Homepagina » Het Complot » Het mysterie van vlucht MH370: Copiloot probeerde nog te bellen
Het mysterie van vlucht MH370: Copiloot probeerde nog te bellen

Het mysterie van vlucht MH370: Copiloot probeerde nog te bellen

Vlak voordat de Boeing 777 van Malaysian Airlines op 8 maart van de radar verdween heeft de copiloot van vlucht MH370 nog geprobeerd een telefoontje te plegen. Dat hebben bronnen rond het onderzoek tegen de New Straits Times gezegd. Volgens hen maakte het mobieltje van Fariq Abdul Hamid contact met een zendmast toen het vliegtuig laag in de buurt van het Maleisische eiland Penang vloog.

Voordat het signaal naar een volgende zendmast kon worden gestuurd om een daadwerkelijk telefoongesprek te laten plaatsvinden, was de verbinding alweer verbroken. “De telecomtoren verwerkte het telefoontje dat hij probeerde te maken,” aldus de ingewijden. “Waarschijnlijk werd de verbinding toen verbroken omdat het toestel snel wegvloog van de toren en geen volgende toren bereikte.”

Het laatste telefoongesprek dat Hamid wel voerde, was twee uur voor de vlucht van Kuala Lumpur richting Beijing. Hij belde toen met iemand die hij wel vaker telefonisch sprak. Vlak voordat hij aan boord ging, stuurde hij nog een WhatsApp-berichtje.

Volgens experts kunnen mobiele telefoons verbinding maken als een vliegtuig lager vliegt dan 7000 voet. Na de aanslagen op 11 september 2001 werd gezegd dat sommige passagiers tijdens de kapingen via hun mobiele telefoon contact konden maken met bekenden, waardoor gegevens over de daders bekend werden.

Jarenlang hielden de Amerikaanse overheid en de media vol dat vanuit de vermeende gekaapte toestellen telefoontjes waren gepleegd vanaf een hoogte van 30.000 voet. Openbaar aanklager Ted Olson vertelde aan CNN dat zijn vrouw Barbara, die aan boord zou zijn geweest van Vlucht 77, hem op 11 september 2001 twee keer had gebeld en dat ze enkele minuten hadden gesproken.

In 2003 toonde dr. A.K. Dewdney na een serie experimenten aan dat mobiele telefoongesprekken vanuit vliegtuigen op een hoogte van 1000 voet ‘extreem onwaarschijnlijk’ zijn. Dewdney stelde de maximale hoogte waarop een mobiele telefoon contact kan maken met een zendmast vast op 7000 voet. Op het moment dat Olson met zijn vrouw zou hebben gesproken, vloog Vlucht 77 volgens de officiële route op een hoogte van 35.000 voet.

In 2006 bevestigde de FBI dat Barbara Olson op 9/11 één telefoontje probeerde te plegen, maar geen verbinding kreeg. De FBI geeft nu toe dat 13 van de 15 zogenaamde telefoongesprekken tussen passagiers en bekenden op 9/11 nooit hebben plaatsgevonden. Het is technisch gezien onmogelijk dat sommige passagiers via hun mobiele telefoon gegevens van de zogenaamde daders hebben doorgegeven.

De Amerikaanse financier en oprichter van muziekdeelsite LimeWire Mark Gorton heeft een aantal essays verspreid waarin hij stelt dat 9/11 het werk is geweest van een meedogenloze geheime Cabal, het grootste misdaadsyndicaat in de Verenigde Staten. Deze groep zit volgens Gorton ook achter de moord op John F. Kennedy, Martin Luther King, senator Paul Wellstone en honderden andere Amerikanen.

Sinds 9/11 hebben doodseskaders volgens Gorton diverse getuigen, politici, advocaten en journalisten gedood die de waarheid over de aanslagen naar buiten probeerden te brengen, waaronder getuigen Katherine Smith, dr. David Graham, Kenneth Johannemann, Bertha Champagne en Barry Jennings en de journalisten Hunter S. Thompson en Philip Marshall. Heeft dezelfde Cabal opnieuw toegeslagen en vlucht MH370 gekaapt?

Volgens een ervaren piloot uit Iran is het onacceptabel dat de autoriteiten zeggen dat de Boeing 777 is verdwenen, omdat de meeste vliegtuigen een Air Traffic Control (ATC) transponder aan boord hebben. Piloot Alireza Mortezazadeh van Iran Aseman Airlines legde uit dat met deze transponder een code wordt verstuurd naar luchtverkeersleiders met de locatie van het vliegtuig, de hoogte en het vluchtnummer.

Als deze transponder is uitgeschakeld, kan het vliegtuig nog steeds worden gezien op de radar. Er wordt dan alleen geen informatie meer verstuurd van het vliegtuig naar de luchtverkeerstorens, aldus Mortezazadeh. Hij voegde toe dat er gelijk actie wordt ondernomen op het moment dat een transponder geen signalen meer verstuurt.

Zelfs als de tranponder is uitgeschakeld en een vliegtuig niet meer op de radar verschijnt, wordt het nog steeds op de militaire radar opgevangen. Mortezazadeh is dan ook van mening dat de verklaring van de luchtvaartindustrie onacceptabel is. Hij benadrukte dat de Maleisische autoriteiten belangrijke informatie achterhouden.

[New Straits Times, International Business Times, PressTV]


Vind je deze info leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Een kind kan nog uitleggen en begrijpelijk maken dat het bellen met een mobiele telefoon in een aluminium buis ver boven de grond die zich snel verplaatst onmogelijk is.

  En een gezond en weldenkend persoon weet dat 9/11 een inside job was en dat degene/geesteszieken die dit hebben georkestreerd de werkelijk -aardse- machtigen zijn en dit hebben gedaan om van a tot z de gehele mondiale mensheid te kunnen uitbuiten en te onderwerpen en dit hele smerige spektakel hen alle financiële voordelen en macht zou geven die nodig is om macht over macht en landen (EU, Japan, tot aan het MO en Z en N Amerika) te krijgen en de werkelijke machtigen daardoor absoluut onaantastbaar krachtig zouden worden waar zelfs een goddelijke en zuivere macht volgens de satanistische Nazi’s nog voor zou moeten buigen.

  Als je degene, de acteurs, de psychopaten, die zich politici of iets dergelijks noemen goed naar de gezichten kijkt dan zie je hoe ze een maskergezicht krijgen zodra ze beginnen te spreken (= leugens op leugens). Of je nu de VN neemt, het IMF of de centrale banken of welk (NAZI!!) machtsbolwerk dan ook, zodra de marionetten en acteurs daarvan beginnen te spreken dan zie je hoe hun satanische gelaten de éne leugen na de ander naar buiten brengen.

  De wereld en zijn tijdelijke bewoners zijn in alle gelederen door en door geestesziek geworden en zijn het besef met de vraag kwijt waarom een mens hier op deze planeet is en lijkt het credo te zijn geworden; “word slaaf of sterf!”

  24 likes
  • Amai er zijn toch heel wat mensen die werkelijk alles geloven. In een poging te vermijden dat iemand je zal tegenspreken, aangeven dat je geestelijk gezond moet zijn om te geloven in jouw nonsens, is natuurlijk zielig en getuigt van weinig geloof in uw eigen onzin

   1 likes
 2. Het zal mij toch benieuwen met welke uitvlucht/ verzinsel ze nu weer komen.
  De blieps zijn weg, goh niet te geloven, verkeerd gekeken, verkeerd geïnformeerd.
  Wie gelooft deze onzin nu nog ??
  De passagiers zijn hopelijk nog in leven, maar worden waarschijnlijk uitgeknepen als citroenen om waardevolle info te verkrijgen. Bah, wat een maatschappij !!!
  Als het allemaal waar blijkt te zijn leven we dus toch in een Matrix.
  Zijn we halve robots, griezel, griezel. Zijn we geprogrammeerd om niet in opstand te komen.
  Dat verklaart een hoop.

  12 likes
 3. Volgens o.a. Ashtar en Matthew ( http://www.matthewbooks.com/mattsmessage.htm) was ‘life on a different planet’ de optie waar alle ‘passengers’ van vlucht MH370 voor kozen.

  4 likes
  • Volgens .. volgens.. yea right.. als je een onzin organisatie gelooft. Ashtar is een hoax en die Mathew ook ..

   6 likes
  • Sterker nog, we gaan de passagiers straks in levende lijve terugzien en dan kunnen ze zelf navertellen dat ze zijn gecloaked door een buitenaards schip……nadat alle leugens van de pers doorzien worden. Al is de leugen nog zo snel…. tadaaaa!

   Leuk detail 25% van de passagiers koos voor directe ascentie.

   0 likes
  • Die ‘Ashtar en Matthew’ schijnt wel opeens overal tussen te zitten.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

deep state

Deep State verkeert in paniekmodus. Ex-CIA-agent onthult wat er achter de schermen gebeurt

De Amerikaanse oud-minister van Justitie Eric Holder ...

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.