Buitenland

Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken

Help ons door dit met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft onlangs het behoud en de uitbreiding goedgekeurd van de controversiële FISA Act, het omvangrijke afluisterprogramma dat de regering in Washington in staat stelt de gegevens van miljoenen mensen te vergaren.

Er is momenteel veel te doen rond een geheime memo waarin uit de doeken zou worden gedaan hoe de overheid misbruik maakt van FISA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Verschillende congresleden willen nu dat de memo wordt vrijgegeven. “Wat ik heb gezien is echt schokkend,” tweette congreslid Mark Meadows.

Explosief

Een ander congreslid, Steve King, noemde de memo ‘erger dan Watergate’.

Fox News-verslaggeefster Sara Carter zei dat de inhoud van de memo zo ‘explosief’ is dat het document voor eens en voor altijd een einde kan maken aan het Ruslandonderzoek van Robert Mueller, dat volgens oud-Secret Service-agent Dan Bongino een hoax is.

Bongino waarschuwde dat de openbaring van het FISA-rapport een ramp zal zijn voor het imago van zijn voormalige baas Barack Obama.

Ontmaskerd

“De FBI/FISA-documenten zijn vernietigend voor de Democraten,” zei hij. “Het imago van de zachtaardige Barack Obama staat op het punt te worden verwoest.”

“De ware Obama, de wraakzuchtige narcist, zal worden ontmaskerd,” aldus Bongino.

Hij voegde toe dat de voormalige regering-Obama veel uit te leggen heeft en dat de Democraten in paniek zijn vanwege dit schandaal. “De pleuris gaat uitbreken.”

“Je zult versteld staan van de macht van de federale overheid en de wraakzuchtige regering-Obama, die vastbesloten is om Trump te vernietigen,” besloot hij.

Foto: Martin H. Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koloth
koloth
6 jaren geleden

Ik heb die Obama met heks Clinton al nooit vertrouwt, laat het recht zegevieren. wat ze in het M.O. uitgevreten hebben is heel bizar.

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

Al weken is er sprake van dat er hooggeplaatste personen in Gitmo zitten, waaronder Killary en Billie the Clitsearcher, de Podesta brothers enz enz.
Dit wordt maar steeds weer opgeschroefd door ene Q Anon, (who the hell is he…..!!!!!?????)
Alleen zit er NIEMAND van deze echte ratten in Gitmo. En daar is bewijs genoeg voor dus voor wat mij betreft valt dit typisch onder het scenario “geef ze (wij dus) brood en spelen” en “verdeel en heers”.

Ik ben en blijf naarstig op zoek (en ik zeg bij voorbaat dat dit door alle censuur en bovenstaande Bulls… niet makkelijk is) naar de zaken waarvan ze ons met alle middelen proberen af te leiden!!!

Dit moet wel ongetwijfeld iets zijn van gigantische omvang waarvan ik inmiddels wel van overtuigd ben.

Gladiator

garriet60
garriet60
6 jaren geleden

ik snap even niet dat het voorwoord in het Nederlands is en dat het dan over gaat in het Engels .er zijn nog altijd mensen die het Engels niet verstaan begrijpen en lezen om dat het niet kunnen !!doe dan ook de rest in het NEDERLANDS

Bart
Bart
6 jaren geleden

Wat zou heerlijk zijn als Obama weer president zou worden. De wereld zou er een stuk mooier en meer vredelievend uitzien. Hoe verwoestend is de huidige president Trump?

Back to top button
49
0
We lezen graag je reactie!x