Het Complot

‘De 9/11-ramp was de middelste van deze 3 machtsgrepen’

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

De 9/11-ramp was de middelste van drie machtsgrepen, zegt emeritus hoogleraar Karel van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand, in zijn nieuwste voordracht.

Machtsgreep één en twee waren Amerikaanse staatsgrepen. De moord op John F. Kennedy was er één waarbij de CIA de uiteindelijke controle over de Verenigde Staten kon overnemen, licht Van Wolferen toe.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De tweede staatsgreep bestond uit de 9/11-aanslagen, uitgevoerd door de toenmalige samenstelling van de Deep State – een coalitie van in het geheim opererende Amerikaanse instellingen – in samenwerking met Israëlische krachten, vervolgt de voormalig NRC-correspondent.

Oorlog in Oekraïne hebben we aan hen te danken

Na de aanslagen werden de neoconservatieven verheven tot prominente macht achter het Amerikaanse buitenlandbeleid. De oorlog in Oekraïne hebben we aan hen te danken, benadrukt Van Wolferen.

Tegelijkertijd werd de Patriot Act erdoor geramd, met een drastische inperking van tot dan toe geldende burgerrechten en vrijheden tot gevolg. “Het was een reuzenstap in de geleidelijke afschaffing van de Amerikaanse democratie.”

9/11 was een ideale voorbereiding voor de derde machtsgreep, betoogt Van Wolferen. Dit keer geen staatsgreep, omdat de bedoeling van de daders lag in de overheersing van de hele wereld.

Hoofdrolspeler

Deze covid-machtsgreep werd gepleegd door enkele groepen die de gelegenheid aangrepen om gezamenlijk op te trekken. De hoofdrolspeler in het begin daarvan was ontegenzeggelijk ultramiljardair Bill Gates.

De beheerders van het internationale financiële stelsel sloten zich in een laat stadium aan bij het syndicaat van samenzweerders.

In Nederland is dat duidelijk te zien

Overheden van in het bijzonder de westerse naties voeren opdrachten van het misdaadsyndicaat uit, dat zich heeft verschanst in de WHO, het World Economic Forum en de kantoren van de twee Belgische mediamagnaten, stelt Van Wolferen.

In Nederland is dat duidelijk te zien. Premier Rutte verklaarde in 2020 dat Nederland ‘oorlog ging voeren’ tegen het coronavirus. Bestaande middelen tegen corona werden onmiddellijk verboden.

4.7 207 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
10 maanden geleden

Eén grote leugen zoals ze er ons al zovele hebben willen wijsmaken, maar waar ze steeds minder in slagen.

Zammy
Zammy
10 maanden geleden

Wat een scherpzinnigheid van van Wolveren
Overziet de kwaadaardige plannen héél precies.

C.J.van der Nagel
C.J.van der Nagel
10 maanden geleden

Wat ik ook aandraag mijn omgeving verklaart mij voor gek als ik dit zeg…wat heeft men nodig op bij de tijd te komen…..nu kunnen we ze nog stoppen…en we hebben ze nodig voor een meerderheid.

Zammy
Zammy
10 maanden geleden

Echter vrees ik, dat deze werkelijkheid voor velen niet te bevatten zal zijn.
Het is niet eenvoudig de voorgeschreven wereldbeeld aan de realiteit aan te passen.

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x