Buitenland

De makers van uw ‘veilige en effectieve’ vaccins zijn voor de rechter gesleept wegens het financieren van TERRORISME

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Het Witte Huis heeft een wel heel opmerkelijke move gemaakt, waar de reguliere media nagenoeg geen aandacht aan hebben besteed. De regering-Biden is in de bres gesprongen voor 21 farmaceutische bedrijven uit de Verenigde Staten en Europa die voor de rechter zijn gedaagd wegens het financieren van terrorisme in Irak.

De zaak is in 2017 aangespannen tegen onder meer Pfizer, AstraZeneca, Johnson & Johnson – makers van de ‘veilige en effectieve’ coronavaccins – en Roche. (Nabestaanden van) 395 Amerikaanse soldaten en burgers die tussen 2005 en 2011 gewond zijn geraakt of zijn gedood bij terreuraanslagen eisen een schadevergoeding van de farmareuzen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Infiltreren

De aanklagers stellen dat de medicijnmakers in ruil voor lucratieve contracten smeergeld betaalden aan Jaysh-al-Mahdi, een aan Hezbollah gelieerde militiegroep die naar verluidt de controle had over het Iraakse ministerie van Volksgezondheid.

Nadat Saddam Hoessein in 2003 was afgezet, wist de militiegroep de nieuwe, door Amerika gesteunde Iraakse overheid te infiltreren.

De farmaceutische bedrijven hebben het Amerikaanse Hooggerechtshof verzocht de zaak te seponeren. Ze kunnen nu rekenen op de steun van president Biden.

Niet nieuwswaardig

Hoewel persbureau Reuters een artikel over de zaak heeft gepubliceerd, zijn er opvallend weinig andere mainstreammedia die erover berichten. Ze vinden het kennelijk niet nieuwswaardig dat de Amerikaanse overheid farmaceutische bedrijven steunt die worden beschuldigd van het financieren van terrorisme in Irak.

Ironisch genoeg claimde Biden eerder dat hij Big Pharma had ‘verslagen’.

[Dr. Rath Health Foundation]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5 144 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jessie nameles
jessie nameles
18 dagen geleden

het konijnen hol is VEEL dieper als we altijd denken , ook al weten we het.!!!!

Marrob BE
Marrob BE
18 dagen geleden

Gestoord gedrag.
Allemaal leugen en bedrog.
Haal je geld van de bank, want die gaan heel binnenkort klappen.
Geloof dit ook niet, maar dan later niet zeuren.

Daan
Daan
18 dagen geleden

Als het te dicht bij de waarheid komt en het nieuws de zittende macht niet goed uit komt dan berichten de staats propaganda media er niet over. Het zelfde zie je bij DPGmedia al die nep nieuws websites van hun daar cencureren ze de commentaren ook omdat niemand af mag wijken van het D66 narratief.

Ik vind het heel kwalijk dat de biden administratie de pharma er mee weg wil laten komen door de zaak te seponeren die bedrijven hebben terroristen gefinancierd.

In nederland wordt je door de overheid aangemekt als een potentieel terreur financierder als je meer dan honderd euro uit de pin automaat pint om je boodschappen te betalen echt achterlijk want niemand hier financierd terrorisme om op het hoogste niveau waar wel degelijk sprake is van het financieren van terrorisme ze er met een sepot mee weg te laten komen bah bah wat een achterlijke hypocriete bende die Biden overheid ik heb een enorme hekel aan ze.

Rose
Rose
18 dagen geleden

Als er maar voor de cabal en banken, proxy oorlogen , wapenwinsten en vooral wereldhegemonie wat ze willen bereiken daaruit verder vloeit. Zal hun niet lukken, vele bevolkingen worden al wakker.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x