamd gevlucht uit China om de wereld te vertellen dat er werkelijk, echt waar, een virus is en dat soort blablabla bullshit acteerwerk om er vooral maar voor te zorgen dat de massa het pad der goedgelovigen (believers) blijft bewandelen en niet kiest voor het pad der waarheid, het pad dat der nonbelievers, wat vertelt dat virussen niet bestaan en corona geen virus is maar een middel waarmee de hele wereld in de macht van angst en zorgen kan worden gehouden en zo ook minstens 20/30 procent van de overbodige mensheid opgeruimd kan worden d.m.v. een ‘veel belovende’ gifspuit, ook wel vaccin genoemd.

  19 likes
 • Louise schreef:

  Mooi verhaal, je denkt toch niet dat als ze zoveel weet dat ze kon vluchten?

  13 likes
 • salvar schreef:

  overdraagbaar van mens op mens en wat is daar zo bijzonder aan?
  griep is altijd overdraagbaar en zal het altijd blijven.

  13 likes
  • Jack Burton schreef:

   Oh, Absoluut niet!…de huidige thesis rondom griep is er één welke in 1919 al reeds werd verworpen.
   Alleen monddood gemaakt werd door de lobbyisten van ene, Rockefeller..?, die in 1918 het eerste mondiale vaccinatieprogramma inluidde, met gigantische hoeveelheden vaccinatie materiaal dat ongebruikt was na WO1…(wilde uiteraard geen kapitaal vernietigen)

   ….toevallig brak daarna (vaccinatieprogramma) net de “spaanse” griep uit…welke na uitvoerig ondezoek absoluut niet overdraagbaar bleek…iets wat de huidige thesis uiteraard deed wankelen maar alles behalve lucratrief was…dus van het “toneel” verdween.

   Griepverschijnselen krijgt men door een tekort in de volgende vitaminen (C en D3) en icm een tekort aan Kalium zijn de slijmvliezen uitermate ontvankelijk voor zelfs de meest lichte bacteriële infectie…komt geen “virus” aan te pas en is ook niet overdraagbaar, ik heb het hier over influenza… (alleen dan de versie welke niet voortkomt uit de huidige thesis).
   Mensen worden in deze (influenza) niet ziek omdat ze elkaar aansteken, mensen worden ziek omdat zij onderhevig zijn aan dezelfde omstandigheden…

   9 likes
 • Lambertus schreef:

  Allemaal meer van hetzelfde….

  10 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  China heeft zeker smerig spel gespeeld door de wereld niet op tijd te waarschuwen. Sowieso trapt er buiten Rutte niemand in het verhaal van het pannetje vleermuizensoep en het veranderen van de naam in Covid i.p.v. Wuhanvirus waar de wereldorganisaties het mee eens zijn en dan bedoel ik die smerige VN. Maar die stumpers maken zich liever druk om Zwarte Piet i.p.v. een wereldwijde uitbraak naar waarheid te benoemen.

  9 likes
  • Jets schreef:

   “China heeft zeker smerig spel gespeeld door de wereld niet op tijd te waarschuwen”.

   Is het tot u door gedrongen dat de Chinezen opdracht hadden gekregen om dit geheim te houden tot dr. Fauci, Billy Gates en de World Horror Organization hun handen aan de knoppen hadden kunnen zitten?

   Ik heb u al eerder erop gewezen om geen leugens te vertellen over “corona”.

   Mocht u nieuws in het Engels willen lezen, kijk dan niet verder dan hier:
   https://fort-russ.com/

   Trouwens, over Zwarte Piet gesproken, heeft u toevallig een proefabonnement op NRC Handelsblad? Nee, dan zou ik gelijk zo’n abonnment aanvragen en ga naar het archief. Het is een verzinsel geweest van een Nederlandse leerkracht, die een boek had geschreven over …. jawel, Sinterklaas en Zwarte Piet!!

   Ja, ik was een trouwe abonnee. Totdat de krant haar glans verloor en mij erbij.

   5 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Zal weer een enigzins tegendraads verhaal zijn om stiekem toch het bestaan van een quasi killer virus te onderstrepen. En daarnaast Oost tegen West op te zetten. Rechtstreeks een scènario uit COVID-1984

  6 likes
 • vladi schreef:

  alsof de chinese maffia haar niet weet te vinden in amerika…ghe ghe.

  fff

  6 likes
 • Petrus schreef:

  Erg doorzichtig.

  4 likes
 • Tom Hiatt schreef:

  Zal hij de woorden “Fort Detrick” in de mond nemen ? Ik denkt het niet…

  3 likes
  • Joris schreef:

   interessant, Fort Detrick..

   September 2019Fort Detrick uitbraak?
   Shortly after the CDC suddenly and completely shut down the facilities after claiming that the Fort Detrick Biological Weapons Laboratory had failed to fully prevent the loss of pathogens. Now the data related to this lab has disappeared on the internet

   https://www.youtube.com/watch?v=G-0bzUyzYFw&feature=youtu.be

   1 likes
   • Joris schreef:

    5 augustus 2019

    Deadly Germ Research Is Shut Down at Army Lab Over Safety Concerns
    Problems with disposal of dangerous materials led the government to suspend research at the military’s leading biodefense center.

    Denise Braun prepared to demonstrate lab work during a media tour at the  Army Medical Research Institute of Infectious Diseases in Fort Detrick, Md., in 2011. Credit…Patrick Semansky/Associated Press
    By Denise Grady
    Aug. 5, 2019Safety concerns at a prominent military germ lab have led the government to shut down research involving dangerous microbes like the Ebola virus.
    “Research is currently on hold,” the United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases, in Fort Detrick, Md., said in a statement on Friday. The shutdown is likely to last months, Caree Vander Linden, a spokeswoman, said in an interview.

    https://www.nytimes.com/2019/08/05/health/germs-fort-detrick-biohazard.html

    0 likes
    • Joris schreef:

     20 maart 2020

     NRC:
     Spionagedienst voorzag PandemieHet National Center for Medical Intelligence (NCMI), gevestigd in Fort Detrick, Maryland, voorspelde begin vorige maand dat het Covid-19 virus, toen nog vooral actief in China en Zuid-Korea, zou zorgen voor een wereldwijde uitbraak

     https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/20/spionagedienst-voorzag-pandemie-a3994369

     0 likes
     • Joris schreef:

      Dr. Fauci’s DARKEST SECRET Surfaces As His Predictive Model Crushes Trump Economy |

      Dr. Mikovits pHd24:24 min. Did it emerge exidetally from a Chinese research lab? What is your take?Mikovits: It’s very clear that this wasn’t a natural evolution of a CV. Any time you go by way of a laboratory, it’s not natural evolution.

      And in fact in those original studies that where published in 2015, Toni Fauci, the NIH ID, Ian Lipkin through the New Centres for Discovery, that’s also NIH Aid ID money and diagnostics, actually funded the cell line strains that were used to grow the virus.

      And that cell line strains came directly from Fort Detrick in USAMRIID. So an unintended release maybe, but USAMRIID was shut down in 2019 for safety concerns. It’s says right in the paper where the cell line that was used to grow and propagate and spread these CV’s around the world. Because they shipped them to the laboratories. That’s how research works.

      So, that it came from a laboratory is clear. And I thing not only the Wuhan bio safety level 4 , but the bio safety level 4 at fort Detrick, USAMRIID US Army Medical Research Institute of Infectious Diseases right there in Fort Detrick where I worked for 22 years and directly in that laboratory I did research on Ebola. It’s clear that these two labs colluded under the direction of Toni Fauci, when infect it was illegal in this country to do this studies.”*) USAMRIID = United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases
      https://www.youtube.com/watch?v=qq2uuHfmq8k

      1 likes
 • Jeff schreef:

  Daar hebben ze een speciale afdeling voor; die knippen het verhaal en plakken het vervolgens weer. Het gevolg is dat je zoveel waarheden creëert, dat het niet plausible klinkt. Het programma verdeeldheid zaaien, staat standaard op hun computers. Het zou de naam ”suiker” niet misstaan; het lost namelijk op. Wel ontzettend knap, dat ze ons al 75 jaar weten af te leiden met Adolf Hitler, terwijl die ”suiker” zo’n beetje uitgevonden heeft.

  2 likes
 • Margie schreef:

  Broodje aap verhaal

  2 likes
 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | channel/UCLxPwYxJ4YXLTsWXihbqEAg schreef:

  Welk virus? 🤔

  2 likes
 • x

  Check Also

  maan

  Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

  Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

  code rood

  Code rood voor Rotterdam? De ontnuchterende cijfers op een rij

  In Duitsland en België geldt sinds enkele ...

  >