Homepagina » Buitenland » Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken
Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken

Vernietigend FISA-rapport zal Obama ontmaskeren. Volgens deze oud-Secret Service-agent gaat de pleuris uitbreken

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft onlangs het behoud en de uitbreiding goedgekeurd van de controversiële FISA Act, het omvangrijke afluisterprogramma dat de regering in Washington in staat stelt de gegevens van miljoenen mensen te vergaren.

Er is momenteel veel te doen rond een geheime memo waarin uit de doeken zou worden gedaan hoe de overheid misbruik maakt van FISA.

Verschillende congresleden willen nu dat de memo wordt vrijgegeven. “Wat ik heb gezien is echt schokkend,” tweette congreslid Mark Meadows.

Explosief

Een ander congreslid, Steve King, noemde de memo ‘erger dan Watergate’.

Fox News-verslaggeefster Sara Carter zei dat de inhoud van de memo zo ‘explosief’ is dat het document voor eens en voor altijd een einde kan maken aan het Ruslandonderzoek van Robert Mueller, dat volgens oud-Secret Service-agent Dan Bongino een hoax is.

Bongino waarschuwde dat de openbaring van het FISA-rapport een ramp zal zijn voor het imago van zijn voormalige baas Barack Obama.

Ontmaskerd

“De FBI/FISA-documenten zijn vernietigend voor de Democraten,” zei hij. “Het imago van de zachtaardige Barack Obama staat op het punt te worden verwoest.”

“De ware Obama, de wraakzuchtige narcist, zal worden ontmaskerd,” aldus Bongino.

Hij voegde toe dat de voormalige regering-Obama veel uit te leggen heeft en dat de Democraten in paniek zijn vanwege dit schandaal. “De pleuris gaat uitbreken.”

“Je zult versteld staan van de macht van de federale overheid en de wraakzuchtige regering-Obama, die vastbesloten is om Trump te vernietigen,” besloot hij.

Foto: Martin H. Wikimedia Commons

[Gateway Pundit]


Vond je deze informatie waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Wat zou heerlijk zijn als Obama weer president zou worden. De wereld zou er een stuk mooier en meer vredelievend uitzien. Hoe verwoestend is de huidige president Trump?

  14 likes
  • Ik denk dat Obama eerde in het gevang komt, wat heerlijk zal dat niet zijn…

   79 likes
   • [ Ik denk dat Obama eerde in het gevang komt ]

    Gaat echt niet gebeuren. Laat deze hoop maar varen, want het leidt alleen maar tot teleurstelling.

    3 likes
    • Schei ‘s uit met dat gedesillusioneerde gejank Frans. Er zijn mensen die hun leven geven om de waarheid boven water te krijgen. Als die jouw instelling hadden kwam er nooit iets van terecht.
     Het zal verder gaan dan Obama, de Bushes zijn in paniek al hun belastende memo’s over spionage op Amerikanen aan het vernietigen. Het is een magische tijd en de intentie is om deze zuivering tot en met de Rothschilds door te voeren.

     Dus ophouden met doen alsof dit een soap is waarvan je niet snel genoeg je happy end krijgt, wordt liever deel van de oplossing en voeg iets constructiefs toe.

     4 likes
     • Bij elke president of politicus zal wel iets gevonden kunnen worden dat net niet door de beugel kan of zelfs onwettig is.
      Maar al die onbewezen fake beschuldigingen van pedofilie en dat soort extreme uitwassen worden nooit bewezen omdat het gewoon niet gebeurd is.

      De Mercer miljardairs die Bannon en Breitbart gebruikten om Trump aan de macht te helpen proberen nu de aandacht van de misdaden en leugens van Trump af te leiden door Obama en Clinton van allerlei klein grut te beschuldigen en dat buiten proporties op te blazen. Maar er zijn genoeg eerlijke mensen binnen FBI en CIA die achter de waarheid aangaan en zich niet laten intimideren door welke president dan ook.

      Dus ik wil best 500 euro met je wedden dat jouw hele zuivering tot en met de Rothschilds gewoon niet gaat gebeuren, die “magische tijd” is al tientalen malen voorspeld en nooit uitgekomen.

      2 likes
    • Obama en ook de Clintonsfamilie zullen niet worden vervolgt. Dit is vaker gebeurd maar ze zullen wel zo arm als kerkratten gemaakt worden.
     Daaronder zullen er wel veel koppen rollen.

     3 likes
  • Jij bent hard aan de red pill toe, Bart.

   58 likes
  • Spoor je wel?
   Wat een vreselijke domme uitspraak.
   Jij maakt het artikel bij Niburu helemaal waar,dat de Nederlanders bovenaan de lijst staan van meest goedgelovige mensen ter wereld.

   21 likes
   • He Lucie, Tjonge, het maakt wel wat los mijn reactie. Schrijf eens iets zinvols! Denk jij dat het onder Trump werkelijk anders gaat en dat Trump de macht heeft? De algemene publieke media is zeer selectief in de berichtgeving en soms fake, maar wat denk je van de media die bericht dat alles fake is? Persoonlijk neem ik dat ook met een korreltje zout. We weten het gewoon niet. Volgens mij ligt de waarheid in onszelf of voor jou in de buitenwereld? Wat jij of spoor ik nog steeds niet?

    5 likes
  • We weten toch allemaal dat hier de diepe staat die met doodsdreiging en represailles boven Obama hebben gehangen als hij vredelievend en herstellend zou regeren?
   En natuurlijk heeft hij onder deze dreigingen dingen moet doorvoeren die hij niet wilde.
   En natuurlijk heeft Rusland niets van doen met beinvloeiding van de verkiezingen!
   We weten toch onderhand wel dat de CIA dit allemaal zelf heeft verzonnen.
   Dit om Rusland de grote schuldige te laten zijn van bijna alle? oorlogen in de wereld.
   En dat alleen maar omdat Poetin weigert mee te doen een basis leggen voor de NWO.
   Het zou wel eens kunnen zijn dat Obama het erg moeilijk heeft omdat hij de mensheid niet bewust heeft kunnen maken van een hoger bewustzijn dat nodig is voor een betere wereld.
   Dus van een splijtend veel te groot dualisme dat de wereld in zijn greep heeft naar meer eenheid in denken met respect voor het individuele in de mens om de wereld vooruit te helpen.
   Je zou kunnen zeggen dat Trump met zijn fratsen vooral het Amerikaanse volk wakker schud.
   Want die slapen het meest omdat ze goedgelovig zijn. Ook in de heersers met hun beloften.
   Zo gauw je president bent ben je dat meteen ook weer niet. Omdat de diepe staat bepaalt wat er in de wereld moet gebeuren.
   Ik heb dit bovenstaande niet zelf bedacht maar gedestilleerd uit alllerlei verhalen. Uit alles wat zg bekend is. Zelf, werkelijk een tekst bedenken die werkelijk uit je eigen innerlijk Zelf afkomstig is
   Dat zal nog even duren. Hoogstens werkt het bewust wordend. Maar wie wil dat al eigenlijk?

   3 likes
  • @ Bart.
   Jammer dat ik geen duimpje omlaag kan geven

   3 likes
 2. Al weken is er sprake van dat er hooggeplaatste personen in Gitmo zitten, waaronder Killary en Billie the Clitsearcher, de Podesta brothers enz enz.
  Dit wordt maar steeds weer opgeschroefd door ene Q Anon, (who the hell is he…..!!!!!?????)
  Alleen zit er NIEMAND van deze echte ratten in Gitmo. En daar is bewijs genoeg voor dus voor wat mij betreft valt dit typisch onder het scenario “geef ze (wij dus) brood en spelen” en “verdeel en heers”.

  Ik ben en blijf naarstig op zoek (en ik zeg bij voorbaat dat dit door alle censuur en bovenstaande Bulls… niet makkelijk is) naar de zaken waarvan ze ons met alle middelen proberen af te leiden!!!

  Dit moet wel ongetwijfeld iets zijn van gigantische omvang waarvan ik inmiddels wel van overtuigd ben.

  Gladiator

  40 likes
  • Amerika is politiek en monetair gezien één van de meest corrupte, verrotte en doortrapte landen in de wereld. Met god zijn ze in afspraak dat ze de hele wereld om mogen brengen of onderwerpen aan hun macht. De hele Clinton, Bush en Obama familie en administration behoren achter slot en grendel te verdwijnen. Verder moet handlanger en aanstichter Israël als zogenaamde vriend van de wereld ontbonden worden en gezuiverd worden van alle kwaad tot in de hoogste gelederen. Zo niet, dan zet je maar schrap, want de nep joden volgen altijd nog in hun stupiditeit een kwaadaardig religieus boek die fungeert als een gebruiksaanwijzing richting voleindiging van de kwaadaardige profetieën die zullen leiden tot de ondergang van de wereld in zijn huidige hoedanigheid.

   11 likes
   • Ik ben het volledig mee eens. Alleen heb ik de indruk dat Israel en hun monsters de wereld domineren en ze zich zodanig hebben ingefilterd in de Amerikaanse politiek , om van daaruit de hele wereld op de knieen te krijgen.

    7 likes
    • @Havana,

     Indien u zich hier een beetje in zou verdiepen zou u erachter komen dat nagenoeg ALLE maar dan ook ALLE topfuncties in de VS ingenomen worden door Zionisten (geen joden maar zionisten dus!! en dat is iets héél anders!!) van hoge rechters tot FED (alle FED CEO’s waren zionisten) tot de grote banken én projectontwikkelaars.
     De rest, ook Trump, wordt aangestuurd door niemand anders dan…………jawel, Israël.
     De 1e rede van Trump was om Israël te laten weten dat Amerika ALTIJD “vriendjes”zou blijven van de IsraHel én onvoorwaardelijke steun zou kunnen verwachten.

     Waarom niet ook de rest van de wereld!!!???
     Mijn conclusie na erg veel lezen én onderzoek heeft mij ervan doen overtuigen dat IsraHel de wereld onder totale controle heeft mede met behulp van vele kapitale leugens en bedrog……

     Nog vragen!!??

     Gladiator

     10 likes
     • Als je kijkt naar de post van Q (Q !UW.yye1fxo 01/19/18 (Fri) 04:04:25 No.31) Dan zie je een foto van de paus die de hand van een zionist kust. Interessant dat Q die foto deelt. Het is dus niet zo dat alle zionisten door Q gecensureerd worden. Heel boeiend om te zien hoe dat verder zal ontvouwen.

      Ik zal kritisch blijven kijken iig. De zionisten hebben een hoop doortrapte listen uitgehaald, en wss ook nu in de mouw idd.

      We leven in een boeiende tijd.

      3 likes
   • @weg met ons,

    Chapeau……hoeveel gelijk kan een mens hebben in een paar korte maar oh zo ware regels.

    Helaas zien niet alle mensen dit op deze manier maar wel steeds meer en dat geeft toch een heel klein beetje hoop én moed!!!

    Gegroet,
    Galdiator

    7 likes
  • Hillary zat vorige week in ieder geval nog niet in Guantanamo. Net als Bill, Chelsea, Huma Abadin, en anderen is zij gezien op Hawaii.

   Doordat de Clintons de laatste jaren nogal in opspraak zijn geraakt door de vele moorden, pizzagate en de schandalen rond de Clinton Foundation wordt beweerd dat ze gezien worden als een zwakke plek voor de rest van de Cabal. Daarnaast zouden ze veel belastende informatie hebben over vele andere Cabal-leden.

   De raketaanval op Hawaii, een week geleden, zou mede bedoeld zijn om de Clintons op te ruimen en vervolgens Noord Korea de schuld te kunnen geven, zodat ze alsnog hun derde wereldoorlog konden beginnen. Dat de aanslag is voorkomen door de positieve alliantie heeft de Clintons dan wel het leven gered, maar het lijkt er toch echt op dat ze levend op dit moment meer waard zijn dan dood. Al is het maar om te getuigen tegen de rest van het gajes.

   Zoals je al schreef is het een probleem van gigantische omvang. Er zijn berichten dat er meer dan 11.000 verzegelde rechtzaken zijn gedeponeerd tegen de club, waaronder genoemde personen, die zeker niet de hoogsten in rang zijn.

   Ook zijn er berichten dat men erop aanstuurt de hele financiële sector te laten instorten. En Trump wordt dan natuurlijk de zondebok in de door-en-door corrupte media.

   24 likes
   • Gladiator, QAnon heeft het over “indictment” dit betekent, in beschuldiging, verdacht, tenlastenlegging” you name it.
    Er is inderdaad veel aan de hand in Amerika op het moment en zal ook niet lang meer duren voor alle criminelen ter verantwoording zullen worden geroepen.
    Als je echt alles wilt weten wat er speelt en wie Trump eigenlijk is, verdiep je dan eens in de berichtgevingen van Q, The storm, The awakening en andere sites die hierover berichten, het is echt waanzinnig interessant…

    https://8ch.net/greatawakening/res/1.html

    5 likes
    • @Cisco,
     Allereerst bedankt voor uw reactie en natuurlijk de links waarmee ik altijd blij ben als ik ze nog niet gehad heb.
     Dan het volgende en ik zeg erbij dat het MIJN MENING is, en dus geen vaststaand feit oké!!!
     Ik wordt er gewoon moedeloos van dat mensen een bepaalde richting op blijven rennen achter het laatste én (misschien) “ware” nieuws aan waarbij ik wel tevens moet opmerken dat het echt steeds moeilijker wordt om zaken helder te zien en een eigen mening te vormen. Dan zei opgemerkt dat deze Q Anon natuurlijk onomstotelijk feiten neerlegt welke niet van de glazenwasser van het witte huis kunnen afkomen dat moge duidelijk zijn echter, daar wordt ik nu juist zo argwanend van……het is net als bij Alex Jones met zijn (CIA)Info Wars.com………ruim 80% is waarheid én te verifiëren maar dat is net de crux, met die 20% stuurt hij eenieder het bos in!!!

     Dan mijn punt in deze.
     Ga voor uzelf eens na als u of gewoon iemand anders VERDACHTE was inzake ook maar 1 zo’n misdrijf, dan kan ik u zeggen wat er met u en ieder ander zou gebeuren (m.u.v. de elite ratten).
     U zou (simpel gezien het feit dat er 4 of meer jaren gevangenisstraf op staat) met zekerheid in voorlopige hechtenis warden genomen en op grond van deze feiten zelfs met het volledige scala aan beperkingen!
     En DAT stoort mij vreselijk en geloof dus pas iets van al deze zgnd “indictments” als dit addergebroed voor altijd achter de Zweedse gordijnen zit!

     Dit is mijn mening.
     Gegroet,

     Gladiator

     1 likes
     • Er is wel 1 groot verrschil tussen wat we eerder als hope-p0rn hebben ontvangen en dit (Q). En dat is namelijk dat hij/zij naast het verstrekken van tot op zekere hoogte verifieerbare belastende intel ook nog eens de mensen verenigd en versterk ten goede van het volk. En de kracht die hiervan uitgaat is niet eerder vertoond. Ik twijfel er inmiddels niet meer aan dat er in Amerika wat geschiedenis recht gezet gaat worden. Ja, het zal wss nog maanden duren voordat er echt mensen veroordeeld zullen worden, maar tafels worden nu gekeerd met die memo, die echt wel geopenbaard wordt. En daarna gaat het er niet beter uitzien voor de democraten in Amerika. De vloedgolf van hun eigen veroorzaakte ellende gaat nog groter worden. Er gaat niemand die vloedgolf nog kunnen stoppen. Het wordt een bloedbad. Daar ben ik van overtuigd.

      0 likes
   • Is men momenteel driftig mee bezig; denk aan DACA. Ik hoop dat Trump een aantal troeven in de hand heeft die hij op tijd uit zijn mouw kan toveren.

    3 likes
  • Xandernieuws schrijft er ookal over: ‘Dit is als de activiteiten van de KGB in Rusland’ – ‘Hiervoor zullen sommigen in de gevangenis belanden’ – ‘Iedereen zal nu de echte Obama, de wraakzuchtige narcist, kunnen zien’.
   Vallen Obama en Hillary nu ook in Europa van hun voetstuk?

   10 likes
  • Podesta is een achtetgoede kleinzoon van jozef mengele

   1 likes
 3. Ik heb die Obama met heks Clinton al nooit vertrouwt, laat het recht zegevieren. wat ze in het M.O. uitgevreten hebben is heel bizar.

  41 likes
  • papavers veilig stel(l)en.., olievelden inpikken, over lijken gaan van talrijke miljoenen onschuldige burgers, alleen maar voor de heb.. niks regime verandering! alleen voor the big dollars
   denk gelijk weer aan de film Avatar, met die vreselijke opperbevelhebber in dat robotding, grondstoffengek

   hoop dat Trompettie trump niet knallie knallie wordt straks, want er is een aanslag op hem in de maak , ga daar maar van uit

   14 likes
 4. Obama was de eerste president, die gedurende zijn hele ambtsperiode DAGELIJKS op de wereld wel ergens oorlog voerde. Geschat wordt dat hij zeker EEN MILJOEN doden op zijn naam heeft staan. En die domme MSM, ook in NL die blijven die man maar blijven bewieroken.

  49 likes
  • Ik citeer: ‘Obama was de eerste president, die gedurende zijn hele ambtsperiode DAGELIJKS op de wereld wel ergens oorlog voerde.’.

   Ben ik niet met je eens. Amerika is officieel in staat van oorlog 93% van haar bestaan, 222 van 239 Years sinds 1776 perdecember 2017. De lanhste periode van vrede was van 1935 tot 1940.

   6 likes
 5. Ja Obama en de Nobelprijs voor de Vrede ook weer inleveren.

  30 likes
 6. Ohm namo narai !

  Liever de Poppetjes aan het dansen dat dat er de pleuris uitbreekt ;

  Onder andere wegens satanisme in de popmuziek en alle bijkomstigheden van dien.
  Het bliksemse gedonder en donderse gebliksem tijdens de popconcerten van de laatste jaren ,met name in 2014 pinkpop en Glastonburi.
  Is het soms alsof de duvel er [mee] speelt .
  Misschien kunnen we de Poppetjes om die reden wel op een andere manier aan het dansen krijgen .

  Ondanks het feit dat sommige mensen wat vraagtekens hadden geplaats omtrent de integriteit van het ITCCS wil ik jullie toch even op het volgende wijzen.

  Welcome to ITCCS.ORG and The International Tribunal into Crimes …

  http://itccs.org/

  2 days ago … Preparing for Operation Atonement begins with your own committment to this sacred cause, of protecting children and stopping their killers. Many of you may find yourself on your own, or in the company of only one or two others who are willing to take this course of action. Don’t be disheartened; others will …ijzen .

  Dus mensen met genoeg energie en die vertrouwen hebben in het ITCCS kunnen op deze manier misschien meehelpen om de poppetjes weer eens goed aan het dansen te krijgen.
  Ik dacht persoonlijk eind 2020 maar hoe eerder hoe beter .

  Bedankt !
  De Groetnn.

  Sri sri Magnitude
  AardbvingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  5 likes
  • @Bernhard Schat,

   In het ITCCS heb ik weinig of geen vertrouwen en misschien komt dit omdat ik dit al jaren aan het volgen ben, de laatste tijd veel minder maar toch.
   In al deze tijd heb ik niet veel zien uitkomen van hun naar mijn mening grootspraak!!!

   Echter……u zegt een aardbevingsGroninger te zijn en ik hoor aan uw zinsopbouw dat u nogal strijdvaardig bent…..en dat ben ik ook en zal nooit opgeven simpel om het feit dat ik 4 dochters heb en 2 kleinkinderen en weet zeker dat deze absoluut géén toekomst meer zullen hebben en dus zeg ik u bij deze dat ik als LIMBURGER volledig achter u sta en zo u wilt méér dan dat.

   W.g. en gegroet vanuit voor u het verre zuiden des lands,

   Gladiator

   5 likes
   • Ohm namo narai !

    Beste Mike en Gladiator .

    Bedankt voor jullie reactie .
    Eerst even een antwoord voor Mike .
    In de tijd van Woodstock was er nog geen sprake van satanisme in de popmuziek.
    Het was nog in de pre Hippie tijd en de Hippies waren over het algemeen wel gelovig.
    Het satanisme heeft pas later zijn intrede gedaan in de popmuziek.

    En Gladiator ;
    allereerst bedankt voor je uitgesproken vertrouwen .
    We bloggen ook al wat langer op deze site en kennen elkaars standpunten nu wel .
    Onafhankelijk van elkaar waren verschillende groepen mensen in de weer om iets te ondernemen tegen internationale pedo netwerken .
    In 2010 was er nog geen centraal orgaan om deze initiatieven te coordineren en tot actie over te gaan .
    In India [ Risikesh ] kwam ik mensen van het ITCCS tegen die zeiden dat zij daar wel toe in staat waren.
    Ik heb persoonlijk geen reden om aan hun te twijfelen .
    Ze moeten gewoon een beetje voorzichtig zijn gezien de complexitiet van de materie en de gevaren die hierbij op de loer liggen .

    Wat mijn aardbevings en donder en bliksem ambities van mij betreft heb ik nog de volgende mededeling .
    Volgens mij zijn de grote aardbevingen tussen 1999 Istanbul en 2015 Nepal de verlossingen per 10.000 in het geheim .

    Graag wil ik mijn andwoord daarom met het volgende citaat afronden .

    Post-tribulationisten wijzen er verder op dat Gods volk in de geschiedenis vaak intensief vervolgd en beproefd is geweest. Zij zeggen daarom dat het ons niet zou moeten verrassen als ook de Kerk de grote verdrukking in de eindtijd moet meemaken. Als voortvloeisel hieruit maakt het post-tribulationistische standpunt onderscheid tussen “Satans toorn” (ofwel “de toorn van de mens”) en “Gods toorn” in het boek Openbaring. Satans toorn is gericht op de heiligen, en God staat dit toe als een middel om Zijn trouwe volgelingen te reinigen.

    Mooi mazzel of niet ?
    De groenn van uit het Noordnn Mienjong !

    Sri sri Magnitude
    AardbevingsGroninger

    P.S. mischien is het welzijn van de getroffen Kinderen een nog wel betere reden om toch met het ITCCS mee te doen !
    donder en bliksem predikant

    2 likes
    • Ohm namo narai !

     Dit is wat het ITCCS zelf te melden had by the way .

     On April 15, 2018, a global campaign will commence to directly halt child trafficking and other genocidal actions by the Vatican, other churches, governments and corporations. ITCCS Field Secretary for North America, Kevin Annett, describes some of the campaign and how to be involved.

     Volgens hun eigen zeggen en schrijven zijn daar 50.000 kinderen verdwenen ….

     De Groetnn en alvast bedankt !
     B.S.

     2 likes
  • @Bernhard Schat

   Denk eerder dat het andersom is. Bij popconcerten wordt er zo veel liefdevolle, positieve energie gecreëerd dat bepaalde negatieve groeperingen / entiteiten daar last van hebben. Al bij Woodstock in 1969 waren er al wakkere mensen die het vermoeden hadden dat het weer werd gemanipuleerd.

   Weather Warfare Woodstock 1969
   https://www.youtube.com/watch?v=T-KjEon8sCc

   Dit heeft te maken met het energieveld dat rond de aarde hangt. Deze moet in het belang van de Cabal en de goden die zij aanbidden negatief blijven.

   Om deze reden voeren ze ook met regelmaat satanische rituelen uit op vaste locaties en zijn ook onze slachthuizen op belangrijke energetische locaties gevestigd.

   Ook al het negatieve nieuws in de msm is erop gericht om ons angstig, boos en neerslachtig te houden. Bij deze emoties creëren wij “Loosh”. Dit is de energie die deze entiteiten nodig hebben. Zij zijn compleet allergisch voor de energie van liefde, blijdschap en compassie.

   6 likes
 7. ik snap even niet dat het voorwoord in het Nederlands is en dat het dan over gaat in het Engels .er zijn nog altijd mensen die het Engels niet verstaan begrijpen en lezen om dat het niet kunnen !!doe dan ook de rest in het NEDERLANDS

  15 likes
 8. het vuur ligt aan de schenen.. ze worden nu echt pas bang want het Licht gaat er over heen, niemand kan daar meer van ontsnappen, vandaar dat er zoveel chemtrail worden gesproeid over de hele planeet omdat ze het Licht willen tegenhouden die de waarheid in pacht heeft, heeft niets met geloof te maken maar met zuiver je durven denken ( op de een of andere manier mogen we iets niet zien ..) het gaat Trump lukken om deze reptielen te ontvorken van hun gespleten tong en hun kronkelende lichamen te ontslijmen..
  Iedereen is niet gecharmeerd van Trumpie, maar reken maar van yes dat het een man is met een hele grote ruggengraat die de msm door heeft , hij laat niet met zich sollen!!
  Het is allemaal een grote show, maar deze president is wars van allerlei opsmuk, dus we gaan het beleven.. voorlopig zitten wij hier met die rotte appels in den haag, die echt plaats moeten maken voor echte leiders met een ruggengraat! Schande dat de gaswinning niet gewoon STOP is gezet na alles, de Groninger zal met pek en veren en de hooivork straks te keer gaan als dit zo langer duren moet, die mensen worden gewoon met een kluit het riet in gestuurd, het moet afgelopen zijn met die aardschokken en angst voor die mensen, alleen in het kader van geld.. opzouten die NAM

  10 likes
 9. En iedere keer weer “breekt de pleuris” uit. Nou, ik zit steeds maar uit te kijken en te wachten maar ik denk dat ik kan wachten tot ik een ons weeg. Obama, wat een bitter lachertje. Nobelprijs voor de Vrede gewonnen, huh?: wat?, hoezo?, waarom?, voor wat? Voor het liegen en bedriegen enz. Niet eens een Amerikaans burger; ook al zo mysterieus! Wel bewijs boven water maar toch niet aangepakt? Hoe kan dat? Pfffffff. It’s a mad, mad world!

  8 likes
 10. “De ware Obama, de wraakzuchtige narcist, zal worden ontmaskerd,” aldus Bongino.

  YES YES YES, hurry up !!! The world is needing the truth right now !!!!

  8 likes
 11. Wat er gebeurd in Libye, is serieus beschamend!!! Usa luist europa erin!

  7 likes
 12. Dit is typisch weer zo eenzijdig MSN bericht waarbij men tracht de Amerikanen weer terug probeert te brengen in de oude “status quo” van Democraten vs Republikeinen. Waarschijnlijk gaat ze dat nog lukken ook, veel Republikeinen geloven echt dat de partij zijn leven verbeterd heeft, en verder hoor je deze veelal selectief wakker zijnde mensen ook weer vervallen in de oude nep “links vs rechts. mentaliteit. De ene politieke zijde geeft de ander van alles de schuld, maar vergeet gemakshalve haar eigen rol, zodat men weer lekker stuivertje kan wisselen op de inhoud.

  Wat dat betreft is het uiteraard geheel niet verrassend dat Fox niet de rol van Bush Jr en de Republikeinen benoemen, onder wiens regeer periode na de aanslagen steeds nieuwe amendementen toevoegde. Wat het nog lachwekkender maakt en ook gewoon nog maar weer eens bewijst dat dit “oude politiek” is; is dat de oh zo onafhankelijke zender FOX met geen woord rept dat de Republikeinse politici (op een enkeling na) Obama geen strooibreed in de weg legde als het om deze wet ging.

  Uiteraard hoor je ze ook niet over de huidige president (die ze eerst ook zogenaamd ook niet moesten) die altijd voor Fisa is geweest, en beide Amerikaanse Kamers vorig jaar verschillende malen met klem verzocht om deze wet tegen de menselijkheid te verlengen omdat hij anders zo verlopen. Dan laat ik de doorgevoerde veranderingen en de rest van wensenlijstje omtrent het drone programma van de zittend leider nog even achterwege.

  5 likes
 13. Ze gebruiken het helegian dialect tegen ons.

  3 likes
 14. En Obama zelf zal dat allemaal bedacht hebben? Lijkt mij niet. Het zijn altijd de ambtenaartjes die aan de touwen trekken. Welke regering er ook zit. De ambtenaren gehoorzamen de elite, niet de president. De president is net als een voetbaltrainer die komt en gaat bij een club terwijl de spelersgroep veelal hetzelfde blijft.

  3 likes
 15. Aan de schandpaal en veel rotte meuk naar zijn kop smijten!

  1 likes
 16. Hey gastuh… om de hoek vallen veel leukere dingen te beleven. Laat je toch niet doldraaien door mensen die “macht” hebben, en het “wereldnieuws” bepalen. Wat merk je ervan als je de tevee en de computer uitzet? (of iets nuttigers met je computer doet?) Lekker stil hè… weg al die aannames, weg propaganda… moet je proberen joh. Echt. Bijna een koude douche.

  1 likes
 17. @Gladiator,strijder
  …….., jij hebt géén geleide hond nodig!
  De A21 = geen doodlopende weg!
  Laat je niet mee slepen/wegleiden/dogmatiseren, door de huidige details.
  A c t i v e e r

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Paniek rond corona eist meer levens dan het virus zelf’

De paniek rond corona begint levens te ...

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.