Homepagina » Buitenland » Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken
Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken

Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft onlangs het behoud en de uitbreiding goedgekeurd van de controversiële FISA Act, het omvangrijke afluisterprogramma dat de regering in Washington in staat stelt de gegevens van miljoenen mensen te vergaren.

Er is momenteel veel te doen rond een geheime memo waarin uit de doeken zou worden gedaan hoe de overheid misbruik maakt van FISA.

Verschillende congresleden willen nu dat de memo wordt vrijgegeven. “Wat ik heb gezien is echt schokkend,” tweette congreslid Mark Meadows.

Explosief

Een ander congreslid, Steve King, noemde de memo ‘erger dan Watergate’.

Fox News-verslaggeefster Sara Carter zei dat de inhoud van de memo zo ‘explosief’ is dat het document voor eens en voor altijd een einde kan maken aan het Ruslandonderzoek van Robert Mueller, dat volgens oud-Secret Service-agent Dan Bongino een hoax is.

Bongino waarschuwde dat de openbaring van het FISA-rapport een ramp zal zijn voor het imago van zijn voormalige baas Barack Obama.

Ontmaskerd

“De FBI/FISA-documenten zijn vernietigend voor de Democraten,” zei hij. “Het imago van de zachtaardige Barack Obama staat op het punt te worden verwoest.”

“De ware Obama, de wraakzuchtige narcist, zal worden ontmaskerd,” aldus Bongino.

Hij voegde toe dat de voormalige regering-Obama veel uit te leggen heeft en dat de Democraten in paniek zijn vanwege dit schandaal. “De pleuris gaat uitbreken.”

“Je zult versteld staan van de macht van de federale overheid en de wraakzuchtige regering-Obama, die vastbesloten is om Trump te vernietigen,” besloot hij.

Foto: Martin H. Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
49 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koloth
koloth
3 jaren geleden

Ik heb die Obama met heks Clinton al nooit vertrouwt, laat het recht zegevieren. wat ze in het M.O. uitgevreten hebben is heel bizar.

Gladiator
Gladiator
3 jaren geleden

Al weken is er sprake van dat er hooggeplaatste personen in Gitmo zitten, waaronder Killary en Billie the Clitsearcher, de Podesta brothers enz enz.
Dit wordt maar steeds weer opgeschroefd door ene Q Anon, (who the hell is he…..!!!!!?????)
Alleen zit er NIEMAND van deze echte ratten in Gitmo. En daar is bewijs genoeg voor dus voor wat mij betreft valt dit typisch onder het scenario “geef ze (wij dus) brood en spelen” en “verdeel en heers”.

Ik ben en blijf naarstig op zoek (en ik zeg bij voorbaat dat dit door alle censuur en bovenstaande Bulls… niet makkelijk is) naar de zaken waarvan ze ons met alle middelen proberen af te leiden!!!

Dit moet wel ongetwijfeld iets zijn van gigantische omvang waarvan ik inmiddels wel van overtuigd ben.

Gladiator

garriet60
garriet60
3 jaren geleden

ik snap even niet dat het voorwoord in het Nederlands is en dat het dan over gaat in het Engels .er zijn nog altijd mensen die het Engels niet verstaan begrijpen en lezen om dat het niet kunnen !!doe dan ook de rest in het NEDERLANDS

Bart
Bart
3 jaren geleden

Wat zou heerlijk zijn als Obama weer president zou worden. De wereld zou er een stuk mooier en meer vredelievend uitzien. Hoe verwoestend is de huidige president Trump?

x

Check Also

fauci

Congresleden dienen wet in om Fauci te ontslaan: ‘Alle complottheorieën blijken te kloppen’

Een aantal Republikeinse beleidsmakers hebben een wetsvoorstel ...

flynn

Oud-generaal Michael Flynn: over 3 tot 4 weken komen er schokkende dingen naar buiten

De ogen van de wereld zijn op ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

49
0
We lezen graag je reactie!x