Binnenland

Grootste demo aller tijden aangekondigd: ‘Dit is de dag dat wij af gaan rekenen’

Help door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

“Vandaag mag ik jullie het goede nieuws brengen. Wij gaan op 11 maart demonstreren in Den Haag,” zegt Mark van den Oever, voorzitter van Farmers Defence Force (FDF), in een vlog.

“De grootste demo aller tijden zullen we deze keer op gaan tuigen. Deze keer niet alleen met de boerenstandpunten, maar met alle standpunten en problemen die momenteel spelen in onze maatschappij,” aldus Van den Oever.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Van toeslagenaffaire tot de gascrisis, tot de verzakte huizen in Groningen, tot de waterschade in Limburg; deze mensen en deze problemen zullen bij ons op het podium allemaal een stem krijgen, benadrukt hij.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit is de dag waar wij zo lang op gewacht hebben

“We hebben al veel toezeggingen van grote namen die zullen komen, waaronder Geert Wilders, Wybren van Haga en Eva Vlaardingerbroek,” zegt de FDF-voorzitter.

“Wij hopen aan Nederland te laten zien dat er echt een ander beleid moet komen en dat ze anders moeten gaan stemmen. Dit is de dag waar wij zo lang op gewacht hebben. Dit is de dag dat wij af gaan rekenen. 15 maart rekenen wij af met het zittende kabinet. 11 maart gaan wij groot in de media komen.”

100.000 mensen

We hopen door de 100.000 mensen te gaan, laat Van den Oever desgevraagd weten. Hij verwacht dat er meer dan 5000 trekkers richting Den Haag gaan.

Vorig jaar kondigde Farmers Defence Force al aan dat er opnieuw actie gevoerd gaat worden tegen het ‘meedogenloze rampbeleid’ van de overheid. “Net voor de provinciale verkiezingen gaan we onze slag slaan.”


4.9 163 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

195 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Dit is echt top, als Nederland nou nog niet wakker wordt dan weet ik het niet meer. Afrekenen met die domkoppen op het Binnenhof. Mijn energierekening moet omlaag en tegen betaalbare prijzen voedsel van ONZE EIGEN BOEREN!

Johan
Johan
1 jaar geleden

kan de politie weer alle toegangswegen afsluiten en blijven de boeren gewoon als makke lammetjes achter de versperring, ik geloof niet dat de tijd al is aangebroken dat we de politie met hooivorken te lijf gaan, maar je weet het nooit, ik verdedig mezelf en laat me door geen enkele politie slaan zonder me op noodweer te beroepen en hem of haar een koekje van eigen deeg te geven

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Dit kan de aanzet zijn om alle ratten uit den Haag te verdrijven en weer een regering voor de Nederlanders op te tuigen. Zal veel weg hebben van de Franse revolutie, toen waren de mensen het ook spuugzat, net zoals wij nu.

Marcow
Marcow
1 jaar geleden

100000 vrouw/man maar.??

Het totale volk moet aanwezig zijn.
Zoniet.
Dan geef ik het op.

En denk alleen aan mijn gezin en de rest kan van mij ……..

Back to top button
195
0
We lezen graag je reactie!x