Buitenland

Bizar: apotheker ontdekt dat bijsluiter Janssen-vaccin volledig blanco is!

Help door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op social media circuleert een filmpje waarin een apotheker de verpakking van een coronavaccin van Johnson & Johnson opent. Te zien is dat de bijsluiter volledig blanco is. Onderstaande beelden zijn op Twitter gezet door Grace van het YouTube-kanaal reallygraceful.

Normaal gesproken staan er ‘veel gegevens over veiligheid en effectiviteit in de bijsluiter’, zegt de apotheker. Ze voegt toe dat de bijsluiter doorgaans ook informatie over ingrediënten bevat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Terwijl ze de bijsluiter helemaal openvouwt, blijkt het een blanco vel papier te zijn. Wat is hier aan de hand?

Hygiëne ver onder de maat

Eind vorige maand werd een Amerikaanse medicijnfabriek stilgelegd waar grondstoffen voor het Janssen-vaccin worden gemaakt. Volgens de Amerikaanse toezichthouder FDA was de hygiëne in de fabriek ver onder de maat, waardoor vaccins mogelijk zijn vervuild.

De vloeren en muren in de fabriek waren smerig en medewerkers hielden zich niet aan de hygiënevoorschriften. Eind maart kwam de fabriek ook al negatief in het nieuws, omdat de ingrediënten van AstraZeneca en Janssen met elkaar waren vermengd.

Vanwege bijwerkingen stopten de Verenigde Staten vervolgens enige tijd met het vaccineren met Janssen. Nederland heeft in totaal 11,3 miljoen doses van de prik besteld. Denemarken besloot het Janssen-vaccin helemaal uit het vaccinatieprogramma te schrappen.

[Infowars]

4.6 50 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anna
Anna
3 jaren geleden

Lege bijsluiters? Hygiënische problemen. Ingrediënten van Astra en Janssen mengen. Bijwerkingen. Het wordt steeds gekker. En dit is wat wij ingespoten krijgen en allemaal volkomen veilig wat onze regeringen zeggen. Wat een gebrek aan eerbied voor de mensheid. Stoppen die vaccins. En voor Nederland weer een lading vaccins die ze moeten zien te slijten? En wat een geld kost het allemaal. Jarenlang werd ons verteld dat we moesten bezuinigen en nu wordt er met geld gesmeten. En kunnen wij nog extremere vaccinatiepropaganda verwachten?

Celia
Celia
3 jaren geleden

Ongelooflijk! Ik ben blij dat ik niet op de uitnodiging voor inenting ben ingegaan! Dan zou ik nu verschrikkelijk ongerust zijn! Hoe moeten die mensen zich wel niet voelen die wel zijn ingeënt? Maar ja, aan de andere kant: die lezen deze artikelen niet, die geloven alles wat Hugo de Jonge zegt. Misschien duurt het niet lang meer voor ze er achter komen. Ook is het ongelooflijk wat er nu gaande is in de wereld, kan er nog steeds niet bij…

pien
pien
3 jaren geleden

En zo komt de waarheid steeds meer naar boven, zoals het hoort

Annette
Annette
3 jaren geleden

Ik ben helemaal niet verbaasd, dat er geen bijsluiter bij zit. Stel je toch eens voor, dat mensen die daadwerkelijk zouden lezen? Ik denk sowieso dat het merendeel van de mensen geen bijsluiters lezen. Dit is natuurlijk wel zeer geraffineerd, want dan kunnen er ook geen leugens aangetoond worden bij eventuele bijwerkingen. Er zat toch immers niets bij?
Dan even het volgende: ik las bij de Twitter berichten van Grace een reactie van ene Deb met een foto van twee jonge jongens, Callum en Lachlan, die vrolijk lieten zien hoe zij ingeënt waren. Ik meen mij te herinneren dat deze jongens kinderen van ARTSEN zijn. Ik heb hier maar één woord voor: kindermishandeling met vermoedelijke grote schade en eventueel dood.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x